2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244093 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

ısrarla yazayım belki gören olur  :lol: :lol: :lol:

Yaz yaz bu sene baya başarılırısn geçen seneye göre 30'da 2 falan tutturmuştun bu sene daha iyi olacak belli.  :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Son dakika veriyorum Dorukhan toköz 9 mil euro karşılığında udineseye transfer oldu
Belliydi zaten, yoksa holtby cok gereksiz bir hamle olacakdi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sosyalkartal

Düzeltiyorum 9 mil euro karşılığında udinese ile anlaşıldı udinese ile dorukhan arasında ikili görüşmeler yapılacak
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sosyalkartal

9 mil euro
 futbolcunun bir sonraki satışından yüzde 15 pay
 25 maç oynarsa 500 bin euro
udinese seneye avrupa kupalarına katılırsa 500 bin euro
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Düzeltiyorum 9 mil euro karşılığında udinese ile anlaşıldı udinese ile dorukhan arasında ikili görüşmeler yapılacak
Aslinda az degil, ama ozan kabak'in 11 milyona gittigi yerde dorukhanin sadece 9 milyon etmesi adama koyuyor arkadas. Bu cocuk sadece bizde degil milli takimdada en kisa sürede kendini ispatlamis durumda, 12-13 etmeliydi en az.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi yaço58

Son dakika veriyorum Dorukhan toköz 9 mil euro karşılığında udineseye transfer oldu
bencede holtby transferinin tek açıklaması dorukhanın satışı büyük ihtimalle satılacak holtbyi getirdiysek orta sahada atiba -oğuzhan-holtby-x rotasyonu olur kagawa gelmediği sürece ljajicin mevkisinin değişeceğini düşünmüyorum

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Boyd geldi sayalım artık. Bir kanat daha lazım Dorukhan giderse saglam bir kanat gelmeli. Bir de kiralik Abou zorlasak keşke..

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı cursedofdragon

Ali Cansun: "Holtby’nin kariyeri iyi son dönemlerde biraz düşüşte olduğunu düşünüyorum ama asıl sıkıntı 2 tane atletik hızlı kanat ve sol stoper ihtiyacı varken orta sahayı şişirmek ne kadar doğru.."

sen bilmiyorsun ali cansun sus.

Çevrimdışı murat

Hoca da benimle aynı fikirde demekki holtby istemiş. Ben dorukhan değilde medelin gitmesini bekliyorum dorukhan için 9 milyon az.satılmaması lazım.

Çevrimdışı 38life

9 mil euro

15 milyon € vermezlerse satılmasın.

Pay da %25 olmalı.

Çevrimdışı haluk.m

Dorukhan gitmeden transfer yapamadıkları için mecbur satıyorlar.  9m€ çok değil ama olmayana deli para. 
Holtby transfer edilmeli ama söylendiği gibi 1,5€+ imza parası çok,  menajerler devrede anlaşılan  :akuma:
Umut Güner istifa etti ama pişman  :by2:  Fikret Orman akıllı adam Beşiktaş'ı batıran adam olarak anılmak istemediği için bankalar birliği anlaşmasına balıklama dalmıyor.  bakalım ne olacak, bu sezon sonunda her türlü yeni bir sayfa açılır.

Çevrimdışı sametbagan

9 mil euro

eğer bu haber doğru ise mükemmel transfer başarısı olur benim için.

kimse kusura bakmasın ama dorukhan çok iyi bir yardımcı oyuncu olur ama asla başrol oynayamaz orta sahada atiba veya medel olmadan sahada kayboluyor

mili takımda da mahmutla bizde de atiba ve medelle iyi performans verdi.

Büyük takım orta sahasında asla direk 11 oyuncusu olamaz maalesef ama gerek sonradan oyuna girerek gerekse yardımcı oyuncu rolünü iyi yapıyor.

ne 6 ne de 8 'i tam oynayabiliyor.O yüzden ben çok sevinirim bu transfere.

Çevrimdışı 38life

Hamburg lider olacakken Holtby kadro dışı kalınca dördüncü oldu.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; 28 yaşındaki Alman oyuncu'nun kız arkadaşının Türk olduğu ve bu nedenle İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Abdullah Avcı'nın Holtby'yi Hamburg'da oynarken takip ettiği ve tanıdığı ortaya çıktı. 28 yaşındaki oyuncunun da Beşiktaş'ta yeni göreve başlayan tecrübeli teknik adama nezaket ziyaretinde bulunduğu ifade edildi.

Holtby, Avcı'nın beğendiği oyunculardan biri olmasına karşılık Beşiktaş'ın şu an için herhangi bir tranfer görüşmesi yapmadığı belirtildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Çevrimdışı 38life

Bir an olsun Beşiktaşın transfer yapacağına inandınız dimi?  :evillol: Daha çok beklersiniz  :lol:

Çevrimdışı Kutay

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; 28 yaşındaki Alman oyuncu'nun kız arkadaşının Türk olduğu ve bu nedenle İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Abdullah Avcı'nın Holtby'yi Hamburg'da oynarken takip ettiği ve tanıdığı ortaya çıktı. 28 yaşındaki oyuncunun da Beşiktaş'ta yeni göreve başlayan tecrübeli teknik adama nezaket ziyaretinde bulunduğu ifade edildi.

Holtby, Avcı'nın beğendiği oyunculardan biri olmasına karşılık Beşiktaş'ın şu an için herhangi bir tranfer görüşmesi yapmadığı belirtildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Aslında takımı sürekli Almanlarla doldurmak lazım bize gelen hiçbir Alman futbolcu başarısız olmadı şu ana kadar hele gomez ve ernst gibi futbolcular bu ligin üzerindeydi.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı saricasi

Tatil için gelmedi  Transfer söz konusu bence kendi gelmek istiyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Necmi

Bir an olsun Beşiktaşın transfer yapacağına inandınız dimi?  :evillol: Daha çok beklersiniz  :lol:
:D

Çevrimdışı kyiv

Aslinda az degil, ama ozan kabak'in 11 milyona gittigi yerde dorukhanin sadece 9 milyon etmesi adama koyuyor arkadas. Bu cocuk sadece bizde degil milli takimdada en kisa sürede kendini ispatlamis durumda, 12-13 etmeliydi en az.

Elif Elmasa ne demeli?Ne oynadı ne oynamadı belli değil 15 milyonlar telaffuz ediliyor. Elifin 15 ettiği yerde Dorukhan 30 olmalı.

Çevrimiçi Necmi

Aslında takımı sürekli Almanlarla doldurmak lazım bize gelen hiçbir Alman futbolcu başarısız olmadı şu ana kadar hele gomez ve ernst gibi futbolcular bu ligin üzerindeydi.
kaleci almışdık adı aklıma gelmedi şimdi :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Elif Elmasa ne demeli?Ne oynadı ne oynamadı belli değil 15 milyonlar telaffuz ediliyor. Elifin 15 ettiği yerde Dorukhan 30 olmalı.
dilin kemiği yokki elli bile telafuz edebilir :D

Çevrimdışı 38life

dilin kemiği yokki elli bile telafuz edebilir :D

Bu seferki sallama haber değil diye düşünüyorum ben. Bekleyip görelim.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2019, 16:22:35 38life ]