2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244718 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Kutay

kaleci almışdık adı aklıma gelmedi şimdi :bandit:
Karius ligin son maçlarında gayet iyi işler çıkardı abi ayrıca heryerde  istisnalar olabilir alman oyuncular yetenekli olmasalar bile en azından iş ahlakına sahipler mesela beck yeteneksizdi ama elinden geleni yapıyordu.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

Eljif Elması 2 sene önce (17 yaşındayken) 180 Bin €'ya alıp şimdi 15 milyon euro + bonus'a satıyolar. Genç oyuncu transferine sıcak bakmayanlara selamlar.

Tekrar tekrar söylüyorum. Borç batağına batmış bu kulüplerin sadece tek bir çıkış yolu var. Bu da genç oyuncu alıp satmak. Başka hiçbir ekonomik çıkış yolu yok. Başka yol var diyen kendini kandırır, olduğu yerde sayar sayar durur.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2019, 16:22:48 38life ]

Çevrimiçi Necmi

Karius ligin son maçlarında gayet iyi işler çıkardı abi ayrıca heryerde  istisnalar olabilir alman oyuncular yetenekli olmasalar bile en azından iş ahlakına sahipler mesela beck yeteneksizdi ama elinden geleni yapıyordu.
lennn kariusdan bahsetmiyorum onun adını unutacak kadar yaşlanmadım daha :D

Çevrimdışı haluk.m

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Kutay

abi valla ben kariustan başka alman kaleci geldi mi bize hiç hatırlamıyorum o yüzden kariustan bahsediyorsun diye düşündüm.  :evillol:  :D
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı sosyalkartal

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; 28 yaşındaki Alman oyuncu'nun kız arkadaşının Türk olduğu ve bu nedenle İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Abdullah Avcı'nın Holtby'yi Hamburg'da oynarken takip ettiği ve tanıdığı ortaya çıktı. 28 yaşındaki oyuncunun da Beşiktaş'ta yeni göreve başlayan tecrübeli teknik adama nezaket ziyaretinde bulunduğu ifade edildi.

Holtby, Avcı'nın beğendiği oyunculardan biri olmasına karşılık Beşiktaş'ın şu an için herhangi bir tranfer görüşmesi yapmadığı belirtildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Bu kulübün içinde ki düşmanlar dışındakilerden çok daha fazla böyle ısmarlama bir haber olamaz alacağı oyuncusunu itibarsızlaştırmaya çalışan böyle bir haber olamaz
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Egos

abi valla ben kariustan başka alman kaleci geldi mi bize hiç hatırlamıyorum o yüzden kariustan bahsediyorsun diye düşündüm.  :evillol:  :D

raimond aumann'dan bahsediyor.

Çevrimdışı Kutay

Valla ilk defa duydum adını
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı haluk.m

arkadaş kanatsız uçuyor.

https://twitter.com/dean1903/status/1148581067760254976

Menajerin biri yoklamıştır şaşırmam  :halay: deli çok.

Ama Burak işi ciddi..  İtalyanlar çok uğraşıyor.

Çevrimdışı Kutay

Valla ilk defa duydum adını abi kötü bir kaleci miydi ki mesela cenk gönen, tolga gibi ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı cursedofdragon

Menajerin biri yoklamıştır şaşırmam  :halay: deli çok.

Ama Burak işi ciddi..  İtalyanlar çok uğraşıyor.

burağın menejeri yalanladı.

Burak Beşiktaş'ta devam edecek"

Burak Yılmaz ile ilgili çıkan haberlerin birileri tarafından yazdırıldığını belirten Necdet Ergezen; "Birileri bu haberleri yazdırıyor. Ben de bilmiyorum. Burak Yılmaz ile ilgili değişen hiçbir şey yok. Aynı şekilde devam ediyoruz. Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta devam edecek" ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı haluk.m

burağın menejeri yalanladı.

Burak Beşiktaş'ta devam edecek"

Burak Yılmaz ile ilgili çıkan haberlerin birileri tarafından yazdırıldığını belirten Necdet Ergezen; "Birileri bu haberleri yazdırıyor. Ben de bilmiyorum. Burak Yılmaz ile ilgili değişen hiçbir şey yok. Aynı şekilde devam ediyoruz. Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta devam edecek" ifadelerini kullandı.

Bu haberi yayınlayanlar bilmezken @dimarzio  Burak kampa katılmayacak yazdı  :busted_cop: Şöyle söylemek daha uygun, hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu.  Gitmese bile akıllarından geçti ya da geçiyor..

https://gianlucadimarzio.com/it/lecce-burak-yilmaz-aggiornamento   Bakın haberi giriş saati 11:31 (TR 13:31)  Ülkemizde ise akşama doğru düştü haberler.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2019, 16:52:53 jokerhm ]

Çevrimiçi Necmi

genç olmak başka birşey tabi :D

Çevrimdışı mylife1903

dilin kemiği yokki elli bile telafuz edebilir :D
Ozziye 150 telaffuz edilirken elife 15 normal

yüzü gülmüyor transfer yapın şu adama.

Siyah beyazlı taraftarlar, heyecanla formaların çıkacağı tarihi bekliyor.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; 17 Temmuz'da yeni sezon formalarının lansmanı yapılacak.

Formalar, 18 Temmuz'da ise satışa sunulacak.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Çevrimdışı Egos

Valla ilk defa duydum adını abi kötü bir kaleci miydi ki mesela cenk gönen, tolga gibi ?

rosenborg maçını duymuşsundur. kendisi alman gibi geldi, gurbetçi gibi döndü. ben severdim.

Çevrimdışı mylife1903

Beyaz sapkali aumani mi diyon abi alpay sakatlamisti herifi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

O yıllarda Sverisson da vardı iyi de gol atmıştı severdim valla  :D

Çevrimdışı mylife1903

rosenborg maçını duymuşsundur. kendisi alman gibi geldi, gurbetçi gibi döndü. ben severdim.
O mactan aklimda kalan atesini yolla bana ve sertefsiz oglu arkadan cekisli hakemdir
Goruntusu var mi acaba herif kaleye giden topu kaleci gibi ucarak cikartmisti bu oyna devam demisti battaydi galiba hakem

Ha bu satilmis hakemle yarisir o arkadas neler cektik

Çevrimdışı kyiv

Adamdan bahsetmişiz biraz da nostalji...