Son 2 senede iki gs maçını alsa en kötü 1 sampiyonlugumuz daha vardı.
Doğru Şenol hoca dedi oyuncuların maaşını ödeyin v.s. bunlar yönetime yazıyorsa kalanıda hocaya yazar.
Bu sene son maçlara bak q7 gelene kadar takım tam bir ritim tuttu. O geldiği zaman ritim kayboldu.
Kagawa gibi topçuyu kullanamadık. Dorukhanı bile zoraki kazandık.
Değer biçemedigimiz Oğuzhana ne oldu sahi?
Neyse bu sene arkadaki farkı görürüz. İnşallah ben haklı çıkarım.
gs maçını nasıl alacaksın ? Adamlar gözüne soka soka şike yapıyorlar başkanımız çıkıp gs'den özür diliyor.Başkan çıkıp konuşması gerekirken hocamız çıkıp isyan ediyor fikstür hakkında başkanımız sinyör imPARAtoru savunuyor bizde beraber yapıyoruz diyor ondan sonra 2-3 hafta sonra fikstür adaletli değil diyor buna kadir inanır ancak.Kendi ağzı ile 2 sene boşladım Beşiktaş'ı dedi ya bu benim için yeterli zaten hocadan ötürü Beşiktaş'ı çakallara yem etti.
Hocanın demediği bir şey mi kaldı ?
-Maaşları düzgün ödeyelim dedi.
-Ödenmedi
-Kadroyu bozmayalım dedi.
-Bozuldu
- Oyuncuları kampa yetiştirelim dedi.
-Yetiştirilmedi.
-Aboubakar-Cenk,Ba yapalım santraforu dedi.
-Love-Negredo-Larin-Pektemek yapıldı.
-Bari burağı alalım dedi.
-Alınmadı.(alındı 1.5 sene sonra alındı yarım sezonda)
2 senedir çakalların önüne yem edildi Beşiktaş.Say say bitmez.Yönetimden hocaya pek bir şey kalmıyor.
Quaresmayı neden oynattı ? Cvp : Çaresizilik (Başka kanat yok sol kanat bile yok takımda pektemek,güveni filan devşirdik)
kagawa sakatlıktan çıkıp geldi kendini toparlayamadı sağlam olsa dortmund neden göndersin zaten.
Dorukhan ve güven gibi oyuncuları kazandık sen zorla demişsin ama zorla değildir herhalde hocanın kazandırdığı bir çok oyuncu var gomez gibi alman milli takımına bile sayesinde geri döndü.Fernandoa gibi kazma bir oyuncuyu gol kralı yapması vs hocanın kazandırdığı oyuncuları tek tek yazmanın bir mantığı yok.
Değer biçemediğimiz oğuzhanı parlatanda şenol güneşti oğuzhan kendi kendini bitirdi.
Evet bu sene ki farkı görücez.inşallah avcı'da şenol güneş kadar sabırlıdır bizi yarı yolda bırakmaz herkes şenol güneş gibi katlanmaz çünkü.