2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4240083 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı KARA BOĞA

-Hayret Douglas ile anlaşıldığına dair haber görmedim daha bugün. Varsa yoksa Boyd  :uyucam:

-Schürrle ve Kagava dün Dortmund antrenmanına çıkmamış.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı cursedofdragon

yönetimin üstünde şenol güneşin Ahı var.

Çevrimdışı levitate

Umut Güner: "Benim tek sıkıntım kulübün yönetimindeki anlayıştan ibaretti. Son olarak Orhan Ak geldi ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın yardımcısı oldu. Bu da benim adıma bardağı taşıran son damlaydı."
yav he he he

yönetim anlayışının sebebi sensin :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

timothee kolodziejczak...
Süratli
Ayakları gayet iyi
Sol stoper
İhtiyaç halinde sol bek olarakta görev yapabiliyor...
Opsiyonlu kiralama + zorunlu satın alma
Yada 2 sene içerisinde ödemek koşuluyla direk satın alma teklifi iletilmiş..
3.750 m istiyor kulübü...
Görüşmeler sürüyor...

(Beşiktaş İstihbarat)
15 gün öncenin haberi Fener'de istiyor oyuncuyu. Kulübü 4 milyon istiyor bonservisine kısacası biz alamayız

Çevrimiçi Samet Demir

yönetimin üstünde şenol güneşin Ahı var.
Şenol Güneş'in üzerinde de bizim ahımız var.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

Umut Güner: "Benim tek sıkıntım kulübün yönetimindeki anlayıştan ibaretti. Son olarak Orhan Ak geldi ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın yardımcısı oldu. Bu da benim adıma bardağı taşıran son damlaydı."
eğer bu açıklama doğruysa demezlermi adamı madem sıkıntılı göryordun kulüp yönetim anlayışını sana uymuyordu listeden çıksaydınya konuşup 1 ay geçmiş tam zorlu zamanda istifasını veriyor zaten sevilmiyordu bu yaptığıyla tam kumaşını belli etti

Şenol Güneş'in üzerinde de bizim ahımız var.

benim yok adamın neden başarısız olduğunu sağ olsun yönetim beni uğraştırmadan gösteriyor.

Yanlış kişiye ah gösterdiğiniz için aynı ahı avcıya'da göstereceksiniz muhtemelen.

Avcı : Başkanım transferler kampa yetişsin eksik bölge kalmasın.
Yönetim : Hocam tranferleri geç yaptık eksik bir çok bölge kaldı idare et.
Avcı : Ne yapalım idare edelim bari maaşları zamanında yatsın.
Yönetim : Maaşları da zamanında yatıramadık hocam idare et.
Avcı : Ben idare ederim de oyuncular bilerek isteksiz oynuyorlar.Bari hakkımızı savun başkan Beşiktaşı doğruyorlar.
Yönetim : Hakemler pırlanta,fikstürü bizde beraber yapıyoruz,beinsports adamdır,yusuf abim.
Avcı : ...

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan....

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; siyah beyazlılar, Boyd'un bonservis bedeli için kulübü Guimaraes'e yaptığı teklifi 2.4 milyon Euro'ya çıkarttı.

Ancak Beşiktaş'ın yaptığı teklifte taksit sayısının fazla olması nedeniyle Portekiz ekibinin teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

Guimaraes yetkilileri, taksit sayısının azaltılmasını ve peşinatın ise biraz fazla olmasını talep etti.

Tyler Boyd'un Beşiktaş'ta oynamak istemesi siyah beyazlıların MLS ekiplerine karşılık bir adım önde olmasını sağlıyor.

İki kulübün yetkilileri de transferde uzlaşı sağlamak için görüşmelerine devam ediyor.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; siyah beyazlılar, Boyd'un bonservis bedeli için kulübü Guimaraes'e yaptığı teklifi 2.4 milyon Euro'ya çıkarttı.

Ancak Beşiktaş'ın yaptığı teklifte taksit sayısının fazla olması nedeniyle Portekiz ekibinin teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

Guimaraes yetkilileri, taksit sayısının azaltılmasını ve peşinatın ise biraz fazla olmasını talep etti.

Tyler Boyd'un Beşiktaş'ta oynamak istemesi siyah beyazlıların MLS ekiplerine karşılık bir adım önde olmasını sağlıyor.

İki kulübün yetkilileri de transferde uzlaşı sağlamak için görüşmelerine devam ediyor.

bugün de boyda doyduk çok şükür.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu transfer olmaz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bekle babam bekle. Eldekiler bir bir uzaklaşmaya başladı. Bu sefer düşeş gelmiyor gibi zarlar  :alala:

Başakşehir, Azubuike'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. (TRT Spor)

Başakşehir, Süper Lig'de daha önce Çaykur Rizespor ile Yeni Malatyaspor formaları giyen ve bonservisi Mısır'ın Pyramids takımında bulunan Nijeryalı orta oyuncusu Azubuike'yi 1 yıllığına kiraladı. (AA)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bekle babam bekle. Eldekiler bir bir uzaklaşmaya başladı. Bu sefer düşeş gelmiyor gibi zarlar  :alala:

Başakşehir, Azubuike'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. (TRT Spor)

Başakşehir, Süper Lig'de daha önce Çaykur Rizespor ile Yeni Malatyaspor formaları giyen ve bonservisi Mısır'ın Pyramids takımında bulunan Nijeryalı orta oyuncusu Azubuike'yi 1 yıllığına kiraladı. (AA)

:claps: :claps:

Çevrimiçi yaço58

bu transfer olmayacak gibi sanki ne zaman bu kadar uzasa süreç transfer gerçekleşmiyor birde başka hangi kanat oyuncuları için girişimimiz var schürrle kampa alınmadı onunla ilgileniyormuyuz acaba

Çevrimiçi tolga1903

Vodafone ile yıllık 6 milyon tl'ye:) anlaşmışlar yasaklı özel habere göre. Doğruysa inek gibi sağdı bizi bu adamlar hiç almadaydı reklam belki reklamsız forma satışından daha çok para kazanırdı kulüp. Marka değeri diyorsun kendi göğüs reklamını 800 bin euro'ya veriyorsun rezalet değil de nedir şu bari sadece lig için olsun avrupa için anlaşmasaydınız.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Vodafone ile yıllık 6 milyon tl'ye:) anlaşmışlar yasaklı özel habere göre. Doğruysa inek gibi sağdı bizi bu adamlar hiç almadaydı reklam belki reklamsız forma satışından daha çok para kazanırdı kulüp. Marka değeri diyorsun kendi göğüs reklamını 800 bin euro'ya veriyorsun rezalet değil de nedir şu bari sadece lig için olsun avrupa için anlaşmasaydınız.
Eğer haber doğruysa kesinlikle çok kötü olmuş.Onceki anlaşmada yıllık 5 milyon dolar artı kdv vardi.Simdi ise 1.07 milyon dolar ediyor bugünün kuruyla.Cidden çok kötü.

Eğer haber doğruysa kesinlikle çok kötü olmuş.Onceki anlaşmada yıllık 5 milyon dolar artı kdv vardi.Simdi ise 1.07 milyon dolar ediyor bugünün kuruyla.Cidden çok kötü.

₺ üzerinden olduğu için doların 10₺ ye çıkması durumunda temelli yok olması demek oluyor.

[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2019, 14:16:19 cursedofdragon ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

₺ üzerinden olduğu için doların 10₺ ye çıkması durumunda temelli yok olması demek oluyor.

Tl alınacaksa nakit alınmalı tek seferde

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Olacagi buydu, masAllah baskan hic susmuyor, konuşuncada sadece maddi anlamda nekadar sıkıntılı oldugumuzu anlatiyor tüm dünyaya. Sanki diger kulüblerin durumu cokmu iyi, hangi baskani cikip fakir edebiyati yapiyor. Admalar tabiki bu durumda sana en düsük fiyata sponsor olur, cünkü her kurşa muhtagac oldugunu hic durmadan anlatan bir baskanimiz var.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Olacagi buydu, masAllah baskan hic susmuyor, konuşuncada sadece maddi anlamda nekadar sıkıntılı oldugumuzu anlatiyor tüm dünyaya. Sanki diger kulüblerin durumu cokmu iyi, hangi baskani cikip fakir edebiyati yapiyor. Admalar tabiki bu durumda sana en düsük fiyata sponsor olur, cünkü her kurşa muhtagac oldugunu hic durmadan anlatan bir baskanimiz var.

doğru söze ne hacet.

Çevrimiçi tolga1903

Doğru olmamasını temenni ediyorum. Bizim sayemizde kaç bin abone kazanmıştır ve açıkçası son zamanlarda öyle eskisi gibi reklam falan da yapmıyorlar sırf bunların saçma politikası yüzünden güzelim formalara kırmızı logo koydurdular halbuki manu zamanı gayet siyah logo kullanıyorlardı. Yani bu anlaşma hiç iyi olmadı tekrara girecek ama reklamsız formadan daha fazla kazanırdı bu kulüp.

Tl alınacaksa nakit alınmalı tek seferde

3 senelik hepsini vermezler 1 senelik verirler.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Doğru olmamasını temenni ediyorum. Bizim sayemizde kaç bin abone kazanmıştır ve açıkçası son zamanlarda öyle eskisi gibi reklam falan da yapmıyorlar sırf bunların saçma politikası yüzünden güzelim formalara kırmızı logo koydurdular halbuki manu zamanı gayet siyah logo kullanıyorlardı. Yani bu anlaşma hiç iyi olmadı tekrara girecek ama reklamsız formadan daha fazla kazanırdı bu kulüp.
Katılıyorum zor durumumuzdan faydalaniyorlar.Karşılıklı win-win gorunsede onların kazancıyla bizim kazancımız aynı olmuyor.

3 yıllığına 2 milyon 850 bin €(senelik 950 bin €) gibi komik bir para o da şimdilik.

€ yükselirse 3 yıllığına 1 milyon € filan düşme ihtimali de oldukça yüksek.

Çevrimdışı mylife1903

3 yıllığına 2 milyon 850 bin €(senelik 950 bin €) gibi komik bir para o da şimdilik.

€ yükselirse 3 yıllığına 1 milyon € filan düşme ihtimali de oldukça yüksek.
50 mac oynuyon forma pektonun yari maasini oduyor