yok değildi abi.
valla ben ilk bunlarda çıktı diye hatırlıyorum bunlardan sonrada sporx mi öyle bir yer verdi sonra biride formaya kondurmuş
yayınladı forma yayıldı ama ilk haber forma değildi. sonra zaten baktım şortta reklamları duruyor
sallamamışdım haberi sonra buraya kadar gelmiş zaten ilk geldiğindede yalan haber olduğunu direk söyledim.
demek neymiş biri hıyar sallarsa tuzluğu alıp koşmamak lazımmış. Bu şekilde tavırlar sadece Beşiktaşı sürekli kaosda tutmak isteyen Beşiktaş düşmanlarının işine yarar
ben haber duyulur duyulmaz iki dakikada yalan haber olduğunu anladım. böyle haberleri yaymadan önce doğru olduğuna emin olmak lazım
yoksa istemeyerekte olsa kötü niyetli Beşiktaşı kaosa atmak isteyenlere hizmet etmiş olursun.
insanlar Beşiktaşa sallamak için zaten fırsat kolluyor haber doğrumu değilmi kaynağı kimdir önemli değil
fırsat çıktı vurayım diyor ama burda göründüğü gibi yıpranan yönetim olmuyor direk Beşiktaş yıpranıyor
yönetime sallanan haberlerin %90 ı kesinlikle yalan haber. yalan haberler üzerinden sürekli yönetim yıpratılmak isteniyor.
mesela umutun istifa haberi gerçekmi acaba biri haberi patlatır sonra istifa kabul edilmedi diye haber yapar
al sana bir kaos daha biri bitiyor hemen ikincisi piyasaya sürülüyor ama her seferinde Beşiktaş taraftarı bunu yiyor
mor forma olayıda böyle hiç kimse öyle bir formayı doğrulamadı. belki mor çıkacak ama kesinlikle piyasada dolanan haberler yalan haber.
ne zamandır söylenmeyen kalmadı bırakın çıksın söylenecek olan o zaman söylenir zaten emin ol o forma çıksın diğer formaların satışınıda düşürür
insanlar tepki verir hiç birini almaz. yönetime sosyal medyadan ne söylersen söyle etkilenmiyor alıştılar artık çünkü her dakika saldırı altındalar
al işde avcı diye tutturdu geldi avcı sonu. her sene 32 bin kombine satarken 21 binde kaldı. bu burda edeceğin laflardan daha fazla etkili olur
bir iki maç hariç kalan bilet satılmaz bu sene yarı doluluk tutturursak iyi. böyle bir hata yapıp birde formada darbe yerler o zaman akılları başlarına gelir.
kırmızıyı bile kabul ettiremediğin taraftara moru nasıl kabul ettireceksin Beşiktaş taraftarının tepkisi direk mor formaya olmazki bütün formalardan soğur.