2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4240899 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Benden duymuş olmayın ama Umut Güner'in istifası kabul edilmemiş..

başkan çok güzel yönetiyor klübü maşallah nazar değmesin.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, Sağlık Kontrolünden Geçti

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan Avcı; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Bu adamın gülmeyen fotoğrafı yok mu ya  :lol: Başakşehirdeyken hep böyle katı sertti. Gülüşünün ardında inşallah bir şeyler vardır hocam.

Bu adamın gülmeyen fotoğrafı yok mu ya  :lol: Başakşehirdeyken hep böyle katı sertti. Gülüşünün ardında inşallah bir şeyler vardır hocam.

bırak gülsün herkes yeterince somurtuyor zaten somurtan suratlardan bıktık.

Tyler Boyd transferini Portekiz basını da yakından takip ediyor.

Record'da yer alan haberde; Beşiktaş'ın 24 yaşındaki ABD'li oyuncu için teklifini yükselttiği ve transferi bitirmeye çok yakın olduğu yazıldı.

Ayrıca siyah beyazlıların teklifini olumlu bulan Boyd'un da kariyerine Türkiye'de devam etmek istediği belirtildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com DIŞ HABER

Her gün tyler boyd ile anlaşıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Tyler Boyd transferini Portekiz basını da yakından takip ediyor.

Record'da yer alan haberde; Beşiktaş'ın 24 yaşındaki ABD'li oyuncu için teklifini yükselttiği ve transferi bitirmeye çok yakın olduğu yazıldı.

Ayrıca siyah beyazlıların teklifini olumlu bulan Boyd'un da kariyerine Türkiye'de devam etmek istediği belirtildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com DIŞ HABER

Her gün tyler boyd ile anlaşıyoruz.
bu bahçeşehir sponsorluk haberide bunların özel haberiydi sanırım

Çevrimdışı caner.eryigit

Başkan hala marka değeri flan anlatıyor.Biri başkana Beşiktaşın başkanı olduğunu hatırlatsın..
Kulübü de bu arada ekonomik krize ben soktum itiraf ediyorum.

Çevrimiçi Savaş

Umut Güner zarfı attı başkan da yedi. Kabul edilmeyeceğini bilerek istifa etmek ne güzel.

Naz yapıyor resmen. Sonucundan hangi transfer çıkacak bakalım. Muhtemelen Lokman'ı çaktılar bize. Menajeri bunun kankasıydı çünkü.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu bahçeşehir sponsorluk haberide bunların özel haberiydi sanırım

yok değildi abi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

"Bahçeşehir Koleji olarak hali hazırda Beşiktaş’ın şort sponsoruyuz. Ve şort sponsorluğumuz önümüzdeki sezonda da devam edecek. Göğüs sponsorluğuyla ilgili çıkan haberler ise gerçeği yansıtmamaktadır."
Bahçeşehir haberini yayan uydurumcu büyük ihtimal geçen sene ki haberi gördü şort u forma sanıp öyle yazdı sonra 5 dk da yayılır zaten her yere  :) Dün de yazmıştım tahmin ettiğim gibiymiş. Adamlar hali hazırda şort sponsoru zaten mantıksız diye hem şort hem göğüs almak saçma olurdu. Beko isterim ben kendi adıma ama o da sırt mesela vodafone olmazsa öne de yazar onda sıkıntı yok vodafone olmasaydı öne göre para verip oraya alırlardı terfi gibi olur onlara şimdi vodafone işi olmazsa ama büyük ihtimalle fiyatı tl ye çevirip 2 yıl daha uzatır vodafone. 
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Başkan Çarıkçı, "Kulüplerimizde şu anda maddi sıkıntılar var. Bu sıkıntılar transfer sürecini de etkiliyor. Umut Meraş'ın Beşiktaş'a transferi olmayacak. Son durum bu... Eğer Umut, Beşiktaş'a ya da bir başka takıma transfer olursa satıştan %20 pay hakkına sahibiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Ajansspor

Başkan hala marka değeri flan anlatıyor.Biri başkana Beşiktaşın başkanı olduğunu hatırlatsın..
Kulübü de bu arada ekonomik krize ben soktum itiraf ediyorum.

Beşiktaş bu sene de sahipsiz öyle gözüküyor.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Başkan Çarıkçı, "Kulüplerimizde şu anda maddi sıkıntılar var. Bu sıkıntılar transfer sürecini de etkiliyor. Umut Meraş'ın Beşiktaş'a transferi olmayacak. Son durum bu... Eğer Umut, Beşiktaş'a ya da bir başka takıma transfer olursa satıştan %20 pay hakkına sahibiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Ajansspor

Ben burda gözlemci ekibini eleştirirken, laf ederken, yok işte Beşiktaş deneme kulübü mü tarzı bir ton şey söylendi. Ben diyorum, bu transfer olmazsa ilk gözlemci departmanına yazar. 250k alıp keyfine bakacağın adam için, düştüğümüz durumlara bak. Boluspor başkanı bile bizle dalga geçiyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Umut Güner zarfı attı başkan da yedi. Kabul edilmeyeceğini bilerek istifa etmek ne güzel.

Naz yapıyor resmen. Sonucundan hangi transfer çıkacak bakalım. Muhtemelen Lokman'ı çaktılar bize. Menajeri bunun kankasıydı çünkü.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maaşını cebinden versin o zaman çakma voleybolcu.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

U-14 takımında ne cevherler varmış  :o_o:

Benim adamım u-13 de ki Adnan çocuk gol makinası onu takip ediyorum özellikle erken girmediyse ergenliğe  :D fiziki gelişimi devam ederse iş yapabilir. Yaş grubuna göre baya fizikli kalıyor şuan leblebi gibi gol atıyor. Önümüzde ki sene umarım normal grubunun +1 üstüne alınır. Aynı grupla devam ederse gol atmaktan sıkılıp gelişimi yavaşlar diye korkuyorum. Biraz zorlayıp aşama kaydettirmek lazım.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Benim adamım u-13 de ki Adnan çocuk gol makinası onu takip ediyorum özellikle erken girmediyse ergenliğe  :D fiziki gelişimi devam ederse iş yapabilir. Yaş grubuna göre baya fizikli kalıyor şuan leblebi gibi gol atıyor. Önümüzde ki sene umarım normal grubunun +1 üstüne alınır. Aynı grupla devam ederse gol atmaktan sıkılıp gelişimi yavaşlar diye korkuyorum. Biraz zorlayıp aşama kaydettirmek lazım.
Alt yapılarda fiziği erken gelişenler baya iyi performans veriyor ama 18den sonrada büyük patlıyorlar.
Dediğin gibi böyle olan gençleri bir tık üstlerle oynatıp görmek lazım ve şans vermek lazım

Çevrimiçi Necmi

yok değildi abi.
valla ben ilk bunlarda çıktı diye hatırlıyorum bunlardan sonrada sporx mi öyle bir yer verdi sonra biride formaya kondurmuş
yayınladı forma yayıldı ama ilk haber forma değildi. sonra zaten baktım şortta reklamları duruyor
sallamamışdım haberi sonra buraya kadar gelmiş zaten ilk geldiğindede yalan haber olduğunu direk söyledim.
demek neymiş biri hıyar sallarsa tuzluğu alıp koşmamak lazımmış. Bu şekilde tavırlar sadece Beşiktaşı sürekli kaosda tutmak isteyen Beşiktaş düşmanlarının işine yarar
ben haber duyulur duyulmaz iki dakikada yalan haber olduğunu anladım. böyle haberleri yaymadan önce doğru olduğuna emin olmak lazım
yoksa istemeyerekte olsa kötü niyetli Beşiktaşı kaosa atmak isteyenlere hizmet etmiş olursun.
insanlar Beşiktaşa sallamak için zaten fırsat kolluyor haber doğrumu değilmi kaynağı kimdir önemli değil
fırsat çıktı vurayım diyor ama burda göründüğü gibi yıpranan yönetim olmuyor direk Beşiktaş yıpranıyor
yönetime sallanan haberlerin %90 ı kesinlikle yalan haber. yalan haberler üzerinden sürekli yönetim yıpratılmak isteniyor.
mesela umutun istifa haberi gerçekmi acaba biri haberi patlatır sonra istifa kabul edilmedi diye haber yapar
al sana bir kaos daha biri bitiyor hemen ikincisi piyasaya sürülüyor ama her seferinde Beşiktaş taraftarı bunu yiyor
mor forma olayıda böyle hiç kimse öyle bir formayı doğrulamadı. belki mor çıkacak ama kesinlikle piyasada dolanan haberler yalan haber.
ne zamandır söylenmeyen kalmadı bırakın çıksın söylenecek olan o zaman söylenir zaten emin ol o forma çıksın diğer formaların satışınıda düşürür
insanlar tepki verir hiç birini almaz. yönetime sosyal medyadan ne söylersen söyle etkilenmiyor alıştılar artık çünkü her dakika saldırı altındalar
al işde avcı diye tutturdu geldi avcı sonu. her sene 32 bin kombine satarken 21 binde kaldı. bu burda edeceğin laflardan daha fazla etkili olur
bir iki maç hariç kalan bilet satılmaz bu sene yarı doluluk tutturursak iyi. böyle bir hata yapıp birde formada darbe yerler o zaman akılları başlarına gelir.
kırmızıyı bile kabul ettiremediğin taraftara moru nasıl kabul ettireceksin Beşiktaş taraftarının tepkisi direk mor formaya olmazki bütün formalardan soğur.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Alt yapılarda fiziği erken gelişenler baya iyi performans veriyor ama 18den sonrada büyük patlıyorlar.
Dediğin gibi böyle olan gençleri bir tık üstlerle oynatıp görmek lazım ve şans vermek lazım

Burak gelene kadar 1.5 senedir forvette golcü olmayınca 13 yaş altına kadar iniyorsun takip etmek için evet öyle oluyor maalesef.

Çevrimiçi Necmi

Ben burda gözlemci ekibini eleştirirken, laf ederken, yok işte Beşiktaş deneme kulübü mü tarzı bir ton şey söylendi. Ben diyorum, bu transfer olmazsa ilk gözlemci departmanına yazar. 250k alıp keyfine bakacağın adam için, düştüğümüz durumlara bak. Boluspor başkanı bile bizle dalga geçiyor.
akıllanmadılarki hala gidip bursa oyuncusuna teklif götürüyorlar. Bursa bize oyuncu satmaz değerinin iki katına satsalar taraftarlarından linç yerler
öyle yürek bursa yöneticilerinde yok. zaten onlarında kim olursa olsun Beşiktaşa oyuncu satacak niyette yöneticisi yok her sene şenol hoca sayesinde bir iki oyuncularına talip olduk
bu güne kadar kimi aldık her seferinde önce uzun uzun pazarlık ederler pzarlıkta fiyat düşer bunlar olunca yükselerek gidiyor sonrada gevrek gevrek satmıyoruz derler.
yada renklilere satmak için bizi maşa olarak kullanırlar hala utanmıyorlarda şu bursadan oyuncuya talip oluyorlar.

Övünç Özdem: Beşiktaş'ın mali durumu geçtiğimiz yıllara göre daha kötü durumda. Tyler Boyd'u bile almakta zorlanıyor Beşiktaş. 500-600 bin Euro peşinat istiyor kulübü. Beşiktaş o peşinatı veremiyor. Avcı, Adriano'nun kalmasını istedi.Adriano, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmedi.

Övünç Özdem: Beşiktaş'ın mali durumu geçtiğimiz yıllara göre daha kötü durumda. Tyler Boyd'u bile almakta zorlanıyor Beşiktaş. 500-600 bin Euro peşinat istiyor kulübü. Beşiktaş o peşinatı veremiyor. Avcı, Adriano'nun kalmasını istedi.Adriano, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmedi.

Bu kadar kötüyse kapatın abi o zaman. Yöneticilik niye yapıyorsunuz ki orda, personele maaşlar ödenmiyor, futbolculara para yok. Bir tek biz mi zor durumdayız sanki ? Zor durumdaysakta satın oyuncuları bilmem win-win fenerin yaptığı gibi bir şeyler yapın. Nedir bu ya valla yeter.

Çevrimiçi yaço58

valla şu durumu gördükçe insan üzülüyor yönetimde o finansmanı sağlayacak bir adam yokmu gsde abdurrahim fbde ali koç çatır çatır cebinden para kkoyuyor sıkıntılı anlarda bizde şuan gözüken elini taşın altına koyan yok maalesef transferleden falan umutsuzum şimdi umut güner gitti transfer de adalı geldi adalının yd dönemlerinde falan ne başarısı vardı bunun zamanında portekiz çetesi alındı alves diye bi adamın yarı bonservisine milyon eurolar ödendi adam 24 yaşında futbolu bıraktı serdal adalının transferde başarılı olamayacağını düşünüyorum önceki verilere dayanarak ayrıca şu iskeleti oluşturmuşken karius -vida-dorukhan atiba-ljajic-burak yanlarına çok değil 3 net transfer işi çok başka boyuta taşırdı taraftarı havaya sokardı camiayı birleştirirdi ama biz napıyoruz hep kaos hep kaos basit hamleleri bile yapamaz olduk artık maalesef camiada yönetim probleminden daha büyük bir sıkıntıda muhalefetin olmaması herkes normal zamanda konuşur ama kongrede aday olmaya gelince koskoca beşiktaş camiasında fikret başkan ve hürser tekinoktay çıkıyor başka aday yok

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı AigleBordeaux

Dorukhan (12 milyon) ve Medel(5milyon) gidiyorsa oraya bedava Leroy Fer ve üç milyona Berkay’ı almak lazım.
Kalıyor 14 milyon Euro, iki Boydta gitse, bedava Holtby alınsa.
12 kalıyor 8ni harcasak 4te kenarda dursun Ocak’ta lazım olabilir.

Dorukhan (12 milyon) ve Medel(5milyon) gidiyorsa oraya bedava Leroy Fer ve üç milyona Berkay’ı almak lazım.
Kalıyor 14 milyon Euro, iki Boydta gitse, bedava Holtby alınsa.
12 kalıyor 8ni harcasak 4te kenarda dursun Ocak’ta lazım olabilir.

hani sol bek ? hani kanat ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hani sol stoper  :ebebe:

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; bir sol stoper kadrosuna katmaya çalışan Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Saint-Étienne'de kiralık olarak forma giyen Fransız stoper Timothée Kolodziejczak için teklifini yaptı.

27 yaşındaki oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Meksika ekibi Tigres, 4 milyon Euro bonservis bedeli talep ederken siyah beyazlılar, yaptıkları teklifin ardından beklemeye geçti.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Kolodziejczak transferinin gerçekleşmesini çok istediği ifade edildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★