2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242648 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Samet Demir

benim yok adamın neden başarısız olduğunu sağ olsun yönetim beni uğraştırmadan gösteriyor.

Yanlış kişiye ah gösterdiğiniz için aynı ahı avcıya'da göstereceksiniz muhtemelen.
Son 2 senede iki gs maçını alsa en kötü 1 sampiyonlugumuz daha vardı.

Doğru Şenol hoca dedi oyuncuların maaşını ödeyin v.s. bunlar yönetime yazıyorsa kalanıda hocaya yazar.

Bu sene son maçlara bak q7 gelene kadar takım tam bir ritim tuttu. O geldiği zaman ritim kayboldu.

Kagawa gibi  topçuyu kullanamadık. Dorukhanı bile zoraki kazandık.

Değer biçemedigimiz Oğuzhana ne oldu sahi?

Neyse bu sene arkadaki farkı görürüz. İnşallah ben haklı çıkarım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yıllık 800 bin Euro veriyorlarsa o Vodafone kırmızı logosunu görmek istemiyorum ister siyah ister beyaz yapalım.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Egos

50 mac oynuyon forma pektonun yari maasini oduyor

pektemek nefretin seni kör etmiş, büyük resmi göremiyorsun ağabey: pektemek varken yıllık beş milyon ödeyen adamlar ayrıldığında bir milyonu zor veriyor. meğer pektemek marka değeri demekmiş. bandajla oynamanın öncüsüydü, harcadılar çocuğu.

Çevrimdışı 38life

“Hocam hiç merak etme önümüzdeki günlerde hem paralar ödenecek hem de takımın ihtiyacı olan transferler yapılacak. Transferde piyasa çok yüksek, rakamların geri gelmesini bekliyoruz. Önceki yıllarda da son günleri bekleyip, en uygun koşullarla transferi yapmıştık

Fikret Orman

Çevrimdışı cursedofdragon

Son 2 senede iki gs maçını alsa en kötü 1 sampiyonlugumuz daha vardı.

Doğru Şenol hoca dedi oyuncuların maaşını ödeyin v.s. bunlar yönetime yazıyorsa kalanıda hocaya yazar.

Bu sene son maçlara bak q7 gelene kadar takım tam bir ritim tuttu. O geldiği zaman ritim kayboldu.

Kagawa gibi  topçuyu kullanamadık. Dorukhanı bile zoraki kazandık.

Değer biçemedigimiz Oğuzhana ne oldu sahi?

Neyse bu sene arkadaki farkı görürüz. İnşallah ben haklı çıkarım.

gs maçını nasıl alacaksın ? Adamlar gözüne soka soka şike yapıyorlar başkanımız çıkıp gs'den özür diliyor.Başkan çıkıp konuşması gerekirken hocamız çıkıp isyan ediyor fikstür hakkında başkanımız sinyör imPARAtoru savunuyor bizde beraber yapıyoruz diyor ondan sonra 2-3 hafta sonra fikstür adaletli değil diyor buna kadir inanır ancak.Kendi ağzı ile 2 sene boşladım Beşiktaş'ı dedi ya bu benim için yeterli zaten hocadan ötürü Beşiktaş'ı çakallara yem etti.

Hocanın demediği bir şey mi kaldı ?
 -Maaşları düzgün ödeyelim dedi.
 -Ödenmedi
 -Kadroyu bozmayalım dedi.
 -Bozuldu
 - Oyuncuları kampa yetiştirelim dedi.
 -Yetiştirilmedi.
 -Aboubakar-Cenk,Ba yapalım santraforu dedi.
 -Love-Negredo-Larin-Pektemek yapıldı.
 -Bari burağı alalım dedi.
 -Alınmadı.(alındı 1.5 sene sonra alındı yarım sezonda)

2 senedir çakalların önüne yem edildi Beşiktaş.Say say bitmez.Yönetimden hocaya pek bir şey kalmıyor.

Quaresmayı neden oynattı ?  Cvp :  Çaresizilik (Başka kanat yok sol kanat bile yok takımda pektemek,güveni filan devşirdik)

kagawa sakatlıktan çıkıp geldi kendini toparlayamadı sağlam olsa dortmund neden göndersin zaten.

Dorukhan ve güven gibi oyuncuları kazandık sen zorla demişsin ama zorla değildir herhalde hocanın kazandırdığı bir çok oyuncu var gomez gibi alman milli takımına bile sayesinde geri döndü.Fernandoa gibi kazma bir oyuncuyu gol kralı yapması vs hocanın kazandırdığı oyuncuları tek tek yazmanın bir mantığı yok.

Değer biçemediğimiz oğuzhanı parlatanda şenol güneşti oğuzhan kendi kendini bitirdi.

Evet bu sene ki farkı görücez.inşallah avcı'da şenol güneş kadar sabırlıdır bizi yarı yolda bırakmaz herkes şenol güneş gibi katlanmaz çünkü.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2019, 15:20:03 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Savaş

FFP döneminde bile daha iyi durumdaydık. Bir kisi de çıkıp bu bütçe nasıl bu hale geldi diye açıklama yapmıyor.

Ne denebilir ki..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) U21 Ligi’nin kaldırılması ile ilgili yaptığı toplantı sonuçlandı. Toplantı sonrası, U21 Ligi’nin Türk futboluna beklenen katkıyı sağlayamadığı gerekçesiyle kaldırılmasına karar verildi.

TFF’nin resmi sitesinden konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:

“Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile Süper Lig kulüplerinin altyapı sorumluları, 3 Ağustos 2018 tarihinde TFF tarafından 2018-2019 sezonunda son kez düzenleneceği duyurulan U21 Ligi’nin durumunu gözden geçirmek için bir araya geldi.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Altıntop ve Hasan Akıncıoğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Futbol Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, Futbol Gelişim Direktörlüğü ve Genç Milli Takımlar Koordinatörü Oğuz Çetin, Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Çağrı İlk ile kulüp temsilcileri katıldı.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda Türk futboluna beklenen katkıyı sağlayamadığı gerekçesiyle U21 Ligi’nin kaldırılması kararının doğru olduğu dile getirildi ve ligin oynanmaması konusunda görüş birliğine varıldı. Bunun yanı sıra TFF ve Kulüpler Birliği’nin, bu ligin yerini dolduracak alternatif organizasyonlar üzerinde çalışma yapması kararlaştırıldı.

Ayrıca TFF’nin antrenör eğitimi ve Grassroots konularında kulüplere danışmanlık hizmeti vereceği bilgisi kulüp temsilcilerine aktarıldı.”

Çevrimdışı MUSTAFA_

:)

Mert Müldür zu Beşiktaş

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

gs maçını nasıl alacaksın ? Adamlar gözüne soka soka şike yapıyorlar başkanımız çıkıp gs'den özür diliyor.Başkan çıkıp konuşması gerekirken hocamız çıkıp isyan ediyor fikstür hakkında başkanımız sinyör imPARAtoru savunuyor bizde beraber yapıyoruz diyor ondan sonra 2-3 hafta sonra fikstür adaletli değil diyor buna kadir inanır ancak.Kendi ağzı ile 2 sene boşladım Beşiktaş'ı dedi ya bu benim için yeterli zaten hocadan ötürü Beşiktaş'ı çakallara yem etti.

Hocanın demediği bir şey mi kaldı ?
 -Maaşları düzgün ödeyelim dedi.
 -Ödenmedi
 -Kadroyu bozmayalım dedi.
 -Bozuldu
 - Oyuncuları kampa yetiştirelim dedi.
 -Yetiştirilmedi.
 -Aboubakar-Cenk,Ba yapalım santraforu dedi.
 -Love-Negredo-Larin-Pektemek yapıldı.
 -Bari burağı alalım dedi.
 -Alınmadı.(alındı 1.5 sene sonra alındı yarım sezonda)

2 senedir çakalların önüne yem edildi Beşiktaş.Say say bitmez.Yönetimden hocaya pek bir şey kalmıyor.

Quaresmayı neden oynattı ?  Cvp :  Çaresizilik (Başka kanat yok sol kanat bile yok takımda pektemek,güveni filan devşirdik)

kagawa sakatlıktan çıkıp geldi kendini toparlayamadı sağlam olsa dortmund neden göndersin zaten.

Dorukhan ve güven gibi oyuncuları kazandık sen zorla demişsin ama zorla değildir herhalde hocanın kazandırdığı bir çok oyuncu var gomez gibi alman milli takımına bile sayesinde geri döndü.Fernandoa gibi kazma bir oyuncuyu gol kralı yapması vs hocanın kazandırdığı oyuncuları tek tek yazmanın bir mantığı yok.

Değer biçemediğimiz oğuzhanı parlatanda şenol güneşti oğuzhan kendi kendini bitirdi.

Evet bu sene ki farkı görücez.inşallah avcı'da şenol güneş kadar sabırlıdır bizi yarı yolda bırakmaz herkes şenol güneş gibi katlanmaz çünkü.

Şampiyon olduğumuz iki senede yönetim sayesinde olduk o zaman.

Hala aynı yanılgıdasınız.

Ben demiyorum yönetimin hiç suçu yok. Keza çoğunluk yönetimin. Sonra sorun hocada diyorum.

%40 yönetim % 30 hoca % 20 oyuncular % 10 biz taraftarlar.

Taraftar olarakda yönetim olarakda çok kırılgan yapıya sahibiz.

Bakın fener taraftarına bu sene küme düşme potasindaydilar. Şuan takımlarına tek laf ettirmiyorlar. Bir iki maç kazansilar hele bize karşıda türlü oyunlara başlayacaklar.

Neyse konular çok uzun. Suçlu sadece yönetim değil.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Şampiyon olduğumuz iki senede yönetim sayesinde olduk o zaman.

Hala aynı yanılgıdasınız.

Ben demiyorum yönetimin hiç suçu yok. Keza çoğunluk yönetimin. Sonra sorun hocada diyorum.

Taraftar olarakda yönetim olarakda çok kırılgan yapıya sahibiz.

Bakın fener taraftarına bu sene küme düşme potasindaydilar. Şuan takımlarına tek laf ettirmiyorlar. Bir iki maç kazansilar hele bize karşıda türlü oyunlara başlayacaklar.

Neyse konular çok uzun. Suçlu sadece yönetim değil.

evet yönetimin payı çok büyük zaten bunu inkar etmiyorum ki savunduğum şey bu zaten baştan çok iyi yönettiler son 2 sene saldılar dedim sürekli.Başkan da kendisi söyledi zaten beni haklı çıkardı 2 senedir Beşiktaş'ı boşladım dedi hoca'yı göndermek için Beşiktaşı harcadı sahipsiz bıraktı.İlk senelerde stadsız şampiyon olduk doğru oyuncu tercihleri hoca seçimi hocanın arkasında durma Beşiktaşı sahiplenme , Beşiktaşın hakkı yenince bir video görseli hazırlayıp basın toplantısı yapma ,masaya vurma vs bunlara laf etmedim ki hiç zaten.

Yanılgıda olan sizsiniz deseniz ki 2 senedir gerçekten dağıttılar kendilerini ki(başkan çıkıp kendisi açıklama yapıyor 2 senedir saldım diyor,Beşiktaşı salmak nasıl oluyorsa) siz halen ilk senelerde ki başkanla karıştırıyorsunuz.

Bende hoca kusursuz demedim ki zaten hiç bir zaman hocanında hataları vardı.Yalnız sizin sürekli yüklendiğiniz kişi yanlış aynı şeyleri avcıya da yapmayın diye gözünüzü açmaya çalışıyorum.

Valla Beşiktaş taraftarı kırılgan değildir herhalde yıllardır hakkımız gasp ediyorlar yine destekliyoruz.Yönetim sahip çıkmıyor taraftar sahip cıkıyor taraftar sayesinde VAR'a bakılıyor 8.ci 9.cu hafta.Şampiyonluğa oynamasak bile stadı doluruyoruz vs.Futbolcuları da çok suçlayamam sonuçta onları yönetim getirdi negredo beni zorla alın 5 milyon € maaş bağlayın demedi herhalde.

Ben hiç bir zaman sadece suçlu yönetim demedim zaten...
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2019, 15:58:42 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı KARA BOĞA

Pepe yıllık garanti 4.750.000 Euroya, Negredo yıllık garanti 4.350.000 Euroya imza attığında sevinenleri şu an görmek istiyorum.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Neyse aynı şeyleri konuşup durmanın bir anlamı yok bir daha şenol güneş hakkında konuşmayacağım bu son konuşmamdı.

Yeni hocamız var inşallah yönetim hocaya sahip çıkar Beşiktaş'a sahip çıkar transferleri elinden geldiğince yapmaya çalışır.

Önümüze bakmalıyız geçmiş zaman da sıkışıp kaldık...

Sonuçta 1 tane Beşiktaş var.

işte  Jose Carlos Peres'in yaptığı açıklamalar:

-ADRIANO İLE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTUK VE...-

"Geçene sene Adriano'yu transfer etmeye çok yakındık ama bunu başaramadık. O dönemden beri onunla yakın ilişkilerimiz var. Adriano ile geçtiğimiz günlerde görüntülü konuştuk ve şakalaştık. Kendisiyle hiçbir resmi görüşmemiz olmadı. Adriano'yu transfer edeceğimizi söyleyemem" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com DIŞ HABER

Çevrimiçi Necmi

Vodafone ile yıllık 6 milyon tl'ye:) anlaşmışlar yasaklı özel habere göre. Doğruysa inek gibi sağdı bizi bu adamlar hiç almadaydı reklam belki reklamsız forma satışından daha çok para kazanırdı kulüp. Marka değeri diyorsun kendi göğüs reklamını 800 bin euro'ya veriyorsun rezalet değil de nedir şu bari sadece lig için olsun avrupa için anlaşmasaydınız.
şimdide bunamı inanıyorsunuz.
daha iki gün önce bahçeşehir konusunda çok emindiniz
bu kadar saf olmayın ya koyun gibi güdülmek hoşunuzamı gidiyor
cidden böyle birşeye inanıyor olamazsınız.
gerçekten her hıyar sallayana tuzlukla koşuyorsunuz.
şöyle bir bilgi alsam buraya gelip yazmaya utanırım ben millet benimle dalga geçer diye.
cidden ya birilerinin kuklası olmayın bu haberin bahçeşehir kadar bile inandırıcılığı yok.

Çevrimiçi Necmi

pektemek nefretin seni kör etmiş, büyük resmi göremiyorsun ağabey: pektemek varken yıllık beş milyon ödeyen adamlar ayrıldığında bir milyonu zor veriyor. meğer pektemek marka değeri demekmiş. bandajla oynamanın öncüsüydü, harcadılar çocuğu.

:D
şimdi pektemekle imzalasınlar forma göğüs reklamı 6mtl den 5m dolara çıkıverir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

:)

Mert Müldür zu Beşiktaş

Gereksiz transfer olur.
Adam sağbek falan değil bildiğin safkan stoper.

Stoper için de yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Gereksiz transfer olur.
Adam sağbek falan değil bildiğin safkan stoper.

Stoper için de yeterli olduğunu düşünmüyorum.
Maliyeti de fazla olur. En fazla kiralık gelir. Onun yerine alt yapıdan adam dursa daha makul.

Çevrimdışı KARA BOĞA

şu mali sıkıntının tek olumlu yanı 'come to besiktas' muhabbetinin bitmesi olabilir. Hepten baymaya başlamıştı.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı murat

şimdide bunamı inanıyorsunuz.
daha iki gün önce bahçeşehir konusunda çok emindiniz
bu kadar saf olmayın ya koyun gibi güdülmek hoşunuzamı gidiyor
cidden böyle birşeye inanıyor olamazsınız.
gerçekten her hıyar sallayana tuzlukla koşuyorsunuz.
şöyle bir bilgi alsam buraya gelip yazmaya utanırım ben millet benimle dalga geçer diye.
cidden ya birilerinin kuklası olmayın bu haberin bahçeşehir kadar bile inandırıcılığı yok.
bahçeşehir 2.5 veriyormuş onunla anlaşalım.

Kevin Prince Boateng, Beşiktaş forması giymeye hazır. (Gazzetta dello Sport)

MHK'nin yeni başkanı Zekeriya Alp oldu.