2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4240262 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu arada yasakli konop ozel haberini kaldirmis. Ben artik guvenmiyorum ozel haberlerine. Simdide boyd ozel haberi girmisler ama ici bos..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada yasakli konop ozel haberini kaldirmis. Ben artik guvenmiyorum ozel haberlerine. Simdide boyd ozel haberi girmisler ama ici bos..
Özel haberi yapan Erdem Ulus haberden dolayı linç yemiş. Ondan kaldırmışlardır. Zaten Beşiktaş menfaatlerini düşünen bir site değil. Verdiği haberleri Murat Özen için takip ediyordum. Artık etmiyorum. Sana da tavsiyem bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Kagawa bize goz kirpiyor.. ama gelirse eger kanat mi oynicak 10no mu oynicak yoksa 8 mi?

Kagawa  ljajic   boyd

Ljajic    kagawa    boyd

Ljajic
    Kagawa    atiba

Kagawa cok istedigim bi oyuncu ama ljajic ile uyum icinde oynayacak bi taktik bulmasi lazim hunterın..
bence 8 oynaması gerekir. Ozzyle dönüşümlü, yanında da Dorukhan ve Atiba dan birisi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Özel haberi yapan Erdem Ulus haberden dolayı linç yemiş. Ondan kaldırmışlardır. Zaten Beşiktaş menfaatlerini düşünen bir site değil. Verdiği haberleri Murat Özen için takip ediyordum. Artık etmiyorum. Sana da tavsiyem bu  :tabe:

:tabe:

Fikret Orman: “Bankalar Birliği ile olan süreç çok kötü yönetildi. Sanki kulüplere karşılıksız para aktarılacak gibi bir algı oluşturuldu. Şu an ülkede bir kriz var ve biz futbol kulüplerinin borçlarını daha uzun vadeye yaymak için çalışmalar yapıyoruz.”

ts gibi bizde imzalıcaz herhalde öyle gözüküyor.

Bugün itibariyle takımımızla sözleşmesi sona eren futbolcular.

🔻 Adriano
🔻 Gökhan Töre
🔻 Atiba
🔻 Tolga Zengin
🔻 Mustafa Pektemek

Çevrimdışı 38life

Murat Özen ayrıldıktan sonra ben takipten çıktım. Takip etmeye değer bir site değil.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sanırım Bankalar Birliği anlasmasını bekliyoruz.
Ondan sonra imzalar gelir.
Gönül ister ki kampa yetişsin ama sanmıyorum.

Sanırım Bankalar Birliği anlasmasını bekliyoruz.
Ondan sonra imzalar gelir.
Gönül ister ki kampa yetişsin ama sanmıyorum.

imza konusunda da kararsızız gibi duruyor zira imzalamak istesek ts gibi hemen imzalardık.

herkes cayır cayır transfer yapıyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

herkes cayır cayır transfer yapıyor.
Daha elimizdeki gereksizlerden kurtulmayı beceremedik.
Gs Banega, Abou’yu alırsa seneye ligi izlemeye gerek kalmaz o kadroyla birde MHK desteğiyle Gs’yi şampiyon yaparlar.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Gs Banega, Abou’yu alırsa seneye ligi izlemeye gerek kalmaz o kadroyla birde MHK desteğiyle Gs’yi şampiyon yaparlar.

tolga,töre,pektemek bazılarından kurtulduk ama halen kurtulmamız gerekenler var.(Larin,Aras,Mirin,Roco vs)
gs aboubakar,banega'yı almadan önce diagneden kurtulmaya çalışsın açıklama yapmış diagne 4 senelik kontratım var gitmiyorum bir yere burdayım diye bi de mitroglu var ellerinde.

Futbolcularımızın Sağlık Kontrolleri Devam Ediyor

Futbol Takımımızdan; Dorukhan Toköz, Oğuzhan Akgün, Utku Yuvakuran ve Orkan Çınar, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan futbolcularımız; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Çevrimiçi yaço58

Kagawa

kagawa kalacak gibi abdullah hocanın kafasında ki sistem ne acaba tek ön libero ile 2 8 gibi mi oynatcak kagawa ljajici yoksa ljajici sola kaydırıp 10 numara kagawamı olacak merak ediyorum iyi bi kagawa çok şey değiştirir ancak nasıl oynatacağı önemli avcının sağlam bi kagawa bu ligde kolay kolay ezilmez fb maçının ilk yarısı müthiş bir tempoyla oynamıştı takımıda oynatmıştı fauller almıştı gerçekten futbol aklı üst düzey birde fizik kapasitesi tam olursa kagawa ljajic burak ücgeni ile çok farklı şeyler ortaya çıkabilir ben avcının 4-3-3 oynatacağını ve o yüzden de kagawayı istediğini düşünüyorum kafasında ljajici torinodaki gibi solda kullanmak var bence orta 3lüde atiba dorukhan kagawa ileri burak-ljajic-x şeklinde olur bence ama o kalan kanat için boyd doğru profilmi acaba daha böyle kanat forvet babel tarzı bir adam daha iyi olur boydda gelirse göreceğiz merak etitğim konu avcının oynatmak isteyeceği sistem olacak

kagawa kalacak gibi abdullah hocanın kafasında ki sistem ne acaba tek ön libero ile 2 8 gibi mi oynatcak kagawa ljajici yoksa ljajici sola kaydırıp 10 numara kagawamı olacak merak ediyorum iyi bi kagawa çok şey değiştirir ancak nasıl oynatacağı önemli avcının sağlam bi kagawa bu ligde kolay kolay ezilmez fb maçının ilk yarısı müthiş bir tempoyla oynamıştı takımıda oynatmıştı fauller almıştı gerçekten futbol aklı üst düzey birde fizik kapasitesi tam olursa kagawa ljajic burak ücgeni ile çok farklı şeyler ortaya çıkabilir ben avcının 4-3-3 oynatacağını ve o yüzden de kagawayı istediğini düşünüyorum kafasında ljajici torinodaki gibi solda kullanmak var bence orta 3lüde atiba dorukhan kagawa ileri burak-ljajic-x şeklinde olur bence ama o kalan kanat için boyd doğru profilmi acaba daha böyle kanat forvet babel tarzı bir adam daha iyi olur boydda gelirse göreceğiz merak etitğim konu avcının oynatmak isteyeceği sistem olacak

aslında imza töreninde biraz sır verdi nasıl bir oyun planı oynatacağı hakkında.

İleride çok adamla çoğalan.Defansda dar hücumda geniş oynayan  bir Beşiktaş dedi.

Kagawa gibi bir oyuncuyu bende istiyorum açıkcası ama ljajici kanata atılmaması şartıyla ljajic kanatta ölüyor geçen sene bunu çok gördük 10 numarada çok daha etkili.

Mutlaka oğuzhanı da orta sahaya dahil etmek gerekiyor.

Dorukhan

Ljajic            Kagawa

Schürle                                 Boyd

Burak

çokmu lüks oldu ki  :D

[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2019, 16:39:23 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

O işler adam alma ile olmuyor.
Aynısını 2016'de fener yaptı. Van persie,Lens,Van Der Wiel, Skertel, Diego hepsini aldılar ama biz güzel bir futbolla iki yıl aldık.
Önemli olan Senol Hoca'da yaptıgımız taktiksel ve yönetim hatalarını yapmamak.
İyi futbolla kimse duramaz karsımızda.  :)
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2019, 16:53:59 Gökhan Kurt ]

Boyd mevzusu çok uzadı kabak tadı verdi.
Boşta ki douglas neden halen alınmaz aklım ermiyor.

O işler adam alma ile olmuyor.
Aynısını 2016'de fener yaptı. Van persie,Lens,Van Der Wiel, Skertel, Diego hepsini aldılar ama biz güzel bir futbolla iki yıl aldık.
Önemli olan Senol Hoca'da yaptıgımız taktiksel ve yönetim hatalarını yapmamak.
İyi futbolla kimse duramaz karsımızda.  :)

fenerin son ana kadar kollanması cabası.

Bir biz kollanmıyoruz şu anasını sattımın liginde kollanmadığımız gibi üstüne doğranıyoruz.

cahill boşta 33 yaşında uygun maaşa getirilebilir.2 sene daha oynar.

https://www.transfermarkt.com.tr/gary-cahill/profil/spieler/27511

Çevrimdışı 38life

Boyd mevzusu çok uzadı kabak tadı verdi.
Boşta ki douglas neden halen alınmaz aklım ermiyor.

Douglas son alternatif olduğu için alınmıyor. Bence son alternatif bile olmamalı.

Douglas son alternatif olduğu için alınmıyor. Bence son alternatif bile olmamalı.

1.ci 2.ci 3.cü alternatif kim peki  :alala:

Çevrimdışı 38life

1.ci 2.ci 3.cü alternatif kim peki  :alala:

Bilmiyorum. Çıkan isimlere bakılırsa Bruno Peres > Di Placido > Douglas şeklinde.