2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4261121 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı f_madida

Pinto var iste boyd ile ayni takimda
Hani boydu izlerken gormussundur
Senelerdir turkiyede cocuk al otursun al oynasin
Sitoper aroyorlar
Alanyadan al yunan cocugu konyadan al sukubici bunlar tosic patlamasi yapar
Ligde bir suru buyuk takim sansi hakeden iyi oyuncu var
Alanyada deve gjbi bi zenci cocuk var sakiy mi ne git iyice incele

Ligden 4-5 oyuncu ucuz yoluu alinir pekto gibi 1.7 verme, alanyada konyada ne aliyorsa azini teklif et, gelirse gelir gelmezse gelmez, kendi bilir. Buyuk takim sansi veriyoruz iyi oynarsa 200-250 atarsin sakal sene sonu. Yonwticiler bilmez mi bilir bilir de buyuk takim yoneticisinin isine gelmez az para vermek bilmiyorum anlatabildim mi

Iyi dedin vallahi, o Tiago Pinto buyuk takimda oynar cok siritmaz, Kasimpasa'nin fransiz solbek oyuncusu da gayet iyiydi gerci o biraz daha yasli bundan. Pinto'nun sozlesmesi de bitmis, simdi senelik 250 bin euro versen opup basina koyar gelir oynar.   

Benim transferde sinirlendigim nokta, Pinto'nun 5 sene onceki (25 yasindaki) haline yakin bir muadil elemani getirmek icin 2.5-3 milyon bonservis + 1 milyon maas verilmesi. 

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

🔹 Adalı Kolarov'u alalım demiş..Yönetim genç ve maliyet açısından Umut deyince ve bunlar fiyat konusunda cambazlık yapınca Kolarov ile neredeyse kafa kafaya gelmiş olacağından ve Ali Ay'ın bu tavrından Başkan da rahatsız olduğundan iş yatmış..Zaten işin yatma gerekçelerini dün sizlerle paylaşmıştık..
Ancak Serdal Adalı'yı tutmak zor :) Önemli bir oyuncu getirme hastalığı var Serdal Adalı'da..
Bakalım bir bomba patlatır mı..
Adalı transferi olursa menajer önermesinden olur..Çünkü Beşiktaş’ın geniş listesinde süperstar oyuncu bulunmuyor..

🔹 Geçen sene gündeme gelen ancak romanın Brezilya’ya kiraladığı bruno Peres yeniden kulübe önerilmiş..Tabiki öncelik değil..görüşülen oyuncularla imza olmazsa Belki ilerleyen zamanlarda gündeme gelebilir..

(Beşiktaş İstihbarat)

Khedira-Schurrle paketi yapsin Adali kendi verecekse tabi paralari.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Halil Dervişoğlu'nu gündemine aldı.

Oyuncu ile Trabzonspor'da ciddi şekilde ilgileniyor. (@ortacizgicom)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yedek kaleci olarak uygun maaşla çok iyi olur.

"Beşiktaş, Sinan Bolat'la ciddi şekilde ilgileniyor." (Het Nieuwsblad)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Iyi dedin vallahi, o Tiago Pinto buyuk takimda oynar cok siritmaz, Kasimpasa'nin fransiz solbek oyuncusu da gayet iyiydi gerci o biraz daha yasli bundan. Pinto'nun sozlesmesi de bitmis, simdi senelik 250 bin euro versen opup basina koyar gelir oynar.   

Benim transferde sinirlendigim nokta, Pinto'nun 5 sene onceki (25 yasindaki) haline yakin bir muadil elemani getirmek icin 2.5-3 milyon bonservis + 1 milyon maas verilmesi.
Ya abi
Boyd boyd adami herkes gordu artik, mecbur para vereceksin, muhim olan onu ankaragucunden once kiralamakti.
Iyi performansina ragmen yurtdisi ozellikle bundesliga talibi olmamasi ilginc o 2 milyon yuroyu ikinci likten yukselen alaman takimi tak diye verir.
Neyse alinsin once bakariz adama bana sosa bilal basakci karisimi bi cocuk izlenimi vermisti fuleli uzun bacakli sevdigim fiziksel tip bi ariza var oyun ici devamlilik sikintisi disinda insallah sahadisi degildir yoksa yolu buralara dusecek yeteneksiz bi cocuk degil
Pinto senelerdir ligde mis gibi ayaklari var alveri hizli duzgun gayet yeterli oyuncu ha adroyano sonrasi marselo disinda kimseyi beyenmesen bisi diyemem sonucta cita cok yuksege kondu ama ensakala falan var daha ligde. Solbek zaten sikintili bir mevki iyi sol ayagi olani onde oynatiyorlar zaten.

Sagbek arayacaz ligde envayi cesit iyi oyuncu var ben tsnin sayko sagbekine hastayim mesela acayip ariza o yasinda kavgaysa kavga korkusuz tempolu mis gibi oyuncu. Sukubici isterdim mesela ama imzalamis galiba konya ile
Mal mal adam aliyorlar bu isler mitro tiransferi ile basladi cok onemli oyuncuymus milli olmusmus bize soktuktannsonra takima da almadilar galiba. Vida lovren oynuyo kimi kesecek mitro, nejipjanimi zor kesecek sitoperde. Bu mantarin kacirdigi penalti ile belki uefa finali kacti bizim sikat tayfadan ses cikmaz ama yuveye gidecekmis bilmemneydi bunlari alacagina al titiyi koy yedege ne bilem yunan oyuncu istiyom ben al alanyadan cevalasi koy rokodan kotu mu donunda sallar onu. Ver cevalasa 500bin yuro gelsin oynasin. Vidaya 3 verince gol mu yemiyon
Gg pepe vida adri yapiyon ohh real defansi gibi sonra santrafor pekto boyle dengesizlik olur mu kaleye de kumbaramsi bi cocuk koyuyon ustine besiktas cenabetligi de gelince antalya maci gibi oluyor. Ofsaytten ye onun gotune carpip girsin ye sonra iki de penaltin verilmesin ohh mis
Kisaca ozet gecek, su parayi dogru harcayin gozunuzu sevem umut mumut 2 milyon yuro anormal para bizim icin daha caner var 1.7 aliyor
Al pintoyi 300bine ne bilem kudrashi al at arkasina ridvani parayi santrafora bas genc bir oyuncu al oraya buragin arkasinda pissin ligden aktsrmayi yapsinlar rotasyona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Khedira-Schurrle paketi yapsin Adali kendi verecekse tabi paralari.
Khedira geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra büyük risk. Uzak durmakta fayda var. Alabiliyorsak Pastore  iş görür sadece

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı f_madida

Karius

Douglas    Vida   Stoper   Solbek (Kudryashov-bu adami da bir tek ben begeniyorum galiba)

Dorukhan  Kedi sikintiliymis baska bir eleman (Atiba)

Boyd             Ljajic        Lookman (Schurrle?)

Burak 
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2019, 13:34:14 f_madida ]

Çevrimdışı f_madida

Khedira geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra büyük risk. Uzak durmakta fayda var. Alabiliyorsak Pastore  iş görür sadece

Onu bilmiyordum ben, o zaman sakat.. Vazgectik. Lookman'i getirsin..

Pastore gelir mi yahu? 10 numara topcu o adam, cok bir agir sikinti yasamadan Turkiye'ye gelmesi zor bence ama gelirse muthis oyuncu.

Çevrimdışı f_madida

Ya abi
Boyd boyd adami herkes gordu artik, mecbur para vereceksin, muhim olan onu ankaragucunden once kiralamakti.
Iyi performansina ragmen yurtdisi ozellikle bundesliga talibi olmamasi ilginc o 2 milyon yuroyu ikinci likten yukselen alaman takimi tak diye verir.
Neyse alinsin once bakariz adama bana sosa bilal basakci karisimi bi cocuk izlenimi vermisti fuleli uzun bacakli sevdigim fiziksel tip bi ariza var oyun ici devamlilik sikintisi disinda insallah sahadisi degildir yoksa yolu buralara dusecek yeteneksiz bi cocuk degil
Pinto senelerdir ligde mis gibi ayaklari var alveri hizli duzgun gayet yeterli oyuncu ha adroyano sonrasi marselo disinda kimseyi beyenmesen bisi diyemem sonucta cita cok yuksege kondu ama ensakala falan var daha ligde. Solbek zaten sikintili bir mevki iyi sol ayagi olani onde oynatiyorlar zaten.

Sagbek arayacaz ligde envayi cesit iyi oyuncu var ben tsnin sayko sagbekine hastayim mesela acayip ariza o yasinda kavgaysa kavga korkusuz tempolu mis gibi oyuncu. Sukubici isterdim mesela ama imzalamis galiba konya ile
Mal mal adam aliyorlar bu isler mitro tiransferi ile basladi cok onemli oyuncuymus milli olmusmus bize soktuktannsonra takima da almadilar galiba. Vida lovren oynuyo kimi kesecek mitro, nejipjanimi zor kesecek sitoperde. Bu mantarin kacirdigi penalti ile belki uefa finali kacti bizim sikat tayfadan ses cikmaz ama yuveye gidecekmis bilmemneydi bunlari alacagina al titiyi koy yedege ne bilem yunan oyuncu istiyom ben al alanyadan cevalasi koy rokodan kotu mu donunda sallar onu. Ver cevalasa 500bin yuro gelsin oynasin. Vidaya 3 verince gol mu yemiyon
Gg pepe vida adri yapiyon ohh real defansi gibi sonra santrafor pekto boyle dengesizlik olur mu kaleye de kumbaramsi bi cocuk koyuyon ustine besiktas cenabetligi de gelince antalya maci gibi oluyor. Ofsaytten ye onun  carpip girsin ye sonra iki de penaltin verilmesin ohh mis
Kisaca ozet gecek, su parayi dogru harcayin gozunuzu sevem umut mumut 2 milyon yuro anormal para bizim icin daha caner var 1.7 aliyor
Al pintoyi 300bine ne bilem kudrashi al at arkasina ridvani parayi santrafora bas genc bir oyuncu al oraya buragin arkasinda pissin ligden aktsrmayi yapsinlar rotasyona

Ilk geldiginde buna yakin isler yapiyordu Fikret Orman sonra sampiyonluklarla acilmaya basladi.

Bir dizi ucuz ama verim alabilecegin adami getir ondan sonra 3-4 tane lider rolu alabilecek ust duzey eleman bul ver onlara parayi, kiralik da olur gelsinler takimi tasisinlar.

2.2'ye hatta 2.5'a da alsak Boyd'u isterim. Douglas da gelsin, 500 yerine 750 imza parasi versinler gerekirse, bunlar iyi oyuncular, direk koy oynasin. Solbek'i de ucuzdan kapatsinlar Kudri / Pinto vs birini Caner'le rotasyona soksunlar iste.

Umut'tur Taylan'dir o adamlar cok ucuza gelip rotasyona girecekse dusunulur en fazla. Yahu hem bu Umut mesela Caner'i kesebilecek kadar bir oyuncu mu? Caner hic yoksa 3 buyuklerde oynamis yurtdisi tecrubesi olan bir adam, belli bir seviyede yetenegi var. Yerini kaybediyor vs onlari biliyoruz da, Umut'un Caner'i kesebilecegini de pek sanmiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Ilk geldiginde buna yakin isler yapiyordu Fikret Orman sonra sampiyonluklarla acilmaya basladi.

Bir dizi ucuz ama verim alabilecegin adami getir ondan sonra 3-4 tane lider rolu alabilecek ust duzey eleman bul ver onlara parayi, kiralik da olur gelsinler takimi tasisinlar.

2.2'ye hatta 2.5'a da alsak Boyd'u isterim. Douglas da gelsin, 500 yerine 750 imza parasi versinler gerekirse, bunlar iyi oyuncular, direk koy oynasin. Solbek'i de ucuzdan kapatsinlar Kudri / Pinto vs birini Caner'le rotasyona soksunlar iste.

Umut'tur Taylan'dir o adamlar cok ucuza gelip rotasyona girecekse dusunulur en fazla. Yahu hem bu Umut mesela Caner'i kesebilecek kadar bir oyuncu mu? Caner hic yoksa 3 buyuklerde oynamis yurtdisi tecrubesi olan bir adam, belli bir seviyede yetenegi var. Yerini kaybediyor vs onlari biliyoruz da, Umut'un Caner'i kesebilecegini de pek sanmiyorum.
Abi umut keser kesemez ona hoca karar verir cocuk belki acayip caliskan devamli kendini gelistiren bir tiptir bilemeyiz konusmadan kendisiyle
Sadece dedigim bizim icin lukus solbeke o bonservis
Caneri fbye satarsin hoca da umutla oynayacam der basarsin canerden gelen 3.5 milyonun 2 milyonunu alirsin cocuga da 500 verirsin arkadina pinto kudras atarsin olmadi ridvani atarsin
Caner adri lukus diyorduk geldigimiz durum ortada
Caneri alacagina adrinin dolar cekmelerini duzeltirdin de sahaya cikardi yani

Çevrimdışı cursedofdragon

takımın yarısından fazlası değişmesi lazım hiç somut bir şey yok orta da.

Yine geç transferler yine kamp yememiş oyuncular ve yine ilk yarı çöpe atılmış bir lig ve şampiyonluğu ilk yarı da bırakmış bir takım.

Yönetim hiç hatalarından ders almıyor ben böyle bir şey görmedim.

ne gitmesi gerekenler gidiyor ne gelmesi gerekenler geliyor.

Çevrimdışı kyiv

Kampın başlaması bekleniyor. Abdullah Avcı elde ne malzeme var ona bakacak. Özellikle milli gençlerin performanslara bakacak. Buradan iş çıkarsa transfer yapmazlar o nedenle ben 1 Ağustosa kadar transfer falan beklemiyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yönetime bu kadro yeter diyen Abdullah Avcı bir kez daha sağlık kontrolüne alındı  :lol:

Çevrimdışı KAP

Daha kalite kismina gelmeden sayica eksik oldugumuz yerler var.

En azindan bir sol bek bir kanatla imzayi kampa gitmeden once atmamiz lazim.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı kyiv

Quaresma kovulmadan hiçbir yere gitmez. Ona burada kazandığı paraları hiçbiryerde vermezler. Elbette kazanacağı son para olacağı için keyfi hareket edecek. Acelesi yok keretanın!

Çevrimdışı 38life

🔹 Adalı Kolarov'u alalım demiş..Yönetim genç ve maliyet açısından Umut deyince ve bunlar fiyat konusunda cambazlık yapınca Kolarov ile neredeyse kafa kafaya gelmiş olacağından ve Ali Ay'ın bu tavrından Başkan da rahatsız olduğundan iş yatmış..Zaten işin yatma gerekçelerini dün sizlerle paylaşmıştık..
Ancak Serdal Adalı'yı tutmak zor :) Önemli bir oyuncu getirme hastalığı var Serdal Adalı'da..
Bakalım bir bomba patlatır mı..
Adalı transferi olursa menajer önermesinden olur..Çünkü Beşiktaş’ın geniş listesinde süperstar oyuncu bulunmuyor..

🔹 Geçen sene gündeme gelen ancak romanın Brezilya’ya kiraladığı bruno Peres yeniden kulübe önerilmiş..Tabiki öncelik değil..görüşülen oyuncularla imza olmazsa Belki ilerleyen zamanlarda gündeme gelebilir..

(Beşiktaş İstihbarat)

Adalı önemli oyuncu getirecekse 34lük kolarovu değil 26 yaşındaki free Alberto Morenoyu getirsin.

Yönetime bu kadro yeter diyen Abdullah Avcı bir kez daha sağlık kontrolüne alındı  :lol:

böyle birşey diyeceğine inanıyon mu avcının ?

Çevrimiçi Sinan23

Orta sahaya victor camarasa yı kiralayabiliriz. Betis düşünmez bu sezonda. Fame oyuncular bakıyorlar genelde.

böyle birşey diyeceğine inanıyon mu avcının ?

Hayır tabikide, o yüzden şakayla karışık bir haberi paylaştım sizinle. Şuan o kadar eksiklik varken böyle demesi hiç normal değil.

Boyd ismi gün yüzüne çıktığı için olmayacak gibi bir hisse kapıldım.

Çevrimiçi yaço58

Boyd ismi gün yüzüne çıktığı için olmayacak gibi bir hisse kapıldım.
bendede var o his genelde bir transfer oldu olcak oldu olcak derken bizde genelde olmuyor oyuncunun milli takımda olmasıda süreci uzatıyor olabilir umarım alırız o fiyata kaliteli ligi bilen bir isim hem maaşıda düşük olur kampa kadar umarım dauglas boyd transferleri biter roco da gidici larin gitti medelin alıcısı çıkar oda gider tek sıkıntı quaresma ve lens bu beşliyi gönderirsk hem bonservis biraz kazanırız hemde iyi bir maaş bütcesi açılır boydu alırsak bence diğer kanada 2-2.5 m maaşlı bir adam alabiliriz hiç yasindi falan gerek kalmaz güven yedekler douglas olursa o kanatta oynabiliyor caner keza öyle bide sedatla orkanda yedekte olur kanat işini makul bir şekilde hallederiz umarım

bendede var o his genelde bir transfer oldu olcak oldu olcak derken bizde genelde olmuyor oyuncunun milli takımda olmasıda süreci uzatıyor olabilir umarım alırız o fiyata kaliteli ligi bilen bir isim hem maaşıda düşük olur kampa kadar umarım dauglas boyd transferleri biter roco da gidici larin gitti medelin alıcısı çıkar oda gider tek sıkıntı quaresma ve lens bu beşliyi gönderirsk hem bonservis biraz kazanırız hemde iyi bir maaş bütcesi açılır boydu alırsak bence diğer kanada 2-2.5 m maaşlı bir adam alabiliriz hiç yasindi falan gerek kalmaz güven yedekler douglas olursa o kanatta oynabiliyor caner keza öyle bide sedatla orkanda yedekte olur kanat işini makul bir şekilde hallederiz umarım

Evrene pozitif enerji gönderelim  :lol: :lol: Quaresmanın gönderilmesi zaten başta takım olmamızı kolaylaştıracak.