Iyi dedin vallahi, o Tiago Pinto buyuk takimda oynar cok siritmaz, Kasimpasa'nin fransiz solbek oyuncusu da gayet iyiydi gerci o biraz daha yasli bundan. Pinto'nun sozlesmesi de bitmis, simdi senelik 250 bin euro versen opup basina koyar gelir oynar.
Benim transferde sinirlendigim nokta, Pinto'nun 5 sene onceki (25 yasindaki) haline yakin bir muadil elemani getirmek icin 2.5-3 milyon bonservis + 1 milyon maas verilmesi.
Ya abi
Boyd boyd adami herkes gordu artik, mecbur para vereceksin, muhim olan onu ankaragucunden once kiralamakti.
Iyi performansina ragmen yurtdisi ozellikle bundesliga talibi olmamasi ilginc o 2 milyon yuroyu ikinci likten yukselen alaman takimi tak diye verir.
Neyse alinsin once bakariz adama bana sosa bilal basakci karisimi bi cocuk izlenimi vermisti fuleli uzun bacakli sevdigim fiziksel tip bi ariza var oyun ici devamlilik sikintisi disinda insallah sahadisi degildir yoksa yolu buralara dusecek yeteneksiz bi cocuk degil
Pinto senelerdir ligde mis gibi ayaklari var alveri hizli duzgun gayet yeterli oyuncu ha adroyano sonrasi marselo disinda kimseyi beyenmesen bisi diyemem sonucta cita cok yuksege kondu ama ensakala falan var daha ligde. Solbek zaten sikintili bir mevki iyi sol ayagi olani onde oynatiyorlar zaten.
Sagbek arayacaz ligde envayi cesit iyi oyuncu var ben tsnin sayko sagbekine hastayim mesela acayip ariza o yasinda kavgaysa kavga korkusuz tempolu mis gibi oyuncu. Sukubici isterdim mesela ama imzalamis galiba konya ile
Mal mal adam aliyorlar bu isler mitro tiransferi ile basladi cok onemli oyuncuymus milli olmusmus bize soktuktannsonra takima da almadilar galiba. Vida lovren oynuyo kimi kesecek mitro, nejipjanimi zor kesecek sitoperde. Bu mantarin kacirdigi penalti ile belki uefa finali kacti bizim sikat tayfadan ses cikmaz ama yuveye gidecekmis bilmemneydi bunlari alacagina al titiyi koy yedege ne bilem yunan oyuncu istiyom ben al alanyadan cevalasi koy rokodan kotu mu donunda sallar onu. Ver cevalasa 500bin yuro gelsin oynasin. Vidaya 3 verince gol mu yemiyon
Gg pepe vida adri yapiyon ohh real defansi gibi sonra santrafor pekto boyle dengesizlik olur mu kaleye de kumbaramsi bi cocuk koyuyon ustine besiktas cenabetligi de gelince antalya maci gibi oluyor. Ofsaytten ye onun gotune carpip girsin ye sonra iki de penaltin verilmesin ohh mis
Kisaca ozet gecek, su parayi dogru harcayin gozunuzu sevem umut mumut 2 milyon yuro anormal para bizim icin daha caner var 1.7 aliyor
Al pintoyi 300bine ne bilem kudrashi al at arkasina ridvani parayi santrafora bas genc bir oyuncu al oraya buragin arkasinda pissin ligden aktsrmayi yapsinlar rotasyona