2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4258961 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

... Ertuğrul Ersoy, Onur Atasayar, Yusuf Erdoğan, Santiago Vergini, Kubilay Kanatsızkuş ve Abdullahi Shehu'nun ardından Umut Meraş'ın da serbest kalmak için başvuru yaptığı öğrenildi.
Geçen hafta böyledir haber vardı. Eğer doğruysa Umut bir hafta sonra serbest kalabilir.

bedava gelsin de iyice kudursunlar :D

Çevrimdışı sefaköykartali

Ben Muriqi'yi pek tutmuyorum sahsen. Burak'la rotasyona girecek bir eleman iyi olur ama bu adam istedigimiz eleman degil bence.
Ben bitiriciliğini ve yırtıcılığını çok beğeniyorum. Yaşı da genç bir sene sonra Burak'tan alır Güven' le beraber götürür.

Çevrimdışı mylife1903

Buyuk ihtimal serbest kalmaz bi sekil cozer bursa ama boyle bir ihtimal varsa sonuna kadar zorlasinlar menejerine sakal cocuga fazladan kaju falan atip alsinlar, merdivenboylari cildirsin iyice

Solak kim kaldi takimda?
Solak oyuncu alsinlar solak ama santrafor olmasin

Çevrimiçi Samet Ç

Halil Dervişoğlu ile ilgileniyormuşuz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Erkan Eyibil’i al iki sene sonra 20 milyon Euro
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi murat

biz alırsak mı 20 milyon euro.
biz almazsak kaç olur yada ajax alırsa kaça çıkar. :D
alıp köşede oturtursan hiç birşey olmaz.oyuncunun olması için takımın fedakarlık yapması lazım.
bu tip oyuncu aldığında oynayabileceği ortamı sağlamak gerekiyor burada veya başka bir takımda.

Çevrimdışı AigleBordeaux

biz alırsak mı 20 milyon euro.
biz almazsak kaç olur yada ajax alırsa kaça çıkar. :D
alıp köşede oturtursan hiç birşey olmaz.oyuncunun olması için takımın fedakarlık yapması lazım.
bu tip oyuncu aldığında oynayabileceği ortamı sağlamak gerekiyor burada veya başka bir takımda.
Erkan sağ kanatta rahat oynar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Halil Dervişoğlu ile ilgileniyormuşuz.

Trabzon 800.000 euro + sonraki satıştan %25 pay teklif etmiş, Roterdam en son 2 milyona kadar inmiş.

Çevrimdışı 38life

Erkan Eyibil şuanda da 20 milyon euro olmasa da bir kaç milyon euro en azından :) Cep yakar.

Çevrimdışı 38life

Mertcan Açıkgöz... Çapraz bağları koparmadan önce internette videoları dönüyordu, geleceğin yıldızı falan diyenler vardı. Bi bakayım dedim... Maalesef ki Mertcan Açıkgöz umut vaad eden bir oyuncu değil. 1-2 dakikalık güzel hareketlerin derlemesinden oluşan videoların ne kadar yanıltıcı olduğunu bir kez daha görmüş oldum.

İsteyenler seyredebilir.

Çevrimdışı murat baltacı

3m nedir taylan 3mlik ne yaptı o kadar türkiyeden oyuncu alınmaz bu fiyatlara bak ya boydda ankaragücünde olsa 7den kapıyı açarlardı umutun olmamasıda hayırlısı olsun bizim için belki daha iyi oldu bizim için bursa kendi derdine yansın benim anlamadığım boydu hemen bitirmeye çalışacağımıza umutu bitirmeye çalışıyoruz teklfini yaparsın 750-1 diye beklersin onların el mahkum borç içindeler olmazsa free yada kiralik sol bek kovalarsın bence önceliğimiz boyd olmalı
Bende bunu anlamıyorum Boyd gibi adamı bulmuşsun üçün beşin hesabını yapıyorsun öbür tarafta umutun peşinde koşuyorsun ver bir milyon bekle vermezlerse kendileri bilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Kanatlarda Boyd harici net bir kanat alırsak lookman, visca gibi yedek olarak Sinan gumusude düşünürüm ben gs ile gerekli patlamayı yapamasada boş oyuncu değil avcı ile kendini bulup Boyd ile senelerce kanat yukumuzu çekebilir.

Gol şansı yüksek hızlı bir oyuncu az süre almasına rağmen kritik gollerle önemli puanlar kazandırdı iki senedir lens ve q7 Sinan'ın yaktığı katkıyı yapsa şampiyon biz olurduk.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Kanatlarda Boyd harici net bir kanat alırsak lookman, visca gibi yedek olarak Sinan gumusude düşünürüm ben gs ile gerekli patlamayı yapamasada boş oyuncu değil avcı ile kendini bulup Boyd ile senelerce kanat yukumuzu çekebilir.

Gol şansı yüksek hızlı bir oyuncu az süre almasına rağmen kritik gollerle önemli puanlar kazandırdı iki senedir lens ve q7 Sinan'ın yaktığı katkıyı yapsa şampiyon biz olurduk.
Sinan bizde olsa teneke bağlayacak yer arardık. Komşudaki tavuk bize kaz gözüküyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Bende bunu anlamıyorum Boyd gibi adamı bulmuşsun üçün beşin hesabını yapıyorsun öbür tarafta umutun peşinde koşuyorsun ver bir milyon bekle vermezlerse kendileri bilir.
Pinto var iste boyd ile ayni takimda
Hani boydu izlerken gormussundur
Senelerdir turkiyede cocuk al otursun al oynasin
Sitoper aroyorlar
Alanyadan al yunan cocugu konyadan al sukubici bunlar tosic patlamasi yapar
Ligde bir suru buyuk takim sansi hakeden iyi oyuncu var
Alanyada deve gjbi bi zenci cocuk var sakiy mi ne git iyice incele

Ligden 4-5 oyuncu ucuz yoluu alinir pekto gibi 1.7 verme, alanyada konyada ne aliyorsa azini teklif et, gelirse gelir gelmezse gelmez, kendi bilir. Buyuk takim sansi veriyoruz iyi oynarsa 200-250 atarsin sakal sene sonu. Yonwticiler bilmez mi bilir bilir de buyuk takim yoneticisinin isine gelmez az para vermek bilmiyorum anlatabildim mi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tyler Boyd FM 19 profili  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı uno_bjk

Transfer edildiginde A takimla devam edecegini dusunmustum ama maalesef alt yapiya yollanmisti cocuk. Bize geldiginde aslinda bir hayli umitliydim ve altyapi maclarinida takip etmeye calismistim. U21'de iyi bir sezon gecirdi bu sene ve Abdullah hocanin sans verecegini dusunuyorum. Umarim iyi bir performans gosterir ve Dorukhan gibi bir patlama yapar.

abdullah hocam irfan can kahveci yaparmı acaba düşünmüyor değilim bende o potansiyel var ilk geldiğinde bende çok ümitliydim.....
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı uno_bjk

... Ertuğrul Ersoy, Onur Atasayar, Yusuf Erdoğan, Santiago Vergini, Kubilay Kanatsızkuş ve Abdullahi Shehu'nun ardından Umut Meraş'ın da serbest kalmak için başvuru yaptığı öğrenildi.
Geçen hafta böyledir haber vardı. Eğer doğruysa Umut bir hafta sonra serbest kalabilir.

fikret orman başkanımın ince bir planı olabilir mi acaba .....
önce heveslendirip sonra en ufak bir şeyde transferi iptal ettirip bursaya ölümcül darbeyi free umut transferi ile yapmak tadından yenmez :halay: :halay: :halay:
**_bjk1903bjk_**

Çevrimiçi yaço58

duhan aksunun ön protokolunden vazgeçmiş lille aslında kovalamak lazım bence umuttan daha verimli olur ama zor transfer kampa kadar boyd douglas birde sol beki yetiştirmek lazım medel şiliyle güzel bir turnuva geçiriyor umarım güzel bir fiyata satarız

Çevrimdışı sozkul

fikret orman başkanımın ince bir planı olabilir mi acaba .....
önce heveslendirip sonra en ufak bir şeyde transferi iptal ettirip bursaya ölümcül darbeyi free umut transferi ile yapmak tadından yenmez :halay: :halay: :halay:

İnşallah ama hiç umutlanmayın derim. Bursa lobisi güçlü bir şehir, oyuncuları serbest bırakmak gibi Bursa'nın aleyhine bir karar bu ülkede çıkamaz. Oyuncular haklı olsa bile çıkamaz.

Çevrimdışı mylife1903

İnşallah ama hiç umutlanmayın derim. Bursa lobisi güçlü bir şehir, oyuncuları serbest bırakmak gibi Bursa'nın aleyhine bir karar bu ülkede çıkamaz. Oyuncular haklı olsa bile çıkamaz.
Lobisi guclu hokumete yakin yoneticimiz bo telefon acsin cozsun olayi abi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bugüne kadar Bursa'dan böyle bizim anlaşıp da kulübüyle ihtilafa düşüp bonservisini eline alan ve bize bonservissiz gelen Bursalı bir oyuncu var mı hatırlamıyorum. Başkanın bonservissiz almaya yeltenmeyeceği gibi karşı tarafın da tongaya düşüp elindeki oyuncuyu bonservissiz bırakacağını sanmıyorum. Bu ülkede işlerin nasıl yürüdüğünü halen göremiyor birçoğumuz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Lobisi guclu hokumete yakin yoneticimiz bo telefon acsin cozsun olayi abi
Hangi yöneticimiz  :D
Fener ile Beşiktaş berabere kalsın diyor bir siyasimiz . Dediği iki edilmiyor. Bizim konumumuz belli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

🔹 Boyd için arada 200 bin fark kaldı..
Sona doğru gidiliyor..
Dün son bir teklif daha yaptık..
Cevap bekliyoruz..
1 hafta içinde bitebilir..

🔹 Beşiktaş'ın satış listesini koyup 1.5 M€ bonservis ücreti talep ettiği Enzo Roco’yu, Colo Colo, Universad de Chile ve Union Espanola takımları transfer etmek istiyor. (Hürriyet)

Ücretsiz almak istiyorlar..Oyuncu henüz ikna olmadı..Kulüpte 3-5 bir şeyler almak istiyor bu ticaretten..

🔹 Douglas 1 m imza parası..
Senelik 1.75 m maaş istiyor..
Biz senelik 1.250 m ve 500 bin imza parası önerdik..
İmza parasını da 3 senelik sözleşme içerisinde aralarda ödemeyi taahhüt ediyoruz..
Görüşmeler sürüyor...

(Beşiktaş İstihbarat)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

🔹 Adalı Kolarov'u alalım demiş..Yönetim genç ve maliyet açısından Umut deyince ve bunlar fiyat konusunda cambazlık yapınca Kolarov ile neredeyse kafa kafaya gelmiş olacağından ve Ali Ay'ın bu tavrından Başkan da rahatsız olduğundan iş yatmış..Zaten işin yatma gerekçelerini dün sizlerle paylaşmıştık..
Ancak Serdal Adalı'yı tutmak zor :) Önemli bir oyuncu getirme hastalığı var Serdal Adalı'da..
Bakalım bir bomba patlatır mı..
Adalı transferi olursa menajer önermesinden olur..Çünkü Beşiktaş’ın geniş listesinde süperstar oyuncu bulunmuyor..

🔹 Geçen sene gündeme gelen ancak romanın Brezilya’ya kiraladığı bruno Peres yeniden kulübe önerilmiş..Tabiki öncelik değil..görüşülen oyuncularla imza olmazsa Belki ilerleyen zamanlarda gündeme gelebilir..

(Beşiktaş İstihbarat)
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2019, 12:55:07 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★