2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262686 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Mehmet57

Darko Lazovic ne arkadas. Millet hizli, bire bir de etkili, cevik kanat oyuncusu isterken biz nerde dumduz futbolcu varsa onu istiyoruz.

Lazovic hemen Roco, Mirin kategorisine girebilecek bir futbolcu.

Çevrimdışı tangaz

Darko Lazovic ne arkadas. Millet hizli, bire bir de etkili, cevik kanat oyuncusu isterken biz nerde dumduz futbolcu varsa onu istiyoruz.

Lazovic hemen Roco, Mirin kategorisine girebilecek bir futbolcu.

benzer şeyler yazacaktım benden önce dawranmışsın

lazoviç seviyesine indiysek vah ki vah
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

"Avrupa' da geleceği olan hiç bir oyuncu için TR ilk seçeneklerden biri değil hatta son sıralardaki seçenektir."
Bu cümleyi Serkan Reçber söylemişti, noktası virgülüne kadar katılıyorum.

Bizim takımlar becerebiliyorsa o potansiyeli göstermiş sonrasında kariyeri düşüşe geçmiş 23-27 yaş arası oyuncuları bulabilmeli.
Bir çok isim var ama daha öncede yazmıştım orta saha için Riechedly Bazoer ya da kanat için Ricardo Kishna gibi oyuncular.

Ben katılmıyorum. Aboubakar'ı biz parlattık. Parlamış haliyle de 10 milyona alma şansımız vardı. Sakatlık yaşamasaydı belki şuan bambaşka bir yerdeydi. Bu tarz umutsuz lafları, kalıplaştırıp kabullenmek, ileriye doğru gitmenin önündeki en büyük engel. TR diye geçiştirmek yanlış. Burası Beşiktaş. Sergeni yetiştiren de biziz, Cenki parlatan da, Aboubakar'ı parlatan da. Ayrıca "avrupada geleceği olan hiçbir oyuncu" nasıl bir genelleme? Bugün dünya üzerindeki genç oyuncu veritabanı muazzam boyutlara ulaştı. büyük kulüplerin alabileceğinden, hatta büyük liglerdeki takımların alabileceğinden daha fazla genç yetenek var dünyada. Alıp, işleyip, parlatmanın önünde bir engel yok Beşiktaş adına. Geleceğin yıldızı olması garanti olan futbolculardan bahsetmiyoruz. Onlar zaten tüm dünyada listelerde. Ekstra bir aramaya gerek yok. Önemli olan senin alabileceğin seviyede olan potansiyel aralığı geniş, potansiyelini zorlayabilecek vasıfları olan futbolcuları keşfedip takıma kazandırmak. Bunu Abdullah Avcı varken yapamayacaksak ne zaman yapacağız? "gelecek vaad eden oyuncu tr'ye gelmez, kır dizini otur aşağı. getir ordan bi 30'luk" felsefesini artık rafa kaldıralım bir zahmet. Oğuzhan, Güven bizim kazanımlarımızdır. Gaziantepsporun Cenk Tosunu Türkiyeye getirmesi bir kazanımdır. Türk olduğu için daha kolay scout edildiği için, daha dar bir havuzda gözlemlendiği için bu oyuncular bulup getirilebiliyor. Eğer işini adam gibi yapan scout ekibi olursa aynı şekilde yabancı gençlerde kazandırılabilir. Bunun önünde hiçbir engel yok. Edin Visca'yı 8 sene önce 21 yaşında bosnanın köyünden tutup getiren ve bu günlere ulaştıran Abdullah Avcı değil mi? 17-18-19 yaşlarındaki futbolcuların verileri daha az olduğu için riski daha yüksektir, ve daha iyi analiz edilmesi gerekir. Bu yaşlardaki oyuncuları almak 21-22 yaşındaki potansiyelli yetenekleri almaktan daha kolaydır. Avcı varken geleceğe yatırım yapmayacaksak ne zaman yapacağız?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lazoviç’e baktım son 4 sezonda 5 golü var..
Bu transferi sağ kanat bek olarak düşünmüyorsak (ki düşünmediğimiz ortada) hiç olumlu bakmıyorum. Benim için Lokman transferinden farkı yok. Bu isimleri yarın göndermek için çok başımız ağrıyacak anlaşılan  :tabe: Elimizdeki 10 oyuncuyu göndermek için çabalarken böyle transferler konuşmak akıl tutulması olsa gerek. Abdullah Avcı başarı istiyorsa sağlam durmak zorunda. Yoksa ilk gidenlerden birisi olur. Henüz herhangi bir kredisi yok taraftar gözünde. Kendini kanıtlaması lazım   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu transferi sağ kanat bek olarak düşünmüyorsak (ki düşünmediğimiz ortada) hiç olumlu bakmıyorum. Benim için Lokman transferinden farkı yok. Bu isimleri yarın göndermek için çok başımız ağrıyacak anlaşılan  :tabe: Elimizdeki 10 oyuncuyu göndermek için çabalarken böyle transferler konuşmak akıl tutulması olsa gerek. Abdullah Avcı başarı istiyorsa sağlam durmak zorunda. Yoksa ilk gidenlerden birisi olur. Henüz herhangi bir kredisi yok taraftar gözünde. Kendini kanıtlaması lazım   :tabe:

lokman lazoviçten iyi transfer üstelik yarısından daha düşük rakama oynar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

beşiktaş istihbarat yazmış inanan inansın xd

Hoca Oğuzhan Özyakup kalsın..
Kagawa yı da alın demiş özellikle..
Ömer toprak ismine de olumlu yaklaşmış..
Stoper bölgesine de ayağı iyi topla takımı çıkarabilen bir oyuncu istediğini iletmiş durumda..

Hoca Oğuzhan Akgün - Alpay - Orkan Çınar - Sedat Şahintürk - Rıdvan - almos Kaan gibi isimleri kamp kadrosuna davet etmek istediğini söylemiş..
Özellikle Orkan konusunda başkanın vereceği karar merak konusu..
Çünkü Başkan Orkan ı gönderme düşüncesinde..
Ülke içi transfer operasyonlarında hep masada takas olarak Orkan adı geçiyor..
Umut meraş için de bursa ya önerilen oyuncu Orkan mış..
Bu arada bursa kılçıksız 3.5 m istiyor umut için..
Renkliler isterse 1 m ye verirler..

Bu arada İtalya’da oynayan kanat oyuncusu lazovicle anlaşma aşamasına gelmişler..
Anlaşma şartları senelik bonuslarla 2 m civarı + 3 yıl..
Lokman la zaten anlaşılmıştı..
Lask linz de oynayan çocukla da keza protokol bile yapılmış..
Cuma günü hocayla bir araya gelip anlaşma noktasına gelinen ve anlaşılan tüm oyuncuları kendisine iletip fikrini alacaklar ve daha sonra da harekete geçilecek...

Taha Shariati

Çevrimiçi murat

Ortashaha ve ileri uçta tabela yapmıyorsa hiçbir oyuncuya göz ucuyla bile bakmayacaksın.bazı oyuncular vardır top cambazıdır yatırır kaldırır vs ama spnuç olarak kocaman bir sıfırdır kimiside vardır öyle aman aman değildir ama vurduğu çarpar kaleci hata yapar vs o topu sokar. Büyük takımda oynayacak oyuncu bir şekilde topu sokan, şansı yanında oyuncu olmalı. Bal yapmayan arı ne işe yarar.

Çevrimdışı 38life

Umarım hoca yönetimin dayatmalarına karşı direnebilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım hoca yönetimin dayatmalarına karşı direnebilir.
Q7 konusunda dayanırsa gerisi çorap söküğü gibi gelir  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ortashaha ve ileri uçta tabela yapmıyorsa hiçbir oyuncuya göz ucuyla bile bakmayacaksın.bazı oyuncular vardır top cambazıdır yatırır kaldırır vs ama spnuç olarak kocaman bir sıfırdır kimiside vardır öyle aman aman değildir ama vurduğu çarpar kaleci hata yapar vs o topu sokar. Büyük takımda oynayacak oyuncu bir şekilde topu sokan, şansı yanında oyuncu olmalı. Bal yapmayan arı ne işe yarar.
Daralacağız söylemini kullanmamız gereken yer özellikle kanatlar. Gerekirse 3.5 × 2 maaşa razı olup garanti atlardan birine erişebiliyorsak düşünmeden oynamalıyız. Mesela Vlasic  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

kesinlikle doğru, boşa adam almanın alemi yok ucuz ucuz çok adam alacağına viscayı al lens+larin+4 ver al viscayı 2de ucuz genç bek al bir uzun stoper (marcelo bütçesinde birini düşür) medel giderse karyus giderse adam al yoksa 4 transferle işi bitir. lazoviçlerle falan hiç bi halt olamayız.

ileri uçta burak güven visca layiçle takıl yedekleri de alt yapıdan birileri olsun bunlar yetmezse ismi geçen gelebilecek kişiler borcu büyütmekten başka bi işe yaramazlar.

Çevrimdışı tangaz

gökhan keskin nie geri geldi? madem geri gelecekti nie gönderilmişti? madem sorun m.albayraktaydı o zaman neden metin tutulup gökhan gönderilmişti? bu gökhan konusu bile son 2 senede f.ormanın ne kötü başkanlık yaptıgının kolay erişilebilir bir ipucudur.

Çevrimdışı tangaz

yeni yönetim kurulmuş başkan yönetimi kurarken bile kartları açık etmemiş sonra bir anda görev dağılımı yapmayacam die bişey icad etmiş bunu duyan 2 mimli yönetici yönetim kuruluna gelmemeye başlamışlar vbvb daha 20 günlük yönetimde oluyor bunlar.

Çevrimdışı tangaz

inşallah avcı 6 okkalık duruş sergiler transferde yoksa bu yönetimle işimiz yaş

Çevrimdışı mylife1903

Lokman değilde lookman olsaydı tamamdı bu iş. Canlı gözle seyrettim gayet iyi adam. Hele stoper sakatlandığında necip oynayacaksa bence lokman tamamdır. Banada önce yedekleri tamamlaması daha mantıklı geliyor. Önce bedava boştaki oyunculardan yedekleri tamamla sonra elzem olan 11 oyunculara bak yoksa ilk 11 oyuncularını tamamlayana kadar bize free olarak alabileceğimiz yedek oyuncu kalmaz. Malum ağustos ayı sonrası bu tarz oyuncu bulamazsın :lol:
Ya abi
Fbye gitse ya da gsye gitse
Turk lusiyo fbde falan diye haber yaparlar, taraftar da boyle tepki vermez
Yonetim su iletisim isine duzgun yaklasamadi bi turlu feda sezonundN beri piropagandayi iyi yonetemiyorlar

Çevrimdışı mylife1903

İsmi itibari ile kelime esprilerine ve gazete manşetlerine çok yakışır. Ancak bizim alma ihtimalimiz sıfır. Hayal kurmak istemiyorum ama şöyle bir orta saha - hücum hattı da nefis olur  :tabe:

Fejsa   Hamsik

Vlasic              Ljajic             Konoplyanka

Burak

Sonra arkaya Lokman da koysan Necip de koysan maçları arkanı yaslan izle keyifle  :)
Hamsik acayip dususte yalniz 70 dakikalik oyuncu oldu son senelerinde
Ha oynamaz mi bizde mis gibi oynar
Gelir mi? Buyuk ihtimal gelmez, keyfi yerinde paralar gicir gicir

Çevrimdışı mylife1903

Ne oynayacağımız ya da nasıl bir taktik dizilişimiz olacağını netleştirmeden yedek oyuncu almak hiç anlamlı gelmiyor.
Önce kampa kadar 11 oyuncularını hallet sonra yedeklere bakarsın.

Bizim iş şuna benziyor;

"Hanım suyu koy ısınsın, oldu oldu, olmazsa çay demler içeriz."
Bizim is ona benzemiyor o zaten abi
Zarlar iyi gelirse dusa zarlar kotu gelirse caya gidiyon

Cay da demlenmiyor mantarlardan sonra camin oraya sogumaya birakip soguk su iciyoz

Çevrimdışı mylife1903

lokman ile filan olmaz o işler.

gençleştirme deyip 28-29 yaşında ki adamı almak akıl tutulması.

alt yapıdan alpay oynasın daha iyi.

lokman anca filmde güzel "lokman ver olum  müziği"

28 yasinda adam yasli mi yuh senin takimin 35lik delikanli dolu

Çevrimdışı mylife1903

Roco kesinlikle gidecek  :bandit:

Beşiktaş, Roco için takım arıyor. Roco giderse bir stoper alınır. (via. Murat Özen)
Neden geldi bu
Cok super kotu bir ayagi da yok cocugun uyum sorunu oldu herhalde
Nejipjanin bile arkasinda kaldi
Kendisini rize macinda kendi kalemize attigi golle hatirlayacagim

Çevrimdışı mylife1903

Lazoviç’e baktım son 4 sezonda 5 golü var..
Tam bizlikmis bu
Tolgayin onunde quaresma ve lens toplaminin gerisinde
Yaw ne desek bos
Lazar markovic miydi o fbli o cocugu alsinlar gelsinler para cepte kalsin

Çevrimdışı mylife1903

4 senedir yaziyorum
Verimsizleri gonder kadroyu tut 2/3 takviye yola devam

Bizde noluyor, oynayanlar satiliyor, verimsizler kaliyor tolgay gibi oZzi gibilerine 2.5 maasli yagli oontrat veriliyor, insallah hepsi bu cocuklarin cebine girmistir.
Senol gunesin 4 sene once ligin ilk macina ciktigi 11den kadroda atiba fAlan kaldi sadece 67 yasindA

Çevrimdışı mylife1903

inşallah avcı 6 okkalık duruş sergiler transferde yoksa bu yönetimle işimiz yaş
Avcinin durus sergileyecek sivisi yok abi, adamin kariyeri 2 satir
Bu sene eline verilen mantarlarla sampiyon olabilirse koyar kupayi baskanin masasina sunu sunu yapalim falan diyebilir
2 kupali senol gunes 1.5 senede zor aldirdi buragi

YAkinda yonetici trolleri avciya saldiriya gecer.

Çevrimdışı Egos

Avcinin durus sergileyecek sivisi yok abi, adamin kariyeri 2 satir
Bu sene eline verilen mantarlarla sampiyon olabilirse koyar kupayi baskanin masasina sunu sunu yapalim falan diyebilir
2 kupali senol gunes 1.5 senede zor aldirdi buragi

YAkinda yonetici trolleri avciya saldiriya gecer.

abdullah avcı'nın beşiktaş taraftarı içinde karşılığı var, geçen senenin ilk yarısında takımın başında kendisi olsaydı ve aynı sonuçlar alınsaydı -ki bu imkânsız değildi- çoğunluk hatayı, onda aramak yerine sezona defans, forvette gediklerle başlayan ve devamında bu gediklerin büyümesini engelleyemeyen yönetime mal edecekti. hatta babel ve pepe'nin yaşadığı ayrılıklar büyük skandallar olarak konuşulacaktı, gol sorunu forvetsizliğe, yenilen goller karius'a daha sıkı bağlanacaktı. şenol güneş'i yem ettik, ancak abdullah avcı'yı kolay kolay yem edeceğimizi sanmıyorum, ben etmem.

transfer dönemlerinde bilmediklerimizi kötüleyip konu sezona gelince yüceltmeyi seviyoruz. şenol güneş bu bağlamda güvenilirliğini kaybetmişti, haklı olduğunu kanıtlayana kadar haksız kabul edildi, ancak avcı'da öyle olmaz. sahadaki oyun tatmin etmese bile artık yedeklere kurtarıcı, yıldız gözüyle bakılmaz. yani yöneticilerin en büyük hatası şu dönemde abdullah avcı'yı karşılarına almak olur. duruşu avcı'dan değil taraftardan beklemek gerek, öyle uzun boylu durulmasına da gerek yok, zaten avcı'nın rüzgârına yelken açmış bir başkan mevcut "iki senedir ilgilenmiyorum, şimdi başladım" şeklinde talihsiz açıklamalar yapmasının nedenlerinden biri de bu. yalnız yönetime kulp takma niyetiyle imza atmış futbolcuların yerin dibine sokulmasıyla olumlu sonuç alamayız; formanın ağırlığı bile çocukları bellerine kadar gömüyor zaten.

benim abdullah avcı'ya tavsiyem sezonun ilk maçında sahanın ortasına gelip tüm taraftarları selamladıktan sonra kendini yere bırakması, hem yıllardır tribünlerden gelen talebi karşılamış olur hem de rakiplerin elinden kozlarını alır. ne zamandır "yere yatsana" diye bağırılan avcı, beşiktaş'ı ayağa kaldırmak için geliyor, kıyamet böyle bir şey işte.

Çevrimdışı mylife1903

Metin albayrak dunya kupasini izlemeye gidecek mi?
Kendin cebinden odesin gitsin baksin guzel topcular vae

Çevrimdışı cursedofdragon

28 yasinda adam yasli mi yuh senin takimin 35lik delikanli dolu

29 yaşında sayılır artık.

29 genç mi abi yapma gözüne sevem :D

ben 27 yaşındayım 7 sene önce nasıl koşabilirdim şimdi koşamıyorum kendimden yola çıkıyorum yaşlanıyorum artık :D 29 yaş da yaşlı :)