Avcinin durus sergileyecek sivisi yok abi, adamin kariyeri 2 satir
Bu sene eline verilen mantarlarla sampiyon olabilirse koyar kupayi baskanin masasina sunu sunu yapalim falan diyebilir
2 kupali senol gunes 1.5 senede zor aldirdi buragi
YAkinda yonetici trolleri avciya saldiriya gecer.
abdullah avcı'nın beşiktaş taraftarı içinde karşılığı var, geçen senenin ilk yarısında takımın başında kendisi olsaydı ve aynı sonuçlar alınsaydı -ki bu imkânsız değildi- çoğunluk hatayı, onda aramak yerine sezona defans, forvette gediklerle başlayan ve devamında bu gediklerin büyümesini engelleyemeyen yönetime mal edecekti. hatta babel ve pepe'nin yaşadığı ayrılıklar büyük skandallar olarak konuşulacaktı, gol sorunu forvetsizliğe, yenilen goller karius'a daha sıkı bağlanacaktı. şenol güneş'i yem ettik, ancak abdullah avcı'yı kolay kolay yem edeceğimizi sanmıyorum, ben etmem.
transfer dönemlerinde bilmediklerimizi kötüleyip konu sezona gelince yüceltmeyi seviyoruz. şenol güneş bu bağlamda güvenilirliğini kaybetmişti, haklı olduğunu kanıtlayana kadar haksız kabul edildi, ancak avcı'da öyle olmaz. sahadaki oyun tatmin etmese bile artık yedeklere kurtarıcı, yıldız gözüyle bakılmaz. yani yöneticilerin en büyük hatası şu dönemde abdullah avcı'yı karşılarına almak olur. duruşu avcı'dan değil taraftardan beklemek gerek, öyle uzun boylu durulmasına da gerek yok, zaten avcı'nın rüzgârına yelken açmış bir başkan mevcut "iki senedir ilgilenmiyorum, şimdi başladım" şeklinde talihsiz açıklamalar yapmasının nedenlerinden biri de bu. yalnız yönetime kulp takma niyetiyle imza atmış futbolcuların yerin dibine sokulmasıyla olumlu sonuç alamayız; formanın ağırlığı bile çocukları bellerine kadar gömüyor zaten.
benim abdullah avcı'ya tavsiyem sezonun ilk maçında sahanın ortasına gelip tüm taraftarları selamladıktan sonra kendini yere bırakması, hem yıllardır tribünlerden gelen talebi karşılamış olur hem de rakiplerin elinden kozlarını alır. ne zamandır "yere yatsana" diye bağırılan avcı, beşiktaş'ı ayağa kaldırmak için geliyor, kıyamet böyle bir şey işte.