2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262503 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çok değişik bir taraftar yapısına büründük. Pahalı biri alsak yine bir sürü olumsuz yorum. Böyle bir transfer yapılsa yine olumsuz yorum.

Herşeyi en uçta yaşıyoruz.

Bir de yönetim ne yaparsa yapsın partizanca savunanlar var.Şu ismi geçen transferlerin hiçbiri bırak Beşiktaş'ı ikinci lig takımlarının bile oyuncusu olamazlar.Yönetimin bir bildiği vardır anlayışına sinir oluyorum.Anlaşılan larinler mitrovicler yeterli olmamış ki hala şu isimlere olumlu yaklaşanlar var  :lol:

Çevrimdışı 38life

Yok yok olacak gibi değil, doluya koydum olmadı boşa koydum dolmadı. Pozitif bakmaya çalışıyorum, olmuyor... malzeme izin vermiyor.

Doğan Erdoğan - Anahtar Pas Girişimleri

Çevrimdışı levitate

Yok yok olacak gibi değil, doluya koydum olmadı boşa koydum dolmadı. Pozitif bakmaya çalışıyorum, olmuyor... malzeme izin vermiyor.

telif yemen 4 dk sürdü :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mantıklı tek açıklaması bakmadım ama bence menajeridir  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2019, 23:14:19 38life ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yedeği bosverin. Önce 11 oyuncularını tamamlayın.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben izlemedim bir şey diyemem. Ama bana PTT 1. Ligde oynarken herhangi bir yurtdışı 1. Lig kulübüne transfer olan 5 oyuncu sayabilir misin?

Sayamam ama Doğan'ın o transferi hemde serbest oyuncu konumundayken yapmış olması senin için Beşiktaş'ta şans verilebilecek bir oyuncu yapıyorsa o senin sorunun o zaman her yurtdışı yapan yerli oyuncuya teklif götürelim olur olmaz orası önemli değil mesela Doğan'ın şans bulabileceği bir ortamda Emre Çolak yıldız olur hemen alalım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Başka yere yükleyeyim bari :)

youtube yükle yine de no copyright song seç youtube'da var.

para kazanırsın kaldırma videoyu :D

Çevrimdışı kyiv

Yedeği bosverin. Önce 11 oyuncularını tamamlayın.

Yedeği hiçbir şey yapamasan altyapıdan yama yaparsın ancak ilk 11 tamamlanmalı. 2 tane akan kanat mutlaka lazım. Bu iş 35 yaşındaki Quaresmanın keyfi, 32 yaşındaki Lensin koca poposuyla olacak iş değil. Bize takım oyunana uyacak morali zart zurt bozulmayacak tripsiz genç, süratli kanatLAR lazım.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

youtube yükle yine de no copyright song seç youtube'da var.

para kazanırsın kaldırma videoyu :D

sesten değil görüntüden yiyor ama telifi. Yükledim zaten başka yere, şimdi atıcam.

Çevrimdışı 38life

Güncel...

https://cloud.mail.ru/public/5P3a/5mQwTK1bs

Çevrimdışı huseyincelebi

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu sefer polyannalik yapmayacağım. İsmi geçenlerin 1-2 si hariç tamamı rezalet. Nedense önce çöp kadrosunu tamamlamaya çalışıyoruz. Transferin son haftasında da panik butona basıyoruz. Yönetim akıllı ol !

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Avcı’nın transfer listesi:

▪️Lokman Gör 5. Alternatif olur anca Ege Atlam ı tercih ederim bizim altyapıdan. Vida bile belirsiz 1 ve 2 stoperin yok daha gereksiz.

▪️Taylan Antalyalı Dorukhan ve Medel satılırsa atıyorum Khedira( winner net 1. tercih orta saha)-Atiba-Ozi-Taylan-Necip gibi bir rotasyonda olabilir. Bonservissiz veya düşük maliyete.

▪️Doğan Erdoğan (LASK Linz) Taylan için geçerli durum olursa gereksiz Taylan tercih edilebilir.

▪️Ertaç Özbir (Evkur Yeni Malatyaspor) Karius kalacağına göre Tolga yerine yerli bir alternatif olarak uygun bonservissiz olması maks 400-500 k euro maaş halinde.

▪️Umut Meraş (Bursaspor) Adriano kalsaydı Caner yerine olabilirdi. Caner ile ikisinin rotasyona girmesi durumunda geçen seneye göre bu mevkide güç ve kalite kaybı yaşarız.

▪️Ali Adnan (Vancouver) Larin in sol bek şubesi Umut meraş daha tercih edilebilir. Ama oraya Adriano kalite ve tekniğinde adam bulamayacağımız için en azından atletik özellikleri yüksek biri alınmalı topla ilişkide kurabilsin.

▪️Kerim Alıcı (Altınordu) GG yi yedekler iyi performans verirse formayı da alabilir mert müldür olsa daha iyi ama maks. 1-1.5 m euro bonservise makul olur. Tutarsa Altınordu menşei sebebi ile daha rahat ve yüksek ücrete ihraç edebiliriz. Tutmazsa Necipten iyi alternatif olur GG ye en azından listede en mantıklı isim.

▪️Emre Kılınç (Sivasspor) İlk 11 e değil ama kenarlara yerli alternatif olarak Deniz Türüç ile birlikte en uygun isimlerden biri ama bonservisi 3 m euro dan aşağı vereceklerini sanmam. Lens veya Q7 ile direk takasa girilir  :D

(beIN SPORTS)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı kyiv

Lokman değilde lookman olsaydı tamamdı bu iş. Canlı gözle seyrettim gayet iyi adam. Hele stoper sakatlandığında necip oynayacaksa bence lokman tamamdır.

O zaman Fatih ve Alpay bir Lokman kadar olamamışlarsa derhal satılsın veya yeniden kiralansınlar kadroda yer işgal etmesinler.

Çevrimiçi murat

Cocugun ismi lokman diye burun kiviriyiz valla taraftar topcu beyenmiyo
Lokinyo olsa havalimaninda karsilarlar
Arpasi verilen bi lokman arpasini veremedigin 5 pepe gucundedir
Lokman değilde lookman olsaydı tamamdı bu iş. Canlı gözle seyrettim gayet iyi adam. Hele stoper sakatlandığında necip oynayacaksa bence lokman tamamdır.
Bu sefer polyannalik yapmayacağım. İsmi geçenlerin 1-2 si hariç tamamı rezalet. Nedense önce çöp kadrosunu tamamlamaya çalışıyoruz. Transferin son haftasında da panik butona basıyoruz. Yönetim akıllı ol !
Banada önce yedekleri tamamlaması daha mantıklı geliyor. Önce bedava boştaki oyunculardan yedekleri tamamla sonra elzem olan 11 oyunculara bak yoksa ilk 11 oyuncularını tamamlayana kadar bize free olarak alabileceğimiz yedek oyuncu kalmaz. Malum ağustos ayı sonrası bu tarz oyuncu bulamazsın :lol:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

O zaman Fatih ve Alpay bir Lokman kadar olamamışlarsa derhal satılsın veya yeniden kiralansınlar kadroda yer işgal etmesinler.

Katılıyorum. Lokman alınacaksa Alpay falan hayali kurmayalim.

sesten değil görüntüden yiyor ama telifi. Yükledim zaten başka yere, şimdi atıcam.

logo gözükmesin görüntüyü biraz büyüt.

sesten de yer bu arada telifi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Marek Hamsik?
İsmi itibari ile kelime esprilerine ve gazete manşetlerine çok yakışır. Ancak bizim alma ihtimalimiz sıfır. Hayal kurmak istemiyorum ama şöyle bir orta saha - hücum hattı da nefis olur  :tabe:

Fejsa   Hamsik

Vlasic              Ljajic             Konoplyanka

Burak

Sonra arkaya Lokman da koysan Necip de koysan maçları arkanı yaslan izle keyifle  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Lokman değilde lookman olsaydı tamamdı bu iş. Canlı gözle seyrettim gayet iyi adam. Hele stoper sakatlandığında necip oynayacaksa bence lokman tamamdır. Banada önce yedekleri tamamlaması daha mantıklı geliyor. Önce bedava boştaki oyunculardan yedekleri tamamla sonra elzem olan 11 oyunculara bak yoksa ilk 11 oyuncularını tamamlayana kadar bize free olarak alabileceğimiz yedek oyuncu kalmaz. Malum ağustos ayı sonrası bu tarz oyuncu bulamazsın :lol:

Ne oynayacağımız ya da nasıl bir taktik dizilişimiz olacağını netleştirmeden yedek oyuncu almak hiç anlamlı gelmiyor.
Önce kampa kadar 11 oyuncularını hallet sonra yedeklere bakarsın.

Bizim iş şuna benziyor;

"Hanım suyu koy ısınsın, oldu oldu, olmazsa çay demler içeriz."

Çevrimdışı levitate

Güncel...

https://cloud.mail.ru/public/5P3a/5mQwTK1bs
pas şiddeti ayarlamak bu kadar zor olmamalı. kendisinden daha iyi oynarım diye düşünüyorum

elimizde en fazla medel gibi birşey olur deli dana gibi koş ama teknik 0
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

pas şiddeti ayarlamak bu kadar zor olmamalı. kendisinden daha iyi oynarım diye düşünüyorum

elimizde en fazla medel gibi birşey olur deli dana gibi koş ama teknik 0
Çok uzağa gitmeye gerek yok. Veli Kavlak örneği var elimizde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★