2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262453 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

İsmi itibari ile kelime esprilerine ve gazete manşetlerine çok yakışır. Ancak bizim alma ihtimalimiz sıfır. Hayal kurmak istemiyorum ama şöyle bir orta saha - hücum hattı da nefis olur  :tabe:

Fejsa   Hamsik

Vlasic              Ljajic             Konoplyanka

Burak

Sonra arkaya Lokman da koysan Necip de koysan maçları arkanı yaslan izle keyifle  :)

Abola'ya göre Fejsa'yı fener bitirdi. Konop da Türkiyeyi istemiyormuş.

Çevrimdışı cursedofdragon

Lokman değilde lookman olsaydı tamamdı bu iş. Canlı gözle seyrettim gayet iyi adam. Hele stoper sakatlandığında necip oynayacaksa bence lokman tamamdır. Banada önce yedekleri tamamlaması daha mantıklı geliyor. Önce bedava boştaki oyunculardan yedekleri tamamla sonra elzem olan 11 oyunculara bak yoksa ilk 11 oyuncularını tamamlayana kadar bize free olarak alabileceğimiz yedek oyuncu kalmaz. Malum ağustos ayı sonrası bu tarz oyuncu bulamazsın :lol:

lokman ile filan olmaz o işler.

gençleştirme deyip 28-29 yaşında ki adamı almak akıl tutulması.

alt yapıdan alpay oynasın daha iyi.

lokman anca filmde güzel "lokman ver olum  müziği"

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Klasik fener.
10 yüz bin milyon ön liberoları olmadan rahat edemiyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu ismi transfer döneminde bizimle anılan futbolculardan oluşturduğum bir hayal sadece. Gerçekçi olarak oluştursaydım orta sahaya Oğuzhan-Dorukhan yazardım. Kanatlara Konoplyanka'yı koymazdım. Vlasic'i nedense alacağımızı ve elimizden Talisca gibi uçup gideceğini düşünüyorum. Ljajic'in etrafını nasıl döşediğimiz seneye nerede olacağımızı az çok gösterecek. Şu an durum pek iç açıcı görünmüyor. Türk uyruklu oyunculara öncelik vermemiz de ilginç. Altyapımız yönetimin sandığı kadar kötü değil. Hala yedek forvet arayanlara elimizde Oğuzhan Akgün gibi bir yıldız adayının olduğunu hatırlatayım. Oyuncu şu an milli takımda ve önemli kulüplerin scoutlarının ilgi odağı konumunda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Mohamed Camara. Bugün Arjantin maçında kart cezası nedeniyle oynayamadı ama Mali u20 takımındaki wonderkidlerden biri. Yaş 19. Bonservisi Avusturya 2. lig ekiplerinden Liefering'de. Cüzi bir rakama al, 5 senelik sözleşmeyi daya, arkana yaslan izle.

Çevrimdışı 38life

Bu ismi transfer döneminde bizimle anılan futbolculardan oluşturduğum bir hayal sadece. Gerçekçi olarak oluştursaydım orta sahaya Oğuzhan-Dorukhan yazardım. Kanatlara Konoplyanka'yı koymazdım. Vlasic'i nedense alacağımızı ve elimizden Talisca gibi uçup gideceğini düşünüyorum. Ljajic'in etrafını nasıl döşediğimiz seneye nerede olacağımızı az çok gösterecek. Şu an durum pek iç açıcı görünmüyor. Türk uyruklu oyunculara öncelik vermemiz de ilginç. Altyapımız yönetimin sandığı kadar kötü değil. Hala yedek forvet arayanlara elimizde Oğuzhan Akgün gibi bir yıldız adayının olduğunu hatırlatayım. Oyuncu şu an milli takımda ve önemli kulüplerin scoutlarının ilgi odağı konumunda  :tabe:

Yerli oyuncu havuzunu geniş tutmakta fayda var.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mohamed Camara. Bugün Arjantin maçında kart cezası nedeniyle oynayamadı ama Mali u20 takımındaki wonderkidlerden biri. Yaş 19. Bonservisi Avusturya 2. lig ekiplerinden Liefering'de. Cüzi bir rakama al, 5 senelik sözleşmeyi daya, arkana yaslan izle.

Liefering takımı Salzburg' un arka bahçesi.
Oradan oyuncu almak, hele ki geleceği varsa çok zor.

Çevrimdışı worns

Çok uzağa gitmeye gerek yok. Veli Kavlak örneği var elimizde  :tabe:

Doğan Erdoğan hakkında bi fikrim yok ama şu anda veli kavlakla kıyaslamak veliye haksızlık olur.

Veli oranın iyi takımlarından rapidin yıllarca 11de oynamış adamıydı gelmeden ayrıca Avusturya milli takımında bir çok maçı vardı. Bu çocuk laskta bile tutunamamış 2.lige kiralamışlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Roco kesinlikle gidecek  :bandit:

Beşiktaş, Roco için takım arıyor. Roco giderse bir stoper alınır. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Başakşehir, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Edin Visca için en az 8 milyon euro istiyor. (Milliyet)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğan Erdoğan hakkında bi fikrim yok ama şu anda veli kavlakla kıyaslamak veliye haksızlık olur.

Veli oranın iyi takımlarından rapidin yıllarca 11de oynamış adamıydı gelmeden ayrıca Avusturya milli takımında bir çok maçı vardı. Bu çocuk laskta bile tutunamamış 2.lige kiralamışlar.
Ben orada taşı Medel'e atmıştım ama neyse  :iblush:

Veli Kavlak'ın bize olan faydası Medel'den fazladır. Koşu kalitesi diye  ir kavramdan bahsediyorsak ilk sırada Veli Kavlak gelir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başakşehir, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Edin Visca için en az 8 milyon euro istiyor. (Milliyet)
Az daha zorlarsak 4-5 milyona kadar ineceğiz demekki  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Klasik fener.
10 yüz bin milyon ön liberoları olmadan rahat edemiyorlar.
adamlarda sürüyle ön libero var 3.5 bonservis yıllıkta 2.5 vercekmiş bu şartlarda biz almazdık zaten şaşırdım açıkcası o kadar ön libero varken adamlar orta sahayla 11 kurup maçlara çıkcak tolgayı bizden kurtarmaları iyi oldu en azından

Çevrimdışı 38life

Liefering takımı Salzburg' un arka bahçesi.
Oradan oyuncu almak, hele ki geleceği varsa çok zor.

Bu tek örnek değil. Bunun gibi başkaları da var. Hepsini City'ler, Madridler alacak değil. Enzo Roco'ya 2 milyon veren yönetim bu çocuğa da istedikleri ücreti verir. Önemli olan doğru ata oynamak. Beşiktaş kanarya severler derneği değil nihayetinde. Premier Lige oyuncu pazarlayan bir kulübüz. Camara gibi bir futbolcu için oldukça doğru adresiz. Daha büyük kulüplerde forma şansı bulamaz. Beşiktaş seviyesinde takımlar bu tarz oyuncular için ideal.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2019, 01:11:00 38life ]

Çevrimiçi yaço58

Az daha zorlarsak 4-5 milyona kadar ineceğiz demekki  :ebebe:
visca bizi isterse neden olmasın 1 sene sözleşmesi kalmış adam 4+bir oyuncu makul olabilir ben viscanın öyle avrupaya falan gideceğini düşünmüyorum avcı faktörüyle bizi isterse bence imkansız bir transfer değil

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu tek örnek değil. Bunun gibi başkaları da var. Hepsini City'ler, Madridler alacak değil. Enzo Roco'ya 2 milyon veren yönetim bu çocuğa da istedikleri ücreti verir. Önemli olan doğru ata oynamak. Beşiktaş kanarya severler derneği değil nihayetinde. Premier Lige oyuncu pazarlayan bir kulübüz. Camara gibi bir futbolcu için oldukça doğru adresiz. Daha büyük kulüplerde forma şansı bulamaz. Beşiktaş seviyesinde takımlar bu tarz oyuncular için ideal.

"Avrupa' da geleceği olan hiç bir oyuncu için TR ilk seçeneklerden biri değil hatta son sıralardaki seçenektir."
Bu cümleyi Serkan Reçber söylemişti, noktası virgülüne kadar katılıyorum.

Bizim takımlar becerebiliyorsa o potansiyeli göstermiş sonrasında kariyeri düşüşe geçmiş 23-27 yaş arası oyuncuları bulabilmeli.
Bir çok isim var ama daha öncede yazmıştım orta saha için Riechedly Bazoer ya da kanat için Ricardo Kishna gibi oyuncular.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu transfere inanmak istiyor insan  :ebebe:

Beşiktaş, menajerlerin kiralık olarak teklif ettiği Marek Hamsik'i gündemine aldı. (TRT Spor)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Beşiktaş, menajerlerin kiralık olarak teklif ettiği Marek Hamsik'i gündemine aldı. (TRT Spor)

bu trtspor'da her gün bir isim sıkıyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Keşke olsa.
3 tane çöp alacağına 1 tane taş gibi sağlam adam al.

Senelik kazancı bonuslarla birlikte 11 m euro alıyormuş.
4 m euroya bile bağlasan müthiş iş.

Çevrimdışı levitate

beşiktaş istihbarat yazmış inanan inansın xd

Hoca Oğuzhan Özyakup kalsın..
Kagawa yı da alın demiş özellikle..
Ömer toprak ismine de olumlu yaklaşmış..
Stoper bölgesine de ayağı iyi topla takımı çıkarabilen bir oyuncu istediğini iletmiş durumda..

Hoca Oğuzhan Akgün - Alpay - Orkan Çınar - Sedat Şahintürk - Rıdvan - almos Kaan gibi isimleri kamp kadrosuna davet etmek istediğini söylemiş..
Özellikle Orkan konusunda başkanın vereceği karar merak konusu..
Çünkü Başkan Orkan ı gönderme düşüncesinde..
Ülke içi transfer operasyonlarında hep masada takas olarak Orkan adı geçiyor..
Umut meraş için de bursa ya önerilen oyuncu Orkan mış..
Bu arada bursa kılçıksız 3.5 m istiyor umut için..
Renkliler isterse 1 m ye verirler..

Bu arada İtalya’da oynayan kanat oyuncusu lazovicle anlaşma aşamasına gelmişler..
Anlaşma şartları senelik bonuslarla 2 m civarı + 3 yıl..
Lokman la zaten anlaşılmıştı..
Lask linz de oynayan çocukla da keza protokol bile yapılmış..
Cuma günü hocayla bir araya gelip anlaşma noktasına gelinen ve anlaşılan tüm oyuncuları kendisine iletip fikrini alacaklar ve daha sonra da harekete geçilecek...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yahu şu Serkan Reçber gibi bir adama acil ihtiyacımız var.
Adamın portföyü çok geniş.

beşiktaş istihbarat yazmış inanan inansın xd

Hoca Oğuzhan Özyakup kalsın..
Kagawa yı da alın demiş özellikle..
Ömer toprak ismine de olumlu yaklaşmış..
Stoper bölgesine de ayağı iyi topla takımı çıkarabilen bir oyuncu istediğini iletmiş durumda..

Hoca Oğuzhan Akgün - Alpay - Orkan Çınar - Sedat Şahintürk - Rıdvan - almos Kaan gibi isimleri kamp kadrosuna davet etmek istediğini söylemiş..
Özellikle Orkan konusunda başkanın vereceği karar merak konusu..
Çünkü Başkan Orkan ı gönderme düşüncesinde..
Ülke içi transfer operasyonlarında hep masada takas olarak Orkan adı geçiyor..
Umut meraş için de bursa ya önerilen oyuncu Orkan mış..
Bu arada bursa kılçıksız 3.5 m istiyor umut için..
Renkliler isterse 1 m ye verirler..

Bu arada İtalya’da oynayan kanat oyuncusu lazovicle anlaşma aşamasına gelmişler..
Anlaşma şartları senelik bonuslarla 2 m civarı + 3 yıl..
Lokman la zaten anlaşılmıştı..
Lask linz de oynayan çocukla da keza protokol bile yapılmış..
Cuma günü hocayla bir araya gelip anlaşma noktasına gelinen ve anlaşılan tüm oyuncuları kendisine iletip fikrini alacaklar ve daha sonra da harekete geçilecek...

cumadan sonra kendimi offline yapıcam demek ki.

en sevmediğim transfer dönemi bu olacak herhalde ilk defa bir transfer dönemini sevmicem.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çok uzağa gitmeye gerek yok. Veli Kavlak örneği var elimizde  :tabe:
Veli Kavlak onun yaşında Rapid’e forma giyip baya süre alıyordu
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

cumadan sonra kendimi offline yapıcam demek ki.

en sevmediğim transfer dönemi bu olacak herhalde ilk defa bir transfer dönemini sevmicem.

Hücum hattını kurarken umarım pinti.davranmayız. Özellikle alacağımız kanatlar ve 6-8 numara oynayan oyuncu çok kritik olacak. Yoksa bir seçim yaklaşır  :tabe: Bu transferler gelene kadar pusuda beklemekte fayda var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Lazoviç’e baktım son 4 sezonda 5 golü var..
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!