2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4270384 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Alınır mı alınmaz mı iş yapar mı yapmaz mı bilmem de şu doğan erdoğan transferi memleketin halini tam özetliyor çocuk samsun dan çıkma burunlarının dibindeyken göremiyoruz  gidiyor avusturya 2.ligindeyken görülüyor 1,4 m tl lik dövizi yabancılara yediriyoruz yazık günah.

türkiye de iken almaya kalksın daha pahalıya satarlar.

Gözü aç türkiye de ki lerin.

Çevrimiçi murat

Saçma sapan transferler devam ediyor. Oğuzhan Aydoğan, Muhayer Oktay ve şimdi de Doğan Erdoğan... İnşallah iyi oynar da yanılırım  :money: İşte taraftarın nerede olduğunu sorduğu paralar buralara gidiyor...
dorukhan güvende benzeri transferler.keşke bu tarz transfer yapılsa senede 3 tane alıp birini tutturabilsek.bektemek ve necipe senelik 2.7 milyon vereceğine 1 milyon bonservis 500 bin maaşa 3 oyuncu getir hiç tutmasa 1.2 milyon yine kardasın :D

Çevrimiçi murat

https://www.transfermarkt.com.tr/atakan-karazor/profil/spieler/232320
bu doğan erdoğan kimdir diye bakarken atakan karazor ismi dikkatimi çekti.sanki bir tık daha iyi gibi.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

Genç bir oyuncuyu değerlendirirken alt yaşlarda kaç kez milli olmuş ona bakılmasını gerektiğini bilmeyen bir futbol izleyicimiz var. Tıpkı hoca seçiminde Sergen Yalçın'ı isteyen bu kitle Dorukhan Toköz transferinde ikinci ligden topçu mu alınır mı demişti yine aynı şekilde adı sanı duyulmamış Güven alınınca bundan bir şey olmaz demişlerdir Yönetimin bugüne kadar yaptığı en iyi şey bu twitter cahil ve ergen kitlesine kulağına tıkamak ve asla onları dinlememek oldu.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2019, 18:53:51 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu oyuncuların hiçbirini 5 milyondan aşağı alamayız.

Katılıyorum, bunlar keşfedildi.

Çevrimdışı f_madida

Yahu cocuk bi sahaya ciksin
Duzgun birine benziyir yakisikli cocuk
Avrupada uzundur yasiyor gidip comarin tekini getirecegine bu cocugu deneyelim
200bin dolar pektonun 1.5 aylik parasi
Hemen gommeyin bi sahaya ciksin belki menejer osurtmasidir bizle anlasmis gibi gosterip kasimpasaya falan cakarlar
Bir suru yalan habere enerji tuketiyonuz

hic laf edilmemesi gereken transferlerden biri... 200 bin dolar cerez parasi bizim klup icin. Cocuk kotu oyuncu degil, tutarsa, is yaparsa oynatiriz, olmadi minimum kayipla gondeririz.

Asil sikinti cok paraya transfer edilen ise yaramaz elemanlarda.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

hic laf edilmemesi gereken transferlerden biri... 200 bin dolar cerez parasi bizim klup icin. Cocuk kotu oyuncu degil, tutarsa, is yaparsa oynatiriz, olmadi minimum kayipla gondeririz.

Asil sikinti cok paraya transfer edilen ise yaramaz elemanlarda.
Abi bunlarin sozlesmeleri dikkatli yapmak lazim sonra pedro gibi yatisa da gecebiliyorlar
Maas dusuk olsun kiraya da verirsin
200 bons verip 1.2 milyon maas olursa olmaz
200bons verdiysek 150bin maas ohh mis
Otursun calissin sonra bakariz durumuna
Pekto falan ders olsun diyecem sonra sozlesme uzattigimiz aklima geliyo

Çevrimdışı Arthur Dayne

Belki çoğu kişi aksini savunur ama ben,dorukhan-oğuzhan-adem orta sahasının başarılı olacağını düşünüyorum.Oğuzhan yeter ki kamp dönemini iyi geçirsin,avcı ona gerekli dokunuşları yapsın,eski günlerine dönecektir.Sadece bir ihtimal bu orta saha,deplasmanlarda ve derbi maçlarında yumuşak kalabilir ama iç saha maçlarında bu kurgu ile çıkabiliriz.Tabi yeri geliyor atiba-medel orta sahası ile çıksak bile kevgire dönebiliyoruz  :lol: Sağlam bir stoper ve bek transferleri yaparsak savunma anlamında da sıkıntı yaşamayız...

Çevrimdışı mrred

U18 'e Gs lle birlikte en çok oyuncu veren takım biziz.
Bu 5 oyuncudan en göze çarpanları Erdoğan Kaya, Rıdvan Yılmaz ve Oğuzhan Akgün.
Sağ stoper , sol bek ve santrafor. Bunlardan en az birini A takıma hazırlanması gerekiyor . Bu biraz da niyet işi. Teknik heyet tarafından bu 3 bölgeye de transfer yapılırsa bilin ki hiçbiri de kadroya hazırlanılmıyor. Abdullah Avcı'nın ilk ziyaretinin fulya tesislerinin olması böyle bir niyetinin olduğunu gösteriyor olabilir. Bu transfer döneminde yapılacak transferlerde bu niyet eyleme dönüşecek mi göreceğiz
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hoca istemisse sikinti olacagini sanmiyorum. Her sezon denemeliyiz bunu.

Çevrimdışı f_madida

Abi bunlarin sozlesmeleri dikkatli yapmak lazim sonra pedro gibi yatisa da gecebiliyorlar
Maas dusuk olsun kiraya da verirsin
200 bons verip 1.2 milyon maas olursa olmaz
200bons verdiysek 150bin maas ohh mis
Otursun calissin sonra bakariz durumuna
Pekto falan ders olsun diyecem sonra sozlesme uzattigimiz aklima geliyo

100 - 150 maksimum vermislerdir.. zaten eleman orada da pek birsey oynamamis. bakalim, ben cok umitli degilim ama maliyetsiz bir transfer oldugu icin kafa yormaya degmez, tutarsa tutar.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı 38life

Doğan Erdoğanın son 2 aylık performansı

Çevrimdışı murat baltacı

Kanatlardan birisi böyle olmalı:

Adamın atmadığı gol şekli yok. Olmaz açılardan bile yazmış.
Diğeri de atlet ve hızlı birisi olmalı. Galatasaray' ın kiraladığı Onyekuru tarzında birisi olmalı.
Viscayi takasla cozeriz bence lens larin medel kötü oyuncular değil ikisini ver üzerine üç dört anlaşılır bı sene sonra sözleşmesi bitecek zaten. Diğer kanata uyguna Boyd al orta sahayı dorukhan ozi ljajic yap gol rekoru kirarsin.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu devirde en ufak cevherler bile kolayca bulunması lazım şu teknolojilere bak. Şuan resmen ilk defa akıllı telefon görmüş amca gibi oldum ama  neyse :lol: :lol:

Çevrimdışı levitate

dorukhan v2 gibi birşey
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Doğan = Necip ortaokulda aynı okuldaydık. Hücum açısından hiçbir şey beklemeyin kendisinden. Avusturya'da oynadığı dönemi hiç izleyemedim ama Samsunpor'da oynarken çok maçını izledim dümdüz 6 numara başka bir numarası yok.

Çevrimdışı 38life

Bu devirde en ufak cevherler bile kolayca bulunması lazım şu teknolojilere bak. Şuan resmen ilk defa akıllı telefon görmüş amca gibi oldum ama  neyse :lol: :lol:

wyscout gerçekten müthiş bir platform.

Çevrimdışı levitate

wyscout gerçekten müthiş bir platform.
ciddi olarak uğraşıyormusun yoksa hobi amaçlı mı kullanıyorsun :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

ciddi olarak uğraşıyormusun yoksa hobi amaçlı mı kullanıyorsun :D

wyscout'ın üyelik ücreti (benim için) pek hobi olarak kullanılacak cinsten değil  :D Ben de zaten trial üyeliği açtım. Daha önce de açmıştım. farklı telefon numaraları, farklı mail ve farklı kredi kartları ile tekrar deneyebiliyorsun, netflix gibi :)

Çevrimdışı levitate

çarşı bu senede kapalıdaymış

tribün yine felç oldu gg
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

wyscout'ın üyelik ücreti (benim için) pek hobi olarak kullanılacak cinsten değil  :D Ben de zaten trial üyeliği açtım. Daha önce de açmıştım. farklı telefon numaraları, farklı mail ve farklı kredi kartları ile tekrar deneyebiliyorsun, netflix gibi :)
:kop:

ben üşenirdim o kadar uğraşmaya ama :D trial süresi ne kadar? siteleri açılmıyor bakamadım

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

:kop:

ben üşenirdim o kadar uğraşmaya ama :D trial süresi ne kadar? siteleri açılmıyor bakamadım

15 gün. Aslında erken açtım. transfer döneminin tam ortasında daha çok lazım olacak :)

Çevrimdışı levitate

15 gün. Aslında erken açtım. transfer döneminin tam ortasında daha çok lazım olacak :)
yeni hesaplar açarsın sıkıntı yok :D
bipbipbupbup