2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262233 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı murat baltacı

Lakin, ilk once goz onundeki oyunculara bakalim. Tyler Boyd’in FIFA’ya basvurusu kabul edildi; Amerika icin oynayacak bundan sonra. Cikis yapabilir; oyun stili genc bir Clint Dempsey’i animsatiyor. Avci ile Visca cikisi yakalayabilir. Ankaragucu ile 14 macta 6 gol 4 assist. Dar alanda da etkili; bizi dahi cok zorlamisti.

Boyd çok iyi oyuncu tam visca tipi yaşı müsait daha önü açık Bir oyuncu ama bu kadar göz önüne gelmişken bize düşermi bilmem sezon bitmeden girişim falan olsa belki olurdu. İdda ediyorum devreye arası biz opsiyonlu kiralamış olsak lensten alamadığımız verimi alır belki şampiyon olur yeni kabadimizi bulmuş olurduk.

Kısaca sola uygun Boyd gibi oyuncu al sagada schurle visca trezeguet gibi sağlam birini al arkana yaslan izle.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Büyük takımların kadrolara bakınca genellikle hep KANAT oyuncuların 94 doğumlu ve üstü olduğunu görüyorum.Bende böyle yapmamız gerektiğini düşünüyorum.

Ljajic’e eğer söylendiği gibi 15 civarları teklif varsa satılıp Vlasic’in Ljajic gibi alınması taraftarıyım.
Everton 13M istiyor diye okudum,4M kiralık ücreti 7-8M zorunlu satın alma opsiyonu ile çözülebilir gibime geliyor.
Visca ve İrfan Can’ın hayal olduğunu düşünüyorum.
As stopere ÖmerToprak(K) veya Marcelo(K) veya bu ayarda biri gelmeli.Yedekleri KanaBıyık olur,Mirin olur bence çok fark etmemeli.
Yine gündemden yana çıkarak Sol bek Kolarov>Bancu>UmutMeras diye gitmeli.
Ön liberoya da Gonalons>Kabore>Poko’dan biri olursa yeterli gibi.Atiba yine 20-25 maç çıkartır.20-25 maç idare edebilecek biri lazım.
Asıl mühim noktaya geldik.Kanatlar...Ben kanatlara para harcanması gerektiğini düşünüyorum.Abdullah Avcı 3 yıllık sözleşme imzaladıysa geleceğin takımını kurmalı.O yüzden Olcay ile Yasin ile zaman öldürmeye hiç mi hiç gerek yokx
DENNİS MAS,AMPOMAH,NDONGOLA alınıp 4.kanadın ise Sedat olması gerek diye düşünüyorum.
Böyle bir takım hem çok genç,hem potansiyelli,hem geleceğe yönelik olduğunu düşünüyorum
Ömer Toprak(K)-Kanabıyık(Free)-UmutMeras(1M)-Mert(1M)-Gonalons(Free)-Vlasic(4M+7M)
Ampomah(2M)-Ndongola(2.5M)-Dennis Mas(?? 4M) civarı olduğunu sayar isek Ljajic hariç 14-15M avroya takım kurulabilir.Ljajic’i satmamız durumunda tabiki dd
Mantıklı ama bence tutmuş ljajic yerine vidayı satsak daha iyi olur hem maaşı yüksek hem stoper kolay bulunur heleki kiralık Marcelo falan oluyorsa vida rahat satılıp Marcelo yanına standart stoper bulunabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Atkar

Mantıklı ama bence tutmuş ljajic yerine vidayı satsak daha iyi olur hem maaşı yüksek hem stoper kolay bulunur heleki kiralık Marcelo falan oluyorsa vida rahat satılıp Marcelo yanına standart stoper bulunabilir.

Ljajic’in satılması taraftarıyım.Hatta 12 üstüne Dorukhan’da gitmeli.Vidayı 3 stoper almazlar diye satmazlar diye düşünüyorum.Bir yandan da bütçeyi kısacaklarsa hayatta stopere 3M maaş veremezler mecburlar satmaya.Maaştan dolayı bence 7 civarlarına Vida’yı satabilirler inşallah daha düşüğü olmaz.Kaan Ayhan’ın 4M serbest kalma bedeli var diyorlar doğruysa direk alınmalı öyle bir durum var ise.Kaan Ayhan-Ömer Toprak stoper hattı kurulur,Kanabıyık veya onun civarlarında 0.8-0.9 maaşa oynayabilecek biri de alınırsa Alpayla çok rahat yeterler...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şu Fanatik haberi keşke doğru olsa  :D

Visca = Lens +Larin + 2 M Euro.  :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Şu Fanatik haberi keşke doğru olsa  :D

Visca = Lens +Larin + 2 M Euro.  :claps:
Sen olsan verir misin bu sartlarda?

Çevrimiçi murat

Boyd çok iyi oyuncu tam visca tipi yaşı müsait daha önü açık Bir oyuncu ama bu kadar göz önüne gelmişken bize düşermi bilmem sezon bitmeden girişim falan olsa belki olurdu. İdda ediyorum devreye arası biz opsiyonlu kiralamış olsak lensten alamadığımız verimi alır belki şampiyon olur yeni kabadimizi bulmuş olurduk.

Kısaca sola uygun Boyd gibi oyuncu al sagada schurle visca trezeguet gibi sağlam birini al arkana yaslan izle.
Boyd ortasaha özellikleri bakımından viscadan daha iyi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Visca gelip bana dese ki "Farklı heyecan arıyorum Beşiktaş'a gitmek istiyorum. Teklifleri değerlendirin"  .

Verirdim  :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Elvis Manu'yu ucuza kapatsınlar.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Elvis Manu'yu ucuza kapatsınlar.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk
Dukara da olur alanyadaki sisse
Gozumuzun onunde bir suru oyuncu var
Az paraya cok is

Uyku tutmaz sonra buraga bisi olursa diye

Çevrimdışı kyiv

Tyler Boyd, vitoria guimaresin oyuncuymuş.Kiralık gelmiş 6 aylığına opsiyon var mı acaba? Niyetlensek, tıpkı merdiven çocukları gibi bu Galatagüçlülerde bize değil Galatasaraya verirler.

Çevrimdışı kyiv

Aminu mu? Manu mu? Boyd mu?

Buyrun hangisi?

Çevrimdışı mylife1903

Buyrun hangisi?
Aminu olmasinda oburlerinden kurayla ceksek de olur
Torbaya dukarayo da ativer abi

Çevrimdışı huseyincelebi

Buyrun hangisi?

İlk 11 de olacak isimler değil bence  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı mylife1903

İlk 11 de olacak isimler değil bence  :alala:
Larin ile pektonun yerine bakiyoz 5te biri paraya bi kisi

Çevrimdışı cursedofdragon

ne transfer var ne bir şey.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne transfer var ne bir şey.
Daha transfer sezonu açılmadı, son saatlere girmedik. Biz transferler yetişecek mi sözünü son saatlere kadar kullanmıyoruz  :ebebe: 

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi Sinan23

Dmf için

Adam mxl de oynuyor. Portekiz u21 ve kanadalı. İlginç hikaye.

Çevrimdışı cursedofdragon

Daha transfer sezonu açılmadı, son saatlere girmedik. Biz transferler yetişecek mi sözünü son saatlere kadar kullanmıyoruz  :ebebe:

ne demek açılmadı başakşehir transfer yaptı bile bizde ljajici aldık nasıl açılmadı :D

Çevrimiçi sefaköykartali

Bence Abdullah hoca Dorukhan' ı 6 numara gibi oynatabilir. Atiba- Dorukhan - Oğuzhan üçlüsünden merkez bir ikili çıkarırsa bizim için çok iyi olur. Oğuzhan' la rotasyona girebilecek yetenekli bir genç çözersek merkez orta sahayı halletmiş oluruz. Dorukhan - Oğuzhan - Ljajic üçlüsü bence çok iyi bir üçlü olur sadece Ozzy' nin biraz daha çalışkan olması yeterli.

Stoper için artık kiralık Ömer Toprak' da olur, Marcelo' da olur, hoca çok istiyorsa Epureanu da olur bir tane as kadroda oynayabilecek seviyede birisini alsınlar artık 35 lik Tosic falan değil.

Karius - Vida - Marcelo(Ömer,Epureanu) - Dorukhan - Oğuzhan - Ljajic - Burak iskeleti çok güçlü bir iskelet.
Kaleci desen çok yetenekli ama odaklanma sorunları var(o da yöneticilerin işi), merkez savunma duvar , orta saha çok teknik ve pasör, forvet desen tam bir golcü.
Bu pasör orta sahaya içe kateden, golü düşünebilen, atlet kanatlar alırsak bu takım şampiyonluk için yeterli golü atar.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2019, 13:35:09 sefaköykartali ]

Çevrimiçi murat

Bence Abdullah hoca Dorukhan' ı 6 numara gibi oynatabilir. Atiba- Dorukhan - Oğuzhan üçlüsünden merkez bir ikili çıkarırsa bizim için çok iyi olur. Oğuzhan' la rotasyona girebilecek yetenekli bir genç çözersek merkez orta sahayı halletmiş oluruz. Dorukhan - Oğuzhan - Ljajic üçlüsü bence çok iyi bir üçlü olur sadece Ozzy' nin biraz daha çalışkan olması yeterli.
Kanatlarda eli belinde adam olmazsa tabi olur. Bu ortasahaya o zaman iki tane golcü kanat yerine daha ortasaha kimlikli kanat oyuncusuda bakabiliriz. Şu kanat oyuncuları gol atıyorsa defansla uğraşmıyor ikisini birden yapabilecek isimler lazım bize.

Çevrimdışı f_madida

Lens + Larin'i itelemek buyuk basari olur ama Basaksehir'in o kadar salak oldugunu sanmiyorum.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı huseyincelebi

Hayda quaresma kalıyor haberleri çıkmaya başladı umarım yalandır  :s20:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hayda quaresma kalıyor haberleri çıkmaya başladı umarım yalandır  :s20:

Serdar Adalı veto etmiş hocayı.
Querasma bir yıl daha kalacak demiş.  :akuma:

Lens + Larin'i itelemek buyuk basari olur ama Basaksehir'in o kadar salak oldugunu sanmiyorum.

Lens bizde iş yapmadı ama belki başakta yapar  :biggrinking: