2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4261987 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi sefaköykartali

Kanatlarda eli belinde adam olmazsa tabi olur. Bu ortasahaya o zaman iki tane golcü kanat yerine daha ortasaha kimlikli kanat oyuncusuda bakabiliriz. Şu kanat oyuncuları gol atıyorsa defansla uğraşmıyor ikisini birden yapabilecek isimler lazım bize.
Kanatlardan birisi böyle olmalı:

Adamın atmadığı gol şekli yok. Olmaz açılardan bile yazmış.
Diğeri de atlet ve hızlı birisi olmalı. Galatasaray' ın kiraladığı Onyekuru tarzında birisi olmalı. 

Çevrimdışı f_madida

Serdar Adalı veto etmiş hocayı.
Querasma bir yıl daha kalacak demiş.  :akuma:

Lens bizde iş yapmadı ama belki başakta yapar  :biggrinking:

Yalan haberdir yahu, o kadar ugrasip hocayi getireceksin daha 3 gun gecmeden isini mi bozacaksin adamin. Oyleyse zaten Serdal Adali yonetsin takimi, taktigini de o verir. Hem Abdullah Avci'ya 1.5 kusur milyon avro da vermeyiz, daha iyi.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi levitate

Hayda quaresma kalıyor haberleri çıkmaya başladı umarım yalandır  :s20:
ulan adalı of ya devre arasında da aynı haltı yedi

iyi ki getirdin şu herifi senin egon için katlandığımız şeye bak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Georgetown

Dmf için

Adam mxl de oynuyor. Portekiz u21 ve kanadalı. İlginç hikaye.

Dragos Nedelcu  :super:
GURURLAN!

Çevrimdışı worns

Hoca quaresmayı istemiyor Adalı kalması için baskı yapıyorsa daha ilk günden oluşan pozitif hava sarsılır, anlamsız.

Hocanın quaresmayı istemeyeceğinden neredeyse eminim. Taraftarın çok önemli bölümü de artık kadroda görmek istemiyor. Yedek olarak kalsın desek artık ilerleyen yaşıyla sonradan girip etki yaratabilecek havalarda da değil. Zaten adam hala oyundan alınınca tepki gösteren olgunluktan uzak bir adam.

Kalırsa yüksek ihtimalle kadroyu bile zor görür. Boşu boşuna bir senelik maaş artı cebimizde kriz potansiyeliyle dolaşırız.

Yönetim şu kadar basit bir denklemi göremeyecek kadar aptal olabilir mi? Sanmıyorum bence gidecek lensle birlikte.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hoca quaresmayı istemiyor Adalı kalması için baskı yapıyorsa daha ilk günden oluşan pozitif hava sarsılır, anlamsız.

Hocanın quaresmayı istemeyeceğinden neredeyse eminim. Taraftarın çok önemli bölümü de artık kadroda görmek istemiyor. Yedek olarak kalsın desek artık ilerleyen yaşıyla sonradan girip etki yaratabilecek havalarda da değil. Zaten adam hala oyundan alınınca tepki gösteren olgunluktan uzak bir adam.

Kalırsa yüksek ihtimalle kadroyu bile zor görür. Boşu boşuna bir senelik maaş artı cebimizde kriz potansiyeliyle dolaşırız.

Yönetim şu kadar basit bir denklemi göremeyecek kadar aptal olabilir mi? Sanmıyorum bence gidecek lensle birlikte.

Ben çok farklı düşünüyorum konuda. Şöyleki şuan quaresmanın evet kalmasını isteyenler var, ama genel çoğunluk gitsinciler. Zaten fikret ormana kalsa direk gönderir bence, ama asıl sorun teklif almaması. Sıkıntı bence burda. O yüzden hocaya göndermeyeceğiz vs diyip oynatmak için bir taktik oluşturulmasını en azından yararlanılması isteniyodur. Sonuçta o kadar para ödenecek boşa ödenmesin deniliyordur.

Çevrimiçi yaço58

Serdar Adalı veto etmiş hocayı.
Querasma bir yıl daha kalacak demiş.  :akuma:

Lens bizde iş yapmadı ama belki başakta yapar  :biggrinking:
adalıya sormak lazım bu adamdan ne verim almışız bu sezon attığı tripleri falan sormak lazım bide adam 35 yaşnda ne verecek onunla bu kadar uzun sözleşme yapanda suç opsiyon falan koyardı insan bu yıla göndermen kolay olurdu eğer quaresma lens roco larin medel bunları mutlaka elden çıkarmalıyız bunları çıkarırsak 10 m maaş bütcesi açılcak buda bizi rahatlatır adalı öyle bir hata yapmaz umarım sanki babasının oğlu

Çevrimiçi levitate

Ben çok farklı düşünüyorum konuda. Şöyleki şuan quaresmanın evet kalmasını isteyenler var, ama genel çoğunluk gitsinciler. Zaten fikret ormana kalsa direk gönderir bence, ama asıl sorun teklif almaması. Sıkıntı bence burda. O yüzden hocaya göndermeyeceğiz vs diyip oynatmak için bir taktik oluşturulmasını en azından yararlanılması isteniyodur. Sonuçta o kadar para ödenecek boşa ödenmesin deniliyordur.
avcı quaresma üzerine oynayıp kaç tane maç kazandı, ne kadar zarar verdiğini az çok biliyordur

o yüzden onu oynatmak için taktik oluşturmakla vakit kaybetmez
bipbipbupbup

avcı quaresma üzerine oynayıp kaç tane maç kazandı, ne kadar zarar verdiğini az çok biliyordur

o yüzden onu oynatmak için taktik oluşturmakla vakit kaybetmez

Beşiktaşa geldi alışması lazım. şenol güneşe yapılan yanlışlarıda gördük bu konuda.O yüzden emin olamıyorum ama abdullah hoca kesinlikle istemez ve eminimki bizle oynarken quaresmanın ismini duyunca sevinçten çıldırmıştr, o maçlardan da galibiyetle ayrılmıştır.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2019, 14:58:30 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı worns

Gerekirse karşılıklı anlaşıp sözleşmeyi feshedersin. Çok zorluk çıkaracağını sanmam. Bonservisi elinde imza atacak kulüp bulur Portekizde vs.

Quaresma, lens, medel görmek istemiyorum kadroda. Yanlarına bir de Caner eklense tadından yenmez.

Gerekirse karşılıklı anlaşıp sözleşmeyi feshedersin. Çok zorluk çıkaracağını sanmam. Bonservisi elinde imza atacak kulüp bulur Portekizde vs.

Quaresma, lens, medel görmek istemiyorum kadroda. Yanlarına bir de Caner eklense tadından yenmez.

Caner her ne olursa olsun yedek sol bek veya kanatta bir alternatiftir. Yani evet mükkemel bir yedek mi hayır. Ama bu mali durumda idare edebilecek biridir en azından riske atılmamalı. Quaresmada gidip karşılıklı anlaşıp sözleşmeyi fesh etmez en azından bizimkilerde para kazanmayı hedefler.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kasımpaşa Trezeguet'i satmaya karar vermiş.
Visca olmıcaksa olabilir .Takas ile halledilir gibi.

Çevrimiçi murat

Kasımpaşa Trezeguet'i satmaya karar vermiş.
Visca olmıcaksa olabilir .Takas ile halledilir gibi.

trezege takım oyuncusu değil klasik kuzey afrikalı.takım bir tane böyle oyuncuyu tolore edecek gibi kurulursa olur ama bizim takım şu haliyle kaldırmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Son dakika!! 🔥🔥

Beşiktaş’ta Abdullah Avcı’nın yardımcısı Şenol Fidan oldu.
Gökhan Keskin ise scout ekibinin başına getirildi..

( TRTSPOR )

Çevrimdışı cursedofdragon

Lask Linz Forması giyen 22 yaşındaki ortasaha oyuncu Doğan Erdoğan Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun.

böyle bir haber var bi de.

Lask Linz Forması giyen 22 yaşındaki ortasaha oyuncu Doğan Erdoğan Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun.

200 bin euroya alınmış galiba. Geçen sene dorukhan ve güven performansından etkilenmiş olacağız ki böyle ucuza gençler deneyip durabiliriz avrupadan falan. Aldıklarımızdan 5-6 tanesinden 1 tanesi tutsa kardır.

Çevrimdışı caner.eryigit

Sokağa atılmış 2-3 milyon daha hem de bu yoklukta.

Çevrimdışı worns

Caner her ne olursa olsun yedek sol bek veya kanatta bir alternatiftir. Yani evet mükkemel bir yedek mi hayır. Ama bu mali durumda idare edebilecek biridir en azından riske atılmamalı. Quaresmada gidip karşılıklı anlaşıp sözleşmeyi fesh etmez en azından bizimkilerde para kazanmayı hedefler.

Bence Caner yedek sol bek için çok yüksek bir kontrata sahip. Ana oyun planında yer bulmasını da oyun ve pozisyon bilgisi eksikleri nedeniyle istememeliyiz. Tek başına tüm oyun dengesini bozabiliyor. Epey konuşmuştuk bunu sezon içi ve sonunda da.

Ben de pek yolların ayrılacağını sanmıyorum ama 2 milyon civarı kontratlı bir yedek sol bek çok lüks. İstanbul takımlarından isteyeni olduğunu söylüyorlardı. Böyle bi olasılık oluşursa yol verilir bence.

Çevrimdışı worns

Fmde fena oyuncu değildi gerçekte hiç izlemedim :)

Defansif özellikleri kuvvetli orta saha sanırım. Ben bu bölgeye Mahmut tekdemir bekliyordum. Bu arkadaşla sorunu çözmeye çalışacaksak bu bölgeye bi soru işareti koymak lazım. Umarım iyi izlenmiştir ya da hocanın talebidir.

Çevrimdışı worns

Şimdilik orta sahada
Atiba(necip) ozi(dorukhan) ljajic(muhayyer) görünümündeki. Medelin gideceğini ön görüyorum umarım da gider.

Hocanın planına ve oyuncuların buna uyumuna göre dorukhan ozi birlikte de kullanılabilir. Özellikle ozinin tekrar 11e yerleşebileceğini düşünüyorum. Çok kötü bir tablo değil büyük paralar harcamak yerine taktiksel bir gelişim ve oyunculardaki silkinmelerle çözümler üretilebilir.

Bir yandan da epey maça çıkacağız. İki makul maliyetli transferle daha işlevli kullanılabilecek bir rotasyon kurmak iyi olur. Atibanın yaşı necipin verimsizliği vs derken bir Defansif bağlantı oyuncusu faydalı olur. Fazla para harcamayalım diyorsak Mahmut tekdemir le mevzu çözülür. Atibayla dengeli bir sezon paylaşımı yapabilirler. Dorukhan öne çıkarsa Mahmut stoper rotasyonunun no3ü de olabilir. Muhayyer bilmediğimden Ljajice de bir yedek olması fena olmaz. Salih Uçan ismi muhtemelen bu düşünceyle gündeme geldi.

Kanatlarda daha maliyetli oyunculara ihtiyacımız var orta sahayı böyle kapatsak iyidir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Alınır mı alınmaz mı iş yapar mı yapmaz mı bilmem de şu doğan erdoğan transferi memleketin halini tam özetliyor çocuk samsun dan çıkma burunlarının dibindeyken göremiyoruz  gidiyor avusturya 2.ligindeyken görülüyor 1,4 m tl lik dövizi yabancılara yediriyoruz yazık günah.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Saçma sapan transferler devam ediyor. Oğuzhan Aydoğan, Muhayer Oktay ve şimdi de Doğan Erdoğan... İnşallah iyi oynar da yanılırım  :money: İşte taraftarın nerede olduğunu sorduğu paralar buralara gidiyor...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Saçma sapan transferler devam ediyor. Oğuzhan Aydoğan, Muhayer Oktay ve şimdi de Doğan Erdoğan... İnşallah iyi oynar da yanılırım  :money: İşte taraftarın nerede olduğunu sorduğu paralar buralara gidiyor...

Alıcaz , kulübeye mahkum edicez bu cocukları eminim.
Madem alıyoruz. Kirala bu cocukları zorunlu 20 maç kosulu ile ücretsiz Antalyaya, Denizliye, oraya buraya.
En azından pişerler bisey ögrenirler oda yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Dorukhan da aynı şartlarda alındı. Tutarsa kar edersin. (Tutma ihtimali de düşük olur bu tür transferlerin. )

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Yahu cocuk bi sahaya ciksin
Duzgun birine benziyir yakisikli cocuk
Avrupada uzundur yasiyor gidip comarin tekini getirecegine bu cocugu deneyelim
200bin dolar pektonun 1.5 aylik parasi
Hemen gommeyin bi sahaya ciksin belki menejer osurtmasidir bizle anlasmis gibi gosterip kasimpasaya falan cakarlar
Bir suru yalan habere enerji tuketiyonuz