2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262197 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı yoruk

Biz bu burak güven umut nayır rotasyonuna tamam mıyız? Bana hiç yeterli gözükmüyor. Burak şenol güneş sonrası ne vereceği meçhul sakatlıkla da boğuşabilir yaşı zaten kemale erdi. Ona bişey olursa kalıyor elimizde güven yalçın ve umut. Hoca larin'i düşünüyor mu oyun planına uygun hale getirir mi bilmiyoruz ama çoğu kişi gidecek gözüyle bakıyor. Burak yılmaz gol atma konusunda verimli olsa da oyunun içinde yok hiç olmadı zaten kesinlikle başakşehir'in geçmiş sezonlardaki adebayor kullanımı gibi kullanılacak buna uygun oyuncu değil. Bence oraya bütçemiz ölçüsünde bir oyuncu şart hatta bana kalsa bu takımın hala as santraforu burak olmamalı ama mecburen yazıyoruz.
Yetmez.
Güven nerede oynayacak belli değil ama forvet bile olsa yetmez.Burak Beşiktaş meselesinde için bahar ayları canım cicim ayları bitti artık.Bundan sonra yeni sezonda çok daha önemli sınav verecek kendisi.Bakalım yine  hakkını verecek mi.

Çevrimiçi mayguntr

Avcinin videolarini izledikce gaza geliyorum. Ama az once Onder Ozenle olan bir programi izledim, Onder Ozeni de izledigimde heycanlandigimi hatirliyorum :D, insallah aynisi olmaz.

Çevrimiçi tolga1903

yeterli değil vedat muriçi almalıyız

7 milyon euro istiyor rize diye isyan ediyordu fenerliler. Gelse iş yapar geliştirdi kendini ama 7 imkansız muriç için. Ligden çözmeye kalksak bu santrafor işini şöyle düşünüyorum doukhara var şu malatya'nın kiraladığı eleman var kamara, elvis manu belki babel gibi kullanılabilir bir de şu erzurum'un sarpsborg'dan gelen rachat muhammed var bizim maçta çok iyi oynamıştı heralde ona güvenip aldı erzurum ama gs maçı harici çok bir performansını görmedik 25 yaşında o eleman da. Pek bir alternatifimiz yok ligde ya ama rotasyon için çoğuna olumlu bakıyorum hiç yoktan iyidir

Çevrimdışı AigleBordeaux

Raul de Tomas’ı kiralayalım opsiyonlu Burak bütün sezonu kaldıramaz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi tolga1903

Yetmez.
Güven nerede oynayacak belli değil ama forvet bile olsa yetmez.Burak Beşiktaş meselesinde için bahar ayları canım cicim ayları bitti artık.Bundan sonra yeni sezonda çok daha önemli sınav verecek kendisi.Bakalım yine  hakkını verecek mi.

Şenol güneş sonrası soru işaretlerim var açıkçası. Hoca onu en iyi anlayan kişiydi mesela rize deplasmanında rakip taraftarla polemiğe girdiği an oyundan alındı kenarda başka hoca olsa tepki gösterip takımı bir anda karıştırma ihtimali vardı. Bir de gerçekten yaşlandı yani sakatlığı var formsuzluğu var umuyorum hoca da farkındadır bunun ve gerekli takviyeyi yaptırır.

Çevrimdışı levitate

djenepo ile ilgileniyormuşuz

takip ettiğim bir sayfa önermiş geçen yaz, 2 seneye pl yapar diyor

aynı zamanda dennis man'ı önermiş o da çok iyimiş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

vlasic'i opsiyonla kiralamak istiyormuşuz

yaparsak ileride 30'a kitleriz kaçırmamak lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Avcinin videolarini izledikce gaza geliyorum. Ama az once Onder Ozenle olan bir programi izledim, Onder Ozeni de izledigimde heycanlandigimi hatirliyorum :D, insallah aynisi olmaz.

Sorma ya, 2 tane öyle videosu var. Doğru taktik videoları. Ben ikisinide izledim birer saaten. Adamın oynatmak istediği oyunun savunma oyununda simeone hücum oyununda klopun taktiği olduğunu öğrenmiş oldum  :lol:

Çevrimdışı bordele

Yetmez bunlar
Burak larin guven umut var azicik daha kalipli biri lazim bence buragi kenarlara deplase edecek larin o gorevde olur mu? Gece gezmelerini birakmasi lazim babel de istanbula gelirse komple dagilir herhakde o
Tek oyuncu lazim hepimizin ayri fikr var
Hocayi beklemek lazim bu rotasyon yetmez seneye kupa da var
50 mac civari oynariz gibi duruyor

Kweuke almak lazım dimi.. En son rize'yi üst lige çıkarmaya çalışıyor diyordun sonra serbest bırakmışlar
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

Doruk - Ozzie önlerinde İrfan Can
Bize lazım olan formasyon.

Forumcuların üstadı şenol bizde bir kere bile oynatmadı böyle bir kere be. Bu Oğuzhan bir haftada mı böyle oldu
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

büyük takım teknik direktörü  :alala:

tabe tabe kariyeri madrid milano londra semalarında geçti hep

sen muhtemelen forum tarihinin gördüğü en nankör üye olabilirsin  20 küsür sene de 4 şampiyonluk yaşamışsın 2sini yaşatan avrupada rekorlar kırdıran hocaya karşı bu kadar saygısızlık olmaz ayıpayıp.

Bu mantıkla sen de forum tarihinin en nankör üyelerinden birisin, kimsenin başkan olmak istemediği ortamda elini taşın altına sokup yılan hikayesine dönen stadı yapan, üst üste iki şampiyonluk yaşayacak kadroyu kuran avrupada rekorlar kırdıran kulübün başkanına burda sabah akşam hakaretler ediyorsun sana da ayıp
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

Hepi topu 5 tane sampiyonluk gormus yastasin 2 tanesinde emegi olan adama laf ediyorsun daha dun gelmis birini yaglamak icin, anca senin karakterine yakisirdi sunu yazmak

Ee sen de bu şampiyonluklarda baş emeği olan başkana sabah akşam karakterine yakışacak kelime oyunlarıyla hakaretler ediyorsun kimse de bir şey demiyor. 5 şampiyonluk gördüysek de ezik karakterimiz olmadı çok şükür, 2 şampiyonluğun üstüne türkiye tarihinin en büyük kalkınmasının önüne geçmiştir bu kişi milli takım sevdasıyla, saçma sapan tercihleriyle.

Kimseyi yağladığımız yok, bunu yapmayacak bir kişiyi kadronun başında hoca olarak gördüğümüz için umutluyuz.
Av zamanı

Çevrimiçi Sinan23

Raul de Tomas’ı kiralayalım opsiyonlu Burak bütün sezonu kaldıramaz

İşte ya. Keşke yönetimde düşünebilse. Burak a çok iyi alternatif olur. Daha öncede yazmıştım. Geçen fotospor buradan haber yaptı sanırım .  :lol: Real onu %90 kiralar %10 satar. Bonservisi 35 m euro istiyor real. Zidane belki onu kadroda düşünebilir .

Yönetimde artısıyla doğrusuyla bizim değerimiz, Şenol güneş'te eski başarılı hocalarımızdan biri olarak bizim değerimiz. İkisini de hakarete giden eleştiriler yapmamalıyız. Hataları yok mudur evet var ikisininde eksisi oldu. Ama genel bakınca ikisinin eksisinden daha çok artısı oldu. Yeni hocamız inşallah şenol hocamızın hatalarını tekrarlamaz daha fazla artıyla daha fazla başarılı olur diyip geçmeliyiz.

Çevrimiçi Mehmet57

Orta sahaya uzun boylu, fizik dominant bir oyuncu sart.

Alfa Semedo haberi umarim dogrudur. Fejsa da olabilir, hatta su an daha onde. Lakin, bu tip dominant, hava toplarini alabilecek, ayakta duran, rakibe sert bir oyuncu sart.

Olmadi bunu yapabilen bir 8 numara alinmali. Leroy Fer bosta. Benim icin en ideali bonservissiz Leroy Fer ve Dorukhan’i yedekleyecek Poko. Bu ligde alinmasi ilk adamlardan biri Poko. Acayip dinamizm katar orta sahaya.

Orta sahaya uzun boylu, fizik dominant bir oyuncu sart.

Alfa Semedo haberi umarim dogrudur. Fejsa da olabilir, hatta su an daha onde. Lakin, bu tip dominant, hava toplarini alabilecek, ayakta duran, rakibe sert bir oyuncu sart.

Olmadi bunu yapabilen bir 8 numara alinmali. Leroy Fer bosta. Benim icin en ideali bonservissiz Leroy Fer ve Dorukhan’i yedekleyecek Poko. Bu ligde alinmasi ilk adamlardan biri Poko. Acayip dinamizm katar orta sahaya.
Pokoyu bir kaç maç izlemiştim gerçektende dinamizm katan biri. Tam ayrıntılı izlemedim ama niye ismi gündeme gelmiyor anlamış değilim.

Çevrimiçi Sinan23

Pokoyu bir kaç maç izlemiştim gerçektende dinamizm katan biri. Tam ayrıntılı izlemedim ama niye ismi gündeme gelmiyor anlamış değilim.
Bordeaux ta tutmadı poko. Bizde de tutmayabilir. Bu arada Dennis man ın istatistikleri çok iyi. Özellikle şampiyonluk grubunda. Diğer zenci forvetinde tipi iyi. Tam zenci forvet kıvamında. Ama kısa boylu.
Pardon djenepo sol forvetmiş. O zaman daha iyi. Pes 2019 istatistiklerine baktımda ikisininde süper yetenekleri var.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2019, 03:09:32 Sinan23 ]

Bordeaux ta tutmadı poko. Bizde de tutmayabilir. Bu arada Dennis man ın istatistikleri çok iyi. Özellikle şampiyonluk grubunda. Diğer zenci forvetinde tipi iyi. Tam zenci forvet kıvamında. Ama kısa boylu.
Pardon djenepo sol forvetmiş. O zaman daha iyi. Pes 2019 istatistiklerine baktımda ikisininde süper yetenekleri var.

Doğrudur, pek izlediğim biri değil izlediğim kadarıyla dinamizim katan bir tip.
Yedek forvet olarak bakabileceğimiz liste
https://www.transfermarkt.com.tr/transfers/endendevertraege/statistik?plus=0&jahr=2019&ausrichtung=Sturm&spielerposition_id=alle&altersklasse=alle&land_id=0&yt0=Göster

Çevrimdışı Atkar

Büyük takımların kadrolara bakınca genellikle hep KANAT oyuncuların 94 doğumlu ve üstü olduğunu görüyorum.Bende böyle yapmamız gerektiğini düşünüyorum.

Ljajic’e eğer söylendiği gibi 15 civarları teklif varsa satılıp Vlasic’in Ljajic gibi alınması taraftarıyım.
Everton 13M istiyor diye okudum,4M kiralık ücreti 7-8M zorunlu satın alma opsiyonu ile çözülebilir gibime geliyor.
Visca ve İrfan Can’ın hayal olduğunu düşünüyorum.
As stopere ÖmerToprak(K) veya Marcelo(K) veya bu ayarda biri gelmeli.Yedekleri KanaBıyık olur,Mirin olur bence çok fark etmemeli.
Yine gündemden yana çıkarak Sol bek Kolarov>Bancu>UmutMeras diye gitmeli.
Ön liberoya da Gonalons>Kabore>Poko’dan biri olursa yeterli gibi.Atiba yine 20-25 maç çıkartır.20-25 maç idare edebilecek biri lazım.
Asıl mühim noktaya geldik.Kanatlar...Ben kanatlara para harcanması gerektiğini düşünüyorum.Abdullah Avcı 3 yıllık sözleşme imzaladıysa geleceğin takımını kurmalı.O yüzden Olcay ile Yasin ile zaman öldürmeye hiç mi hiç gerek yokx
DENNİS MAS,AMPOMAH,NDONGOLA alınıp 4.kanadın ise Sedat olması gerek diye düşünüyorum.
Böyle bir takım hem çok genç,hem potansiyelli,hem geleceğe yönelik olduğunu düşünüyorum
Ömer Toprak(K)-Kanabıyık(Free)-UmutMeras(1M)-Mert(1M)-Gonalons(Free)-Vlasic(4M+7M)
Ampomah(2M)-Ndongola(2.5M)-Dennis Mas(?? 4M) civarı olduğunu sayar isek Ljajic hariç 14-15M avroya takım kurulabilir.Ljajic’i satmamız durumunda tabiki dd

Çevrimiçi Mehmet57

Belcika ligini Hollanda ligi gibi yakindan seyrediyorum.

Djenepo’yu alma ihtimalimizi su an buyuk gormuyorum, ya da Liege Luyindama’da ki yaptigi gibi +/- 15 milyon euro zorunlu opsiyon koydurur. Keske olsa, tam istedigimiz bir kanat oyuncusu.

Belcika liginde dikkat edebilecegimiz (ve alabilme ihtimalimizi varsaydigim) diger oyuncular; Jean-Thierry Lazare Amani (21, merkez orta saha, Eupen) ve 20 yasindaki stopper takim arkadasi Rocky Bushiri. Cercle Brugge’nin Monaco’dan kiraladigi 21 yasindaki santrofor Irvin Cardona. Forvet ve kanatlarda oynayan 21 yasindaki Brugge’li Emmanuel Dennis; onu da Danjuma, Diatta, Welsey, Siebe Schrijvers, Openda’nin o mevkilerdeki varligindan dolayi (opsiyonlu) kiralayabiliriz. Artik taraftarin ezberledigi 23 yasindaki sol acik Nana Ampomah’yi da bu listeye ekleyebiliriz.

[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2019, 05:10:54 Mehmet57 ]

Çevrimdışı mylife1903

Kweuke almak lazım dimi.. En son rize'yi üst lige çıkarmaya çalışıyor diyordun sonra serbest bırakmışlar
Hem kuveke hem nukalma

Çevrimiçi Mehmet57

Lakin, ilk once goz onundeki oyunculara bakalim. Tyler Boyd’in FIFA’ya basvurusu kabul edildi; Amerika icin oynayacak bundan sonra. Cikis yapabilir; oyun stili genc bir Clint Dempsey’i animsatiyor. Avci ile Visca cikisi yakalayabilir. Ankaragucu ile 14 macta 6 gol 4 assist. Dar alanda da etkili; bizi dahi cok zorlamisti.

[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2019, 05:31:13 Mehmet57 ]

Çevrimdışı mylife1903

Ee sen de bu şampiyonluklarda baş emeği olan başkana sabah akşam karakterine yakışacak kelime oyunlarıyla hakaretler ediyorsun kimse de bir şey demiyor. 5 şampiyonluk gördüysek de ezik karakterimiz olmadı çok şükür, 2 şampiyonluğun üstüne türkiye tarihinin en büyük kalkınmasının önüne geçmiştir bu kişi milli takım sevdasıyla, saçma sapan tercihleriyle.

Kimseyi yağladığımız yok, bunu yapmayacak bir kişiyi kadronun başında hoca olarak gördüğümüz için umutluyuz.
Senin anlayisin ciddi sikintili
Besiktas cagirdi doye 10 sene calistigi yeri, 5 yillik yeni sozlesmesini birakip gelen kisiye yikama yaglama yapiyorsun yarin gs cagirir seni birakip gider belki avci

Anlat anlat heyecanli oluyor

Çevrimdışı murat baltacı

Senelerdir Gökhanla rotasyona girecek sonrasında formayı alacak genç kaliteli Bek bulamadık bu sene hem sağ hem sol beke as bek almamız lazım parada yok şampiyonlar ligi kozumuzda inşallah dorukhan şansı yaşarız.

En azından buragin ve atibanin arkasına onlarla pişecek sonraki seneyede formayı alacak atletik zenci genç atiba Burak olacak aday buluruz. Aslında aboubakar sakatlığı atlattiysa kiralasak süper olur hem kanat hem forvet rotasyonunda kullanırız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Ridvanin vidyolarini izleyip gaza geliyordu fb taraftari sonra 6. Hafta kovdular daha da tdlik yapmadi ridvan. Onder ozen var bunlar avci gibi ortadan konusup cok konusup olmusu iyi paketleyip satan pazarlamacilar