2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260854 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Biz bu burak güven umut nayır rotasyonuna tamam mıyız? Bana hiç yeterli gözükmüyor. Burak şenol güneş sonrası ne vereceği meçhul sakatlıkla da boğuşabilir yaşı zaten kemale erdi. Ona bişey olursa kalıyor elimizde güven yalçın ve umut. Hoca larin'i düşünüyor mu oyun planına uygun hale getirir mi bilmiyoruz ama çoğu kişi gidecek gözüyle bakıyor. Burak yılmaz gol atma konusunda verimli olsa da oyunun içinde yok hiç olmadı zaten kesinlikle başakşehir'in geçmiş sezonlardaki adebayor kullanımı gibi kullanılacak buna uygun oyuncu değil. Bence oraya bütçemiz ölçüsünde bir oyuncu şart hatta bana kalsa bu takımın hala as santraforu burak olmamalı ama mecburen yazıyoruz.
Yetmez bunlar
Burak larin guven umut var azicik daha kalipli biri lazim bence buragi kenarlara deplase edecek larin o gorevde olur mu? Gece gezmelerini birakmasi lazim babel de istanbula gelirse komple dagilir herhakde o
Tek oyuncu lazim hepimizin ayri fikr var
Hocayi beklemek lazim bu rotasyon yetmez seneye kupa da var
50 mac civari oynariz gibi duruyor

Çevrimdışı worns

Belki bi yedek bonservissiz santrfor alırlar. Onun dışında kaliteli takviye beklemiyorum. Riad bajic gibi bi tip.

Çevrimiçi tolga1903

Yetmez bunlar
Burak larin guven umut var azicik daha kalipli biri lazim bence buragi kenarlara deplase edecek larin o gorevde olur mu? Gece gezmelerini birakmasi lazim babel de istanbula gelirse komple dagilir herhakde o

Abi larin fiziksel olarak bize uygun aslında öyle yavaş falan da değil ama şenol güneş'in bizzat ilgilenip bu kadar verim alamadığı oyuncudan da beklentim kalmıyor şahsen ya. Eldeki kısıtlı bütçeyi önce bariz gerekli mevkilere kullanmak gerek tamam ama bizim dediğin gibi yetersiz kalacağı ayan beyan ortada santrafor rotasyonumuz ne olacak hiç fikrim yok larin'den umudu yoksa takviye isteyebileceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi levitate

lazio ozzy'le ilgileniyormuş

o fizikle giderse nainggolan amel defterini kapatır
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yedek forvetten önce hızlı kanat istiyorum. Kaç sene oldu şu takımda hızlı kanat göremiyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Yedek forvetten önce hızlı kanat istiyorum. Kaç sene oldu şu takımda hızlı kanat göremiyoruz.
Kanatsiz oynarsin da buraga bisi olursa santraforsuz hic cekilmez lig

Çevrimdışı ilhan mansız

Bunun bir kaç farklı tercümesi olabilir, hepsi başkana , şenol hocaya, albayrağa duyulan tepki ve sevgiye göre değişebilir:
Tercümeler:

1. ilk başkan seçildiğimde söylemiştim, futboldan anlarım, 2 yıl ilgilenmedim şampiyon olamadık.
2. son iki yıl diğer yönetici arkadaşlara güvendim ama yetersiz çıktılar.
3. Şenol hoca çok aksi, kavga etme potansiyelimiz yüksekti, sorun çıkmasın diye futboldan uzak durdum
4. Bu ülkede Beşiktaş'ın üç yıl üst üste şampiyonluğuna artık izin verilmeyeceğini biliyordum, enerjimi boşa akıtmamak için uzak durdum.
5. Açıklayamayacağım bazı nedenlerle uzak durmak zorunda kaldım, ama artık son dönemimi şampiyonluklarla süslemek istiyorum,  Artık kimse için susmayacağım.
çok başarılı bir tercüme. Fikret Orman Türkiye’deki en iyi spor yöneticisidir ancak Türkiye’nin özel koşulları dahilinde bu pek bir anlam ifade etmeyebilir. Bekleyip göreceğiz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Doruk - Ozzie önlerinde İrfan Can
Bize lazım olan formasyon.

Çevrimdışı 38life

Dorukhan ve Oğuzhan göz dolduruyor. Böyle bir yerli ortasaha ikilisi kimde var? Yabancı sınırlaması gelirse en çok bize yarar.

Çevrimdışı Dr.Zeck

şenol hoca bizde uygulamadıgını milli takımda uyguladı.. çokta iyilerdi ilk yarıda

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dorukhan ve Oğuzhan göz dolduruyor. Böyle bir yerli ortasaha ikilisi kimde var? Yabancı sınırlaması gelirse en çok bize yarar.
Saçma sapan yabancılar almasak iyi takımız ama sürekli almak için yabancı alıyoruz. 14 yabancı almazsak olmuyor sanki  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Biz bu burak güven umut nayır rotasyonuna tamam mıyız? Bana hiç yeterli gözükmüyor. Burak şenol güneş sonrası ne vereceği meçhul sakatlıkla da boğuşabilir yaşı zaten kemale erdi. Ona bişey olursa kalıyor elimizde güven yalçın ve umut. Hoca larin'i düşünüyor mu oyun planına uygun hale getirir mi bilmiyoruz ama çoğu kişi gidecek gözüyle bakıyor. Burak yılmaz gol atma konusunda verimli olsa da oyunun içinde yok hiç olmadı zaten kesinlikle başakşehir'in geçmiş sezonlardaki adebayor kullanımı gibi kullanılacak buna uygun oyuncu değil. Bence oraya bütçemiz ölçüsünde bir oyuncu şart hatta bana kalsa bu takımın hala as santraforu burak olmamalı ama mecburen yazıyoruz.

yeterli değil vedat muriçi almalıyız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Yetmez bunlar

vedat muriçi alıp burakı sola atmalıyız reis babel efekt yapar babelden de çok sokar 20 gol atar burak, vedatta 17-18 rahat sokuşturur lige çok uygun adam fiziği çok iyi pivot özellikleri güzel sırtı dönük oyunu da gayet iyi büyük maçların hemen hepsinde gol attı eleman yaşı da 24 sadece 2 sene parlat sonra 15+ rakama satılabilir bu eleman ben 3-4mio + larin verir alırım bunu sağa  da lens+5 mio verip viscayı alırım. vedat önde solunda burak sağında visca arkalarında layiç bu 4lü 55-60 gol kesin atar defanstakiler 5-6 gol atar, 6-8 numaralar 7-8 gol atsa yedek forvetler ve kanatlarda (güven vb) 8-10 gol yapsa 80 golü bile bulabilir takım ama 70i kesin geçeriz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Saçma sapan yabancılar almasak iyi takımız ama sürekli almak için yabancı alıyoruz. 14 yabancı almazsak olmuyor sanki  :money:

saçma sapan alırsın da 400e 500e alırsın eyvallah gidip larine 1,6 maaş lense 2,5 maaş negredoya 4,5 maaş rokoya 1,4 mio maaş veren kulübün önünden geçmesin bidaa diycem de kazık çaktılar gitmiyorlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ne var ne yoksa sat,
Ozzie-Dorukhan önüne İrfan Can'ı al.

Çevrimdışı tangaz

çok başarılı bir tercüme. Fikret Orman Türkiye’deki en iyi spor yöneticisidir ancak Türkiye’nin özel koşulları dahilinde bu pek bir anlam ifade etmeyebilir. Bekleyip göreceğiz

7 senede sadece 2 şampiyonluk kazandırmış son derece yetersiz bence bunu başarılı bulmak vasatı kabullenmektir ki bu daha tehlikeli takımı küçültmeyi kabullenmektir. küçültmek kelimesini sıksık kullanması da ayrı bi yetersizlik ayrıca.  sonra taraftarına sürekli gider yapmak mesela taraftar yusuf namoğlunum tam ümüğünü sıkacakken adama destek çıkması filan saçma sapan davranışlardı.

türkiyenin en iyi por yöneticisi a.albayraktır herif 6 sene çalışmış 6 şampiyonluk kazandırmış adam iğrenç bir karakter ama başarılı tanımına bakacaksak başarı şampiyonluktur gerisi züğürt tesellisi

Çevrimdışı tangaz

Fikret Orman : "Son 2 şampiyonluğumuzda futbolun hep içindeydim Beşiktaş'ta. Son dönemde ise değildim. Bu sezon yeniden futbolun içinde daha fazla olacağım. Hocamızla birlikte tabi."
(TRT Spor)

bu açıklamanın açılımı şenol güneşi göndermek için Beşiktaş'ı 2 yıldır yalnız bıraktım.

Hoca'yı,oyuncuları,taraftarı 2 yıldır haramilerin önüne attım.Hocayı göndermem için başarısız olması şarttı demek.Bu yüzden taraftara atar gider yaptım hoca ne derse tersini söyledim demek.Hocayı gönderme uğruna şampiyonluğa veda ettim demek.

Sergeni de bu sebeple getirmedi.önüne geçmesini istemiyor kimsenin...

sen yumuşak yazmışsın gülhan.

bu açıklamanın açılımı şampiiyon hocayı göndermeye gücüm yetmedi yıldırma politikası izlemek mobbing yapmak için beşiktaşın altını oydum takımın canına okudum özetle beşiktaşa ihanet ettim demektir.

zaten tam taraftar yusuf namoğlunu silkelerken yusuf abim canımmm bebişim muamelesi çekmesi hoca fikstürü eleştirirken fatih terim imparator hocamla ben yaptım çok konuşma şenol çekmesi filan ne denli büyük bir ihanet olduğunun net delilleridir.

Çevrimdışı tangaz

a.avcının tesislerde verdiği kısa röportajda heyecanı hevesi istekli tavırları hoşuma gitti umarım başkan da ihanet ve boşlama işlerini bırakıp destek olur da güzel işlere imza atar.

Çevrimdışı balkan-kartal

7 senede sadece 2 şampiyonluk kazandırmış son derece yetersiz bence bunu başarılı bulmak vasatı kabullenmektir ki bu daha tehlikeli takımı küçültmeyi kabullenmektir. küçültmek kelimesini sıksık kullanması da ayrı bi yetersizlik ayrıca.  sonra taraftarına sürekli gider yapmak mesela taraftar yusuf namoğlunum tam ümüğünü sıkacakken adama destek çıkması filan saçma sapan davranışlardı.

türkiyenin en iyi por yöneticisi a.albayraktır herif 6 sene çalışmış 6 şampiyonluk kazandırmış adam iğrenç bir karakter ama başarılı tanımına bakacaksak başarı şampiyonluktur gerisi züğürt tesellisi
Cifte standart
Ona bakarsak 60 senede 15 sampiyonlukta vasat mi oluyor
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı huseyincelebi

Oğuzhan ve Dorukhan milli maçta nasıl oynadılar

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oğuzhan ve Dorukhan milli maçta nasıl oynadılar

Mükemmel oynadılar.
Önlerine mutlaka İrfan Can lazım.

Çevrimdışı mylife1903

vedat muriçi alıp burakı sola atmalıyız reis babel efekt yapar babelden de çok sokar 20 gol atar burak, vedatta 17-18 rahat sokuşturur lige çok uygun adam fiziği çok iyi pivot özellikleri güzel sırtı dönük oyunu da gayet iyi büyük maçların hemen hepsinde gol attı eleman yaşı da 24 sadece 2 sene parlat sonra 15+ rakama satılabilir bu eleman ben 3-4mio + larin verir alırım bunu sağa  da lens+5 mio verip viscayı alırım. vedat önde solunda burak sağında visca arkalarında layiç bu 4lü 55-60 gol kesin atar defanstakiler 5-6 gol atar, 6-8 numaralar 7-8 gol atsa yedek forvetler ve kanatlarda (güven vb) 8-10 gol yapsa 80 golü bile bulabilir takım ama 70i kesin geçeriz
Fb alacak galiba onu abi bide solak herif

Çevrimdışı mylife1903

Cifte standart
Ona bakarsak 60 senede 15 sampiyonlukta vasat mi oluyor
Vasat bile degil az oluyor
Ama sartlari dusununce cok bile olmusuz diyene de itiraz edemem

Çevrimdışı o2bucak

Abdullah hoca madem geliyor gelirken İrfancan ve Visca'yı alsın gelsin.

Daha önce yazdım. Bu akşamki maçta Ozi-Dorukhan-İrfan görünce daha istekli oldum.

Çevrimdışı o2bucak

Sağ bek konusunda Zeki Çelik kaçırdık ama en azından Mert Müldür'ü elimizden kaçırmayalım.