2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264262 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi sozkul

Fikret Orman : "Son 2 şampiyonluğumuzda futbolun hep içindeydim Beşiktaş'ta. Son dönemde ise değildim. Bu sezon yeniden futbolun içinde daha fazla olacağım. Hocamızla birlikte tabi."
(TRT Spor)

bu açıklamanın açılımı şenol güneşi göndermek için Beşiktaş'ı 2 yıldır yalnız bıraktım.

Hoca'yı,oyuncuları,taraftarı 2 yıldır haramilerin önüne attım.Hocayı göndermem için başarısız olması şarttı demek.Bu yüzden taraftara atar gider yaptım hoca ne derse tersini söyledim demek.Hocayı gönderme uğruna şampiyonluğa veda ettim demek.

Sergeni de bu sebeple getirmedi.önüne geçmesini istemiyor kimsenin...

Bunun bir kaç farklı tercümesi olabilir, hepsi başkana , şenol hocaya, albayrağa duyulan tepki ve sevgiye göre değişebilir:
Tercümeler:

1. ilk başkan seçildiğimde söylemiştim, futboldan anlarım, 2 yıl ilgilenmedim şampiyon olamadık.
2. son iki yıl diğer yönetici arkadaşlara güvendim ama yetersiz çıktılar.
3. Şenol hoca çok aksi, kavga etme potansiyelimiz yüksekti, sorun çıkmasın diye futboldan uzak durdum
4. Bu ülkede Beşiktaş'ın üç yıl üst üste şampiyonluğuna artık izin verilmeyeceğini biliyordum, enerjimi boşa akıtmamak için uzak durdum.
5. Açıklayamayacağım bazı nedenlerle uzak durmak zorunda kaldım, ama artık son dönemimi şampiyonluklarla süslemek istiyorum,  Artık kimse için susmayacağım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bunun bir kaç farklı tercümesi olabilir, hepsi başkana , şenol hocaya, albayrağa duyulan tepki ve sevgiye göre değişebilir:
Tercümeler:

1. ilk başkan seçildiğimde söylemiştim, futboldan anlarım, 2 yıl ilgilenmedim şampiyon olamadık.
2. son iki yıl diğer yönetici arkadaşlara güvendim ama yetersiz çıktılar.
3. Şenol hoca çok aksi, kavga etme potansiyelimiz yüksekti, sorun çıkmasın diye futboldan uzak durdum
4. Bu ülkede Beşiktaş'ın üç yıl üst üste şampiyonluğuna artık izin verilmeyeceğini biliyordum, enerjimi boşa akıtmamak için uzak durdum.
5. Açıklayamayacağım bazı nedenlerle uzak durmak zorunda kaldım, ama artık son dönemimi şampiyonluklarla süslemek istiyorum,  Artık kimse için susmayacağım.

taraftara atar gider hangi kategoriye giriyor peki abi ?

Taraftarın sürekli aksini söylemek isteklerinin sürekli tersini yapmak!
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2019, 13:46:06 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Eğer 45 milyon euroya düşürülüp başarılı olunmak istiyorsa formül belli hocaya bırakacasın. Ama bi taraftanda sırf ucuz olsun diye son dakikaya kadar bekleyebiliriz  :lol:

Çevrimdışı levitate

beşiktaş istihbarat'ın duyumu hoo

6 numara : Gonalons - fejsa - Ramires - Poko - Mahmut - kabore
Stoper : epureanu - Ömer toprak - Kaan Ayhan - tosic - atınç - marcelo - Zapata - kana bıyık - zanka
sağ bek : mert müldür - douglas - çaiçara - lang
Sol bek : kolarov - bancu - umut meraş - pajac -
Kaleci : ertaç - Gökhan
8 numara : Nuri - Salih - fernandes - Hüseyin doğan - ancak kagawa gelirse hoca Ljajic i oraya çekmeyi düşünüyormuş..
10 numara : kagawa - Hasic
Kanat : ndonga - andrija zivkovic - konoplyanka - ellia - visca - njie - glasi - mouting - Yasin - Olcay

Gelmeyi isteyen , yönetimin düşündüğü , hocanın düşündüğü ilk liste bu..
İlave gelmek isteyen olur..
Fırsat transferi olur..
Gidenlere göre ihtiyaç oluşan bir mevki olur bilemeyiz..
Ancak başlayan transfer hamlelerinde oluşacak duruma göre ilerlemeyi detaylarıyla sizlerle paylaşacağız..
Kulüp ve camia adına hayırlı bir transfer dönemi diliyoruz..
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Stoper : epureanu - Ömer toprak - Kaan Ayhan - tosic - atınç - marcelo - Zapata - kana bıyık - zanka
8 numara : Nuri - Salih - fernandes - Hüseyin doğan - ancak kagawa gelirse hoca Ljajic i oraya çekmeyi düşünüyormuş..
Kanat : ndonga - andrija zivkovic - konoplyanka - ellia - visca - njie - glasi - mouting - Yasin - Olcay

Fırsat transferi olur..
Ancak başlayan transfer hamlelerinde oluşacak duruma göre ilerlemeyi detaylarıyla sizlerle paylaşacağız..

gonalons-zanka-lang-zivkovic inş gelir
bipbipbupbup

🔥İngiliz basını Nikola Vlasic’in, önümüzdeki sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyeceğini yazdı.

Çevrimiçi murat

Fırsat transferi olur..
isimler bunlarsa  iyiden kötüye kendimce sıralayayım
6 numara sadece gonalons
stoper marcelo,zanka,kaan ayhan,epuryanu ,tosiç
sağbek lang mert müldür ,caicara ,douglas
sol bek umut meraş
8 numara hiçbiri
10 numara hasiç yedek olarak gelecek vadeden
kanat konop ,elia (yetersiz)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kesinlikle transfer için acele edilmesi, aaa yoksa oyuncu erkenden form tutar ligi etkiler ilk yarı iyi performans sergileriz falan, aman diyim öyle birşey yapmayın. Onun yerine sene başında ilk yarıda şampiyonlukları kaybettik diye açıklama yapın.

Çevrimdışı worns

Maliyetlerde umulan daralmayı hesaba katarsak 2 küsür kontratla macera aramaya gerek yok no6 Mahmut tekdemir olsun bitirelim.

Stoperde Ömer Toprak kiralayabiliyorsak nefis olur.

Sol bek umut meraştan umutluyum. Büyük bonservisler konuşulmayacaksa düşünelim.

Merkez orta saha için kiralık nuri Şahin opsiyonu varsa takıma akıl katar.

Andrija zivkovic kanat için düşünülenler arasında en parlak isim.

Çevrimdışı worns

Hoca Oğuzhanı yok saymaz. Kariyerini yeniden rotasına koyabilmek için bir şans daha yakalayacak. Kompakt derli toplu bir oyun yapısında 8 için en şanslı isme dönüşebilir.

Ljajic in forvet arkası yetenekleri ve oyun tarzı nedeniyle geride kullanılmasının çok verimli olmayacağı kanaatindeyim.kagawa iyidir hoştur ama ljajic varken gerek yok. 8de oziyi tekrar ayağa kaldırmaya çalışalım. Nuri kiralayabiliyorsak piyasası düştü geride iyi bir opsiyon olur.

Çevrimdışı worns

Ljajice yedeklik yapsın diye Salih Uçanla ilgilenirsek şaşırmayın.

Çevrimdışı huseyincelebi

1 milyon altına oynayacaksa yedekte durabilir

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimiçi sozkul

Alıntı
Fikret Orman : "Son 2 şampiyonluğumuzda futbolun hep içindeydim Beşiktaş'ta. Son dönemde ise değildim. Bu sezon yeniden futbolun içinde daha fazla olacağım. Hocamızla birlikte tabi."

taraftara atar gider hangi kategoriye giriyor peki abi ?

Taraftarın sürekli aksini söylemek isteklerinin sürekli tersini yapmak!

Ben yukarda dedikleri ne anlama geliyor olabilir diye tahminde bulundum. Sözünü ettiğin konuyla bağı yok  bu "futbolun içinde olacağım" söyleminin..

çıkan isimlerden beni heyacanlandıran tatmin eden isim yok.

Çevrimiçi murat

Maliyetlerde umulan daralmayı hesaba katarsak 2 küsür kontratla macera aramaya gerek yok no6 Mahmut tekdemir olsun bitirelim.

Stoperde Ömer Toprak kiralayabiliyorsak nefis olur.

Sol bek umut meraştan umutluyum. Büyük bonservisler konuşulmayacaksa düşünelim.

Merkez orta saha için kiralık nuri Şahin opsiyonu varsa takıma akıl katar.

Andrija zivkovic kanat için düşünülenler arasında en parlak isim.
çok vasat bir takım olur.tam avcının istediği gibi topu eveleyip geveleyen.ömer toprak nuri şahin mahmut bana fenerbahçenin defans ve ortasahasını gözümde canlandırdı.

Çevrimdışı mylife1903

Iyi oyuncu aslinda ama kafa gidik onun

Çevrimdışı mylife1903

çok vasat bir takım olur.tam avcının istediği gibi topu eveleyip geveleyen.ömer toprak nuri şahin mahmut bana fenerbahçenin defans ve ortasahasını gözümde canlandırdı.
Mehter marsiyla hucum ederiz abi
Layicten bi aleks cikarsa guzel olur aslinda da aleks daha akilli daha bitirici oyuncuydu

Çevrimdışı mylife1903

mylife1903'mü baklava dağıtan?
Yok abi bu benim yarim kadar cocuk
O baklavayo kendi yesin yazik bi deri bi kemik
Ben asure dagitiyom

Çevrimiçi tolga1903

Biz bu burak güven umut nayır rotasyonuna tamam mıyız? Bana hiç yeterli gözükmüyor. Burak şenol güneş sonrası ne vereceği meçhul sakatlıkla da boğuşabilir yaşı zaten kemale erdi. Ona bişey olursa kalıyor elimizde güven yalçın ve umut. Hoca larin'i düşünüyor mu oyun planına uygun hale getirir mi bilmiyoruz ama çoğu kişi gidecek gözüyle bakıyor. Burak yılmaz gol atma konusunda verimli olsa da oyunun içinde yok hiç olmadı zaten kesinlikle başakşehir'in geçmiş sezonlardaki adebayor kullanımı gibi kullanılacak buna uygun oyuncu değil. Bence oraya bütçemiz ölçüsünde bir oyuncu şart hatta bana kalsa bu takımın hala as santraforu burak olmamalı ama mecburen yazıyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Yok abi bu benim yarim kadar cocuk
O baklavayo kendi yesin yazik bi deri bi kemik
Ben asure dagitiyom
Yazarken aklima geldi

Fikret orman pekto ile sozlesme uzatilirken icindemiydi cindemiydi disindamiydi

Çevrimdışı levitate

altyapı mevzusunda çok haklı (16. dk gibi başlıyor)
bipbipbupbup