2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4240224 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

1984 ten beri maçlara gitmeye (tek başıma) başladım, kombine çıktığından beri (başlarda koçan olarak verilirdi) kombine aldım dolayısı ile ne nedir , neler nasıl değişti hepsine şahit oldum.
son 2 yıldır çarşı diye tanımladıklarınızdan 20 -30 kişi en fazla gelmiştir. Sadece stat içinde yer değişiklikleri olmuştur. Bu kadar kişi 38000 kişiyi bitirdi yani bu mu ? Parası olan müşteri değildir , müşteri olan para verdim karşılığını beklerimcilerdir...  bunlar bakalım önümüzdeki günlerde/yıllarda transfer , başarı vs gelmeyince gelecekler mi sizce ? O müşterier gidince forma satışları neden düşüyor , nasıl bir bağlantı ? 30 bin kombine neden 10 binin altına düşecek , nasıl bir bağlantı ?  5 bin kombine peşkeş nasıl bir uydurmadır, nasıl bir ithamdır ? bu tam bir tribünden bihaber durumudur. Tamamen sosyal medyadan pireyi deve yaparak bilgi aktaranlardan esinlenme ve birbirlerini doldurma şekli... daha önceleri de sordum cevap verebilen çıkmadı . bu çarşı dediğiniz kimlerdir ? kaç kişilerdir ?
Eski kapalının tamamı 5 bin kişi...  ve benim tanıdıklarımdan hiçbirine tekabül etmedi... hani diyeceksiniz 300  500 de olmaz, olur olmaz karşmam, bence sakıncası yok . Bu durum bazılarınızı dediği gibi kan emiciliğine giriyor (bu tabir ceza aldırdı mı ?) ama yönetimde olanlarınkinden fazla değildir sanırım, bu konuda hemfikirizdir umarım.
Desteklediğim yanları da var desteklemediğim de ama şunu da unutmayın birçoğunuz evlerinizde ailenizle oturuken onlar kendi düşünceleri doğrultusunda tribün kovalarlar , herşeyi geçtim bu uğurda harcadıkları zamanı ve konforsuzluğu düşününce saygı duyuyorum veya anlıyorum. Burada kaç kişi tribün için herhangi aktivite yaptı veya katıldı ve hatta mesai harcadı ?
sakın maça gidiyoruz ya demeyin...
2000ler basinda yolumuz ayrilmisti bu arkadaslarla. Forzada efsane baslik vardi lazioataktabizlaylaylay diye bilmiyorum duruyor mu gidip okumuyorum cok zaman gecmis
Ozamanlar bir suru iti kopili de vardi duzgun insanlar da vardi. Ben semt disindan olanlarin carsiyi baltaladigini dusunuyordum cunku bu bi ruhtur oyle milletin sandigi gibi organize falan orgut yapilanmasi da yoktu.
Adam vandan maca geliyor eyvallah emegine saglik ama arkadas van carsi olmaz dedim. Adam semti gormemis, kolundan tutulup maca goturulmemis, 0 numarali biletler, kapida isim kagidi falan agri carsi, berlin carsi bunlara baska bir isim verilmesini isterdim hep. Ultras olsun iste illa carsi dyecekler
Simdi bu tiribunde carsiyiz lan biz diye gezinen ergenlerin de semtle falan bi alakasi yoktur

Rant meselesinde eskiden bunlar cakma urun satardi, karaborsa yaparlardi, kendileri maca beles girip biletini satardi falan bunlar renklilerde boyleydi zamaninda kocan verilir satilirdi bilet simdilerde elektornik hersey

Bi de agricarsi aetvin carsi samsuncarsi falan getirip tiribune asip sitadi otogara ceviriyorlar arkadas ozcarsi ozhakikicarsi hascarsi hassektorcarsi

Besiktas kapalisi da tiribunlerin efsanesidir ama onlarin da azicik kendisini adapte etmesi lazim, taraftarin uyuz oldugu mevzu ise bu pasolig boykot meselesiydi bence. Evliya celebi gibi donerken carsi yok yeni sitad acilinca boykot bitti zamanlamasi manidar. Eskisi gibi beste gufte de yok devamli romantizm
Koltuksuz tiribune gecip azicik sitadin kalinini da dikkate alip daha besiktasa fayda saglayacak sekilde tiribun yapilmasi herkesin cikarinadir oncede besiktasin.

Sutadta farklidir belki ama tividen gorunen butunluk olmadigi her mac bir derbi atmosferi olmaz, derbiler harici numarali toplu tezahurata tam katilmaz ama birazcik macin icinde birazcik arabeskten uzak olmak gerek devir degisti

Eskiden semt icinde renkli atkisi ile dolasilmazdi simdi bayrak assalar kimse bisi demez

Çevrimdışı emre_1978

Beşiktaş kapalı tribün, Çarşı, Karagümrük, dernekler hepsi birbirine karıştırılıp her şey Çarşı’ya mal ediliyor.
mrred hala Alen diyor mesela, adam yıllardır maçlara gelmiyor, liderliği mi kalmış.

Eray G yazmış zaten, eskiden kapalı tribün 5bin kişilikti, Çarşı 5bin kişi mi ?
O tribünde Karagümrük’ten tutun Suadiye, Bağlarbaşı vs bir dünya grup vardı.
91’den 2004’e kadar kapalıda iki direk arasındaydım, ben de mi Çarşı’dan oluyorum bu durumda, benim bugün tribünde yaptıklarım Çarşı’yı bağlar mı ?

Çarşı dediğin 40 – 50 kişi, yanında yürüyenlerle birlikte 500 kişi falandı. Tribün ortak hareket ediyordu o zamanlar, o yüzden daha etkili oluyorlardı.
Bildiğim kadarıyla bugün birçoğu birbiriyle kavgalı, tribüne gelmeyen var, vefat etmiş olan var, farklı tribünde olan var. Eski bütünlük yok kendi içlerinde.

2004’ten itibaren numaralıda ya da localarda oldum, bu sene de kapalı alttayım. Emin olun takıma , futbolculara, yönetimlere en ağır hakaretleri bu tribünlerde duydum.

Fikret Orman’ı yöneticilik yaptığı dönemden beri sevmezler, kapalıya loca fikrinin mimarı olduğu için. Sonrasında Pasolig işini ilk uygulamaya geçiren kulüp olmamız tuzu biberi oldu.
Pasolig protestosuyla ilgili daha önce de yazdım , karda kışta Erzurum’a Trabzon’a giden adamlar mı üşendi Olimpiyat’a gitmeye ?
Pasolig ne için çıkarılmıştı, amaç neydi ? Kaldı ki Olimpiyat’ta ilk sene birçok maçta stadın dışına kadar gelip protesto ettikten sonra içeri girmeden dışarıda beklediler.
Ayrıca Çarşı’nın tamamı değildi, Şevşek Ali’ler geliyordu maçlara bildiğim kadarıyla.
Bence yanlış, taraftarın yeri her ne olursa olsun tribündür. Takımın kötü olması, yönetimi beğenmeme, başka her hangi bir durum benim için tribünde olmamayı haklı çıkartmaz. O yüzden yanlış yapılmıştır ama Olimpiyat’a gelmeye üşendiler demek komik hakikaten.
Açılan davaların sonuçlanması ve Pasolig’in kesin olarak devam edeceğinin netleşmesi ile bizim stadın açılışı aynı döneme denk geliyor bu arada.

Dönemin şartları içinde bence büyük katkıları olmuştur Çarşı’nın.
90’ların başındaki rüya dönemden sonra seyretmesi hiç çekilmeyecek rezalet kadrolar varken bile bende maça gitme isteği uyandırırdı tribün. Mizahı bol, sesi gür.
Sürekli goygoy yapıyorlardı, hiç başarı kazanamadık düşüncesinin de altı boş bence, Adem Dursun’larla Youla’larla neyi başaracaktık.
Hakemleri etki altına almak da ancak ortada maç yönetmek için çıkmış ama hata yapan hakemde işe yarar. Adam VAR’a bakıp biçiyor seni, millet ıslıkladı diye mi düzgün maç yönetecek.
Ayrıca bu arkadaşların dışında statta onbinlerce taraftar var, onlar pozisyonlara tepki verse yeter zaten.

Çok başarısız geçen dönemlerde Trabzonspor’a dönüşmememizde bence Çarşı’nın olumlu katkıları olmuştur. Katılmayan çok olur, anlarım. Ben böyle düşündüğüm için birçok yanlışlarına rağmen Çarşı’yı yerin dibine sokamıyorum. Bir de zamanında Kadıköy’e Sami Yen’e hep 2 – 3 arkadaş giderdik. O zamanlar emniyet şimdiki gibi taraftarları paketleyip stada götürüp getirmiyordu. Meydan muharebeleri, pusular oluyordu. Çarşı sayesinde boynumuzda atkımızla başımıza bir şey gelmeden gidebiliyorduk deplasmanlara. O günleri de unutmam.

Uzun lafın kısası, Çarşı biteli yıllar oluyor. Tribündeki etkilerini kendileri bile burada yazan arkadaşlar kadar görmüyordur. Keşke kendi aralarındaki kavgalar olmasaydı, tribünde bütünlük devam etseydi.
Şu anda stat yeni açıktan yönetilmeye çalışılıyor, malesef ciddi zeka sorunu var.
Sahadaki takım ayrı tribün ayrı işkence bugünlerde, maçlar her anlamda eziyet oldu.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/fanatikcomtr/status/1222409975747825664?s=19
Sergen hoca şimdi ümraniyeye giriş yapmış kaçıncı uydurma haberi ben sayamadım şunu sokmayın tesislere bu kadar aleyhimize haber yapan adam her yerde en önde oluyor şunlara bir ayar çekin

Çevrimdışı sozkul

https://twitter.com/fanatikcomtr/status/1222409975747825664?s=19
Sergen hoca şimdi ümraniyeye giriş yapmış kaçıncı uydurma haberi ben sayamadım şunu sokmayın tesislere bu kadar aleyhimize haber yapan adam her yerde en önde oluyor şunlara bir ayar çekin

Çok moral bozucu bir süreç.
Aklıma bir işe nasıl başlarsan öyle gider lafı geliyor..

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi yaço58

Çok moral bozucu bir süreç.
Aklıma bir işe nasıl başlarsan öyle gider lafı geliyor..
Abi tffnin onyı bekleniyor diyor tsnin yaptığı sözleşmeleri hepimiz gördük 200bin bu sene seneye 5milyon veriyor şu işleri biz niye yapmıyoruz yaz 1903 TL seneye de kaç alacaksa toplam maaşı yaz eğer sıkıntı buysa kurallara uyacağız diye gereksiz şeyler sanki premier ligdeyiz

Çevrimiçi Necmi

Sevgili Necmi sen Şenol hoca geldiğinde ona karşıydın, Avcı'ya da karşıydın, şimdi Sergen'e karşısın, Samet'i de istememiştin galiba, Biliç'i hatırlamıyorum.
Şimdi kimi getirsek karşı çıkmazdın?
hocayı seçen kafa yapısı aynı olunce mecburen hepsine karşı olmuş oluyorsun
mantelite aynı çünkü. Biliç hariç Fikret orman hep taraftarın zıttına gitti hoca konusunda bir ara inat yaptığını düşünüyordum
gelen her hoca yanlıştı Şenol hocanın iki şampiyonluğu onu doğru yapmıyor. geldiği sene takım şampiyon olmasa o sene kopardı kafası
sameti getirdi bir sene durmasının bile mucize olacağı bir isimdi avcıyı getirdi sezonu göremeyeceği belliydi. Biliç zar atıldı şenoldada zar atıldı
Geldiğinden itibaren tek doğru isim bile getirmedi. şimdi yeni yönetim ve ilk adımları sergen camiada bir sezon çalıştırır diyebilen tek kişi varmı acaba
adamın hocalık ortalaması 3 ay. ne başarısı var Beşiktaşa hocalık yapmak için diyeceğim vaz geçiyorum tecrübesi bile yok
3 ay 3 ay takım çalıştırarak tecrübe sahibi olunmaz. biliçe önce karşı değildim sonra devre arası kovulsun demişdim.
dünyada hoca kalmadı da sergenle şans deniyoruz. sergen hoca bile değil daha. Bu sene sınanıyoruz herhalde.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Sanirim  Fanatik bu kez sallamamis Kartal Yigit de  aynisini soyluyor  ... Hatta bu haberin mennsei  kendisi, dun aksam yazmis..   :bawling:
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

Sanirim  Fanatik bu kez sallamamis Kartal Yigit de  aynisini soyluyor  ... Hatta bu haberin mennsei  kendisi, dun aksam yazmis..   :bawling:
onlar yalanıda birbirlerinden çalıyor ne olacak 1905 liralık bir anlaşma yaparlar mecbur kabul edecekler
daha önce ettiler emsali var. bedava çalışsa ne olacak hesapmı soracaklar. bence tepkileri ölçmek için bekliyorlardır.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

onlar yalanıda birbirlerinden çalıyor ne olacak 1905 liralık bir anlaşma yaparlar mecbur kabul edecekler
daha önce ettiler emsali var. bedava çalışsa ne olacak hesapmı soracaklar. bence tepkileri ölçmek için bekliyorlardır.
Uzaga gitme abi, Trabzonun  devre arasi  yaptgi  tum transferlere bak , bu yil icin 150 bin TLler  filan konusulurken gelecek yil icin 6-7 milyon TLlik sozlesmeler imzalandi , bi bizim yonetim bu  denli  basiretsiz anlamadim ki ..
Yorgo

Çevrimiçi yaço58

Sergeni geçtim Oğuzhan niye hala açıklanmadı acaba transfer olduğu ondada mı bir problem var

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1222453857906765825?s=19
Bu kadar tedbir gizleme niye acaba sanki FBI tarafından aranan suçlu bizim tesislerde ben çözemedim

Çevrimiçi Necmi

Muhtemelen takımın yaşlı futbolcılarından olduğu için ibrahim üzülmez-toraman benzeri takım içi gerginlikler olmuştur.sevilmeyen biri olduğunu hiç duymamıştım.
ziyanın başını o yedi takım içinde siyaset yapıyordu ziya gittikten sonra bir daha Beşiktaş taraftarı tarafından
istenmedi. sevilmiyordu zaten takımda iyi bir oyuncuda değildi adam tek bir maçıyla bile değil ziyayla vs anılıyor düşün işde.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1222454202414305280?s=19
Bu adam nasıl hala bizim maça veriliyor hemde deplasman gs maçlarını geçtin daha 1 sene geçmedi bizi konyada biçmesinin üzerinden adamın o maçta bize olan nefreti saha içinde çok net belli oluyordu

Çevrimiçi Necmi

Uzaga gitme abi, Trabzonun  devre arasi  yaptgi  tum transferlere bak , bu yil icin 150 bin TLler  filan konusulurken gelecek yil icin 6-7 milyon TLlik sozlesmeler imzalandi , bi bizim yonetim bu  denli  basiretsiz anlamadim ki ..
basiretsizmi yoksa yapmakmı istemiyor ona bakmak lazım takım içini bilmiyoruz ne gösterdiğinin önemi yok sonuçta oyuncuya o parayı
verecekler bakalım vermek işlerine geliyormu. yazında pahalı oyunculara yol verip takımı gençlerle doldurursalar şaşırmayacağım.
transfer limiti şu anda onlara iyi bahane oldu ama yapan yapıyor. fenere arttırmışlar falan hikaye adamların tff den önce uefa limitleri var tff arttırdı diye olmuyor o iş ffp
nereye kaybolacak.

Çevrimiçi Necmi

Bu adam nasıl hala bizim maça veriliyor hemde deplasman gs maçlarını geçtin daha 1 sene geçmedi bizi konyada biçmesinin üzerinden adamın o maçta bize olan nefreti saha içinde çok net belli oluyordu
yd döneminde federasyona saldırıyordu bazı arkadaşlar gitsin diyorlardı sanki gidince Beşiktaşla uğraşmayacaklar
aslında o zaman hakemlere sudan sebeple saldırılıyordu ben hakemi bırakın diyince hakem korumuş oluyordum
çünkü arkadaşlar federasyonun başında bir renklinin oturmasının ne demek olduğunu unutmuşlardı bundan sonra hangi hakemin olacağının
bir önemi yok hepsi aynı çünkü başta Beşiktaş düşmanı biri var. biz zekeriyanın ilk dönemindede felaket ezilmişdik
boşa getirilmedi o zaman kongre üyesiyse atılmalı demişdim adam her Beşiktaş maçından sonra kötü hakemi kurtarmak için jet hızıyla
röportaj veriyordu maç bitiyor on dakika geçmeden zekeriya tv lerde hakemi övüyor. öyle sistemli davrandılarki bizi yiyecekleri belliydi ve Beşiktaşlı olduğu düşünülen birini mhk ya getirdilerki itiraz edemeyesin bak baştaki sizden densin diye ama bizden falan değil  o zaman kongre üyeliğinden atılmaması büyük hataydı
tanrı bizi himmetdende himmetcilerdende korusun

Çevrimiçi yaço58

Sergen Yalçın takım ile birlikte antrenmanda 🏴🏳️
Hayırlı uğurlu olsun inşallah başarılı olur

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tahmin yapacağım. Harcamalarda limit durumu var ama bunun yanında futbolculara getirilen %20 stopaj + %20 gelir vergisinin revize edileceğine dair birilerinden bilgi almış ona göre sözleşmelerin imzalanması tavsiye edilmiş  olabilir. Sıra Türk futbolunu öldürmeye geldi anlaşılan

Çevrimdışı mellfred

geçen yönetici açıklama yapıyordu ya yumruğu vuracağız diye, işte yumruk vurma fırsatı
Beşiktaş’a karşı tavır oluşturduğu herkesçe malum ve belli renklere gönül verdiğini defalarca açık etmiş bu kişinin değil bizim maçımızı yönetmesi ligde iş alması Türk futbolu açısından utanç vericidir
Bunu söyle sonra gör sana kimse yanlış yapıyor mu,
Ama geri adım atmayacaksın ertesi gün Başkan çıkıp yanlış anlaşıldık demiyrcek
var mı Beşiktaş’a bu kadar aşkınız yoksa niyetiniz diğerleri gibi beliktaştan menfaat beklemek mi görelim

Çevrimdışı mellfred

hocayı seçen kafa yapısı aynı olunce mecburen hepsine karşı olmuş oluyorsun
mantelite aynı çünkü. Biliç hariç Fikret orman hep taraftarın zıttına gitti hoca konusunda bir ara inat yaptığını düşünüyordum
gelen her hoca yanlıştı Şenol hocanın iki şampiyonluğu onu doğru yapmıyor. geldiği sene takım şampiyon olmasa o sene kopardı kafası
sameti getirdi bir sene durmasının bile mucize olacağı bir isimdi avcıyı getirdi sezonu göremeyeceği belliydi. Biliç zar atıldı şenoldada zar atıldı
Geldiğinden itibaren tek doğru isim bile getirmedi. şimdi yeni yönetim ve ilk adımları sergen camiada bir sezon çalıştırır diyebilen tek kişi varmı acaba
adamın hocalık ortalaması 3 ay. ne başarısı var Beşiktaşa hocalık yapmak için diyeceğim vaz geçiyorum tecrübesi bile yok
3 ay 3 ay takım çalıştırarak tecrübe sahibi olunmaz. biliçe önce karşı değildim sonra devre arası kovulsun demişdim.
dünyada hoca kalmadı da sergenle şans deniyoruz. sergen hoca bile değil daha. Bu sene sınanıyoruz herhalde.
Sergen için fırsat krizi
bu ekonomik darboğazda kalmasaydık bu takım Sergen’e kalmazdı zaten 

Çevrimdışı cursedofdragon

Rize maçına kadar sorun gidirilir inşallah  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/19mazruf03/status/1222242588897484802/photo/1

Özellikle karius ve utkuya başta bunu yapması lazım.
@cursedofdragon al sergen hocanın ilk antremanı yandan pozisyon  :lol: