2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4238356 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

yuhhh iki dkkada 3500 retweet  5500 like almia  paylasim :)) https://twitter.com/Besiktas/status/1222550720316133376
Yorgo

Yorgo

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bir diger  10 numaramiz Oğuzhan Özyakup:
"Beşiktaş ile büyüdüm. Her futbolcuya nasip olmayacak mutluluklar yaşadım. Bir o kadar da üzüldüm. Çok konuşmadım, çok paylaşmadım bazı şeyleri. Para ile ilgili sorun çıkarttığıma dair haberler yapıldı.Haklı oldukları için değil, kulübümle ilgili “içeride alacağım var” diye açıklama yapmak bana yanlış geldiği için mecbur kalıncaya kadar açıklama yapmak istemedim. Belki daha iyi yönetebilirdim, belki daha çok konuşmam gerekiyordu.İnanıyorum ki bu ara çok iyi gelecek. Uzun ilişkiler zordur. Her uzun ilişkide de inişler çıkışlar, iyi günler kötü günler olur. Bu bir veda değil. Daha uzun ömürlü bir ilişki için sadece bir ara... Her şey için teşekkür ederim."
Yorgo

Çevrimdışı worns

Ozi işi de hayırlı olsun. Sene başı Hollanda'ya kiralamak doğru olur yazmıştım. En iyisi yapıldı. Tekrar futbola dönecekse Feyenoord doğru yer. Eğer bu yarı sezonluk fırsatı hem kafasını toplamak hem de eski sezgi ve beceri setini kazanmak yönünde geliştirirse seneye yine kadroda olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir diger  10 numaramiz Oğuzhan Özyakup:
"Beşiktaş ile büyüdüm. Her futbolcuya nasip olmayacak mutluluklar yaşadım. Bir o kadar da üzüldüm. Çok konuşmadım, çok paylaşmadım bazı şeyleri. Para ile ilgili sorun çıkarttığıma dair haberler yapıldı.Haklı oldukları için değil, kulübümle ilgili “içeride alacağım var” diye açıklama yapmak bana yanlış geldiği için mecbur kalıncaya kadar açıklama yapmak istemedim. Belki daha iyi yönetebilirdim, belki daha çok konuşmam gerekiyordu.İnanıyorum ki bu ara çok iyi gelecek. Uzun ilişkiler zordur. Her uzun ilişkide de inişler çıkışlar, iyi günler kötü günler olur. Bu bir veda değil. Daha uzun ömürlü bir ilişki için sadece bir ara... Her şey için teşekkür ederim."
Çok doğru konuşmuş. Umarım seneye eski Oğuzhan'ı tekrar görürüz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Hazır 10 numaralı forma ozzy nin gidişi sonrası boşa çıkmışken ben olsam ağırlığını taşıyabilecek biri gelene kadar 10 numaralı formayı bu kulüpte askıya asarım. sergene antrenör oyuncu olarak sözleşme imzalatıp 10 numarayı ona vermek de havalı bi hareket olabilirdi aslında :D takıma kızınca kendi girerdi :evillol:

bi de luce nedir Allah aşkına. çil çil eurolar ister o adam. bırakın emekliliğini yaşasın huzurla. olmayan eurolarımızı vermeyin. bu kulüpte son 5 sportif direktörün ömrü ne kadar olmuş toplamda ne iş yapılmış ne etkisi olmuş da sportif direktörlüğe para harcıcaz diye yırtınıyorlar anlamıyorum.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2020, 20:01:10 Kartal Ç ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Oğuzhan Özyakupun açıklamaları.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

senden hızlısı mezarda @MUSTAFA_ :D

Tam ben atacaktım ne ara attın :D
Bundan sonra en hızlı sen olursun. İşler yoğunlaştı. Foruma fazla giremeyebilirim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Bundan sonra en hızlı sen olursun. İşler yoğunlaştı. Foruma fazla giremeyebilirim  :tabe:

:)

Sergen Yalçın ilk antremandan görüntüler :)

Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ'ın Twitter paylaşımı: "Bugün tüm Beşiktaş düşmanlarına karşı bir olma vakti... Beşiktaş’a ait olanların vakti."

Çevrimdışı Akil Emre

Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ'ın Twitter paylaşımı: "Bugün tüm Beşiktaş düşmanlarına karşı bir olma vakti... Beşiktaş’a ait olanların vakti."

Bu yönetim beni gaza getiremiyor, Sergenin bile gelmesi malesef yönetim yüzünden çok heyecanlandırmadı, işallah yanılıyorumdur

Çevrimdışı Zafer55

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1222589906914025478?s=21
Lan Sarı..odamda posterin vardı senin :s20:

Abdullah hocaya süre ve kredi verilmemiş!
28 maç,14 yenilgi,berbat bir futbol!.
28 maçtaki ümit veren oyunların toplamı 45 dakika yapmıyor.. Daha ne süresi!!!

Tekrar tekrar yazmak lazım..Beşiktaş kadrosu kötü değildi.Abdullah kötü td. idi.