ziya doğanı yediğini kim nereden çıkarmış?sebebi neymiş? 2.madde arelyo ali tandoğsn örneği veriyorsun sonra sergen gelsin diyorsun okeyi veriyorsun sergen küfür etmedimi? Samet aybaba etmişse neden onun kapının önünden geçmemesi gerekiyor? Beşiktaş büyük kulüpte taraftarı o seviyede bocalıyor takımı çoğu zaman seviyesine çekiyor.
Abi ne diyon ya
Bah sergene ne yazmisim
Yonetim zar atiyor ben atmazdim demisim
Ben adama bakarken iyi haline de kotu haline de bakiyorum eksigini de kabul ediyorum
5-6 gonlumden gecen insan var herkes gibi sergen yok zaten icinde
Okey veriyormusum, sergene besiktasin anahtarini degil okey pirezervatif veririm baskan olsam zaten
Orelya ile tandogan ile ne alakasi var sergenin gordugum en sacma iletilerden biri.
Besiktas oyuncusunu mu tekme yumruk dovmus sergen renklide oynarken
Sergen kulis yapip sifoyu mi gondertmis, git demisler kendi gitmis.
Tekme mi attirmis baska takim yonetirken, cikip gevrek gevrek ben direktor olacam yanima da rizayi alirim falan mi demis
Elma armutu karistiriyorsunuz
Gercekten kendi seviyenize cekiyonuz besiktasi.
Sergen tieibunden 2-3 heyecanli arkadasa salmistir kufuru ayni sergen mezera kadar pankarti da gondermistir ama
Zaten senden objektfiklik beklemiyorum ama ali tandogan ve oreya ile de ayni cumleye sergeni yazan sasirmistir en hafif tabirle.
Besiktas sergene falan teslim edilmeyecek kadar ciddi bir kurumdur gozumde ama bu haliyle yilmaz vurallik olmustur avcifanboyu eski baskani sayesinde