2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2997847 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Geliş zamanının doğru olmadığını da katılmıyorum.Gelecekse tam böyle bir zaman da gelmeliydi. Aidiyet duygusu yüksek camianın ittifakla istediği ve aynı zamanda oyuncular asla Sergen'i taraftara yem edemezler. Azıcık mücadele etmesinler bütün oklar futbolculara dönecek.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş dışında herkes açıklama yaptı. Artık resmi açıklama gelse iyi olur  :tabe:

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
şimdi bir laf edeceğim yönetimi eleştiriyor olacak bu imzayı attıysan bunu ilk açıklayan olursun
herkes açıkladı bir yönetim açıklamadı. bu saçmalığın dik alası oluyor. :alala:
şimdi yönetim çıkar yoo anlaşmadık derse gülerim :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

şimdi bir laf edeceğim yönetimi eleştiriyor olacak bu imzayı attıysan bunu ilk açıklayan olursun
Prosedürler uzamış. Uzamışken de 19:03 bekliyorlar herhalde. Zaten açıklamalarımız artık hype üzerine kurulmuyor. Hep en son kulüp açıklama yapıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Benim anladığım avcının fesih işleri sıkıntı yaratıyor ya da 19.03ü bekliyorlar.
Sergenin gelişini bir kampanyaya dönüştürme çabasındalar
Mantıklı hareket.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Güneş Pektemekten de verim aldı geçen sene ikinci yarıda. Benim orada eleştirim tam olarak şu, Umut Nayır Beşiktaşlı ve aidiyet duygusu son derece yüksek ve oynadığı oyun yetersiz olsa da mücadelesinden kimse şüphe edemez. Takımda paralar ödenmezken böyle oyunculara sarılması da bir opsiyondu ama Bursaspora kiralandı olabilir tercihtir. Fakat bu tercihin yapılmasını bizzat hoca istedi ise sonuçlarına da katlanır.
Sonra aynı Umut Nayır bu sene 2 maçımızı çevirdi ve verim aldık. O zaman ben de soruyorum işte alameti farikası "oyuncu geliştiren hoca" olan geçen seneki hocamız Umut Nayırı neden kullanmak istemedi ? Hem de ilk yarı seçtiği oyun Orta Kafa oyunu iken...
1.7 milyon avro alan adamı nereye gönderecektik peki? Bursa Pektemek'i değil Umut'u kiralamak istedi. Adamların kafasına silah mı dayayacağız? Pektemek de 2 maç kazandırdı. Orta-kafa oyununda ısrar eden bir teknik direktör olsaydı ligin 2. yarısında daha direkt bir oyunu tercih etmezdi Şenol Güneş. 

Çevrimdışı Necmi

Daha önce Beşiktaş'tan ayrılırken "Beşiktaş uzun süre şampiyon olmaz." gibi bir ifade kullanmış. Sonra özür dilemiş. Şimdi bize imza atınca tekrar özür diliyor ve affetmemizi istiyor. Orhan Ak gibi bir mevzusu yok  :tabe:
o zaman orhan ak korkusu bu açıklamayı yaptırdı :D
gereksiz açıklama olmuş patronunun kırdığı cevizler daha fazla :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

o zaman orhan ak korkusu bu açıklamayı yaptırdı :D
gereksiz açıklama olmuş patronunun kırdığı cevizler daha fazla :D
Sergen Yalçın'dan inciler diye kitap yazılır bu konuda  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Benim anladığım avcının fesih işleri sıkıntı yaratıyor ya da 19.03ü bekliyorlar.
Sergenin gelişini bir kampanyaya dönüştürme çabasındalar
Mantıklı hareket.
neden sıkıntı olsun en fazla gitmez üç sene oturup maaşını almaya devam eder
Fikret orman kazığı olarak 3 yıl öderiz ne olacak daha gelirken böyle olacağı belliydi.

Çevrimdışı Necmi

Sergen Yalçın'dan inciler diye kitap yazılır bu konuda  :D
bu camia sameti kabul etti avcıyı kabul etti sergen neki.
bizim çocuğumuz inkar kabul etmiyor ne derse desin insan çocuğuna gösterdiği hoşgörüyü yabancıya göstermez elbette.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret orman kazığı olarak 3 yıl öderiz ne olacak daha gelirken böyle olacağı belliydi.
Fikret Orman, Yıldırım Demirören'in Vicente del Bosque kazığını ödedi. Şimdi Ahmet Nur Çebi de Abdullah Avcı kazığını öder. Her dönemden bir tane çıkıyor böyle kazık. Bu borçlar durduk yere oluşmadı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

1.7 milyon avro alan adamı nereye gönderecektik peki? Bursa Pektemek'i değil Umut'u kiralamak istedi. Adamların kafasına silah mı dayayacağız? Pektemek de 2 maç kazandırdı. Orta-kafa oyununda ısrar eden bir teknik direktör olsaydı ligin 2. yarısında daha direkt bir oyunu tercih etmezdi Şenol Güneş.
1.5 sezon ısrar etti . 2018-2019 sezonunda da o oyunu oynadık
The great gig in the sky

Hayır abi öyle değil bunlar yolları ayırdılar
fesih için belli bir şey ayırdılar bence sonra yarın konuşuruz hesabı bir şey oldu
avcıda avukatımla görüşün diyince bir şeyler oldu yani
3 sene öder geçeriz de denilebilir de yönetim olabildiğince zorlamaya çalışıyordur.

Çevrimdışı mrred

bu camia sameti kabul etti avcıyı kabul etti sergen neki.
bizim çocuğumuz inkar kabul etmiyor ne derse desin insan çocuğuna gösterdiği hoşgörüyü yabancıya göstermez elbette.
Bugün sporda birini gördüm abi sergen geldi koyup geçicez diye seviniyordu . 23 yaşında falan oğlum sen hangi maçını seyrettin hoca olarak hangi takımla maçlarını takip ettin dedim. Bir sessizlik oldu, olsun abi iyi frikik atıyordu iyi topçuydu dedi :D
Antremana devam ettim
The great gig in the sky

Geliş zamanının doğru olmadığını da katılmıyorum.Gelecekse tam böyle bir zaman da gelmeliydi. Aidiyet duygusu yüksek camianın ittifakla istediği ve aynı zamanda oyuncular asla Sergen'i taraftara yem edemezler. Azıcık mücadele etmesinler bütün oklar futbolculara dönecek.

Bence yanlış zamanında geldi. Çünkü romantik yön ağır bastığı için getirildi. Anç başkanda gelirse %80 falan isteniyorken bir anda yönetime herkes sallamaya başladı. Sergende bu bir kaç ay kötü giderse romantiklik aradan çıkar sallanmaya başlanır. İnsan sevdiği insana daha çok kızıyor çünkü.

19.03te patladı
Ciddi anlamda tazminat konusunda sıkıntı yaşanıyor demekki...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

1.5 sezon ısrar etti . 2018-2019 sezonunda da o oyunu oynadık
Burak gelene kadar o oyunu oynadık. Merkezden, geçiş oyununu oynayamayan yaşlı bir kadro oyunu kanatlara yığmaya zorladı bizi. Kısaca temel olarak sistem oyuncunun rolünü değil oyuncu sistemi belirler.

Çevrimdışı mrred

Bence yanlış zamanında geldi. Çünkü romantik yön ağır bastığı için getirildi. Anç başkanda gelirse %80 falan isteniyorken bir anda yönetime herkes sallamaya başladı. Sergende bu bir kaç ay kötü giderse romantiklik aradan çıkar sallanmaya başlanır. İnsan sevdiği insana daha çok kızıyor çünkü.
Bazen duygusallık yapılan işler el yordamı ile de olsa tutabilir. Gitmez bence ben asıl bu sene iyi gidip seneye Sergen takım kurarsa o zaman başarısız olursak diye korkuyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

19.03te patladı
Ciddi anlamda tazminat konusunda sıkıntı yaşanıyor demekki...
Birde Abdullah Avcı'nın sözleşmesi 31 Ocak'ta feshedilecek diyorlar. Yoksa Avcı ile feshi mi bekliyorlar resmi açıklama için  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnsan Hakları Mahkemesi ne yapmış şimdi anlayamadım  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu ısrar konusunda Avcının da çok yanlışları oldu.
Caner Burak ve Ljajicte ısrar etmesi çok anlamsızdı. Hem topu kazanma süresine önem vereceksin imzayı atarken bu konuya atıf yapacaksın hem de defans yapmayan 3 oyuncuyu aynı anda sahada tutacaksın. Bence kendiyle çelişti.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

İnsan Hakları Mahkemesi ne yapmış şimdi anlayamadım  :alala:

Apaçık belliydi malumun ilanı olmuş
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu ısrar konusunda Avcının da çok yanlışları oldu.
Caner Burak ve Ljajicte ısrar etmesi çok anlamsızdı. Hem topu kazanma süresine önem vereceksin imzayı atarken bu konuya atıf yapacaksın hem de defans yapmayan 3 oyuncuyu aynı anda sahada tutacaksın. Bence kendiyle çelişti.
Aldırdığı oyuncuların da defans yaptığı söylenemez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bazen duygusallık yapılan işler el yordamı ile de olsa tutabilir. Gitmez bence ben asıl bu sene iyi gidip seneye Sergen takım kurarsa o zaman başarısız olursak diye korkuyorum.

O ihtimalde mümkün çünkü sergen 3 aylık antrenör
Bu 3 ay takımı patlatır sonra br sonraki sezona da iyi girer sonlara doğruda patlayabiliriz.
Fakat ben avcı içinde dedim sonuna kadar beklemeliyiz ama 9 maçta 1 galibiyet 8 mağlubiyet olunca ayrılmak zorunda kaldık. Sergen'de buna yakın bir performans sergilemediği sürece kesinlikle takımın başında kalmalı.

Birde Abdullah Avcı'nın sözleşmesi 31 Ocak'ta feshedilecek diyorlar. Yoksa Avcı ile feshi mi bekliyorlar resmi açıklama için  :alala:

O da saçma yarın antremana çıkacam demiş adam.
Resmi olarak bizden olmayan birinin yarın antremana çıkma ihtmali yok
sabah 11deydi antreman galiba o  saate kadar açıklarlar

Çevrimdışı mrred

Burak gelene kadar o oyunu oynadık. Merkezden, geçiş oyununu oynayamayan yaşlı bir kadro oyunu kanatlara yığmaya zorladı bizi. Kısaca temel olarak sistem oyuncunun rolünü değil oyuncu sistemi belirler.
217-2018 Şampiyonlar ligi maçlarında q7 orta talisca ve cenk gol attığımız çok maç vardı...Ligde aynı olmuyordu çünkü rakipler kapanıyordu. Çözümü hoca bulamadı. Bulmalıydı. 2018-2019 sezonu ilk yarısı da aynı oyun devam etti...
The great gig in the sky