2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4228344 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

OOOO
Ohohohoh :D (Kaan Kural)
Karara ulaşayım analiz yaparım. Tavsiye kararı mı yoksa eski hale getirme kararı mı yoksa kanununuzu değiştirin şeklinde bir karar mı ona göre işler değişir.
Ama her halükarda tahkim kararlarına kanun yolu açılır. Biraz zaman alır ama açılır ve bu bizim için iyi haber.
ben hukuktan anlamam ama insan hakları mahkemesi böyle karar aldıysa tahkimle alakalı
hukuksal süreç başlar diye düşündüm bu karar emsal gösterilir mahkemeye baş vurduğunda red yeme yolu kapanır.
aksi durumda türk hukuk sistemi tarafsız olmayan bir kurumu kolluyor durumu ortaya çıkar sanki

Onur Küçük

• Ziyaretçi

teknik kadro olsun yönetimler olsun insanların istediklerini övme hakkı var bu seni ilgilendirmezki insanlar senin doğru dediğine doğru yanlış dediğine yanlışmı demek zorunda insanlar aynı yazılımdan çıkma değil farklı düşünürler buralarda farklı düşüncelerin ifade edilme alanlarıdır aynı şeyler söylenecekse forum yapmaz blok kurarız fikirlerimizi orda açıklarız. Bırakın artık milletin düşüncelerine saldırmayı  varsa kendi düşünceniz söylersiniz bunun değerlendirmesini okuyucu yapar. ben doğruyum sen yanlışsın demek hangi mantığa sığıyorki. mesela borç 3 milyara çıkarken 5,5 yıl yönetimde ikinci başkanlık yapmış çebinin hiçmi dahili yok. mesela gelecekte bunu konuşalım diyorsun her seferinde
bu bankalar birliği anlaşmasıda yanlışmı doğrumu bunu 5 sene sonra göreceğiz. Bu anlaşma senin iradenle değil öncelikle bunu devlet istiyor ve emin ol mecbur bırakıyor anlaşma olmasada bu yaptırımlara uğrayacaksın tff nin aldığı ffp kararlarının hepsi bu bankalar birliği anlaşmasına bağlı şeyler bu anlaşmayı yapmasan daha ağır şartları önüne getirecekler. uefa fenerle olan son toplantısında bankalar birliği ile git anlaş sana ceza vermeyeyim dedi. bu anlaşmayı yapmazsan ceza alacaksın dedi bunu fener başkanı söyledi bazı şeyleri söylerken bunun zorunluluk olduğunu düşünmüyorsunuz bazı konular varki seni zorunlu bırakmadanda zorlarlar.
kimsenin söylemediği bir konuda var mesela bu tff nin ffp kuralları aslında resmen bizim önümüzü kesmek için alındı çünkü renklilerde bu kurallara tabi elbette ama onlar zaten ffp de ve bu kurallara uefa gereği mecbur uymak zorundaydı. bizim ffp kuralımız yoktu bu bize fren oldu. çaresizlerdi bizim transfer yapıp yürümemize bu şekilde engel oldular tıpkı geçmişde söylediğim yabancı sınırlandırmasının bizim işimize yaradığı gibi o gün alınan kararlar ve daha sonra serbest bırakılması birtek bizim işimize yaradı.
uefa nın zaten ffp yasası var ve tüm türk kulüpleri buna tabi tff nin kurallarının hiç gereği yoktu tabi birilerine fren olmak istemiyorlarsa.
Çebi'nin suçunu açıklayın herkes bilsin bu adamın suçunu.

Bu bankalar birliği anlaşmasına bizi götürenler bu kulübe en büyük ihaneti yapmış kişilerdir. Siyasi konu olduğu için fazla bir yorum yapmak istemiyorum. Herşeyde olduğu gibi bunun da farkına geç varacağız maalesef.

Çevrimdışı MUSTAFA_

19:03'de açıklanacak diyor herkes  :tabe:
Yazmıştım sana. Az çok yönetimin ne yaptığı belli oldu bence artık :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Ankaragücü, Beşiktaşlı futbolcu Orkan Çınar ile prensip anlaşmasına vardı.

Yazmıştım sana. Az çok yönetimin ne yaptığı belli oldu bence artık :tabe:

bosa zaman kaybı yasıyoruz.

Pazartesi geçti salı akşam bildiriyoruz çarşamba günü sabah antremanına anca cıkacak 2 gün sonra maca.

Pazartesi sabah hemen işi bitirsek olmazmıydı ?

2 gün daha fazla antreman yapsaydı.

Çevrimiçi Necmi

Bence yanılıyorsunuz..

Taraftar futbolcusunu kolay kolay ıslıklamaz, abuk sabuk şeyler yapmadıkça. Ama müşteriler çok kolay ıslıklar. Biraz performans düşsün anında satarlar. Oğuzhanı vs yi satanlar bu cep telefonlu müşterilerdir, sahip çıkmaya çalışanlar da taraftardır(şahidim).
Aralara  sokulan taraftar adedi komik sayılarda ( sokanlar kim onu da merak ettim) baskı olarak ıslık çalmayı bu taraftarlar mı engelliyor ?!! 
En ucuz biletin 100 TL, en ucuz kombinenin 2300 TL olduğu yerde taraftarı nerede bulacaksınız zaten...
Paralar nerde tepkilerini protesto eden müşteriler şu an hala aynı yerlerindeler mi ? yoksa onlar da nerde olduğunu merak ediyorlar mı ?
Ben yeni stattaki profilden hiç memnun değilim, 2 kombinem var klube devredip duruyorum, yeter ki bu müşterilerle muhatap olmayayım.
Göztepedeki ambiyans mı ? vodafone da ki mi ?  benim tercihim sonunda kadar göztepe. Sizlerin tercihi sanırım stadyumları barcelona taraftarı formatında ve gelişmişliğinde! görmek...
vodafonedan önce taraftar vardıda ne yaptı söylermisin başarılarını sayalımmı etoo ya destek çıkması van için kaşkol atması
desibel rekoru gerçi vodafoneda beğenmediği müşteriler kırdı o rekoru ama gördüğün gibi bizim taraftar aksiyonlarımız hep taraftar markasının artmasına yönelik
yoksa inönüde takımı arşa falan yükseltmedi hakemleri baskı altına almadı biz ikiyıl stad açıldıktan sonra hakemlerden ciddi baskı yemedik çok karar biliyorum taraftar nedeniyle verilmiş  ne zaman hakemler baskı kurmaya başladı o beğenmediğin müşteriler kırıldıktan gruplar kontrolü ele aldıktan sonra o beğenmediğin vodafone u iki yıldır çarşı ve antipati yönetiyor bilmem farkındamısın müşteri dediklerinde çekilmeye başladı bu sefer stad büyük o müşteriler çekildiğinde dolmayacak ve hiç ambiyansıda kuramayacaklar kendi bildikleri gibi bile yapamayacaklar
bu arada parası olan Beşiktaşlı müşteri değildir Beşiktaş için seve seve para harcayan birşeyler veren almayan taraftardır. o müşteriler gittiğinde forma satışları 500 binde 100 binin altına düşecek 30 binkombineden 10 bin kombineye düşecek o 10 bin kombineninde yarısı peşkeş olacak. taraftardan kulübe para akışı olmayacak ama kulüpden taraftara para akışı olacak özlediğiniz bunlarsa zaten geliyor istediğinizi yakında bulacaksınız. kartal yuvalarında çeşitler azaldı. müşteride azaldı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ankaragücü, Beşiktaşlı futbolcu Orkan Çınar ile prensip anlaşmasına vardı.
Darısı diğer fayda sağlayamadığımız oyuncuların başına  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Darısı diğer fayda sağlayamadığımız oyuncuların başına  :tabe:

🙏

Çevrimiçi yaço58

Bence yanılıyorsunuz..

Taraftar futbolcusunu kolay kolay ıslıklamaz, abuk sabuk şeyler yapmadıkça. Ama müşteriler çok kolay ıslıklar. Biraz performans düşsün anında satarlar. Oğuzhanı vs yi satanlar bu cep telefonlu müşterilerdir, sahip çıkmaya çalışanlar da taraftardır(şahidim).
Aralara  sokulan taraftar adedi komik sayılarda ( sokanlar kim onu da merak ettim) baskı olarak ıslık çalmayı bu taraftarlar mı engelliyor ?!! 
En ucuz biletin 100 TL, en ucuz kombinenin 2300 TL olduğu yerde taraftarı nerede bulacaksınız zaten...
Paralar nerde tepkilerini protesto eden müşteriler şu an hala aynı yerlerindeler mi ? yoksa onlar da nerde olduğunu merak ediyorlar mı ?
Ben yeni stattaki profilden hiç memnun değilim, 2 kombinem var klube devredip duruyorum, yeter ki bu müşterilerle muhatap olmayayım.
Göztepedeki ambiyans mı ? vodafone da ki mi ?  benim tercihim sonunda kadar göztepe. Sizlerin tercihi sanırım stadyumları barcelona taraftarı formatında ve gelişmişliğinde! görmek...
Neye göre müşteri taraftarı ayrımı yapılıyor onu Bi söyleyin bilelim burada kriter ne Vodafone ilk 2 sene muazzamdı şlde muazzamdı şl bilet fiyatlarıda pahalıydı yani sizin çıkarına göre müşteri gelince de atmosfer oluşuyor sorunu yanlış yerde arıyorsunuz

Umut Nayir Elazığ'da.

Çevrimiçi Necmi

Çebi'nin suçunu açıklayın herkes bilsin bu adamın suçunu.

Bu bankalar birliği anlaşmasına bizi götürenler bu kulübe en büyük ihaneti yapmış kişilerdir. Siyasi konu olduğu için fazla bir yorum yapmak istemiyorum. Herşeyde olduğu gibi bunun da farkına geç varacağız maalesef.

çebi bu kulübün 5,5 yıl mali işlerinin başındaki kişiydi.  ben kimseyi suçlu ilan etmedimki çebinin suçlu olduğu şeyleri söyleyeyim
sadece siz suçluyorsunuz çebide işin içindeydi nasıl durumun köyülüğünü anlatırken çebiyi işin içinden çıkarabiliyorsunuz diyorum bir suç varsa herkes suçlu olur bence
bankalar birliği anlaşmasına gelince burda kimse birşey demezken ben bu anlaşma sadece mali borçları kapsıyorsa bankaların borçlarını kurtarma anlaşmasıdır demişdim.
yorum bile yapamadığın siyasi bir durumda nasıl başkalarını ihanetle suçluyorsun. bun  anlaşma Fikret orman aday olmasaydı direk Çebi seçilseydi olmayacakmıydı sence
bu anlaşmayı bir biz yapmadık bütün kulüpler yaptı. yapmayada zorlandı bence. ben kişileri suçlamadan bu bankalar biriliği ile alakalı olumlu ve olumsuz fikirlerimi söylemişdim zaten. bütün borçların yapılanmasını kapsıyorsa olumlu olur ama sadece mali borçlarla alakalı olursa biz geri kalan borçları ödeyemez duruma geliriz demişdim. Ama bu anlaşmaya kulüpler nasıl zorlandıysa emin ol bu yönetim olsa onlarda imzalardı kimse birşeylerin üzerinden prim yapmasın neden bu anlaşma tartışılırken bir allahın kulu çıkıp itiraz etmedi. bir kaç taraftar tartışdı işde biliyormusun bu konuyu tartışan senle ben ender kişilerdeniz. yönetime muhalif kanattan bizim kadar Beşiktaşı düşünen iki kişi yoktu malesef 5,5 yıl yönetimde olup ayrıldıktan sonra Fikret orman karşısına aday olarak çıkmam diyen biri ve bu süre zarfında yanlış varsaki şu anki konuşmalarına göre var tek bir eleştiri bile yapmayan  şimdi konuşma hakkına sahipmi. Ben herşeyi geçtim bu hatalar yapılıyordu madem 1,5 yıl neden sustun diyorum. neden Beşiktaşın dahada kötüye gitmesine göz yumdun. bu şimdi konuşunca seni haklı yapmıyorki. Ben Çebinin gelmesini isteyen biriyim yanlış anlaşılma olmasın. Çebiye karşı değilim ama geldiğinden beri hiç bir icraat görmüyorum. sanki tek amaçları eski yönetimi kötülemek başka bir hedefleri yok. şimdi tff suçlanıyorda transfer yapamıyoruz diye yapmak içinde bir çaba yokki.
bana göre 8 numara almayacaklarsa zaten transfer yapmasınlar. çünkü boş olur yapılacak transfer.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

çebi bu kulübün 5,5 yıl mali işlerinin başındaki kişiydi.  ben kimseyi suçlu ilan etmedimki çebinin suçlu olduğu şeyleri söyleyeyim
sadece siz suçluyorsunuz çebide işin içindeydi nasıl durumun köyülüğünü anlatırken çebiyi işin içinden çıkarabiliyorsunuz diyorum bir suç varsa herkes suçlu olur bence
bankalar birliği anlaşmasına gelince burda kimse birşey demezken ben bu anlaşma sadece mali borçları kapsıyorsa bankaların borçlarını kurtarma anlaşmasıdır demişdim.
yorum bile yapamadığın siyasi bir durumda nasıl başkalarını ihanetle suçluyorsun. bun  anlaşma Fikret orman aday olmasaydı direk Çebi seçilseydi olmayacakmıydı sence
bu anlaşmayı bir biz yapmadık bütün kulüpler yaptı. yapmayada zorlandı bence. ben kişileri suçlamadan bu bankalar biriliği ile alakalı olumlu ve olumsuz fikirlerimi söylemişdim zaten. bütün borçların yapılanmasını kapsıyorsa olumlu olur ama sadece mali borçlarla alakalı olursa biz geri kalan borçları ödeyemez duruma geliriz demişdim. Ama bu anlaşmaya kulüpler nasıl zorlandıysa emin ol bu yönetim olsa onlarda imzalardı kimse birşeylerin üzerinden prim yapmasın neden bu anlaşma tartışılırken bir allahın kulu çıkıp itiraz etmedi. bir kaç taraftar tartışdı işde biliyormusun bu konuyu tartışan senle ben ender kişilerdeniz. yönetime muhalif kanattan bizim kadar Beşiktaşı düşünen iki kişi yoktu malesef 5,5 yıl yönetimde olup ayrıldıktan sonra Fikret orman karşısına aday olarak çıkmam diyen biri ve bu süre zarfında yanlış varsaki şu anki konuşmalarına göre var tek bir eleştiri bile yapmayan  şimdi konuşma hakkına sahipmi. Ben herşeyi geçtim bu hatalar yapılıyordu madem 1,5 yıl neden sustun diyorum. neden Beşiktaşın dahada kötüye gitmesine göz yumdun. bu şimdi konuşunca seni haklı yapmıyorki. Ben Çebinin gelmesini isteyen biriyim yanlış anlaşılma olmasın. Çebiye karşı değilim ama geldiğinden beri hiç bir icraat görmüyorum. sanki tek amaçları eski yönetimi kötülemek başka bir hedefleri yok. şimdi tff suçlanıyorda transfer yapamıyoruz diye yapmak içinde bir çaba yokki.
bana göre 8 numara almayacaklarsa zaten transfer yapmasınlar. çünkü boş olur yapılacak transfer.
İmzaların hepsinin Çebi'den geçtiğini ,  son kararlari Çebi'nin aldığını , Beşiktaş 'ta başkanlık sistemi olmadığını kararların konsolide alındığını söyleyen, iddia eden varsa çıksın. Demesi kolay 5.5 yıl oradaydı diye. Böyle deyince hep beraber el ele yaptılar diye en suçlu en sorumlu olanların suçu herkese dağıtılıyor. Net kimin ne sorumluluğu varsa bilelim.

Bankalar birliği hakkında bilmiyorum diye bir ifadem olmadı. Yazdığımı yanlış yorumlamışsın. Kısaca bu anlaşma bir ihanet anlaşmasıdır bu anlaşmanın zeminini hazırlayan ve imzalayanlar Beşiktaş'a en büyük ihaneti yapmıştır diye yazmışım. Maalesef durumun vahametini göremeyen ben değil sensin Necmi abi.

Bankalar birliğinden 270 küsür milyon TL  alan vizyonlu adamlar kulübün harcamalarına limit getirilmeden alsaymış 8 numara. Ne kadar vizyonlu olduklarını anlamak için Avcı gibi bir teknik adamı getirmelerine bakmak yeterli.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynadığı maçta taraftarlarının saha olayları nedeniyle Beşiktaş'a 24 bin lira para cezası verildi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor da taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle ve ihlalin aynı sezon içinde kupa kategorisinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası aldı.

Kaynak: AA

Çevrimdışı caner.eryigit

vodafonedan önce taraftar vardıda ne yaptı söylermisin başarılarını sayalımmı etoo ya destek çıkması van için kaşkol atması
desibel rekoru gerçi vodafoneda beğenmediği müşteriler kırdı o rekoru ama gördüğün gibi bizim taraftar aksiyonlarımız hep taraftar markasının artmasına yönelik
yoksa inönüde takımı arşa falan yükseltmedi hakemleri baskı altına almadı biz ikiyıl stad açıldıktan sonra hakemlerden ciddi baskı yemedik çok karar biliyorum taraftar nedeniyle verilmiş  ne zaman hakemler baskı kurmaya başladı o beğenmediğin müşteriler kırıldıktan gruplar kontrolü ele aldıktan sonra o beğenmediğin vodafone u iki yıldır çarşı ve antipati yönetiyor bilmem farkındamısın müşteri dediklerinde çekilmeye başladı bu sefer stad büyük o müşteriler çekildiğinde dolmayacak ve hiç ambiyansıda kuramayacaklar kendi bildikleri gibi bile yapamayacaklar
bu arada parası olan Beşiktaşlı müşteri değildir Beşiktaş için seve seve para harcayan birşeyler veren almayan taraftardır. o müşteriler gittiğinde forma satışları 500 binde 100 binin altına düşecek 30 binkombineden 10 bin kombineye düşecek o 10 bin kombineninde yarısı peşkeş olacak. taraftardan kulübe para akışı olmayacak ama kulüpden taraftara para akışı olacak özlediğiniz bunlarsa zaten geliyor istediğinizi yakında bulacaksınız. kartal yuvalarında çeşitler azaldı. müşteride azaldı.
@Necmi abiye katılıyorum 3 senedir kombinem var stad da ki değişimi burada pek çok kez yazdım.
Resmen profili değiştirdiler kendi egolarını tatmin etmekten başka birşey yaramıyorlar kusura bakmasınlar.
Sahada hır gür çıkıyor rakip gole gidiyor adam musalla taşı tezahüratı yapıyor.
Zaten o tezahüratı ne zaman yapsak gol yiyoruz hiç şaşmıyor.
Stadın ilk açıldığı ile son 2-3 senedir ki  taraftar profili tamamen olumsuza döndü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oğuzhan'ın açıklamaları  :tabe: Geri dönmeye niyeti yok gibi konuşmuş. İnşallah Beşiktaş'a para kazandırırım demiş  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1222167982635352065

Beşiktaş Tarihi
★★★

Oğuzhan'ın açıklamaları  :tabe: Geri dönmeye niyeti yok gibi konuşmuş. İnşallah Beşiktaş'a para kazandırırım demiş  :tabe:

yolu açık olsun  :bye:

Çevrimdışı mrred

ben hukuktan anlamam ama insan hakları mahkemesi böyle karar aldıysa tahkimle alakalı
hukuksal süreç başlar diye düşündüm bu karar emsal gösterilir mahkemeye baş vurduğunda red yeme yolu kapanır.
aksi durumda türk hukuk sistemi tarafsız olmayan bir kurumu kolluyor durumu ortaya çıkar sanki
Kararı tam okumadım fakat büyük ihtimal tahkim kurulunun oluşması ve üyelerinin bağımsız ve tarafsızlığı ile ilgili bir durum vardır. Zaten apaçık belli olan bir haksızlıktı AİHM sayesinde tescillenmiş oldu. Bu AİHM kararlarının Türkiye'de yaptırım yetkisini kabul edenlerden Allah bin kere razı olsun. Türkiye'de insan hayatına dokunur bir çok şey AİHM'in verdiği kararlar sayesinde oldu...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gitmesi iyi oldu
Bu sene zaten bitti, hollanda ligi nispeten daha çok isteyebileceği bir lig.
Güzel bir sezon geçirip geri gelir faydalı olur inşallah.

Çevrimdışı Alper1903

2016’dan sonra performansini koruyabilse ustune fizik de kassa cok baska yerlere gelebilirdi. Cenk’in gittigi premier lige Oguzhan 100 kere giderdi. Cenk kotu yorumu cikmasin, Oguzhan’in farkli meziyetleri var.
Umarim doner, severim Oguzhan’i.

Çevrimdışı mrred

@Necmi abiye katılıyorum 3 senedir kombinem var stad da ki değişimi burada pek çok kez yazdım.
Resmen profili değiştirdiler kendi egolarını tatmin etmekten başka birşey yaramıyorlar kusura bakmasınlar.
Stadın ilk açıldığı ile son 2-3 senedir ki  taraftar profili tamamen olumsuza döndü.

Sadece ego tatmini olduğuna emin misin ?
Gezi davasındaki savcılık ve mahkeme ifadelerine bir göz at . Ben onları okuyunca şok olmuştum. Çarşıyı severdim o zaman bazı soru işaretlerim oluşmaya başladı. Bu adamlar karşı çıktıkları adamlarla İstanbul Seçimlerinde kanka oldular. Bunların yolundan asla gidilmez . Dedikleri destekledikleri veyahut desteklemedikleri şeyi 10 kere düşüneceksin çünkü işin içinde iş olabilir...Hiç güvenemiyorum
Büyük devletler küçük devletleri hizaya getirmek için paramiliter örgütler vasıtası ile psikolojik asimetrik savaş yaparlar. Kara propaganda şimdinin ifadesi ile "algı" , soru şu ? Bir taraftar grubunun ne istemeye ya da ne istememeye hakkı vardır ?
Benim görüşüm ; Göze hoş gelen futbol sonra kazanmak. Başkası kazanmayı öncelik hale getirebilir ona da saygım sonsuz ama ben böyle düşünüyorum.
Göze hoş gelen futbol nedir ? Kişiden kişiye değişir kimisi hızlı hücum sever kimisi devamlı atak üstüne atak yapan sever kimisi sert koşan topsuz baskı yapan takımı çok sever kimisi 100 pas yapıp o şekilde gol atmaya seven takım sever...
İnsanların çoğunluğundan oluşan bir taraftar grubu ne yapabilir ne yapamaz ?
1.Yönetim getirip götüremez
2.Yönetimin aldığı "sportif" kararları eleştirebilir fakat yönetime "emredemez" ya da yönetim aleyhine "algı" yapamaz.
3.Her konuda fikrini söyler fakat fikri dinlenmeyince "isyan" edemez.
4.Güzel futbol oynanmıyorsa sportif kararları alanları istifaya çağırabilir fakat bunun için "makul bir süre" sabretmesi gerekir.

Bunların hiçbirini yapmıyorsa o taraftar grubu benim gözümde paramiliter unsurlar taşıyordur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı sozkul

Yeni yönetimi eleştirmek için biraz erken davranıp hiç marj tanımıyorsun Necmi.
Fikret Orman'a da bir eleştirin var mı peki?
Yoksa durum çok kötü diyerek yeni yönetim yalan mı söylüyor?  Öyleyse Fikret Orman neden 3 kongre yaptı bir senede?
Madem bırakıp gidecekti neden bu transferleri ve bankalar birliği antlaşmasını yaptı?  Daha önceden başlamıştı bu paralar nerede hikayesi, dolaysıyla ben paralar nerede dendiği için kırılıp gittiğine inanmıyorum, sen inanıyor musun? Bence paralar bittiği yolun sonu göründüğü için gitti.
Bu bankalar birliği anlaşmasını iyiniyetli adam yapmaz diye düşünüyorum. Ya kötü niyetlidir, ya bir yerden emir gelmiştir.

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2020, 18:28:04 sozkul ]

Çevrimiçi Necmi

sorun burda zaten Caner
iki tip konuşan taraftar var biri stada gidip durumu yerinde gözlemleyen diğeride sosyal medyadan etkilenip konuşan
böyle olunca otomatik sosyal medyada hiç bir bilgisi olmadan birçok fikri olan insanların etkisinde kalınıyorki bu stad konusunda
yazılanları yazanların çoğu maçlara gelmeyen ergen taraftar tarafından yazılıyor çok kişi yazıyor diye doğru olmaz birşey
burda iki dönemide yaşayan gözlemleyen insanlar var. ben iki sezon önce söylemişdim bu değişimi ve grupların tribünleri etki altına almaya çalıştığını ve insanlara kendilerine uymadıkları için saldırdıklarını. Eski yönetim bunu belli oranlarda engelliyordu ama şimdi o duvarda kalmadı malesef.
işde durum ortada para verip maç izleyen taraftar bunu yaptığı için aşağılanır oldu.

Çevrimdışı sozkul

zamanında biliç hakkındaki fikrimi söylemişdim devre arasında hatta hemen gönderilmeli demişdim
şunu o nedenle rahatlıkla söyleyebilirim nasıl devre arası biliç ingiliz takımıyla anlaştı aynı şekilde şenol güneşde milli takımla anlaştı
etik açıdan şenol güneşle biliç arasında bir fark göremiyorum o nedenle bugün avcı güzellemesi yapanlara biliç güzellemesi yapanlara ileri geri konuşuyorsun ama ben şenol güzellemesi yapanlarada aynı bakıyorum arada bir fark yokki üç hocayada gitsin diyen biri olarak Beşiktaşa verdiği katkı düşünüldüğünde biliçi bunlardan bir tık önde görüyorum
herşeyi siyah yada beyaz olarak görüyorsunuz bu yanlış teraziye konur kişiler yaptıkları olumlu olumsuz haraketler tartılır. avcının oyun tarzı şenol güneşin verdiği katkıdan daha az değil topu topu yarım devre yönetti takımı neye göre rezil olduğunu söylüyoruz geçen sene ilk yarıda takım bu senekinden dahamı iyiydide şenol güneş mükemmel olurken avcı rezil oluyor. avcı kadroyu çöpe çevirmiş deniyor iyide geçen seneki kadro duruyor üstüne ilave yapıldı nasıl avcı çöpe çevirmiş oluyor.
avcıyı hiç istemeyen biri olarak söylüyorum haksızlık ediyorsunuz avcı evet Beşiktaşı yönetecek kapasiteye sahip bir hoca değildi ne teknik olarak nede mantelite olarak
ama bunu yazın söylediğimde herkes bana karşıydı şimdi gördükten sonra konuşmak herşeyi iyi biliyormuş gibi konuşmak tuhaf değilmi iyi biliyorsa bunu yaşanmadan söyleyecekti insanlar yaşandıktan sonra konuşmak gereksiz oluyor.  iki ile ikinin dötr olduğu gerçeği ne kadar netse Beşiktaş ve avcı bileşiminin olmayacağı gerçeğide zamanında o kadar netti.
lütfen çelişkili olmayalım bizi aldatıp ingiltereye kaçan adam yerin dibine sokulurken bizi aldatıp milli takıma kaçan adamı arşa çıkartmayalım. unutuldu yüzümüze baka baka yalan söylediği milli takımla hiç görüşmemiş berberde karşılaşmışlar diye bizimle dalga geçen benmiydim. neden tff başkanının uzun süredir gizli gizli görüşüyorduk lafına yalanlama yapmadı. iş kandırmaya aldatmaya gelirse kusura bakmayın şenolun eline kimse su dökemez. o nedenle aynı satırda biliç gömüp şenol övmek bana uymuyor.
Fikret orman döneminde gelen samet biliç şenol ve avcı hepsi yanlış seçimdi. bunların içinde samet ve biliçin takım anlamında katkıları oldu. Şenol güneş döneminde her sene takım bir tık daha kötüye gitti. Şenol güneş takıma değil kendi kariyerine katkı sundu o nedenle zaten takım ligde yerde sürünürken şl de na mağlup grupdan çıktı o gün bunu savunanlar varken karşı geliyordum şl değilde lige önem versek şampiyon olurduk ve bu Beşiktaş için hayati önem arz ediyordu. ama şenol güneş bunu umursamadı şl deki başarı kendisi için daha önemliydi. zaten sonuçlarıda onun menfaatine oldu. bizde yerle bir olduk. milli takımla anlaştı ondan Beşiktaşla yarım devre ilgilendi işde sonuç başarılı bir ikinci yarı. Bazı arkadaşlar o zaman bunu burakın gelmesine yordu ama burak bu sene sezon başından itibaren Beşiktaşda hani nerde katkı.
doğru okumak lazım olayları illaki biri yanlış dediğimizde bu diğerini doğru yapmıyor.  Sevdiğimiz birini korumak için yaptığı her yanlışı başkalarının üzerine atmaya çabalıyoruz bu yanlış sevdiğin insanlarda yanlış yapabilir sevdiğinide eleştirebilirsin. sevmediğin insanlarda doğru yapabilir doğru işlerini alkışlamak yanlış değildir kişi olarak sevmeyebilirsin mesela ben kişi olarak Fikret ormanı sevmem ama her doğrusunu alkışladım  çebiyide kişi olarak severim doğru yaptıklarında alkışlayacağım geçen sozkul beni eleştirdi bu yönetime neden sıcak davranmıyorsun Fikret ormana davrandığın gibi değilsin dedi ama ne yapabilirimki daha doğru yaptıkları birşey yokki. yapsalar ilk alkışlayan ben olurum geldiklerinden beri eski yönetime saldır taraftar güdümünde kararlar al bu alkışlanacak bir durum değilki çarşının kuklası olmuş bir yönetim görüyorum tribüne oynuyor. inşallah yanılırım sergen konusundada yönetim konusundada yoksa Beşiktaşı çok kötü günler bekliyor bu seneyi geçtim zaten ama gelecek seneyide kaybederiz. tek tesellim sergen taraftar güdümüne girmez. o nedenle çok kısa sürede taraftarla arası açılabilir.

Sevgili Necmi sen Şenol hoca geldiğinde ona karşıydın, Avcı'ya da karşıydın, şimdi Sergen'e karşısın, Samet'i de istememiştin galiba, Biliç'i hatırlamıyorum.
Şimdi kimi getirsek karşı çıkmazdın?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sevgili Necmi sen Şenol hoca geldiğinde ona karşıydın, Avcı'ya da karşıydın, şimdi Sergen'e karşısın, Samet'i de istememiştin galiba, Biliç'i hatırlamıyorum.
Şimdi kimi getirsek karşı çıkmazdın?

Necmi abinin yapısı bu  :lol: Herşeye karşı

Çevrimdışı mrred

Umut Nayır geçen sene vardı ve Şenol Hoca yetersiz  gördüğü için kiralanmıştı. Geçen sene varolupta şu şu anda olmayan golcü kim var giden? Yani kayıp yok artıdan Umut var. Bu yeteneği keşfedip parlattıysa Abdullah hoca ekstradan, niye bu durumdayız?
Soruyu anlamadım abi :D
The great gig in the sky