@Necmi abiye katılıyorum 3 senedir kombinem var stad da ki değişimi burada pek çok kez yazdım.
Resmen profili değiştirdiler kendi egolarını tatmin etmekten başka birşey yaramıyorlar kusura bakmasınlar.
Sahada hır gür çıkıyor rakip gole gidiyor adam musalla taşı tezahüratı yapıyor.
Zaten o tezahüratı ne zaman yapsak gol yiyoruz hiç şaşmıyor.
Stadın ilk açıldığı ile son 2-3 senedir ki taraftar profili tamamen olumsuza döndü.
Sadece ego tatmini olduğuna emin misin ?
Gezi davasındaki savcılık ve mahkeme ifadelerine bir göz at . Ben onları okuyunca şok olmuştum. Çarşıyı severdim o zaman bazı soru işaretlerim oluşmaya başladı. Bu adamlar karşı çıktıkları adamlarla İstanbul Seçimlerinde kanka oldular. Bunların yolundan asla gidilmez . Dedikleri destekledikleri veyahut desteklemedikleri şeyi 10 kere düşüneceksin çünkü işin içinde iş olabilir...Hiç güvenemiyorum
Büyük devletler küçük devletleri hizaya getirmek için paramiliter örgütler vasıtası ile psikolojik asimetrik savaş yaparlar. Kara propaganda şimdinin ifadesi ile "algı" , soru şu ? Bir taraftar grubunun ne istemeye ya da ne istememeye hakkı vardır ?
Benim görüşüm ; Göze hoş gelen futbol sonra kazanmak. Başkası kazanmayı öncelik hale getirebilir ona da saygım sonsuz ama ben böyle düşünüyorum.
Göze hoş gelen futbol nedir ? Kişiden kişiye değişir kimisi hızlı hücum sever kimisi devamlı atak üstüne atak yapan sever kimisi sert koşan topsuz baskı yapan takımı çok sever kimisi 100 pas yapıp o şekilde gol atmaya seven takım sever...
İnsanların çoğunluğundan oluşan bir taraftar grubu ne yapabilir ne yapamaz ?
1.Yönetim getirip götüremez
2.Yönetimin aldığı "sportif" kararları eleştirebilir fakat yönetime "emredemez" ya da yönetim aleyhine "algı" yapamaz.
3.Her konuda fikrini söyler fakat fikri dinlenmeyince "isyan" edemez.
4.Güzel futbol oynanmıyorsa sportif kararları alanları istifaya çağırabilir fakat bunun için "makul bir süre" sabretmesi gerekir.
Bunların hiçbirini yapmıyorsa o taraftar grubu benim gözümde paramiliter unsurlar taşıyordur.