2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2997862 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Yaw biz hep kendimizi eleştiriyoruz iyi güzel de bir rakip diye bir şey var. Onları neden hiç hesaba katmıyoruz kendi kendimize biraz haksızlık yapıyoruz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

sorun burda zaten Caner
iki tip konuşan taraftar var biri stada gidip durumu yerinde gözlemleyen diğeride sosyal medyadan etkilenip konuşan
böyle olunca otomatik sosyal medyada hiç bir bilgisi olmadan birçok fikri olan insanların etkisinde kalınıyorki bu stad konusunda
yazılanları yazanların çoğu maçlara gelmeyen ergen taraftar tarafından yazılıyor çok kişi yazıyor diye doğru olmaz birşey
burda iki dönemide yaşayan gözlemleyen insanlar var. ben iki sezon önce söylemişdim bu değişimi ve grupların tribünleri etki altına almaya çalıştığını ve insanlara kendilerine uymadıkları için saldırdıklarını. Eski yönetim bunu belli oranlarda engelliyordu ama şimdi o duvarda kalmadı malesef.
işde durum ortada para verip maç izleyen taraftar bunu yaptığı için aşağılanır oldu.
Valla abi koşa koşa gittiğim her maça ayaklarım geri geri giderek tabiri caizse sürüne sürüne gidiyorum.
Bütün büyüsünü bozdular Stadın.
Gelen rakipler güle oynaya kazanıp bizi yaralayıp gidiyorlar.
Leipzig maçını hayatım boyunca unutmam mesela 3 gün kulağım çınladı öyle bir atmosfer vardı.
Meşhur liverpool maçında da tribündeydim bunlar unutulmazlarım..
Devamlı tezahürat işleri fln hikaye
Anlık pozisyonlara tepki veriyorduk eli ayağı titriyordu herkesin.
Bu adamlar tribüne döndükten snr büyü bozuldu.
Eski günlere döneriz inş da her köşeyi tuttular artık çok zor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Sadece ego tatmini olduğuna emin misin ?
Gezi davasındaki savcılık ve mahkeme ifadelerine bir göz at . Ben onları okuyunca şok olmuştum. Çarşıyı severdim o zaman bazı soru işaretlerim oluşmaya başladı. Bu adamlar karşı çıktıkları adamlarla İstanbul Seçimlerinde kanka oldular. Bunların yolundan asla gidilmez . Dedikleri destekledikleri veyahut desteklemedikleri şeyi 10 kere düşüneceksin çünkü işin içinde iş olabilir...Hiç güvenemiyorum
Büyük devletler küçük devletleri hizaya getirmek için paramiliter örgütler vasıtası ile psikolojik asimetrik savaş yaparlar. Kara propaganda şimdinin ifadesi ile "algı" , soru şu ? Bir taraftar grubunun ne istemeye ya da ne istememeye hakkı vardır ?
Benim görüşüm ; Göze hoş gelen futbol sonra kazanmak. Başkası kazanmayı öncelik hale getirebilir ona da saygım sonsuz ama ben böyle düşünüyorum.
Göze hoş gelen futbol nedir ? Kişiden kişiye değişir kimisi hızlı hücum sever kimisi devamlı atak üstüne atak yapan sever kimisi sert koşan topsuz baskı yapan takımı çok sever kimisi 100 pas yapıp o şekilde gol atmaya seven takım sever...
İnsanların çoğunluğundan oluşan bir taraftar grubu ne yapabilir ne yapamaz ?
1.Yönetim getirip götüremez
2.Yönetimin aldığı "sportif" kararları eleştirebilir fakat yönetime "emredemez" ya da yönetim aleyhine "algı" yapamaz.
3.Her konuda fikrini söyler fakat fikri dinlenmeyince "isyan" edemez.
4.Güzel futbol oynanmıyorsa sportif kararları alanları istifaya çağırabilir fakat bunun için "makul bir süre" sabretmesi gerekir.

Bunların hiçbirini yapmıyorsa o taraftar grubu benim gözümde paramiliter unsurlar taşıyordur.
Siyasete yanaşmayın deyip herkesi eleştiren arkadaşlar.
Dibine kadar siyasetin içinde.
Bitmedi zaten onların arabesk kültürü ne geliyorsa başımıza ondan geliyor zaten.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Soruyu anlamadım abi :D
Kısaca Pektemek gitti diye mi bu takım pozisyona giremiyor gol atamıyor demiş Süleyman abi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen'in yardımcıları bir bir Beşiktaş'a imza attığını açıklıyor. 19:03 bekliyoruz hala  :tabe:

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Yeni yönetimi eleştirmek için biraz erken davranıp hiç marj tanımıyorsun Necmi.
Fikret Orman'a da bir eleştirin var mı peki?
Yoksa durum çok kötü diyerek yeni yönetim yalan mı söylüyor?  Öyleyse Fikret Orman neden 3 kongre yaptı bir senede?
Madem bırakıp gidecekti neden bu transferleri ve bankalar birliği antlaşmasını yaptı?  Daha önceden başlamıştı bu paralar nerede hikayesi, dolaysıyla ben paralar nerede dendiği için kırılıp gittiğine inanmıyorum, sen inanıyor musun? Bence paralar bittiği yolun sonu göründüğü için gitti.
Bu bankalar birliği anlaşmasını iyiniyetli adam yapmaz diye düşünüyorum. Ya kötü niyetlidir, ya bir yerden emir gelmiştir.

yeni yönetimi yöneticilik bazında eleştirmiyorumki sadece geldiklerinden beri yaptıkları şeyler sadece eski yönetime sallamak
tamam yanlışlar varsa o zaman harakete geçecekler biz konuşuruz ama onların işi konuşmak değil eyleme geçmek.
ama sadece konuşuyorlar.
bankalar birliği anlaşmasını eleştiren en başta bendim bu unutuldumu sürekli bu anlaşma bütün borçlarımı kapsıyor yoksa sadece mali borçlarımı kapsıyor deyip durdum.
kaldıki anlaşmanın özü hakkında birşey bilmiyorduk şimdi yönetim eleştiriyor ama farkındamısın anlaşmanın özü hakkında yine birşey bilmiyoruz.
neyi eleştirdiklerini bile bilmiyoruz. açıklasınlar bir zahmet bizde bilelim o zaman. Biz burda durmuş hiç bilmediğimiz konular hakkında fikir beyan edip tartışmalar yapıyoruz
kim ne diyor söylediğinin ne kadarı doğru hiç birşey belli değil suya yazı yazıyoruz.
fikret ormana eleştirim varmı konusuna gelince olduğunda neden görmedin daha erken seçime ilk gidişinde tepki göstermişdim ve liste açıklandıktan sonrada bu yönetime hiç bir desteğim yok artık demişdim. ne yani bazıları gibi sürekli tekrarlamammı lazım bir şeyleri ben fikrimi bir kere söylerim zamanında sonrada sürekli bunu tekrarlamam avcı ile alakalıda fikrimi en başta söylemişdim ama hoca olduktan sonra onu gömüp durmadım bir şans verdim dönüşü yoktu nihayetinde

ben yeni yönetim gelmeden önce fikrimi söylemişdim zaten o nedenle yönetimi yönetim konusunda eleştirmiyorum beklentim doğrultusunda haraket ediyorlar
eleştirdiğim konu güncel konular yönetimle alakalı değil çok konuşuyorlar çok şikayet ediyorlar diye eleştiriyorum o makam şikayet etme makamı değil şikayetleri çözme makamı
kime şikayet ediyorlar ve kim çözecek bu şikayet ettikleri konuları bizmi. milletin ağzına sakız oluyoruz. başka ne işe yarıyor.
bak transfer başladığından beri transferle alakalı tek mesajımı bulamazsın neden bulamazsın çünkü gerçekten hiç ilgilenmiyorum
çünkü beklentim yok böylece hayal kırıklığımda olmuyor. ve bilakis yönetimi bu konuda haklı görüyorum transfer yapmamaları lazımdı
avcı konusunda geç kaldılar bu konu şimdi sonlanmamalıydı daha önce yapamadıysan o zaman sezon sonunu bekle taraftar baskısına yenik düşme
hadi gönderdin sergenin gelmesi başka yanlış hiçmi fikrin yokda sergen istiyor taraftar diye sergeni getiriyorsun.
daha önceki yönetimi eleştirmedim şenolu istemedim bunu eleştirirken eleştirim yönetim eleştirisi olmuyormuydu avcıyıda istemedim bu yönetim eleştirisi değilmi avcının getirilmesi hata dediğimde bu hatayı kim yapmış oluyor. neden eleştirdiğim zamanları görmeyip sanki sürekli destek vermişim gibi konuşuyorsunuz
Fikret orman bu kafayla kendi yaptığı staddan yuhalanarak gider dediğimde fikret orman adımlarını onaylamışmı oluyorum yoksa yaptıklarının yanlış olduğunu ve onu sona taşıdığınamı işaret ediyorum ve bunu forumda ilk söyleyen kişide benim neden bunları görmeyip sürekli fikret ormanı şartsız savunduğumu söylüyorsun.
ben yalnızca yaptığı iyi şewyleri insanlar saldırırken hiç görmek istememelerinden tepki verdim insanlar iyi yada kötü olmaz iyi ve kötü işler yapar insanları iyi yapan yaptıkları iyi işlerin daha fazla olmasıyla alakalı ben çebiyi eleştirmiyorum sadece insanlara eski yönetimi eleştirip çebiyi gçğe çıkarırken aslında çebi o eski yönetimin bir parçası diyorum
bu bundan sonra başkanlık süresinde kötü olacak anlamımı çıkartır hayır belki mükemmel başkan olacak hele bir başkanlık yapmaya başlasın görelim.

Çevrimdışı mrred

Siyasete yanaşmayın deyip herkesi eleştiren arkadaşlar.
Dibine kadar siyasetin içinde.
Bitmedi zaten onların arabesk kültürü ne geliyorsa başımıza ondan geliyor zaten.

Çarşının malum liderinin youtube kanalında "ocakbaşı" sohbetlerini bazen dinliyorum.
Konuşmasının tonu hep tehdit. Yönetime veya hocaya genelde şu şekilde konuşuyor ;
Bak öyle yapmazsanız taraftar ayağa kalkar, bak böyle açıklamalar yapma taraftar sevmez hep. Hep taraftar adına hep bir tehdit tonunda konuşuyor.
Sen kimsin ya da nesin  Beşiktaş yönetimini ve hocasını tehdit ediyorsun ? Bu cürreti nereden alıyorsun sana bu hakkı ya da cürreti kim verdi ? Sen birilerinin adamı mısın yoksa ? Herkes haddini bilecek.
The great gig in the sky

Çevrimiçi sozkul

Soruyu anlamadım abi :D

Şöyle diyeyim o zaman, Avcı'nın Umut Nayır ile çalışmak zorunda kalmasını onun şansızlığı gibi anlattığını düşündüm, (yanlış mı anlamışım?) ama Umut Nayır bu yıl fazladan vardı, ortada bir şanssızlık yoktu diye ifade etmeye çalıştım, güzel anlatamamışım sanırım..

Çevrimdışı caner.eryigit

Çarşının malum liderinin youtube kanalında "ocakbaşı" sohbetlerini bazen dinliyorum.
Konuşmasının tonu hep tehdit. Yönetime veya hocaya genelde şu şekilde konuşuyor ;
Bak öyle yapmazsanız taraftar ayağa kalkar, bak böyle açıklamalar yapma taraftar sevmez hep. Hep taraftar adına hep bir tehdit tonunda konuşuyor.
Sen kimsin ya da nesin  Beşiktaş yönetimini ve hocasını tehdit ediyorsun ? Bu cürreti nereden alıyorsun sana bu hakkı ya da cürreti kim verdi ? Sen birilerinin adamı mısın yoksa ? Herkes haddini bilecek.
Camianın en büyük kangrenidir onlar.
Alsın arabesklerini nereye giderlerse gitsinler.
Stad onlarsız daha güzeldi.
İnşallah düzelir de çok zor bakalım hayırlısı

Çevrimdışı mrred

Kısaca Pektemek gitti diye mi bu takım pozisyona giremiyor gol atamıyor demiş Süleyman abi
Şenol Güneş Pektemekten de verim aldı geçen sene ikinci yarıda. Benim orada eleştirim tam olarak şu, Umut Nayır Beşiktaşlı ve aidiyet duygusu son derece yüksek ve oynadığı oyun yetersiz olsa da mücadelesinden kimse şüphe edemez. Takımda paralar ödenmezken böyle oyunculara sarılması da bir opsiyondu ama Bursaspora kiralandı olabilir tercihtir. Fakat bu tercihin yapılmasını bizzat hoca istedi ise sonuçlarına da katlanır.
Sonra aynı Umut Nayır bu sene 2 maçımızı çevirdi ve verim aldık. O zaman ben de soruyorum işte alameti farikası "oyuncu geliştiren hoca" olan geçen seneki hocamız Umut Nayırı neden kullanmak istemedi ? Hem de ilk yarı seçtiği oyun Orta Kafa oyunu iken...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Sergen'in yardımcıları bir bir Beşiktaş'a imza attığını açıklıyor. 19:03 bekliyoruz hala  :tabe:

bu çağdaş atanın Beşiktaşla ne sorunu olmuşda özür diledi anlamadım bunu

Çevrimdışı caner.eryigit

Ozi kardeş iyi yazıp çizmişsin de 3 senedir maçın yok aldığın milyonlar ne olacak. Ne güzel ya herkes suçlu bir sen suçsuz.
Nasıl bir problemi varmış arkadaşın senelerdir çözemedi gitti.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir maçta protesto yemişti bir daha Beşiktaş forması giymem fln açıklamaları varmış herhalde. Bu kafa yapısıyla Beşiktaş hiçbir zaman şampiyon olamaz fln filan abi
Sosyal medya ergenleri burayı kaşıyor 2-,3 gündür.
Çok ta şey etmemek lazım

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yeni yönetimi yöneticilik bazında eleştirmiyorumki sadece geldiklerinden beri yaptıkları şeyler sadece eski yönetime sallamak
tamam yanlışlar varsa o zaman harakete geçecekler biz konuşuruz ama onların işi konuşmak değil eyleme geçmek.
ama sadece konuşuyorlar.
bankalar birliği anlaşmasını eleştiren en başta bendim bu unutuldumu sürekli bu anlaşma bütün borçlarımı kapsıyor yoksa sadece mali borçlarımı kapsıyor deyip durdum.
kaldıki anlaşmanın özü hakkında birşey bilmiyorduk şimdi yönetim eleştiriyor ama farkındamısın anlaşmanın özü hakkında yine birşey bilmiyoruz.
neyi eleştirdiklerini bile bilmiyoruz. açıklasınlar bir zahmet bizde bilelim o zaman. Biz burda durmuş hiç bilmediğimiz konular hakkında fikir beyan edip tartışmalar yapıyoruz
kim ne diyor söylediğinin ne kadarı doğru hiç birşey belli değil suya yazı yazıyoruz.
fikret ormana eleştirim varmı konusuna gelince olduğunda neden görmedin daha erken seçime ilk gidişinde tepki göstermişdim ve liste açıklandıktan sonrada bu yönetime hiç bir desteğim yok artık demişdim. ne yani bazıları gibi sürekli tekrarlamammı lazım bir şeyleri ben fikrimi bir kere söylerim zamanında sonrada sürekli bunu tekrarlamam avcı ile alakalıda fikrimi en başta söylemişdim ama hoca olduktan sonra onu gömüp durmadım bir şans verdim dönüşü yoktu nihayetinde

ben yeni yönetim gelmeden önce fikrimi söylemişdim zaten o nedenle yönetimi yönetim konusunda eleştirmiyorum beklentim doğrultusunda haraket ediyorlar
eleştirdiğim konu güncel konular yönetimle alakalı değil çok konuşuyorlar çok şikayet ediyorlar diye eleştiriyorum o makam şikayet etme makamı değil şikayetleri çözme makamı
kime şikayet ediyorlar ve kim çözecek bu şikayet ettikleri konuları bizmi. milletin ağzına sakız oluyoruz. başka ne işe yarıyor.
bak transfer başladığından beri transferle alakalı tek mesajımı bulamazsın neden bulamazsın çünkü gerçekten hiç ilgilenmiyorum
çünkü beklentim yok böylece hayal kırıklığımda olmuyor. ve bilakis yönetimi bu konuda haklı görüyorum transfer yapmamaları lazımdı
avcı konusunda geç kaldılar bu konu şimdi sonlanmamalıydı daha önce yapamadıysan o zaman sezon sonunu bekle taraftar baskısına yenik düşme
hadi gönderdin sergenin gelmesi başka yanlış hiçmi fikrin yokda sergen istiyor taraftar diye sergeni getiriyorsun.
daha önceki yönetimi eleştirmedim şenolu istemedim bunu eleştirirken eleştirim yönetim eleştirisi olmuyormuydu avcıyıda istemedim bu yönetim eleştirisi değilmi avcının getirilmesi hata dediğimde bu hatayı kim yapmış oluyor. neden eleştirdiğim zamanları görmeyip sanki sürekli destek vermişim gibi konuşuyorsunuz
Fikret orman bu kafayla kendi yaptığı staddan yuhalanarak gider dediğimde fikret orman adımlarını onaylamışmı oluyorum yoksa yaptıklarının yanlış olduğunu ve onu sona taşıdığınamı işaret ediyorum ve bunu forumda ilk söyleyen kişide benim neden bunları görmeyip sürekli fikret ormanı şartsız savunduğumu söylüyorsun.
ben yalnızca yaptığı iyi şewyleri insanlar saldırırken hiç görmek istememelerinden tepki verdim insanlar iyi yada kötü olmaz iyi ve kötü işler yapar insanları iyi yapan yaptıkları iyi işlerin daha fazla olmasıyla alakalı ben çebiyi eleştirmiyorum sadece insanlara eski yönetimi eleştirip çebiyi gçğe çıkarırken aslında çebi o eski yönetimin bir parçası diyorum
bu bundan sonra başkanlık süresinde kötü olacak anlamımı çıkartır hayır belki mükemmel başkan olacak hele bir başkanlık yapmaya başlasın görelim.
Bankalar birliği hakkında tartışmamız olmuştu Necmi abi. Ben o anlaşmanın gerçekçi olmadığını, 5 senede o anlaşmayı tamamlamanın neredeyse imkânsız olduğunu, şartların ne olduğunun belli olmadığını , muğlak olduğunu söylediğim için kötü ilan edilmiştim . Sen Fikret Beyi savunuyordun. Kişi geçmişte söylediklerini unutmamalı derken bugünkü iletimde işte bunu kastediyorum. İnsan haklı çıkar veya çıkmaz o başka bir mesele.

Maalesef Fikret Bey ve Ahmet Nur Çebi arasında çifte standart uyguluyorsun. Böyleyken sağlıklı bir yorum yapman imkânsız

Çevrimdışı worns

sanırım bir maçta yoğun şekilde ıslıklanmış. takımın kötü olduğu dönemlerdi zaten. tepki göstermiş ayrılırken beşiktaş taraftarı bu kafayla giderse on yıl şampiyon olamaz gibi bişey söylemiş. kendi istemediği halde sol bekte filan oynatılıyormuş.

açıkçası kimse hatırlamıyordu zaten kendinin performansını da pek hatırlayan yoktu :) durduk yere özür mözür diledi.

Çevrimdışı Necmi

Valla abi koşa koşa gittiğim her maça ayaklarım geri geri giderek tabiri caizse sürüne sürüne gidiyorum.
Bütün büyüsünü bozdular Stadın.
Gelen rakipler güle oynaya kazanıp bizi yaralayıp gidiyorlar.
Leipzig maçını hayatım boyunca unutmam mesela 3 gün kulağım çınladı öyle bir atmosfer vardı.
Meşhur liverpool maçında da tribündeydim bunlar unutulmazlarım..
Devamlı tezahürat işleri fln hikaye
Anlık pozisyonlara tepki veriyorduk eli ayağı titriyordu herkesin.
Bu adamlar tribüne döndükten snr büyü bozuldu.
Eski günlere döneriz inş da her köşeyi tuttular artık çok zor.

işde bazı arkadaşların özlem duyduğu inönü tribünleri geri geldi olan bu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

sanırım bir maçta yoğun şekilde ıslıklanmış. takımın kötü olduğu dönemlerdi zaten. tepki göstermiş ayrılırken beşiktaş taraftarı bu kafayla giderse on yıl şampiyon olamaz gibi bişey söylemiş. kendi istemediği halde sol bekte filan oynatılıyormuş.

açıkçası kimse hatırlamıyordu zaten kendinin performansını da pek hatırlayan yoktu :) durduk yere özür mözür diledi.

Bence en doğrusunu yaptı.
2009 yılında özür dilemiş zaten bu konu hakkında.
Şimdiden ediyorki olduda ileride bir şey çıkarsa tepki çok daha büyük olur.
İnsanların sergen geldiğinden dolayı sevinci ve onayı varken hazır, affettireyim kendimi demiş. İleride bu soru sorulursa bu konu konuşuldu halledildi der.

Çevrimdışı worns

Bence en doğrusunu yaptı.
2009 yılında özür dilemiş zaten bu konu hakkında.
Şimdiden ediyorki olduda ileride bir şey çıkarsa tepki çok daha büyük olur.
İnsanların sergen geldiğinden dolayı sevinci ve onayı varken hazır, affettireyim kendimi demiş. İleride bu soru sorulursa bu konu konuşuldu halledildi der.

yok bence de iyi yapmış ya. o oyunculuk dönemindeki silikliğiyle ilgili bi espriydi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha önce Beşiktaş'tan ayrılırken "Beşiktaş uzun süre şampiyon olmaz." gibi bir ifade kullanmış. Sonra özür dilemiş. Şimdi bize imza atınca tekrar özür diliyor ve affetmemizi istiyor. Orhan Ak gibi bir mevzusu yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben hatırlıyorum. Dediğin şekilde olmuş 1 sene oynayıp ts'ye gitmişti. Beşiktaşlı olduğu için gömülmesi normal bir durum. Avcı gibi olsa o değil biz özür dilerdik.

Çevrimdışı mrred

Şöyle diyeyim o zaman, Avcı'nın Umut Nayır ile çalışmak zorunda kalmasını onun şansızlığı gibi anlattığını düşündüm, (yanlış mı anlamışım?) ama Umut Nayır bu yıl fazladan vardı, ortada bir şanssızlık yoktu diye ifade etmeye çalıştım, güzel anlatamamışım sanırım..
Anladım.
Abi en başta bu kadroyu kabul ettiyse artık şansızlıktan bahsedilemez. Kabul etmeseydi Beşiktaşta antrenör olmak herkesin hayalidir. Fakat insanlar Abdullah Avcının gelirken ki şartları unutmasınlar. Hocanın geliş sebebi tamamen sportif
Daha önce oynattığı ve vaad ettiği bir oyun ve oyun gücü. Fakat bu oyun için sabır gerekiyordu. Taraftar sabretmemeyi seçti yönetim de taraftarı dinlemeyi seçti. Bir şekilde bir yola girildi. Zamanla doğru mu yapıldı yanlış mı yapıldı anlaşılır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş dışında herkes açıklama yaptı. Artık resmi açıklama gelse iyi olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Sergene yapılan bir eleştiriye katılmıyorum.
Şampiyonluk yaşamaması bence bir kriter değil.
Ertuğrul Bursa'da şampiyonluk yaşadı fakat Avrupa'dan teklif aldı mı ?
Ya da Hamza Hamzoğlu Gs ile şampiyonluk yaşadı ? Şampiyonluk yaşayıp yaşamaması TD seçimi için "asli" bir kriter olamaz olsa olsa "tali" bir kriter olabilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Bankalar birliği hakkında tartışmamız olmuştu Necmi abi. Ben o anlaşmanın gerçekçi olmadığını, 5 senede o anlaşmayı tamamlamanın neredeyse imkânsız olduğunu, şartların ne olduğunun belli olmadığını , muğlak olduğunu söylediğim için kötü ilan edilmiştim . Sen Fikret Beyi savunuyordun. Kişi geçmişte söylediklerini unutmamalı derken bugünkü iletimde işte bunu kastediyorum. İnsan haklı çıkar veya çıkmaz o başka bir mesele.

Maalesef Fikret Bey ve Ahmet Nur Çebi arasında çifte standart uyguluyorsun. Böyleyken sağlıklı bir yorum yapman imkânsız
onur sen kötü falan ilan edilmedin bunu nerden çıkarıyorsun insanlar yanlış bile düşünse bak yanlışsın demiyorum
bunu Beşiktaş için yaptığında müthiş saygı duyarım. orda seninde benimde tartışmalarımız kişisel değildi Beşiktaş için neyin doğru olduğuna dönükdü
tartışmalarında bir neticeye ulaştığını söyleyemem çünkü ne sen nede ben anlaşmanın koşullarını bilmiyorduk
halada bilmiyoruz bir yıl tartışsak yine sonuca varmazdı halada varmaz emin ol. ben o anlaşmalarıda doğru bulmadım eğer bütün borç içinse doğru dedim
ama hep üstünde durduğum mali borçların yapılanması korkusuydu buda yanlış değil burda bunu yanlış yapan borca karşılık tüm gelirlerin kullanılması olur
bu sefer diğer borçları ödeyemez duruma geliriz geçmişe dönüp bakarsan bunların hepsini söylediğimi görürsün senin gibi olumsuz olmadım ama olumluda değildim
olaya hep nötr baktım. halada olumsuz değilim ama olumluda değilim dediğim gibi anlaşma koşullarını bilmiyorum kimse kötü dediği için kötü kabul etmem.
kötü diyen neden kötü olduğunu açıklayacak anlaşma şartlarını koyacak ortaya kaç ay oldu yönetim geleli anlaşmayı eleştirip duruyorlar peki açıkladılarmı anlaşma koşullarını
ben rastlamadım açıkladılarsa. çelişkili olmamak lazım zorlandılarsa bu onları suçlu yapmaz ülke koşullarını düşünüp o doğrultuda konuşmak lazım
tek beşiktaş değil anlaşmayı imzalayan.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Oğuzhanın yorumundan anladığım sergen yavaş yavaş takımla çalışmaya başlamış
Yani bugünkü antremanın onun bilgisi dahilinde yapıldığını tahmin ediyorum
Evet resmi olarak gelmedi fakat etkisini göstermeye başlamıştır umarım.

Bu arada lens iyileşmiş koşulara başlamış
Lensi özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi
Lens-nkodou kanatları olmalı bundan sonra.