Yeni yönetimi eleştirmek için biraz erken davranıp hiç marj tanımıyorsun Necmi.
Fikret Orman'a da bir eleştirin var mı peki?
Yoksa durum çok kötü diyerek yeni yönetim yalan mı söylüyor? Öyleyse Fikret Orman neden 3 kongre yaptı bir senede?
Madem bırakıp gidecekti neden bu transferleri ve bankalar birliği antlaşmasını yaptı? Daha önceden başlamıştı bu paralar nerede hikayesi, dolaysıyla ben paralar nerede dendiği için kırılıp gittiğine inanmıyorum, sen inanıyor musun? Bence paralar bittiği yolun sonu göründüğü için gitti.
Bu bankalar birliği anlaşmasını iyiniyetli adam yapmaz diye düşünüyorum. Ya kötü niyetlidir, ya bir yerden emir gelmiştir.
yeni yönetimi yöneticilik bazında eleştirmiyorumki sadece geldiklerinden beri yaptıkları şeyler sadece eski yönetime sallamak
tamam yanlışlar varsa o zaman harakete geçecekler biz konuşuruz ama onların işi konuşmak değil eyleme geçmek.
ama sadece konuşuyorlar.
bankalar birliği anlaşmasını eleştiren en başta bendim bu unutuldumu sürekli bu anlaşma bütün borçlarımı kapsıyor yoksa sadece mali borçlarımı kapsıyor deyip durdum.
kaldıki anlaşmanın özü hakkında birşey bilmiyorduk şimdi yönetim eleştiriyor ama farkındamısın anlaşmanın özü hakkında yine birşey bilmiyoruz.
neyi eleştirdiklerini bile bilmiyoruz. açıklasınlar bir zahmet bizde bilelim o zaman. Biz burda durmuş hiç bilmediğimiz konular hakkında fikir beyan edip tartışmalar yapıyoruz
kim ne diyor söylediğinin ne kadarı doğru hiç birşey belli değil suya yazı yazıyoruz.
fikret ormana eleştirim varmı konusuna gelince olduğunda neden görmedin daha erken seçime ilk gidişinde tepki göstermişdim ve liste açıklandıktan sonrada bu yönetime hiç bir desteğim yok artık demişdim. ne yani bazıları gibi sürekli tekrarlamammı lazım bir şeyleri ben fikrimi bir kere söylerim zamanında sonrada sürekli bunu tekrarlamam avcı ile alakalıda fikrimi en başta söylemişdim ama hoca olduktan sonra onu gömüp durmadım bir şans verdim dönüşü yoktu nihayetinde
ben yeni yönetim gelmeden önce fikrimi söylemişdim zaten o nedenle yönetimi yönetim konusunda eleştirmiyorum beklentim doğrultusunda haraket ediyorlar
eleştirdiğim konu güncel konular yönetimle alakalı değil çok konuşuyorlar çok şikayet ediyorlar diye eleştiriyorum o makam şikayet etme makamı değil şikayetleri çözme makamı
kime şikayet ediyorlar ve kim çözecek bu şikayet ettikleri konuları bizmi. milletin ağzına sakız oluyoruz. başka ne işe yarıyor.
bak transfer başladığından beri transferle alakalı tek mesajımı bulamazsın neden bulamazsın çünkü gerçekten hiç ilgilenmiyorum
çünkü beklentim yok böylece hayal kırıklığımda olmuyor. ve bilakis yönetimi bu konuda haklı görüyorum transfer yapmamaları lazımdı
avcı konusunda geç kaldılar bu konu şimdi sonlanmamalıydı daha önce yapamadıysan o zaman sezon sonunu bekle taraftar baskısına yenik düşme
hadi gönderdin sergenin gelmesi başka yanlış hiçmi fikrin yokda sergen istiyor taraftar diye sergeni getiriyorsun.
daha önceki yönetimi eleştirmedim şenolu istemedim bunu eleştirirken eleştirim yönetim eleştirisi olmuyormuydu avcıyıda istemedim bu yönetim eleştirisi değilmi avcının getirilmesi hata dediğimde bu hatayı kim yapmış oluyor. neden eleştirdiğim zamanları görmeyip sanki sürekli destek vermişim gibi konuşuyorsunuz
Fikret orman bu kafayla kendi yaptığı staddan yuhalanarak gider dediğimde fikret orman adımlarını onaylamışmı oluyorum yoksa yaptıklarının yanlış olduğunu ve onu sona taşıdığınamı işaret ediyorum ve bunu forumda ilk söyleyen kişide benim neden bunları görmeyip sürekli fikret ormanı şartsız savunduğumu söylüyorsun.
ben yalnızca yaptığı iyi şewyleri insanlar saldırırken hiç görmek istememelerinden tepki verdim insanlar iyi yada kötü olmaz iyi ve kötü işler yapar insanları iyi yapan yaptıkları iyi işlerin daha fazla olmasıyla alakalı ben çebiyi eleştirmiyorum sadece insanlara eski yönetimi eleştirip çebiyi gçğe çıkarırken aslında çebi o eski yönetimin bir parçası diyorum
bu bundan sonra başkanlık süresinde kötü olacak anlamımı çıkartır hayır belki mükemmel başkan olacak hele bir başkanlık yapmaya başlasın görelim.