2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542621 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Stadımız yok  şampiyonlar ligimiz yok :)
peki onlar kadar kombine ve formada mı satamadık? örneğin salatasaray ne kadar kombine sattı veya fenerbahçe

Çevrimdışı ilhan mansız

Dostum ben yönteme  yanlış demiyorum. Pazarlık transferin ruhunda var zaten ama çingene pazarlığı farklı bir şey. Yaparsan böyle elinde patlar.
o senin ifaden, bence kesinlikle doğru yapıyorlar ben ona sıkı pazarlık diyorum. bu çakallar aleminde yapılabilecek en doğru şeyi yapıyorlar ve sabırlı davranıyorlar sabrın sonu selamet  :)

Çevrimiçi Samet Ç

ayrica dzemaili yi övenleri anlayamiyorum, adam italyanin orta sira takimlarinda sürünmüs bir adam. Komsunun tavugu kaz gibi görünürmüs. serie a 165 mac 18 gol 15 asisti var?
Bu mu senin değerlendirmen adam ön libero :D

Çevrimdışı asi_kartal

@Çağrı
Ligi bitmeye yakın bir ülkeden ligi yeni başlayan bir ülkeye oyuncu almak ne kadar mantıklı ? Oyuncu dinlenmeden bize gelecek performansı bir süre sonra düşecek daha da kötüsü sakatlık vs.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 22:45:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ayrica dzemaili yi övenleri anlayamiyorum, adam italyanin orta sira takimlarinda sürünmüs bir adam. Komsunun tavugu kaz gibi görünürmüs. serie a 165 mac 18 gol 15 asisti var?

Hocam sen ne dediğinin farkında mısın gerçekten?

Napoli şuan İtalya'nın en iyi 2. takımı son 5 yıldır böyle aslında. Hamsik'in arkasını tutan box to box oynamasına rağmen uzaktan golleri olan asist yapan adamdan bahsediyorsun belli ki hiç izlememişsin Dzemaili'yi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı quentine83

Mantık senin söylediğinin neresinde kardeş?
yani diyor ki kardeşimiz,adam zaten oynuyor lig bitti yorgun.hiç dinlenmeden gelip bizde oynayacak.verimli olabilir mi ki diyor.
benim anladıgım.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı frkndgnr

Önünde 3 ay gibi bir zaman dilimi var ve sen bir tane bile sağ bek bulamıyorsun?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 22:46:10
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı
Ligi bitmeye yakın bir ülkeden ligi yeni başlayan bir ülkeye oyuncu almak ne kadar mantıklı ? Oyuncu dinlenmeden bize gelecek performansı bir süre sonra düşecek daha da kötüsü sakatlık vs.

20 maça çıkmış adam orada. Biz sezonda 55 maç yapacağız eğer bu adam oradan 20 maç yapıp gelecek diye burada sakatlık yaşayacaksa zaten bizi nasıl kaldırsın?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 22:46:55
  • Beşiktaş / Bodrum
o senin ifaden, bence kesinlikle doğru yapıyorlar ben ona sıkı pazarlık diyorum. bu çakallar aleminde yapılabilecek en doğru şeyi yapıyorlar ve sabırlı davranıyorlar sabrın sonu selamet  :)

Sabrın sonu sağbeksizlik. ( 2 YILDIR )
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 22:47:53
  • Beşiktaş / Bodrum
TARIK 4.750 milyon euro.

Şener bu adamdan iyi değilse ben hiçbir şey bilmiyorum son 5 yılın en güzel kazığını yediler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı frkndgnr

yani diyor ki kardeşimiz,adam zaten oynuyor lig bitti yorgun.hiç dinlenmeden gelip bizde oynayacak.verimli olabilir mi ki diyor.
benim anladıgım.

Orada banko oynuyor, burada necip veserdarla değişimli oynarlar(dı)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 22:48:40
  • Beşiktaş / Bodrum
+ Umut da ellerin de kaldı 1 milyon yıllık da oradan yazın  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı quentine83

acaba yönetim action mu yapıyor.yatıp uyusam mı acaba.bu saatten sonra bişey olmaz.aylarca durup son bir saatte transfer yapmak.tamam Türk'üz her işimiz son dakka ama o kadar da değil bence...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 22:49:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Yönetimin alamaması çok büyük hata bu sürede. Ama alamadığı için saçmalamayıp başkasını almadan devre arasında almak için beklemesi de akıllıca. Binevi ölümü gördük sıtmaya razı olduk.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Sabrın sonu sağbeksizlik. ( 2 YILDIR )
alsaydık iyi olacaktı ama gidilen yol kesinlikle doğru inşallah ilk yarı sonunda gerekeni yaparlar

Çevrimdışı frkndgnr

Yönetimin alamaması çok büyük hata bu sürede. Ama alamadığı için saçmalamayıp başkasını almadan devre arasında almak için beklemesi de akıllıca. Binevi ölümü gördük sıtmaya razı olduk.

Devre arasına kadar sağbeksiz avrupa'da ipimizi çekerlerse  görürüm ben o yönetimi

Çevrimdışı ozan062

gzl konustu onder hoca hala bizi korumayua devam yonetimin ona gerekli ortamı sunamamasına ragmen,,, helali var değeri bilinmeli,,,,

ve artık transfer olmucaktır metin albayragın son dakka suprizi demesine ragmen
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı asi_kartal

20 maça çıkmış adam orada. Biz sezonda 55 maç yapacağız eğer bu adam oradan 20 maç yapıp gelecek diye burada sakatlık yaşayacaksa zaten bizi nasıl kaldırsın?
Güzel kardeşim bizde zaten kendi oyuncularımız sakatlıktan kurtulamıyor bu adam 20 maç yapıp gelse ilk yarıyı çıkartamadan ölür  :evillol:
Alınmaması yada alınamaması yönetimle ilgli ben farklı bir açıdan girdim olaya beni anlamayan arkadaşlara yardımcı olan @quentine83 abime teşekkür ederim  :D
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi murat

Biraz acele konuşmuşsunuz fikstür ile ilgili.

Uefa maçları perşemde günleri oynanıyor perşembe dönüşü pazara maç verecek halleri yok. O pazartesiler  sadece 1'i o da son maç Uefa dönüşü değil o yüzden kasıtlı değil bu kez.
bari ilk avrupa maçı öncesi cumartesi veya pazar oynat.ilk maçı pazartesi niye yaparlar anlamadım.

Çevrimdışı Volkan Başaran

@erginaslan: 2 sezonda g.suzen,eneramo,sezer,dany,serdar,dentinho'dan edilen zarar maaslariyla birlikte 35-40 milyon TL (çöp). Metelige kurşun atarken...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı eski inönü

Ozenin dedigine gore bilic ozellikle kanat ozellikli oyun kurucu istemis. Oguzhani oynatip buyuk oyuncu yapmak istiyormus. Yani ortada oguzhan kanatta sosa olcaya elveda diyebiliriz ilk 11 icin

Çevrimdışı ilhan mansız

Ozenin dedigine gore bilic ozellikle kanat ozellikli oyun kurucu istemis. Oguzhani oynatip buyuk oyuncu yapmak istiyormus. Yani ortada oguzhan kanatta sosa olcaya elveda diyebiliriz ilk 11 icin
aslında kerim,necip,olcay,sosa,pektemek,veli,oğuzhan,gökhan ve atiba ortasaha için yeterli sayılabilir.

Çevrimdışı saricasi

TARIK 4.750 milyon euro.

Şener bu adamdan iyi değilse ben hiçbir şey bilmiyorum son 5 yılın en güzel kazığını yediler.
Rakibimize gittiğinden dolayı başarısız olmasını isterim ama tarık o kadar para etmesede bn  g.gönül patlaması bekliyorum bnm beğendiğim oyuncu.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 23:04:48
  • Beşiktaş / Bodrum
bari ilk avrupa maçı öncesi cumartesi veya pazar oynat.ilk maçı pazartesi niye yaparlar anlamadım.

Onun da mazereti var @MURAT abi. Gs ş.liginden ötürü cumartesi oynayacak çünkü salı milli maç var cuma oynatmazlar.

Fener trabzonla oynayacak o maçı da pazartesiye koymazlar derbi niteliğinde.

Anlayacğaın bize patladı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

sosa sağ kanatta solda olcay.