2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4541788 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

İşte para böyle bir şey elinde eboue,Veysel,Sabri olmasına rağmen Tarığa 4,75 milyon veriyorsun.Her ne kadar Tarığı beğenmesemde.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 23:06:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İşte para böyle bir şey elinde eboue,Veysel,Sabri olmasına rağmen Tarığa 4,75 milyon veriyorsun.Her ne kadar Tarığı beğenmesemde.

Paradan çok devlet desteği diyelim biz ona  :iblush:

Bir de bizden az harcadılar bu transfer dönemi bizde eksik çok olduğu için göze batmadı ama biz sağlam trasnfer yaptık bu sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 23:07:16
  • Beşiktaş / Bodrum
sosa sağ kanatta solda olcay.

Sosa sol kanatta Sağda töre  :ok:

Olcay ve Sosa aynı tip oyuncu driblingi olan bir tek töre var iki aynı tip kanatla oynamaz Bilic abi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Ntvsporda Önder Özeni seyrettim.Medyadaki en iyi Beşiktaş savunucusu olmuş helal olsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

Onun da mazereti var @MURAT abi. Gs ş.liginden ötürü cumartesi oynayacak çünkü salı milli maç var cuma oynatmazlar.

Fener trabzonla oynayacak o maçı da pazartesiye koymazlar derbi niteliğinde.

Anlayacğaın bize patladı.
pazartesiye maç koymak mecburimi?yap olimpiyata gündüz maçı.püfür püfür eser.pazartesi millete olimpiyat eziyeti olurmu?

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ALDENYX

bu yönetim başkan yatsın kalksın Önder Özene vede onun inanıp getirttiği BİLİCE.yatsınlar kalksınlar yemek yesinler wc gitsinler bahçeden çiçek görüp koklasınlar boğaza bakıp derin derin nefes alsınlar ve bol bol DUA etsinler....başkada birşey demiyecem geçen iki senedir transfer politikası (olduğuna inanmıyorum ) dağaçlama vede karambole İNANMIYORUM.. devre arasına kadar bekleyecekmişiz iyide 60  (yazi ile altmış ) gün ....... ? ... neyseeee.....
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 23:10:00 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ozan062

aslında bana sorarsanız tek doldurulamayacak yer on liberoydu,,bizim veli ve atibadan sonra necibi sayıyoruz ama o orada bana gore yapamaıyor son performansı haric soyluyorum simdi ekstra oynuyor,,, saga tonlarca adam koyabiliriz faydasız olabilir ama yedekleyebiliceğin bir mevki,, yani biz on libero olmalıydık bari colmanı bir seneliğine patlataydık iyidi:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı scape_bjk

hangi para? İstesek bizde veririz ve daha önce verdikte sorun ödemek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 23:08:49
  • Beşiktaş / Bodrum
pazartesiye maç koymak mecburimi?yap olimpiyata gündüz maçı.püfür püfür eser.pazartesi millete olimpiyat eziyeti olurmu?

Yyaın haklarını İngilizler gibi DÜnya'ya satar 1 milyar euro alırsan değil ama bizim gibi ulusal sa pazar öğlene maç koyamazsın koydurtmazlar  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

sabri galiba kadro dışı, eboue para mı verin gideyim diyor. veysel ve tarık ise kesinlikle bizim serdardan iyi değiller bence. aslında bu 4 sağbekin geseye maliyeti o kadar ağır ki, sürekli çok ciddi zarar ediyorlar bu sadece borçlarını arttırıyor. aslında bütçelerini aşıp olmayan parayı harcıyorlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 23:10:00
  • Beşiktaş / Bodrum
aslında bana sorarsanız tek doldurulamayacak yer on liberoydu,, saga tonlarca adam koyabiliriz faydasız olabilir ama yedekleyebiliceğin bir mevki,, yani biz on libero olmalıydık bari colmanı bir seneliğine patlataydık iyidi:((

Ben seni hala çözemedim bir gün geçirmem lazım merak ediyorum hormonal yapını  :icool:

Yahu sağda sıfır adam var rakamla yazıyla sıfır  :biggrinking: Ön liberoda ise 3 adam var. Evet sıkıntı olabilir sakatlıkta ama 3 adam var diğer taraf sıfır kendine gel sarsıl  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ben seni hala çözemedim bir gün geçirmem lazım merak ediyorum hormonal yapını  :icool:

Yahu sağda sıfır adam var rakamla yazıyla sıfır  :biggrinking: Ön liberoda ise 3 adam var. Evet sıkıntı olabilir sakatlıkta ama 3 adam var diğer taraf sıfır kendine gel sarsıl  :biggrinking:

nereye sıfır adam var:)) serdar noluyor?? atiba noluyor?? necip noluyor?? simdi eklediğin ismail noluyor  yama mama beni ilgilendirmez adam koyabiliyorsun ona bak sen

seninde birgun cok kızman diğer gun tersi psikolojinde tutarsızlıgını gosteriyor:)) ben hep boyleyim :evillol:

Yyaın haklarını İngilizler gibi DÜnya'ya satar 1 milyar euro alırsan değil ama bizim gibi ulusal sa pazar öğlene maç koyamazsın koydurtmazlar  :)

yalnız terimle bugun sansal efendiler ne konustu sahalar dolmuyor diye,, yani bu sene dengeli bir lig izlicez tarafsızlıga gidebilirller bakın artık o kavgadan yarar olmucagını anladılar,,, işte bunları fırsat bilip suleyman seba sezonuyla bir anlam katıp bu sene sampiyon olmalıyız olacazda inş
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 23:13:08 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 23:10:42
  • Beşiktaş / Bodrum
veysel ve tarık ise kesinlikle bizim serdardan iyi değiller bence.

:ebebe: :ebebe: :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

sosa sağ kanatta solda olcay.
Bu sene tore patlama yapacak abi kim ugrasir olcayla. Olcay hamle oyuncusu olur klubede. Tabi pektemek ve cenkten firsat bulursa o da

Çevrimdışı Kesh

Öyle yorumlar görüyorum ki bazı insanların galatasaray'lı olacakken ıskalayıp  Beşiktaş'lı olduğunu düşündürtüyor bana.

Çevrimiçi murat

olcay iyidir.bakarsın bazı maçlar 4-1-4-1 oynarız.atiba tek ortada sosa ve oğuz kenarlar töre ve olcay.bence olcay yine en çok maç oynayan oyuncu olur.sakatlık cezalı derken yine formayı kapar.olcay bir kaç hafta içinde açılır.

Çevrimdışı pelops

Öyle yorumlar görüyorum ki bazı insanların galatasaray'lı olacakken ıskalayıp  Beşiktaş'lı olduğunu düşündürtüyor bana.
valla yalnış anlama kardeşim ama burası beşiktaş forumu olmasa,avatardan dolayı bende beşiktaşlı demezdim   :biggrinking:

Çevrimdışı Kemal

Bu safralardan kurtulma operasyonu için yönetimi tebrik ederim .
Demba BA- Töre- Tosun- Sosa transferi için yönetimi tebrik ederim. Motta benim için stabil ama Beşiktaşın solbeki asla değildir,bence solbekimiz Holebas gibi-Köybaşının formda durumu gibi olmalı.

Sağbek için kesinlikle anlam veremediğim, aklımın mantığımın almadığı durum.Yorum bile yapamıyorum.

Hayırlısı olsun hepimiz için.

Çevrimdışı Oktay

TRANSFERLERDEN ÇOK MEMNUNUM BU DEDIKODULARI KIM ÇIKARIYOR ...!

Çevrimdışı ozan062

Bu safralardan kurtulma operasyonu için yönetimi tebrik ederim .
Demba BA- Töre- Tosun- Sosa transferi için yönetimi tebrik ederim. Motta benim için stabil ama Beşiktaşın solbeki asla değildir,bence solbekimiz Holebas gibi-Köybaşının formda durumu gibi olmalı.

Sağbek için kesinlikle anlam veremediğim, aklımın mantığımın almadığı durum.Yorum bile yapamıyorum.

Hayırlısı olsun hepimiz için.

hayır bende sunu anlıyamıyorum bugun bjktvdede konusuldu bu konu birkaç saat once,, mottayı sanırım nadir begenenlerden biriyim,, hakikaten oyun içinde yaptıgı bazı hatalar dısında gayet iyi bir performansı var,, bellkide obur bekin kotu olusundan doalyıda boyle gorunebilir en azından ataga katılıyor,, ama onunde olcay oldugu zaman diğer türlü pek ileri cıkmıyor,,, savunmada tabi sacmalıyor  ama yinede iyi bir performansı oldugunu dusunuyorum

Çevrimdışı sallapati

LİNNES GELİYOR MU? SON 40 DK  :sevinc

Çevrimdışı Deniz

Neden sag bek almadigimizin mantikli aciklamasini yapacak tek bir kisi var mi?bence baskan bile bu soruya cevap veremez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı scape_bjk

LİNNES GELİYOR MU? SON 40 DK  :sevinc
Hayırdır bir bilgi var yoksa  :D

Çevrimdışı Sarp

23:20 kap bekliyorum :) gerçekten ahir ömrümde tektir. Yahu sayın Albayrak Akşam akşam niye açıklama yaparak bize zulüm edersin!
Olmayacak bitti de üzme bu kadar adamı