2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542635 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

yarı masraflarından kurtulmuş olduk en azından son güne kalınca böyle oluyor fenerde de(yobo,baroni,krasic) oldu trabzonda da (colman)

Çevrimdışı ilhan mansız

ya birşey soracam sağ bek alınmaz ise takım 6. falanmı olacak feyenoord da sağ bekmi vardı ? arsenal da bizmi görmedik eeee mersinde de yoktu hangisinde defans zaafı yüksekti? sorun orta saha idi sağbek alınsaydı tadından yenmezdi ama alınmıyosa alınmasın ne var yok sövecem yok bu yönetimin hatası sallayan sallayana
Salih yönetim şu ana kadar gerçekten iyi ve hesaplı bir kadro kurdu, fakat sezon çok uzun. 2-3 maç değil yaklaşık 45-50 maç oynayacağız. kadro derinliğini biraz daha arttırabilseydik daha iyi olabilirdi. ben bu yıl yine de çok başarılı olacağımızı düşünüyorum. inşallah ciddi sakatlıklar yaşamayız

Çevrimdışı FARUK

Tuna Özaslan ‏@TunaOzsln  56 sn.
Beşiktaş kadrosunu Ba,Sosa gibi yıldızlarla güçlendirmesine rağmen yıl boyunca futbolculara ödeyeceği garanti ücret 1.990.000 € azaldı.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu Sezer'in sözleşmesi ne zaman bitecek ?

30.06.2016

Çevrimdışı KAP

hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Bu oyunlar karşısında başkan susmamalı. Yarın hemen basın toplantısı düzenlemeli.

Çevrimdışı KAP

Bir kurtulamadık şu adamdan.

Karın ağrısı bir bu kaldı herhalde hepsi gitti şükür
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı ilhan mansız

Tuna Özaslan ‏@TunaOzsln  56 sn.
Beşiktaş kadrosunu Ba,Sosa gibi yıldızlarla güçlendirmesine rağmen yıl boyunca futbolculara ödeyeceği garanti ücret 1.990.000 € azaldı.
:) bu aslında gerçek bir başarıdır. rakipler yıllık ne ödüyor biz ne ödüyoruz, çok kritik soru aslında bu, önümüzdeki yıl çok daha güçlü bir bütçe olacak

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic`in yerinde olsam su dakika istifa ederim. Böyle yönetimle calisilir mi. Adama bir sag bek alip veremediler. Yine bu sene ayni senaryoyu yasayacagimiz anlasildi.

gs ile fb ye yenildikten sonra ismi lazim degil yöneticiler cikip baslar "iyi oynadik sans yanimizda degildi, p.tesileri devamli biz oynuyoruz masaya yumrugumuzu vururuz bak.1.1." taraftara yine hüsran itlerin köpeklerin (Hakaret Yasak)₅ sampiyonluk mücadelesini izleyecegiz yine. sol bek motta sag bek ismail kadro planlamanizi s..
Hocam yönetimde suç yok Bilic tutturdu ille de Linnes olsun diye olmazsa da devre arası alırız diye. Bu konuda en son suçlanacak taraf yönetimdir.  :ok:

Çevrimiçi Kartal Ç

Eneramo'nun direk sözleşmesi feshedildi. Süzen kiralık gitti maaşının yarısını biz ödeyeceğiz. Sezer'de de büyük bir ihtimalle maaşının yarısını biz öderiz. Gelir yok yani bu oyunculardan.

Süzeni de yarı maaşı tazminat olarak verilerek feshedilmiş gibi düşünebilirsin. zaten kiradan dönünce bizdeki sözleşmesi de bitmiş oluyor. ha eneramo gibi gitmiş ha böyle gitmiş pek bi fark yok aslında. sezerin 2016 haziranda bitiyor. o biraz sıkıntı.
bu arada holosko ve sivokun da seneye haziranda sözleşmeleri bitiyor. holosko da kiradan dönünce bizde olmayacak. sivoku da yenilemeyecekler muhtemelen. yani seneye de yabancı kontenjanı sıkıntısı yaşamayacağız gibi. zaten bu federasyon yine 10 yapar gibime geliyor.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 22:20:48 Kartal Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Karın ağrısı bir bu kaldı herhalde hepsi gitti şükür
Aynen bu da giderse baya iyi olacak.

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam yönetimde suç yok Bilic tutturdu ille de Linnes olsun diye olmazsa da devre arası alırız diye. Bu konuda en çok suçlanacak taraf yönetimdir.  :ok:
Kimsede suç yok esasen hocanın istediği oyuncuyu almalılar karşı takım satmak için anlaşılan sürekli fiyat arttırdı. normalde alabileceğimiz bir oyuncuydu

Çevrimiçi Samet Ç

sözeni de yarı maaşı tazminat olarak verilerek feshedilmiş gibi düşünebilirsin. zaten kiradan dönünce bizdeki sözleşmesi de bitmiş oluyor. ha eneramo gibi gitmiş ha böyle gitmiş pek bi fark yok aslında. sezerin 2016 haziranda bitiyor. o biraz sıkıntı.
bu arada holosko ve sivokun da seneye haziranda sözleşmeleri bitiyor. holosko da kiradan dönünce bizde olmayacak. sivoku da yenilemeyecekler muhtemelen. yani seneye de yabancı kontenjanı sıkıntısı yaşamayacağız gibi. zaten bu federasyon yine 10 yapar gibime geliyor.
Bu açıdan bakarsak güzel gözüküyor. :D

Çevrimdışı hic2222

Yav Necip nasıl idare edecek orayı.

En sonunda Necip - atiba - Köybaşı birlikte para birleştirip sağbek alacaklar, nedir bu adamların sağbekte çektikleri arkadaş.
:kop: iiydi
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ilhan mansız

fener gese ve bizim oyunculara önümüzdeki yıl garanti para olarak ne kadar ödeyeceğimizi bilen var mı? bi karşılaştıralım bakalım.sonra hep beraber söveriz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 22:22:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biraz acele konuşmuşsunuz fikstür ile ilgili.

Uefa maçları perşemde günleri oynanıyor perşembe dönüşü pazara maç verecek halleri yok. O pazartesiler  sadece 1'i o da son maç Uefa dönüşü değil o yüzden kasıtlı değil bu kez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 22:23:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hocam yönetimde suç yok Bilic tutturdu ille de Linnes olsun diye olmazsa da devre arası alırız diye. Bu konuda en son suçlanacak taraf yönetimdir.  :ok:

Katılmıyorum buna. Linnes'i almak için 1 ayları vardı Bilic bu kadar ısrarcıysa Linnes'i 1 ay bitirmeyip son güne bırakan yönetim tek suçludur bu konuda benim gözümde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hic2222

Ciddi bir kadro temizliği yapıldı sezerin 1 yılı daha varmış, süzenin ne kadarı kalıyor bilen var mı ? Gerçi toraman da gelecek yıl geri geliyor
Şu Muhammed artık kendini toparlasa da oziyle orayı halletseler..
Yalnız kadroyu baya boşalttık, uğur boralla sivokta seneye yoklar sanırım. Gerçi uğur boralın bu yılda neden kaldığını anlamadım da.
Yalnız hep sağ bek diyoruz da orta sahada da iki yönlü atiba tarzı birine daha ihtiyacımız var, bir yandan da 5+3 ün 5 i dolu. Linnes alınsa dahi doluydu gerçi. Gün boyunca belirttim, sağ bek linnes alınsaydı ilk 5te sorun yaşayacaktık. Demba ba, sosa, motta, atiba ve franco dan birini kesmek durumu doğacaktı. Yerli bir çare gerekiyordu ama bilemiyorum. Birde Töre bu seneye hiç iyi başlamadı, inşallah böyle devam etmez
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Samet Ç

kardesim hic bir teknik adam tek futbolcuya kendini endekslemez futbolun biraz icinde olan birisi bunu bilir, Bilic muhtemelen iki ya da üc adam ismi vermistir, bizim amatör yöneticiler de "hallederiz yea" demislerdir ne de olsa 1 m fazla veririz molde satar mantigi vardi. adamlar satmayinca sok yasadilar son gün aramadiklari menajer kalmamistir ama is isten gecti.
Yok hocam gerçekten Bilic sadece Linnes'i istiyordu Linnes olmazsa Necip ve İsmail ile idare ederim dedi.

Çevrimdışı ilhan mansız

Katılmıyorum buna. Linnes'i almak için 1 ayları vardı Bilic bu kadar ısrarcıysa Linnes'i 1 ay bitirmeyip son güne bırakan yönetim tek suçludur bu konuda benim gözümde.
çağrı sen bilirsin fener gese ve biz garanti ücret ne kadar ödeyeceğiz bu yıl

Çevrimdışı Salih A.

Bilic`in yerinde olsam su dakika istifa ederim. Böyle yönetimle calisilir mi. Adama bir sag bek alip veremediler. Yine bu sene ayni senaryoyu yasayacagimiz anlasildi.

gs ile fb ye yenildikten sonra ismi lazim degil yöneticiler cikip baslar "iyi oynadik sans yanimizda degildi, p.tesileri devamli biz oynuyoruz masaya yumrugumuzu vururuz bak.1.1." taraftara yine hüsran itlerin köpeklerin (Hakaret Yasak)₅ sampiyonluk mücadelesini izleyecegiz yine. sol bek motta sag bek ismail kadro planlamanizi s..
yetmez hemen Yönetim gitsin﹗ etsin biliçte gitsin beşiktaş 5. olsun mutlu olacakmısın merak ettim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Kemal

Transfer gününü 1 gün daha uzatsalar, Trabzonspor yarın gece 24.00'a kadar 3 topçu daha alır mı acaba?

Çevrimiçi Samet Ç

O konuda haklısın hocam ama arkadaş direk yönetimi suçladığı için ben açıklama yaptım. Bir de Pandev ve Dzemaili'nin bonservis bedelini sormuştun Pandev bedelsiz alınmış yıllık 2.4 milyon euro alacakmış Dzemaili'de 3.5 miyon euroya alınmış.

Çevrimdışı quentine83

hiç ayağına top değmemiş adamlar 500 euro gibi komik rakamlar alacaklar garanti para adı altında.okudugumuz zaman diğerlerinin yanında 500 bin euro çerez parası gibi kalıyor.hatırlatayım eski parayla 1.5 trilyon yapıyor.hani şu bir mühendisin-avukatın  30  yılda kazanabileceği para ...ben bu sektörü oldum olası anlamış değilim.zamanında bu çıtayı bu şekilde yükselten adiler yüzündenyüzlerce kulüp iflasın eşiğine geliyor.yazık bu paralara....
İsmet Yarkın ONUR