2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542591 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

15 eylüle maç vermış tff bunları kim ayarlıyor anlamıyorum 18 eylülde deplasmanda uefa maçı var.
uefadaki ilk maç ne zaman?

Çevrimdışı Orhan_

Sag bek alinmazsa yonetim tasi taragi toplayip gidebilir. Bence mahsuru yok. Belki de en iyi transferimiz bu olmus olur. Yahu bi takimin nasil olur da sag beki olmaz? Boyle bir plansizlik olabilir mi? Benim aklim almiyor. Super otesi bir takim olacaktik ligimize gore ama yine bi gedik biraktik takimda? Sizce de risk alinacaksa bundan daha iyi bir vakit var mi? Lutfen benim gibi dusunmeyen birisi bi aciklayiversin bana  :alala:
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2014, 01:48:04 stillbirth ]

Çevrimiçi murat

15 i pazartesi oluyor galiba.bunlar nasıl yönetici.pazartesi olimpiyatta maç mı olur.baltalamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

15 i pazartesi oluyor galiba.bunlar nasıl yönetici.pazartesi olimpiyatta maç mı olur.baltalamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
işin kötüsü 18 eylülde de avrupa maçımız var

Çevrimdışı ilhan mansız

18 eylül de
ilk maç deplasmanda mıydı? ben sahamızda sanıyorum

Çevrimiçi Samet Ç

ilk maç deplasmanda mıydı? ben sahamızda sanıyorum
Bizim sahadaymış ilk maç.

Çevrimdışı Kemal

evet 5 tane pztsı macımız var, Gs nin 0, FB nın 1 , e adamlar 4. yıldız yarışında doğal olarak bizi sallayan yok.

Çevrimdışı ilhan mansız

evet 5 tane pztsı macımız var, Gs nin 0, FB nın 1 , e adamlar 4. yıldız yarışında doğal olarak bizi sallayan yok.
zaten amaç her yıl olduğu gibi bu ikisi üzerinden yarışı son ana kadar götürmek. maksat yayıncı kuruluş para kazansın. 5 p.tesi maçımızın kaç tanesi iç saha?

Çevrimdışı Ibracadabra12

Gel de kufur etme ! Hep oyunlar oynaniyor

Çevrimdışı Kemal

zaten amaç her yıl olduğu gibi bu ikisi üzerinden yarışı son ana kadar götürmek. maksat yayıncı kuruluş para kazansın. 5 p.tesi maçımızın kaç tanesi iç saha?

3 kere yazdım sildim yayıncı kuruluş hakkında, sonunda sildim anladınız siz.

Çevrimdışı Kemal

Çok karamsar olacak ama, bunlardan biri 4.yıldızı takar seneyede diğeri, sonra bu işi yönetenler derki stat yaptı Beşiktaş , o zaman transferde yapar yönetim bakarki yıldızda yarı yarıya kaldılar, bu işi yönetenlerde Beşiktaş kopmasın diye 2 sene üst üste Şampiyon olmasına izin verirler bizde 3ü takarız. O sırada gazlanırız yine ,işte böyle sürüp gider bu devran.

Çevrimdışı ilhan mansız

3 kere yazdım sildim yayıncı kuruluş hakkında, sonunda sildim anladınız siz.
korkarım bu hep böyle olacak. alıştık artık. İnşallah fazla sakatlık yaşamayız. Hakemler de adam gibi maç yönetirse çok rahat şampiyon olacağımızı düşünüyorum. ilk 7 haftayı 19 veya 21 puanla kapatabiliriz.

Çevrimdışı Anıl

2 saat sonra sağ bek transferi olmamış olursa ağır konuşucam, 2 saatliğine susuyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Metin Albayrak: Son dakika bir sağ bek süpriz olabilir. Görüştüğümüz sağ bek var. Olma ihtimali yüksek. (Radyospor)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Michael Eneramo'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya sözleşme fesih bedeli olarak 500.000 Avro ödenecektir.

Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Sezer Öztürk 2014-2015 sezonu için Başakşehir Spor Kulübüne bedelsiz olarak kiralanmıştır. Oyuncunun 2014-2015 sezonu garanti ücretinin 500.000 Avrosu Şirketimiz tarafından ödenecektir.

Çevrimiçi Samet Ç

Eneramo'nun sözleşmesi feshedildi. Sezer'de bedelsiz olarak Başakşehir'e kiralandı.

Çevrimdışı Salih A.

ya birşey soracam sağ bek alınmaz ise takım 6. falanmı olacak feyenoord da sağ bekmi vardı ? arsenal da bizmi görmedik eeee mersinde de yoktu hangisinde defans zaafı yüksekti? sorun orta saha idi sağbek alınsaydı tadından yenmezdi ama alınmıyosa alınmasın ne var yok sövecem yok bu yönetimin hatası sallayan sallayana
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Furkan Sarper

Ne kadar tasarruf etmis olduk kiralik yolladiklarimiz ile?

Çevrimdışı ilhan mansız

Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Michael Eneramo'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya sözleşme fesih bedeli olarak 500.000 Avro ödenecektir.

Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Sezer Öztürk 2014-2015 sezonu için Başakşehir Spor Kulübüne bedelsiz olarak kiralanmıştır. Oyuncunun 2014-2015 sezonu garanti ücretinin 500.000 Avrosu Şirketimiz tarafından ödenecektir.
zararın neresin dönsek kardır. yapacak birşey yok

Çevrimdışı Kemal

!! Beşiktaş, Michael Eneramo'nun sözleşmesinin 500 bin Euro'ya feshedildiğini ve Sezer Öztürk'ün Başakşehir'e kiralandığını duyurdu..

Karabük bu Eneramonun maaşını ödemeyi kabul etmemiş miydi? ya ben gerizekalıyım ya bu işlerde başka işler var

Çevrimiçi Samet Ç

Ne kadar tasarruf etmis olduk kiralik yolladiklarimiz ile?
Eneramo'nun direk sözleşmesi feshedildi. Süzen kiralık gitti maaşının yarısını biz ödeyeceğiz. Sezer'de de büyük bir ihtimalle maaşının yarısını biz öderiz. Gelir yok yani bu oyunculardan.

Çevrimdışı KAP

Kapattık beyler dükkanı yarın(larda) edeceğiniz küfürleri hazırlayın :evillol:  :s20:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı asi_kartal

Beyler iyi hoşta Linnes ne kadar iyi olursa olsun şuan oynuyor ve bize gelirse hiç dinlenmeden devam edecek bu transfer ne kadar doğru olur işin o kısmı da var !
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Sezer'in sözleşmesi ne zaman bitecek ?