2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548997 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kesh

Colman iyi yedek olur. Anlaşın bir yıllık dursun kulübede. Bulunmaz fırsat şu an.

Çevrimiçi Samet Ç

Daha Sosa'yı da bildirmedik  :iscrewy: Acaba bek ile birlikte mi bildirecekler  :alala:
Sosa tesislerde şuan 1 saate kadar imza atar.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi olayı açıklayayım sana. Serdar ile Samet Aybaba döneminde anlaşıldı. Samet Aybaba eğer o sene kovulmasaydı ön libero oynatacak Serdar'ı Bilic'de sağ bek eksikliğini görünce sağ bek yaptı Serdar'dan.
kardeş adam direk sağ bek olarak alındı deli gibi sağ bek arıyorduk iyi bildiğim bir süreç hilbert le anlaşamayınca yerine onu aldık
birde her mesajın eleştiri hangisine müdahale ediliyor sadece küfür hakaret görünce müdahale ediyoruz dün ROK ada tepki verdim mesajların içeriğinide sildim
çokmu seviyorum hayatımda gördüğüm en kalitesiz insan ama burdada kimseye küfür hakaret ve aşağılamaya izin vermem herşeyden önce
buranın kalite seviyesini düşürüyor eleştirimizi düzgün ve yapıcı yapalım eleştirmenin anlamı budur zaten sizin yaptığınızın adı eleştirmek değil
kötü yönetim demek eleştiri değildir sallamak ve çamur atmaktır Beşiktaş şu sebeplerden dolayı kötü yönetiliyor demek eleştiridir eleştirinin
hatayı göstermesi ve karşı çözümü sunması gerekir onun dışında söylenen sözler sadece çamur atmaktır burda bir oylama yapsak biliç için
forumun tamamına yakını biliçle devam der artık Beşiktaş taraftarı eski defterleri kapatıyor ve bir değişim içine giriyor burası derken aslında
burası şu an Beşiktaş taraftar kitlesinin genelini yansıtıyor karma bir forum her düşüncede insan var bizde sınırlamıyoruz tek istediğimiz
küfür hakaret olmasın onun dışında insanlar rahat özgürce konuşsun eleştirin acımasızca eleştirin hiç problem değil ama Beşiktaşa ait kişi ve
kurumlara saygınızı koruyun başka Beşiktaş yok biz değer vermezsek başkalarının bizi değersiz göstermesinide eleştirmeyelim o zaman

Çevrimdışı manyak1903

arkadaşlar Jones u neden yolladık. yedekte bekleseydi iyi olmazmıydı?
yönetimin bildiği vardır.lütfen yönetimi eleştirme.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Kesh

Şu ayarsız yorumlar silinse de ilgili başlıklara taşınsa ?

Kendinizi kaybediyorsunuz yorum yapacağım diye. Biraz sakin olun ya

Çevrimdışı tayfun

süzen kiralandı
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı FARUK

Oyuncumuz Gökhan Süzen, 2014-2015 sezonu sonuna kadar Gaziantepspor Kulübü'ne kiralanmıştır. Oyuncunun 2014-2015 sezonu garanti ücretinin 275.000 Avro'su Şirketimiz tarafından ödenecektir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA! GÖKHAN SÜZEN, ANTEP'TE. ALACAKLARININ 275.000 Avro'sunu BEŞİKTAŞ ödeyecek

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Darkeagle

Bugün burası katılım ve takip rekoru kırar.  :ebebe:
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı Yakup

Oyuncumuz Gökhan Süzen, 2014-2015 sezonu sonuna kadar Gaziantepspor Kulübü'ne kiralanmıştır. Oyuncunun 2014-2015 sezonu garanti ücretinin 275.000 Avro'su Şirketimiz tarafından ödenecektir.  :ok: :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş JK ‏@Besiktas  8 sn.
Beşiktaş Futbol A.Ş., Gökhan Süzen’in Gaziantepspor’a kiralık olarak transfer edildiğini KAP’a bildirdi. http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59829/
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

helall beee kap için kabloyu kaybetmiştik onu tekrar bulup işleri artık resmiyete donusturuyoruz hadi heyecan dorukta calıstırmaya basladık mekanizmayı:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yakup

biz 1 i zor yaptık ts 4. kapı yaptı  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı hic2222

Süzen gitti, şu eneramoyla sezeride kiralarsak biraz daha rahatlıycaz..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Oyuncumuz Gökhan Süzen, 2014-2015 sezonu sonuna kadar Gaziantepspor Kulübü'ne kiralanmıştır. Oyuncunun 2014-2015 sezonu garanti ücretinin 275.000 Avro'su Şirketimiz tarafından ödenecektir.
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı okansosa

sadece bir sağ bekle orta alan,sol bek rotasyonumuz da genişleyecek hadi be alın artık şu sağ beki
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Necmi

Bence burada terbiyesizleşen Samo1903 değildi, ya neyse. Her forum da var zaten bu adam kayırmacılık da sana hiç yakışmadı be abim.
kimi kayırıyorum anlamadım ben iki gündür burda kimseye bulaşmadan küfür temizliyorum ama bıktırdı artık öyle laflar ediliyorki direk siteyi
kapattırır ben tek kelimeye konuşmuyorum Samo1903 benim ne dediğimi anladı büyük ihtimal çünkü işin gerçeği bu başlığı hepimizden iyi takip ediyor
oda aslında yanlış olanları görüyordur ben hiç bir Beşiktaşlıyı birbirinden ayırmam herkese aynı çizgide davranırım ama diğer taraftanda forumu ve kendimizi
korumakta zorundayım burda laf olsun diye konuştukları bir kelime yarın hem forumu kapattırır hemde bize tazminat ödettirir böyle şeylere gerek varmı
terbiyesizleşme kelimesinide özellikle önceki mesajlarıyla ilgili söyledim bazen dilini tutamıyor :D o zamanda burası sıkıntıya giriyor kayırma olarak salla patiyi
diyorsan eğer daha akşam stat başlığında onuda eleştirdim @cartographer

Çevrimdışı manyak1903

kilitleyin abi konuyu.saçma sapan yerlere gidecek yoksa.otursun herkes KAP takip etsin.bitsin şu gün.

bayağı gerrildi kilitleyin konuyu.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ozan062

kimi kayırıyorum anlamadım ben iki gündür burda kimseye bulaşmadan küfür temizliyorum ama bıktırdı artık öyle laflar ediliyorki direk siteyi
kapattırır ben tek kelimeye konuşmuyorum Samo1903 benim ne dediğimi anladı büyük ihtimal çünkü işin gerçeği bu başlığı hepimizden iyi takip ediyor
oda aslında yanlış olanları görüyordur ben hiç bir Beşiktaşlıyı birbirinden ayırmam herkese aynı çizgide davranırım ama diğer taraftanda forumu ve kendimizi
korumakta zorundayım burda laf olsun diye konuştukları bir kelime yarın hem forumu kapattırır hemde bize tazminat ödettirir böyle şeylere gerek varmı
terbiyesizleşme kelimesinide özellikle önceki mesajlarıyla ilgili söyledim bazen dilini tutamıyor :D o zamanda burası sıkıntıya giriyor kayırma olarak salla patiyi
diyorsan eğer daha akşam stat başlığında onuda eleştirdim @cartographer
::D:D zaten abi bu sıralar baya baya hepimize sıra dayağı atıyon :evillol: :evillol: :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ibracadabra12

Beyler simdi sag bek geliyormu ? Yonetim neyin pesinde suan

Çevrimdışı Tolga

Beyler simdi sag bek geliyormu ? Yonetim neyin pesinde suan
sağ beki unut kardeşim bize herhalde önümüzdeki 3 sene sağ bek gelmeyecek anlaşıldı
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Sen Seba ile Fikret Orman'ı aynı kefeye koyuyorsan ben daha sana hiçbir şey söylemem. Bir de biz hiç bu kurumsallaşma işlerinden anlamıyoruz değil mi ? Bir tek sen anlıyorsun kurumsallaşma işini bur da.

Sebayla Fikret Ormanı aynı kefeye koyduğumu nerden çıkardın anlamadım

Çevrimdışı klassblok

Linnes için son bir teklif daha yapılacakmış. Bakalım hayırlısı.

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes için son bir teklif daha yapılacakmış. Bakalım hayırlısı.
Yatar o iş vermezler artık.

Çevrimdışı POSEİDON

İşte bunlar hep ileri demokrasi :)
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....