2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545958 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

sag bek alınsa da destek alınmasa da destek vericem takımıma. yonetim teknik direktor beni ilgilendirmiyor. benim takımımda pırıl pırıl genc cocuklar var bu sene 3. de olsular yine destek verecegim. yönetim hata da yapıyorsa guzel şeyler de yapıyorsa hepsi kongrede konur onlerine. Artık başkanla direktorle falan bu kadar kafayı bozmayın arkadaşlar. Eleştirenler de beşiktaşın iyiligini istiyor ama bazen o kadar acımasız eleştiriyorlarki diger taraftarları da karamsarlıga sokuyorlar. Bu zincirleme şekilde futbolculara kadar ulaşıyor. Sen inanmazsan desteklemezsen başarı falan gelmez kardeşim. Linnes de gelse gelmez

senin bu karışımını kullanan çelik bilek olur :evillol: :evillol:

Sağ bek için diğer bir önerim bu arkadaşlar lakabı "demirbeg"
O bi Taş çatlasa 100 tl'ye alırsın.  :evillol:

Not: Tüm bunlar forumdaki gerginliği azaltmak içindi, anlayışınız için teşekkürler  :ok:
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 17:46:36 aktar_ismail ]

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Sosa'nın sözleşme detayları;

Metalist Kharkive 1.4 milyon kiralama bedeli ve 15 Ekim 2014 tarihine kadar ödenmek üzere 2 milyon Euro şeklinde anlaşılmıştır böylece oyuncunun sezon sonunda transfer haklarınada sahip olmuş oluyoruz,müthiş bir anlaşma çok akıllıca yapılmış,gs tarık çamdala 4.5 milyon veriyor biz Avrupa'da isim yapmış bir adamı çok uygun bir fiyat ve ödeme planı ile aldık.

Çevrimdışı sallapati

milliyetin haberine bakın. Demirören de bu zihniyetle yapıyordu heralde transferleri. demek ki demirören olsa 10 milyon euro verip 3 milyon euro kar ettik diyecekti

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-sosa-dan-10-milyon-euro-besiktas-1933976-skorerhaber/

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

Not: Tüm bunlar forumdaki gerginliği azaltmak içindi, anlayışınız için teşekkürler  :ok:
@aktar_ismail bu iyi bir adama benziyo o paraya bırakmazlar :D :D :D

@aktar_ismail bu iyi bir adama benziyo o paraya bırakmazlar :D :D :D

Bunun uzaktan kumandalı modeli olsa dehşet bir sağ bek olur, en kral sol açık gelse duvara toslamış gibi olur @Oktay  :evillol:

@Necmi abi gel bak biz ucuz bir sağ bek bulduk  :evillol:  @bjk_mabet 'e söyleyelim yönetime iletsin bu konuyu.

Çevrimdışı manyak1903

@aktar_ismail  abi bence sen @MURAT abiye söyle arkadan alıntı yaparak geliyor.yaptığınız iş yaş olacak  :ok:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 17:51:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
evet ben de şimdi onu okudum 15 ekime kadar ne değişecek ki hakkaten çok saçma

15 Ekime kadar Uefa'da 2 maç kazanırsak giriş parası ile birlikte 2 milyon euro nakit gelecek  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

Sosayı yönetim resmen peşin fiyatına 2 ay taksitle almış :D muhtemelen nakit sıkıntısı yüzünden. 3 maç trbünleri 50 binle doldursak yönetimin sosanın 2. taksidi ödemesine yardımcı olmuş oluruz.

Süzenin sezon sonuna kadar antepe kiralanıp garanti ücretinin 275.000 eurosu şirketimiz tarafından ödenecek demenin türkçesi sözleşmesi haziranda bitecek olan oyuncuya 275 bin euro tazminat ödeyip şimdiden feshetmek demektir zaten. evet yönetim tarafından yapılan başarısız bir transferdi. oyuncu da takımla uyum sağlayamadı. 9 ay daha kalacağına şimdiden gitmesi her iki taraf için de en hayırlısı oldu.
Darısı eneramo ve sezere bakalım.

Çevrimdışı Oktay

Bunun uzaktan kumandalı modeli olsa dehşet bir sağ bek olur, en kral sol açık gelse duvara toslamış gibi olur @Oktay  :evillol:
bu elektironik işlerden @SDemirsoy anlar ...!! ne diyosun samet bunun uzaktan kumandalısı bize yararmı :D :D :D

Çevrimdışı SDemirsoy

bu elektironik işlerden @SDemirsoy anlar ..... ne diyosun samet bunun uzaktan kumandalısı bize yararmı :D :D :D
abi ben elektrikten elektronikten inan anlamam daha önce demiştim prizden çarpılan adamım  :icool: @Oktay

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 17:56:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Transfer ile ilgili olmayan tüm yorumları temizliyorum. Israrla konu dışına çıkmayın lütfen diyorum ama 3 saatte Ne Başkanı Kalmış Ne Adalısı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Sosa transfer anlaşması bize açıkca şunu gösteriyor;
Kulüpte para kalmadı, haydi beyler pamuk eller cebe  :tabe:

Çevrimdışı Efe

15 Ekime kadar Uefa'da 2 maç kazanırsak giriş parası ile birlikte 2 milyon euro nakit gelecek  :ok:
@Çağrı hani yıl sonu alacaktik paraları
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

hala adamcılık ithamları devam ediyor,,  :kuserim

kendi taraftarımızı otekileştirmeyelim sucular bucular diye,,soylenmeye devam edince bende ayırırım yol yok baska turlu,,

bakın ne güzel transfer olmus tamam belki sacma olmus bir aylık kiralamak:)) ama zaten belliki bu adamı biz alıcaz,, ilk okudugumda bir senelik kiralık sonrasında 2milyonla anlasıcaz demiştim baya sevinmiştim kendimden geçtim ama bu sartlarda iyidir,, en azından 3milyon kusurlu bir ucret iyidir,,, bende en fazla 3.5 verilmeliydi kafasındaydım,,, zaten benim gorusum artık transfer olmucagıdır gzl bitti sonu :areindeer:
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 17:59:34 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

Sosanın videosunu izledim. her iki ayağını da kullanıyor. Kornerleri çok etkili. Geniş alanda çok iyi yalnız pek  dar alanda neler yapabileceğini göremedim.
 ceza sahası dışından çok iyi şutları ve golleri var.. Biz de şut çeken adam pek yoktu iyi oldu

Çevrimdışı Oktay

Sosa transfer anlaşması bize açıkca şunu gösteriyor;
Kulüpte para kalmadı, haydi beyler pamuk eller cebe  :tabe:
@aktar_ismail vere vere bizdede bişey kalmadı kombine forma kart ne varsa aldık  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

İsmal bu seneki sağ bekimiz serdar da yedeği yapacak bisey yok bu sekilde devam arsenale karsi oynayabiliyorsa her takima karsi sag bek oynayabilir ismail para kalmadigi ap acik ortada stad vakumluyor tum parayi kombine forma stad gelirine cok cok ihtiyac var :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

@aktar_ismail  abi bence sen @MURAT abiye söyle arkadan alıntı yaparak geliyor.yaptığınız iş yaş olacak  :ok:
ya iki saat dışarı çıktım çoşmuşsunuz :lol: taraya taraya geliyorum :D

Çevrimdışı sallapati

Transfer ile ilgili olmayan tüm yorumları temizliyorum. Israrla konu dışına çıkmayın lütfen diyorum ama 3 saatte Ne Başkanı Kalmış Ne Adalısı.

millet emek veriyor silmeyin şu yorumları. O kadar konu dışı olur

Çevrimdışı Deniz

Sosa ilk idmanına çıkmış  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

bu tempoyla yüz tele bile etmez :evillol:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Sosa maelsef savunma yönü çok zayıf bir oyuncu. maçını izledim. solda oynuyor. iyi çalım atıyor.. koşusu iyi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı sallapati

konu dışı yorumların silinmesine karşıyım. Konu dışı yorumlar denetçiler tarafından işaretlenebilir. Okumak istemeyenler de atlayabilir bunları bir şekilde.. millet emek verip yazıyor direk siliyorsunuz keyfinize göre.
biz de biliyoruz konu dışı ama çok kişiye ulaşmak için yazıyoruz popüler konulara