2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554921 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Biz böyle oynamaya devam edersek eğer Vodafone Arena atmosferiyle de birleşince bizim evimizde oynanan maçlarda 1 puan alan şampiyon olmuş gibi sevinecektir :ok:
Anil seni seviyorum  :ok:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Spor Toto Süper Lig'de sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, gündemine Beşiktaşlı Eneramo'yu aldı.

Başkent temsilcisi yönetimi, geçen sezonu Kardemir Karabükspor'da kiralık geçiren Beşiktaşlı Michael Eneramo'nun transferi için siyah-beyazlı kulübün yöneticileriyle görüştü.

Kırmızı-siyahlı yöneticilerin İstanbul'da yaptıkları görüşmede 1985 doğumlu Nijeryalı santroforun transferinde olumlu sonuç aldığı, ancak son kararı başkan Fikret Orman'ın vereceği belirtildi.

Nijerya Milli Takımı formasını 10 kez giyen ve 3 gol atan Eneramo, Beşiktaş formasıyla 4 maçta 1, kiralık forma giydiği Kardemir Karabükspor'da ise 16 karşılaşmada 4 gol kaydetti.

AA
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yakup

Spor Toto Süper Lig'de sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, gündemine Beşiktaşlı Eneramo'yu aldı.

Başkent temsilcisi yönetimi, geçen sezonu Kardemir Karabükspor'da kiralık geçiren Beşiktaşlı Michael Eneramo'nun transferi için siyah-beyazlı kulübün yöneticileriyle görüştü.

Kırmızı-siyahlı yöneticilerin İstanbul'da yaptıkları görüşmede 1985 doğumlu Nijeryalı santroforun transferinde olumlu sonuç aldığı, ancak son kararı başkan Fikret Orman'ın vereceği belirtildi.

Nijerya Milli Takımı formasını 10 kez giyen ve 3 gol atan Eneramo, Beşiktaş formasıyla 4 maçta 1, kiralık forma giydiği Kardemir Karabükspor'da ise 16 karşılaşmada 4 gol kaydetti.

AA

daha büyük bir sürpriz eneramonun sözleşmesi de holosko gibi sene sonunda bitiyor  :ok: :ok: :ok:

vodafone arenaya artık misafir takım olarak gelmesinde sakınca yok  :lol: :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

Cavcav o yıllık ücreti asla vermez ona o yüzden yine kiralık gibi göstereceğiz muhtemelen ki kontratı bitince adamlar onunla yarı fiyatına anlaşabilsinler diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Pascal

Defansif ortasaha lafını duymaktan gına geldi. Nedir bu defansif ortasaha saplantısı anlamadım gitti. Veli var, Atiba var işte defansif orta saha.. Ne işe yarıyor? Rakip atakları kesiyor mu kesiyor, bitti.. Ama hücumu başlatabilecek oyun kuruculuk özellikleri var mı? Sıfır. Biz neden sancı çekip duruyoruz, bizim defansif ortasaha olarak oynayan oyuncularımız top kullanmayı beceremiyorlar. Başarılı olmak istiyorsak  bu bölgede oynayan oyuncunun kesici olma özelliğinin yanı sıra aynı zamanda hücumu başlatan, topu oyuna sokan oyun kuruculuk özelliğinin de olması gerekir. Sadece defansif orta saha dediğin zaman o tek bir oyuncudur, bir de onun yanına oyun kurucu ihtiyacı olur (bizde olmayan). Oysa orta saha oyuncusunun hem kesici hem oyun kurucu özelliği olursa, iki oyuncunun özelliklerini tek bir oyuncuda toplamış olursun, bu da sana 1 oyuncu daha kazandırır. Veli ve Atiba her ikisi de defansif özelliği ağır basan oyuncular ofansif yönleri zayıf. Bu durumda ne oluyor, 2 tane defansif oyuncu oynatmış oluyorsun. Oysa Veli ve Atiba'nın yerine oyunun 2 yönünü de oynayabilen oyuncular olmuş olsaydı ne olurdu? Yine 2 tane ama hem defansif hem de ofansif oyuncu oynatmış oluyorsun. Yani ilk seçeneğe göre 2 oyuncu fazladan oynatmış gibi olursun. Yani sözün özü, bizim artık defansif ortasaha saplantısından kurtulup, çift yönlü ortasaha oyuncularına yönelmemiz gerek. Eneramo da giderse, ki muhtemelen gönderilir, bir de çift yönlü (defansif değil) orta saha oyuncusu alınmalı. Atiba ve Veli'nin önümüzdeki sene sözleşmeleri doluyor. Onların yerine şimdiden biri yabancı biri yerli -yerli olanı Türkiye'de bulmak zor, gurbetçi olur- 2 oyuncu bulup seneye takıma kazandırmamız, bunun için de şimdiden arayışa geçilmesi gerek.

Bu arada Oğuzhan'ın defansif yönünü güçlendirirsek, o bölge için acaba diyorum, neden olmasın?
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 14:09:40 Pascal ]
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Kesh

Bunun telafisi avrupa kapasını getirmektir. Zamanında yapmadığın transferleri yap ve bu takıma avrupadan kupa getir yönetim.

Çevrimdışı siyah-1903

pazartesi akşamı izlediğimiz kepaze maçtan sonra Beşiktaşımı halen 2.liğe layık görenlerin olması beni çok şaşırttı.. bizim biraz akıllı bir organizasyon ve bahsedilen 2 bölgeye 2 transferler şampiyon olmamamız için hiç bir neden göremiyorum.. artık siz de gönül rahatlığıyla şampiyonluk iddiamızı telafuz edin.. siz böyle yaparsanız renkliler bizi zaten ciddiye almamak için ne varsa yapar..

görmüyor musunuz koskoca 2 maç yapmışız.. fbsi gssi gelse tokatlayacak takımla kafa kafaya oynamış, istanbulda gol atabilsek turu atlayan taraf olacakmışız, onlar hala itlik peşinde, yok volkan iti yok melo iti.. basın da bunu konuşuyor (küfür yasak) çocukları... bu döngüyü kırıp atıcak bir yapımız oluşabilir aynı 100.yıldaki gibi.. tabi 101. yılda bizi nası harcadıklarını unutmadan, yani düşmanını iyi bileceksin
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Tolga

pazartesi akşamı izlediğimiz kepaze maçtan sonra Beşiktaşımı halen 2.liğe layık görenlerin olması beni çok şaşırttı.. bizim biraz akıllı bir organizasyon ve bahsedilen 2 bölgeye 2 transferler şampiyon olmamamız için hiç bir neden göremiyorum.. artık siz de gönül rahatlığıyla şampiyonluk iddiamızı telafuz edin.. siz böyle yaparsanız renkliler bizi zaten ciddiye almamak için ne varsa yapar..

görmüyor musunuz koskoca 2 maç yapmışız.. fbsi gssi gelse tokatlayacak takımla kafa kafaya oynamış, istanbulda gol atabilsek turu atlayan taraf olacakmışız, onlar hala itlik peşinde, yok volkan iti yok melo iti.. basın da bunu konuşuyor (küfür yasak) çocukları... bu döngüyü kırıp atıcak bir yapımız oluşabilir aynı 100.yıldaki gibi.. tabi 101. yılda bizi nası harcadıklarını unutmadan, yani düşmanını iyi bileceksin
hay ağzına sağlık aynı şeyleri düşünüyorum bende çok haklısın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

+1903  :ok:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Lig Tv'nin haberine göre daha doğrusu Ömer Güvenç'in haberine göre Bilic ısrarla stoper istiyormuş hatta 10 numaradan daha çok istiyormuş stoperden daha çok bu takıma 10 numara ve sağ bek dışında ön libero lazım stoperlerimiz var zaten

he bir de yöneticiler yapacağımız transferlerin ş.ligine kalıp kalmamakla alakası yok demişler madem öyle ne diye bu kadar beklediniz o zaman derler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lig Tv'nin haberine göre daha doğrusu Ömer Güvenç'in haberine göre Bilic ısrarla stoper istiyormuş hatta 10 numaradan daha çok istiyormuş stoperden daha çok bu takıma 10 numara ve sağ bek dışında ön libero lazım stoperlerimiz var zaten

Yalan haber bence Pedro-Ersan gayet iyiler   :tabe: Ama sakatlık halinde sıkıntı olabilir  :iscrewy:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Haldun

Yalan haber bence Pedro-Ersan gayet iyiler   :tabe: Ama sakatlık halinde sıkıntı olabilir  :iscrewy:
haber dogru bilic ısrarla stoper istiyor yedekte sivok varken ne geregi var anlamış değilim;fakat pedronun kendini bu kadar geliştirmesine hayran kaldım bi de hızını çabuklugunu arttırabilirse birinci sınıf defans olur ersan da sakatlık geçirmezse beşiktaşla milli takımın değişilmez ouıncusu olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

haber dogru bilic ısrarla stoper istiyor yedekte sivok varken ne geregi var anlamış değilim;fakat pedronun kendini bu kadar geliştirmesine hayran kaldım bi de hızını çabuklugunu arttırabilirse birinci sınıf defans olur ersan da sakatlık geçirmezse beşiktaşla milli takımın değişilmez ouıncusu olur

Belki avrupa için tecrübeli birini istiyordur  :alala: ama bence öyle birini almak için önce sivok un gitmesi gerek  :iscrewy:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

yalan haber mi bilmiyorum ama bence de gereği yok stopere ersan-pedro yedekte sivok-atınç yeterli gibi

Çevrimdışı siyah-1903

yalan haber midir bilmem ama ben arfa diyorlar 10 numara için... gerçek bir 10 numara kendisi ama fazla arıza bir oyuncu  :bandit:
keşke olsa derim
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı MUSTAFA_

yalan haber mi bilmiyorum ama bence de gereği yok stopere ersan-pedro yedekte sivok-atınç yeterli gibi

alınacaksa bir futbolcu illa sağ bek ve 10 numaradan sonra çift yönlü bir orta saha alsınlar   :ok: Bence çoğu yorumcunun dediği gibi bir sorunda çift yönlü orta saha oyuncumuz yok  :iscrewy:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Lig Tv'nin haberini izledim. Ömer Güvenç Bilic'in sağ bek, stoper ve 10 numara istediğini söyledi. Demek ki Enaramo da gittikten sonra bu 3 transfer gelecek. Ama benim anlamadığım ön libero da eksiklik gözükürken niye stoper istiyor Bilic çözemedim bu işi. Zaten savunmayı iyi yapıyoruz. Stoper yedeği de Sivok var takımda bence stoper transferi olursa gereksiz bir transfer olur gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lig Tv'nin haberini izledim. Ömer Güvenç Bilic'in sağ bek, stoper ve 10 numara istediğini söyledi. Demek ki Enaramo da gittikten sonra bu 3 transfer gelecek. Ama benim anlamadığım ön libero da eksiklik gözükürken niye stoper istiyor Bilic çözemedim bu işi. Zaten savunmayı iyi yapıyoruz. Stoper yedeği de Sivok var takımda bence stoper transferi olursa gereksiz bir transfer olur gibi.

gerçi önder özen gitmeden önc en az 5 defans gerekli demişti acaba o mantıkla mı istiyor  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer sezonunun bitmesine 4 gün kaldı ne zaman transfer yapacaklar çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Haldun

yabancı defans oyuncusu arıyorlarsa sivok gönderilecek demektir  kaldı ki haber dogru defans oyuncusu 10 numara ve sag bek arıyorlar.trasnfer sezonun bitimine 3 gün kaldı kimler alınacak bakalım yarın  2 tane kap gelebibilme ihtimali yüksek

Çevrimdışı Tolga

Transfer sezonunun bitmesine 4 gün kaldı ne zaman transfer yapacaklar çok merak ediyorum.
bari en az 1 transfer bugün açıklansaydı

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam normal şartlarda yarın 2 KAP gelmesi lazım. 10 numara ve sağ bek için. Yarın da gelmezse pazartesi günü 1 transfer bekliyorum o da 10 numara olur ve böylece transferi kapatırız.

Çevrimdışı Tolga

bu arada ben arfa ile ilgili birkaç haber çıkmış fena transfer olmaz diye düşünüyorum alınabilirse tabi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kadar sabrettik kaldı son 3 gün  :uyucam: Açıklanacak elbet  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★