2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555026 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Yine 500.000 zararla anca yollarız Temprakasa Eneramoyu
Öyle olacak hocam zaten. Galiba sezon sonu sözleşmesi bitiyor doğruysa ondan da kurtulacağız.

Çevrimdışı Ibracadabra12

Ismail her turlu mottayi keser, asil skinti kanatlar. gokhan'nin dusuk futbol zekasi ve olcayin eksik yetenekleri bu takimi zor hallerre sokabilir ama yinede kanatlarda pektemek ve olcayin oynamasindan yanayim

Çevrimiçi Samet Ç

Ne zaman açıklanacak orta saha ve sağbek , vallahi billahi tillahi delirecem , en sonunda ana avrat sülale soy sop cet doğuranı yoğuranı selam alıp verdiği dümdüz gidecem ya, iyice geliyolar artık.
Sakin hocam.  :kop: :kop: Sen hala alışamadın mı bu durumlara? Klasik Beşiktaş yönetimi.

Çevrimdışı ahmetx

Bu takımdan gitmesin diyebileceğim isimler Tolga, Motta, Franco, Ersan, Atiba,Necip,Oğuzhan,Töre,Demba Ba dır.Mustafa,Olcay,Veli,Frei,Ismail adamın olmadığı yerde Abdurrahman Çelebidirler.Necibin bu seneki performansını gerçekten beğeniyorum,kendisine iyi bakmış,güçlenmiş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ibracadabra12

Bu takımdan gitmesin diyebileceğim isimler Tolga, Motta, Franco, Ersan, Atiba,Necip,Oğuzhan,Töre,Demba Ba dır.Mustafa,Olcay,Veli,Frei,Ismail adamın olmadığı yerde Abdurrahman Çelebidirler.Necibin bu seneki performansını gerçekten beğeniyorum,kendisine iyi bakmış,güçlenmiş.
Bu takimda banko oynayacak adamlar kesinlikle, ersan, pedro, atiba, oguzhan(guclense) pektemek ve demba ba tabi europe league kazanmak istiyorsak

Çevrimdışı frkndgnr

ben ümidi kestim artık yarın transfer açıklandı açıklandı yoksa geçmişler olsun.

Çevrimdışı Çağrı

Transfer kesinlikle gelecek ümidi kesmeyin dse kanser ettiler sağolsunlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Transfer kesinlikle gelecek ümidi kesmeyin dse kanser ettiler sağolsunlar.
arkadaş bugün bile hala transfer açıklanmadı bakın iddia ediyorum yarın belki bir transfer açıklanır hafta sonu zaten boş geçecek p.tesi günü de geceye kadar yine burada transfer olur mu acaba diye konuşacaz sonra bir bakmışız gelen giden yok
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Paylaşmak istemiyorum ama Derin Beşiktaş söyle yazmış Twitter'a.

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  9 dk.
Arkadaşlar transfer de yeni bir gelişme yok. Muhabirler dahil kimseye bir şey söylenmiyor. Yalnızca KAP öncesi bilgi gelebilir.

Çevrimdışı Tolga

Paylaşmak istemiyorum ama Derin Beşiktaş söyle yazmış Twitter'a.

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  9 dk.
Arkadaşlar transfer de yeni bir gelişme yok. Muhabirler dahil kimseye bir şey söylenmiyor. Yalnızca KAP öncesi bilgi gelebilir.
valla benden size tavsiye artık bu saatten sonra her türlü isme hazırlıklı olun ama ben yine de en fazla 1 transfer olur diyorum

Çevrimdışı Çağrı

Ben de en az 2 3'e hazırlıklı olun diyorum  :utan
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Ben de en az 2 3'e hazırlıklı olun diyorum  :utan

bende şöyle diyeyim 1 transfer yapılırsa bu 10 numara olur
2 tane gelirse 10numara+sağbek
3 tane olursa 10numara+sağbek+stoper

ben iki yönlü ortasaha düşünüldüğünü sanmıyorum

Çevrimdışı Çağrı

bende şöyle diyeyim 1 transfer yapılırsa bu 10 numara olur
2 tane gelirse 10numara+sağbek
3 tane olursa 10numara+sağbek+stoper

ben iki yönlü ortasaha düşünüldüğünü sanmıyorum

4 tane olursa Fikret Orman kalp krizi geçirir  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

4 tane olursa Fikret Orman kalp krizi geçirir  :kop:

aynen 4 tane gelirse büyük ihtimal " belki de bir daha hiç transfer yapmayız " der :)

Çevrimdışı Kemal

Amma iyimsersiniz:) Bence sağbek gelecek ve 10 numara devre arası gelişmelere göre bakacaz denecek , Eneramo gidecek, Gökhan Süzen gidecek. Kısaca 3 Kap var ; sağbek + eneramo +g. süzen - turu geçseydik +10 numara olacaktı.

Çevrimdışı karakartalım

yanlız richards gelirse sağ bek te oynar
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı pelops

Fırat Günayer @firatgunayer · 21 dk.

Gelişmeler var..01.25..

yazık :ebebe:

Çevrimdışı Tolga

Gelişmeler var..01.25..

gene ne sallayacak kim bilir bakalım :)

Çevrimdışı Çağrı

Gelişmeler var..01.25..

Şuna birisi huni atsın  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı frkndgnr

bakalım fırat ne sıkacak

Çevrimdışı Tolga

UEFA AVRUPA LİGİ GELİRLERİ
Grup Aşaması

Her Takıma 1.3 m euro
Galibiyet 200.000 euro
Beraberlik 100.000 euro
Grup Birincisine 400.000 euro
Grup İkincisine  200.000 euro

rakamlar komik valla :)

Çevrimdışı Aykutt

Fırat beyi spamlayın arkadaşlar yazamasın artık.Bıktırdı umut vaad ede ede köreltti taraftarı.

Çevrimdışı Tolga

Fırat beyi spamlayın arkadaşlar yazamasın artık.Bıktırdı umut vaad ede ede köreltti taraftarı.
bugün ben arfa ismi çıktı ya medyada hemen ben arfa gelecek en güçlü isim demiş bıraksın bu işleri benim için her geçen saat transfer beklentisi git gide azalıyor

Çevrimdışı Tolga

he şimdide bjk kimseyi alamazsa son gün r10 ile anlaşabilir dedi şu ana kadar söylediği tek mantıklı transfer haberi gibi en son gün bu yönetim tükürdüğünü yalayıp böyle birşey yapabilir

Çevrimdışı pelops

şimdide R10 diyo  :s20: