2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555058 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Hocam normal şartlarda yarın 2 KAP gelmesi lazım. 10 numara ve sağ bek için. Yarın da gelmezse pazartesi günü 1 transfer bekliyorum o da 10 numara olur ve böylece transferi kapatırız.
aynen hocam bizimkilerin hafta sonu kap açıklaması yaptığını görmedim hiç şu ana kadar eğer yarında açıklama falan olmazsa en fazla 1 transfer yaparlar ve transferi kapatırlar
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada ben arfa ile ilgili birkaç haber çıkmış fena transfer olmaz diye düşünüyorum alınabilirse tabi
Hocam Ben Arfa iyi oyuncu da tabela yapamıyor ama 10 numara almayacaklarsa Arfa'yı alırsın Olcay'ı yedeğe çekersin solda Arfa'yı oynatırsın 10 numara da Ozi oynar. Bu da bir formül ama bize Ruiz'in çok faydalı olacağını düşünüyorum. Senede 10-15 gol en az da 10 asist yapabilecek bir oyuncu.

Çevrimdışı Tolga

Hocam Ben Arfa iyi oyuncu da tabela yapamıyor ama 10 numara almayacaklarsa Arfa'yı alırsın Olcay'ı yedeğe çekersin solda Arfa'yı oynatırsın 10 numara da Ozi oynar. Bu da bir formül ama bize Ruiz'in çok faydalı olacağını düşünüyorum. Senede 10-15 gol en az da 10 asist yapabilecek bir oyuncu.
valla o kadar fazla isim geçti ki artık hangisi faydalı olur nereye transfer yapılır insanların kafası karışıyor değerlendirme bile yapamıyoruz oyuncular hakkında en iyisi 1 eylül gününe kadar gelişmeleri beklemek yapacak birşey yok kim gelirse şaşırmayacam bu saatten sonra :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ben de stoper alınmasından yanayım ama geç oldu..

Pedro bana hiç güven vermiyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı pascal26

Arsenal'i deplasmanda nasıl olup da elimizden kaçırdığımıza yanıp burayı ağlama duvarına çevirdiğimize göre bazı şeyler yoluna giriyor demektir.  :super:

Ruiz ve Linnens Arsenal maçlarına olsaydı bile bizim kazanma yüzdemizi daha yukarı çekmezdi bence. Biz zaten iki maçta futbol olarak adamları yendik ama skor alamadık. Bazen oluyor böyle. Maçta sağ bekimiz hata yapsa, adam kaçırsa ve gol yeseydik dediğinize katılırdım. Linens olsa belki hücumda bikaç bindirme daha yapacaktı ama yine belki de uyum sürecini atlatamadığı için arkasına adam kaçırıp gol yedirecekti, bilemeyiz. Ayrıca dünkü maçta Ozzie yerine Ruiz de oynasaydı maksimumu bu olurdu. Siz Ruiz gelince uçacak diye düşünyor olabilirsiniz ama değil.

Umarım beklediğimize değecek iki transferin bütçesi ayarlanabilir ve alınır.

Sonuç olarak beyler; ligi koyalım ligi.. :)

Çevrimdışı murat

alacağımız oyuncu yabancı olacağı için daha çok eksik olan bölgeleri dolmurmamız gerekiyor.bence stoper bölgemiz eksik değil.avrupa ligi ve türkiye ligi şartlarında gayet yeterli.benim gördüğüm eksikler daha çok sağ bek çift yönlü ortasaha ve ve gerektiğinde demba ba ile oynayabilecek gerektiğinde kanatta kullanabileceğimiz samaras , niasse veya emenike tarzında  top taşıyabilen oyuncu lazım.benim görüşüm tek santraforumuz var.pektemek ve cenk tosun yetersizler.

Çevrimdışı Mehmet Hedo

Bu tutu geçemediysek, sebebi sağbek ve 10 numara transferleri değil. Öncelikle İstanbul'da atamadığımız gollerdir. Ba ve Olcay ŞL seviyesinde oynarken kaçırılmaması gereken iki pozisyondan yararlanamadılar. Tolga'nın ekstra kurtarış yapamaması ve hakemin penaltıyı es geçmesi, rakip 10 kişi kaldığında Cenk Tosun'un oyuna girmemesi de cabası... Sağbekte hiç bir transferin dünkü İsmail'den daha iyisini yapacağını, gelen 10 numaranın da Oğuzhan dan daha iyi oynayacağını sanmıyorum. İnşallah takımın ahengini bozmayacak iş ahlakı yüksek adamlar alırlar isimleri önemli değil.

Çevrimdışı Haldun

ben tam aksini düşünüyorum franco 23 yaşında olmasına ragmen 30 yaşında gibi soğukkanlılıkla oynuyor güven veriyor maç oynaya oynaya tecrübelenerek kendisini daha da geliştirecektir

Çevrimdışı siyah-1903

Bu tutu geçemediysek, sebebi sağbek ve 10 numara transferleri değil. Öncelikle İstanbul'da atamadığımız gollerdir. Ba ve Olcay ŞL seviyesinde oynarken kaçırılmaması gereken iki pozisyondan yararlanamadılar. Tolga'nın ekstra kurtarış yapamaması ve hakemin penaltıyı es geçmesi, rakip 10 kişi kaldığında Cenk Tosun'un oyuna girmemesi de cabası... Sağbekte hiç bir transferin dünkü İsmail'den daha iyisini yapacağını, gelen 10 numaranın da Oğuzhan dan daha iyi oynayacağını sanmıyorum. İnşallah takımın ahengini bozmayacak iş ahlakı yüksek adamlar alırlar isimleri önemli değil.

10 numara haricinde senin gibi düşünüyorum ama 10 numarada ozzi yetersiz, bu maçta da belli oldu.. dikine güçlü oynayan, ince pas verebilen ve ismi olan bi oyuncumuz olsa iş değişirdi.. şurası bir gerçek ki avrupa çapında ismi olan tek ismimiz demba ba. isim de şart  :ok:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Çağrı

Franco da Ersan da fazlasıyla güven veriyor da Sivok girerse kamyonun tekerliği o zaman patlayacal.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Baroninin sözleşmesi fesih edilmiş

Yarından itibaren bizimle anılır :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet Hedo

Sağbek için Micah Richards'ın kiralanması haberleri geçiyor. Gelir gelmez iş yapacak bir adam. Sakatlanmayan ve yorulmayan Zabaleta'nın yedeği durumundaydı. Yaşlı değil, stoper de oynayabiliyor. Musa Muhammed'e yatırım yapılması gerçekten düşünülüyorsa mantıklı bir hamle olur bu kiralama olayı.

Çevrimdışı Çağrı

Micah Richards momentum yitireli 4 yıl oluyor son 4 yılda 20 maça çıktı galiba nasıl gelir gelmeziş yapsın bu dakikadan sonra çöpe çıkar. Dünyanın sayılı defanslarından olması beklenirken şuan tan anlamıyla fos yatmaya gelir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

26 yasında gayet saglam vucudu var korkulu rüya olur diyecegim almazlar :) :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı forzatunga

Sağbek için Micah Richards'ın kiralanması haberleri geçiyor. Gelir gelmez iş yapacak bir adam. Sakatlanmayan ve yorulmayan Zabaleta'nın yedeği durumundaydı. Yaşlı değil, stoper de oynayabiliyor. Musa Muhammed'e yatırım yapılması gerçekten düşünülüyorsa mantıklı bir hamle olur bu kiralama olayı.

stoper de oynayabilmesi çok cazip hale getiriyor aslında ama pek hucumcu bir oyuncu değil sanki bize Linnes tarzı bir adam lazım.Sivok gönderilir Richards+Linnes olursa mükemmel olur tabi.

Çevrimdışı Pascal

Micah Richards geçen sene çok büyük bir sakatlık geçirdi. Şimdi iyileşti ama performansı sıfır. O yüzden menejerler itelemeye çalışıyordur. Sakatlanmadan önceki performansı olsa bizimle adı bile anılmazdı. Eski maçlarından görüntüleri izleyip de aldanmayın.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 18:19:13 Pascal ]
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Çağrı

Pozsiyon bulmata bu kadar zorlanıyorken Linnes gibi hucumcu sağ beki 500 bin euro için almamak kafamıza sıkmak olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Micah Richards iyi oyuncu ama benim hala kafamdaki sağ bek Linnes'dir. City'den Micah'ı kiralayabiliriz ama bence bizim için Linnes daha iyi olur gibi .

Çevrimiçi Samet Ç

He birde şu var Micah stoperde oynayabiliyor. Enaramo'nun gitmesi an meselesi Gençlere Micah kiralanacaksa sağ bek için yapılmaz bu transfer mutlaka stopere düşünüyorlardır.

Çevrimdışı Necmi

eneramo gençlerbirliğinemi gitmiş :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Necmi abi görüşüyorlar her an gidebilir kiralık olarak .

Çevrimdışı Kemal

Ben söyleyeyim neden stoper istediğini, Pedroya tam güvenemiyo Ersan çabuk sakatlanıyo , Sivok uzun zamandır oynamıyo ve önliberoya ihtiyaç var. Pedroyu hızlı süpürücü özelliğini kullanarak önlibero oynatacak böylece önliberoyu halledecek (tabi ihtiyac maçları), alınan stoperide kullanacak , böylece 1 taşla 2 kuş vurmak istiyo. istediği 1 stoper 1 orta saha 1 sağbek, alacağı eneramonun takımdan ayrılacak olması.  :busted_cop:

Çevrimdışı ALI RIZA

keşke gitmese değilmi @Necmi abi demba  ile güzel ikili olur  :alala:

Çevrimdışı Necmi

hadi leeyn o nankörün bir daha Beşiktaş forması giymesini düşünemiyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şakası bile kötü  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★