2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555070 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

hadi leeyn o nankörün bir daha Beşiktaş forması giymesini düşünemiyorum
:kop: :kop: :kop: :kop: bayılıyorum tutun beni  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Şakası bile kötü  :uyucam:
yazarken bile acaba demba ba kim le oynayacak diye düşündüm  :kop: :kop:

Çevrimdışı karakartalım

madem defans istiyo hoca iyide olur güzel olur o zaman  al dede yi yada portodan maiconu yada melodoyu anlayayım yoksa bu ayardan aşağısını alacaksan alma hiç ersanla franco götürüyo yedeklerindede sivokla atınç götürür takımı ligde.golcü bi  10 numara ile sağ bek bas bas bağırıyo yoksa
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Çağrı

Şampiyonlar Ligi ile ilgili tüm yorumları sildim lütfen konu dışına çıkmayalım arkadaşlar
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

Şampiyonlar Ligi ile ilgili tüm yorumları sildim lütfen konu dışına çıkmayalım arkadaşlar
+1903 haklısın hocam davanda sıkıntı yok  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

+1903 haklısın hocam davanda sıkıntı yok  :icool:

Öyleyse Davama taraf olun gençler  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Enaramoda gittiyse yabanci sayisi şov yapiyor şuan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

linnes gibi sağ bek varken hala başka adamların peşinden mi koşuyorlar enteresan valla
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı karakartalım

Çevrimdışı frkndgnr

Bu iki Arsenal maçı şunu gösterdi ki, takım ruhu iyi, kalite noktasındaki artılar ve eksiler;

Banko oyuncular sırasıyla,
Demba Ba
Oğuzhan
Attiba
Tolga

Takımın hedefleri için yeterlili olanlar
Ersan
Motta
Gökhan

İdare edenler
Pektemek
Pedro

Yetersiz olanlar
Veli
Olcay
Sağbek

Özellikle orta saha alınacaksa buna bakılmalı. Oğuzhana değil, Veliye alternatif lazım. Sağ bek şart. Sol açık için Olcaya alternatif şimdilik kadro içinden bakmak lazım. Biliç de zaten öyle yapmaya başladı.

Kardeş sen analiz yapma, mottayla türkiye kupası bile hedeflenmez, pedroyla pektemek mi idare eder, bu adamlar bankodur.

Çevrimdışı Tolga

Kardeş sen analiz yapma, mottayla türkiye kupası bile hedeflenmez, pedroyla pektemek mi idare eder, bu adamlar bankodur.
motta mı yetersiz yav arkadaş ben şunu anlamıyorum siz herhalde ismailin en kötü halini görmediniz motta ilk geldiğinde herkes bayılıyordu da şimdi mi tü kaka oldu motta bu ligin canerden sonra en iyi sol bekidir bu kadar açık ve net söylüyorum

Çevrimdışı frkndgnr

motta mı yetersiz yav arkadaş ben şunu anlamıyorum siz herhalde ismailin en kötü halini görmediniz motta ilk geldiğinde herkes bayılıyordu da şimdi mi tü kaka oldu motta bu ligin canerden sonra en iyi sol bekidir bu kadar açık ve net söylüyorum

Motta geçen sene iyiydi ama geçen seneyi bir kenara bırakıp yorum yapın, geldiğinden beri vasatın altında oynuyor. Çok kötü. Bende sizdeki İsmail düşmanlığını anlamıyorum. Adam 2 maçtır solak olmasına rağmen sağ bekte "Arsenal" a karşı iyi işler yapıyor ama yine yaranamıyor nedense. Belki adı ismailoviç olsa yaranabilirdi.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 22:13:06 frkndgnr ]

Çevrimdışı Çağrı

Tolga , İsmail , Motta , Ersan , Pedro , Töre , Oğuzhan , Ba Bu takımda şuan oynayabilecek olan adamlar. Diğerlerinin bazıları mecburiyetten bazıları idareten oynuyor işin gerçeği bu.

Ama olaya kontenjandan bakarsak , Tolga , İsmail , Ersan , Veli , Olcay , Töre , Frei , Pektemek , Cenk hepsi candır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Motta yetersiz hocam orta açmayı bilmiyor adam. Ne zaman orta açmaya kalksa hep rakim takım oyuncusuna takılıyor böyle bek olmaz hocam kötünün iyisi diyebiliriz. İsmail her türlü keser Motta'yı.

Çevrimdışı Tolga

Motta geçen sene iyiydi ama geçen seneyi bir kenara bırakıp yorum yapın, geldiğinden beri vasatın altında oynuyor. Çok kötü. Bende sizdeki İsmail düşmanlığını anlamıyorum.
mottayı vasat olarak görüyorsanız lig başladığında eğer ismail oynarsa hangisinin daha vasat olduğunu görürsünüz ayrıca benim hiçbir oyuncuya düşmanlığım yoktur ismail alındığı zaman buna en çok sevinenlerden biriydim ama sakatlık olsun ama formsuzluk olsun bir türlü istenilen seviyeye gelemedi futbolunu geliştiremedi o yüzden ismail şuan bana güven vermiyor sen demişsin geçen sene motta iyiydi diye bu sezona o kadar da kötü başlamadı yavaş yavaş form yakalayıp geçen seneki ritmini bulacağından eminim

Çevrimdışı Tolga

Motta yetersiz hocam orta açmayı bilmiyor adam. Ne zaman orta açmaya kalksa hep rakim takım oyuncusuna takılıyor böyle bek olmaz hocam kötünün iyisi diyebiliriz. İsmail her türlü keser Motta'yı.
eğer mottaya kötü diyorsanız ismaili unutmuşsunuz demektir neyse büyük ihtimal zaten bu sezon sağ bek yabancı olursa o oynayacak o zaman dediğimi daha iyi anlarsınız bu seferde motta oynamalı dersiniz umarım ben yanılırım tabi

Çevrimdışı frkndgnr

Umarım bu sezon Motta için İsmail'e, Olcay için Kerim'e haksızlık yapmak Bilic. İsmail Motta'dan 2 gömlek üstün futbolcu.

Çevrimiçi Samet Ç

Umarım bu sezon Motta için İsmail'e, Olcay için Kerim'e haksızlık yapmak Bilic. İsmail Motta'dan 2 gömlek üstün futbolcu.
+1903 özellikle Kerim'e yazık oluyor.

Çevrimdışı frkndgnr

"lig başladığında eğer ismail oynarsa hangisinin daha vasat olduğunu görürsünüz"

Anladığım Kadarıyla geleceği görme yeteneğiniz var.

Çevrimdışı muhalefet

Eneramoda son durum nedir arkadaşlar

Çevrimiçi Samet Ç

eğer mottaya kötü diyorsanız ismaili unutmuşsunuz demektir neyse büyük ihtimal zaten bu sezon sağ bek yabancı olursa o oynayacak o zaman dediğimi daha iyi anlarsınız bu seferde motta oynamalı dersiniz umarım ben yanılırım tabi
İsmail Motta'dan daha fazla katkı verecektir. Bu garanti içim rahat o yüzden.

Çevrimdışı Tolga

Anladığım Kadarıyla geleceği görme yeteneğiniz var.
evet var çünkü ismaili de mottayı da izledim

Çevrimiçi Samet Ç

Eneramoda son durum nedir arkadaşlar
Gençlerbirliği ile görüşülüyor hocam yarın netleşir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Yine 500.000 zararla anca yollarız Temprakasa Eneramoyu
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ne zaman açıklanacak orta saha ve sağbek , vallahi billahi tillahi delirecem , en sonunda ana avrat sülale soy sop cet doğuranı yoğuranı selam alıp verdiği dümdüz gidecem ya, iyice geliyolar artık.