2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555192 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Hocam artık ANÇ'nin işlere el koyması lazım. Dünde zaten maçtan sonra soyunma odasına ANÇ girdi çocuklara konuşma yapmak için.
zaten bugün ve yarın da birşey olmazsa transfer beklemenin bir anlamı da yok ANÇ den başkasına da güvenmiyorum zaten el atarsa bir o el atar koca yönetimde ondan başka icraat yapan adam yok
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Transferler gelecek rahat olun.
İnşallah hocam nedense bende bir ümitsizlik var çözemediğim.

Çevrimiçi Samet Ç

Pektemek idare eden mi ? 5 milyona satıyoruz desek Fenerbahçe ve Galatasaray havada kapar havada
Anıl Pektemek lig için çok iyi bir oyuncu ama Avrupa için maalesef aynısını söyleyemiyorum. Arkadaşta mutlaka avrupa için yetersiz demiştir.En basit örneği dün 8. dakikada top geldi anlık düşündü arkasını dönse bomboş kaleye gidiyor ama gitti Ba'ya pas attı öldürdü atağı maalesef.

Çevrimdışı eski inönü

İnşallah hocam nedense bende bir ümitsizlik var çözemediğim.
transferler gelsin karamsarlıgı ustumuzden atalım uefa kupamız var ligimiz var kupamız var stad inşaatımız var. Bu sene heyecanlanacak çok sebebimiz var. Taraftar karamsarlıga duserse oyuncu da etkilenir. oyuncu yapımız tecrubesiz. Bu karamsarlıgı silip atmamız lazım

Çevrimiçi Samet Ç

transferler gelsin karamsarlıgı ustumuzden atalım uefa kupamız var ligimiz var kupamız var stad inşaatımız var. Bu sene heyecanlanacak çok sebebimiz var. Taraftar karamsarlıga duserse oyuncu da etkilenir. oyuncu yapımız tecrubesiz. Bu karamsarlıgı silip atmamız lazım
Hocam doğru diyorsun bende yönetim için bir karamsarlık var fazla para harcamayalım derken çok büyük hatalar yapıyorlar.

Çevrimdışı Tolga

zaten temel mesele de bu takım kaç seneden beri hep tecrübesiz bu daha nereye kadar böyle devam edecek kaç senedir yönetimde olup takımın kalitesini ve tecrübesini arttıramayanlar bunun hesabını vermeliler bu sezonda saçma sapan şeyler yüzünden şampiyonluk kaçarsa merak ediyorum o zaman ne diyebilecekler ha tabi stad yapıyoruz diyecekler onu unutmuşum ve şunu da söyliyeyim şahsen avrupa liginden daha çok lige ağırlık verilmesinden yanayım bari şampiyon olup ş.ligine gidelim seneye

Çevrimdışı murat

Veli'ye yetersiz dediğin zaman yerine mutlaka birini koyman gerekiyor. Var mı öyle bir yerli? Yok. Veli'yi eleştirerek sürekli kazanamazsınız. Olcay'a da yetersiz diyemeyiz ligde 10 gol altına inmiyor.

Asıl yetersizlik yabancılarda. Atiba yerine çok daha iyisi alınmalı çok daha iyisi.

Sadece top kapmakla olmuyor bir tane diagonal pas atamıyor onu geçtim uzun pas bile atamıyor. Sağdan sola oyunu tek pasta çevirmesi lazım onun  bölgesindeki adamaın Atiba oraya 3 pasta gidiyor. O zaman kanadı nasıl bekle birebir bırakacaksın? Veli klasik ön libero Mehmet Topal ne yaparsa onu yapıyor oyun kurmak zorunda değil bölgesi itibariyle ama Atiba zorunda ve yapamıyor.

Diriliği herkesi yanılyıor asıl yapması gerekn işte yok Atiba.
bunu mustafa pektemek içinde söyleyebiliriz asıl yapması gereken işte yok.atibayı velinin yerine koyup yanına iyi bir 8 numara önüne oğuzhan olmalı bence.ortasahaya iki tane pas atabilecek oyuncu lazım.atiba veli olduğunda ileri pas atamıyoruz , hızlı atakları öldürüyoruz.

Çevrimdışı sağduyu

arkadaşlar içiniz rahat olsun ben 2 degil 3 transfer bekliyorum. 10 numara sag bek ve defansif orta saha. Bir şey bildigimden degil sadece analiz

Evet, gerçek bu... GS nin Selçuklu, Melo lu ve Sneiderlı orta sahasına bakınca bizim kalite bayağı bir diüşük.

Ancak Beşiktaşa bu dakikadan sonra kim alınırsa alınsın akıllı ve sağduyusu yüksek futbolcu almak gerek. Takımın futbol zekası bakımından geçen seneden kalma bir alarm durumu var. Motta, Pektemek, Gökhan, İsmail, Necip bu bakımdan arıza düzeyindeler.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı eski inönü

zaten temel mesele de bu takım kaç seneden beri hep tecrübesiz bu daha nereye kadar böyle devam edecek kaç senedir yönetimde olup takımın kalitesini ve tecrübesini arttıramayanlar bunun hesabını vermeliler bu sezonda saçma sapan şeyler yüzünden şampiyonluk kaçarsa merak ediyorum o zaman ne diyebilecekler ha tabi stad yapıyoruz diyecekler onu unutmuşum ve şunu da söyliyeyim şahsen avrupa liginden daha çok lige ağırlık verilmesinden yanayım bari şampiyon olup ş.ligine gidelim seneye
abi yapma bu kadar keskin çizgiler koyma yanlış yapıyorsun. Bugunden yarına her şey duzelmez. Onemli olan planlar işleyip yukselen bir grafik ve istikrar var mı var. Bu sene ligde 2. olalım uefada çeyrek oynayalım stadımız bitsin yetmez mi? Seneyeden itibaren de artık kimse bizi tutamaz üstüste şampiyonlar ve avrupada başarı gelir.

Çevrimdışı eski inönü

Evet, gerçek bu... GS nin Selçuklu, Melo lu ve Sneiderlı orta sahasına bakınca bizim kalite bayağı bir diüşük.

Ancak Beşiktaşa bu dakikadan sonra kim alınırsa alınsın akıllı ve sağduyusu yüksek futbolcu almak gerek. Takımın futbol zekası bakımından geçen seneden kalma bir alarm durumu var. Motta, Pektemek, Gökhan, İsmail, Necip bu bakımdan arıza düzeyindeler.
aynen oyle alacagımız oyuncular tecrubeli olmalı. Tecrubesizlerimiz bol zaten heyecandan eli ayagına dolaşıyo çocukların. Ne yapsınlar hayatlarında şampiyonlar ligi mi gormuşler

Çevrimdışı eski inönü

bakın gs ve fb kendi bataklıklarında kısır döngülerine devam ediyolar onlardan bi bok olmaz. 1 sene sonraları belli degil. Biz artık istikrarı kurmak uzereyiz. 2 sene sonra bizle başa çıkamazlar. Beşiktaş Juventus olur onlar Milan İnter

Çevrimdışı Tolga

abi yapma bu kadar keskin çizgiler koyma yanlış yapıyorsun. Bugunden yarına her şey duzelmez. Onemli olan planlar işleyip yukselen bir grafik ve istikrar var mı var. Bu sene ligde 2. olalım uefada çeyrek oynayalım stadımız bitsin yetmez mi? Seneyeden itibaren de artık kimse bizi tutamaz üstüste şampiyonlar ve avrupada başarı gelir.
2. olalım yeter diyorsanız çok açık ve net söylüyorum neden artık medya bizi konuşmuyor neden bjk ciddiye alınmıyor demiyeceksiniz o zaman sen şampiyon olacaksın ki o konuşmak istemeyen medyayı da konuşturacaksın biz zaten böyle baktıktan sonra geçmiş olsun kusura bakmayın

Çevrimdışı eski inönü

2. olalım yeter diyorsanız çok açık ve net söylüyorum neden artık medya bizi konuşmuyor neden bjk ciddiye alınmıyor demiyeceksiniz o zaman sen şampiyon olacaksın ki o konuşmak istemeyen medyayı da konuşturacaksın biz zaten böyle baktıktan sonra geçmiş olsun kusura bakmayın
abi konuşmasınlar daha iyi. Neden medya bizi konussun istiyorsun medyaya magazin lazım. Onlara Volkan Melo lazım Aziz lazım Ünal lazım. Bu bok çukuru medya bizi konuşmasın lütfen hiç gerek yok.

Çevrimdışı Tolga

abi konuşmasınlar daha iyi. Neden medya bizi konussun istiyorsun medyaya magazin lazım. Onlara Volkan Melo lazım Aziz lazım Ünal lazım. Bu bok çukuru medya bizi konuşmasın lütfen hiç gerek yok.
medya seni konuşmazsa rakip takımlar,hakemler ve tff ciddiye almaz ondan sonra niye hep hakemler bize art niyetli fb ve gsya daha fazla torpil geçiyorlar da demiyeceksiniz o zaman bunlar olmadan bu ligte şampiyon öyle kolay kolay olunmuyor burası maalesef türkiye fb ve gsya bu ligte hiçbirşey olmaz onlar her şekilde bu yarışın içinde kalsınlar diye herşey yapılıyor ne halde olurlarsa olsunlar bugüne kadar gördük bunları

Çevrimdışı sağduyu

Veli'ye yetersiz dediğin zaman yerine mutlaka birini koyman gerekiyor. Var mı öyle bir yerli? Yok. Veli'yi eleştirerek sürekli kazanamazsınız. Olcay'a da yetersiz diyemeyiz ligde 10 gol altına inmiyor.

Asıl yetersizlik yabancılarda. Atiba yerine çok daha iyisi alınmalı çok daha iyisi.

Sadece top kapmakla olmuyor bir tane diagonal pas atamıyor onu geçtim uzun pas bile atamıyor. Sağdan sola oyunu tek pasta çevirmesi lazım onun  bölgesindeki adamaın Atiba oraya 3 pasta gidiyor. O zaman kanadı nasıl bekle birebir bırakacaksın? Veli klasik ön libero Mehmet Topal ne yaparsa onu yapıyor oyun kurmak zorunda değil bölgesi itibariyle ama Atiba zorunda ve yapamıyor.

Diriliği herkesi yanılyıor asıl yapması gerekn işte yok Atiba.

Maradona kardeş, fark bakış açısında. Beşiktaş a klasik değil modern ön libero lazım. Aynı zamanda oyun kuracak, pres altında dingildemeyecek, yalpalamayacak, presi görünce oyunu soğutmak bir yana basıp çalımı adamı bakkala gönderecek. Melo gibi, Selçuk gibi, Emre gibi, Meireless gibi. Veli nin nasıl koşturduğunu onu eleştirenler de görüyor. Haa sözleşme yenilersin kadroda tutarsın, istifade edersin o başka. Ama şampiyon olacak, derbileri kazanacak, Avrupa da boy gösterecek büyük takım oyuncusu değil Veli.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı eski inönü

bizi Fanatik konuşmasın Fotomaç konuşmasın Milliyet Vatan konuşmasın. Bizi eurosport konuşsun avrupa futbol otoritereleri konuşsun Ali Ece konuşsun Önder Özen konuşsun Mert Aydın konuşsun Ugur Meleke konuşsun

Çevrimdışı Tolga

bizi Fanatik konuşmasın Fotomaç konuşmasın Milliyet Vatan konuşmasın. Bizi eurosport konuşsun avrupa futbol otoritereleri konuşsun Ali Ece konuşsun Önder Özen konuşsun Mert Aydın konuşsun Ugur Meleke konuşsun
iyi abi o zaman siz bu durumdan memnunsanız bu düzen böyle sürüp gider

Çevrimdışı eski inönü

Beşiktaşı fb gs çizgisine çekmeye çalışanlara inat Bjk 3. yoldur. Biz Milan veya İnter degil biz Juventus olacagız  :ok:

Çevrimdışı eski inönü

iyi abi o zaman siz bu durumdan memnunsanız bu düzen böyle sürüp gider
abi ben düzeni yıkmanın yolunu soyluyorum sen beni duzene ayak uydurtmaya zorluyosun. Hangimizi duzen karşıtı?

Çevrimdışı Tolga

abi ben düzeni yıkmanın yolunu soyluyorum sen beni duzene ayak uydurtmaya zorluyosun. Hangimizi duzen karşıtı?
düzenden kastım böyle giderse fb ve gs arayı daha da açacak ve biz onlarla rekabet edemeyecek duruma gelecez her sezon başlarken artık kimse bizi şampiyonluk yarışı içinde olacakmış gibi görmeyecek zaten şuan fb ve gs ile aramız açık başarı gelmediği müddetçe daha da açılacak sen şampiyon olup ş.ligine gidersen hele ki tek başına o zaman maddi anlamda da güçlenirsin ben 2. olayım yeter dersen bu düzen böyle devam eder her sene onların şampiyonluklarını izleriz bahsettiğim şey bu kendini türkiyede değerli hissettireceksin sana saygı duyacaklar tff hakem rakipler bu olmadan bu ülkede bizi elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyon yapmazlar yapmıyorlar da zaten 101.yıl buna örnektir zaten

Çevrimdışı eski inönü

düzenden kastım böyle giderse fb ve gs arayı daha da açacak ve biz onlarla rekabet edemeyecek duruma gelecez her sezon başlarken artık kimse bizi şampiyonluk yarışı içinde olacakmış gibi görmeyecek zaten şuan fb ve gs ile aramız açık başarı gelmediği müddetçe daha da açılacak sen şampiyon olup ş.ligine gidersen hele ki tek başına o zaman maddi anlamda da güçlenirsin ben 2. olayım yeter dersen bu düzen böyle devam eder her sene onların şampiyonluklarını izleriz bahsettiğim şey bu kendini türkiyede değerli hissettireceksin sana saygı duyacaklar tff hakem rakipler bu olmadan bu ülkede bizi elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyon yapmazlar yapmıyorlar da zaten 101.yıl buna örnektir zaten
abi bazı şeyleri saptırıyorsun ben 2. olalım yeter demiyorum bu sene 2. olalım ne olur diyorum. gelecek bizim diyorum. Bu çizgi bu yol guzel bir yol diyorum. Yaşınızı bilmiyorum ama siz o donemde olsaydınız Gordon Milni ve yönetimi yollardınız adam ilk 3 sene şampiyon yapamamış sonraki 3 sene üstüste şampiyonluk malum.

Çevrimdışı Anıl

Biz böyle oynamaya devam edersek eğer Vodafone Arena atmosferiyle de birleşince bizim evimizde oynanan maçlarda 1 puan alan şampiyon olmuş gibi sevinecektir :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Maradona kardeş, fark bakış açısında. Beşiktaş a klasik değil modern ön libero lazım. Aynı zamanda oyun kuracak, pres altında dingildemeyecek, yalpalamayacak, presi görünce oyunu soğutmak bir yana basıp çalımı adamı bakkala gönderecek. Melo gibi, Selçuk gibi, Emre gibi, Meireless gibi. Veli nin nasıl koşturduğunu onu eleştirenler de görüyor. Haa sözleşme yenilersin kadroda tutarsın, istifade edersin o başka. Ama şampiyon olacak, derbileri kazanacak, Avrupa da boy gösterecek büyük takım oyuncusu değil Veli.

Güzel kardeşim 5 tane yabancı hakkın var. Birini stoperde , birini bekte , birini 10 numarada , birini forvette kullanacaksın bu kesin. Kaldı 1 yabancı hakkın. Bu demek oluyor ki 1 yabancı kullanacaksın ortasahada. Senin Dediğin gibi Veli'yi kestiğin zaman oraya Atiba ve bir yabancı daha koyman gerekiyor. Oluyor 6 bu da kuraldışı. Demek ki bu adamı kullanmak zorundayız. Yapılacak tek şey onun yanındakinin kalitesini olabildiğince yükseltmek ki Veli'nin defoları çıkmasın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bu arada burada yazıldı mı görmedim ama Eneramo Gençlerbirliğine kiralanıyormuş büyük ihtimalle. Eğer olursa kalıyor 5 yabancı. Bence defansif orta saha da alacaklar :super:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada burada yazıldı mı görmedim ama Eneramo Gençlerbirliğine kiralanıyormuş büyük ihtimalle. Eğer olursa kalıyor 5 yabancı. Bence defansif orta saha da alacaklar :super:

Keşke alsalar ama bence 2 transfer yapıp kaptacaz transferi  :iscrewy:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★