2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555211 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı pelops

Ozzy iyi diyenler var ona sasirdim ben

Çevrimdışı murat

Ozzy iyi diyenler var ona sasirdim ben
o zaman bende şaşırtmaya devam edeyim.oğuzhan gerçekten iyi fakat arkasında oynayan veli ve atiba ileriye oynama yeteneği kısıtlı.bir tek oğuzhan olunca olmuyor.pektemekte de pas yapma özelliği yok.atibanın yanına biraz da pas atan bir ortasaha oyuncusuna ihtiyacımız var.eğer 10 numara alop oğuzhanı kenara çekersek bundan farklı olmayacak.10 numara alırsakta velinin yanında oğuzhanın oynaması gerekiyor.

Çevrimdışı Deniz

Neden UEFA kupasını kaldırmayalım?Doğru dürüst 2 transferle bu kulüp tarihinin en büyük başarısını yakalayabilir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Neden UEFA kupasını kaldırmayalım?Doğru dürüst 2 transferle bu kulüp tarihinin en büyük başarısını yakalayabilir
2 transfer söyle bakalım _? kim 3 aydır ruiz mi ?
Tecrübeli 10 numara lazım genç oyuncu çok tecrübe lazım tecrübe

Çevrimdışı Deniz

2 transfer söyle bakalım _? kim 3 aydır ruiz mi ?
Tecrübeli 10 numara lazım genç oyuncu çok tecrübe lazım tecrübe
Ruiz + linnes bence yeterli UEFA için
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı AvrupaKartalı

arsenali resmen elimizden kacirdik. eger bukadar bekleyip, gidip sosa" yi falan alirlarsa cok pis söverim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı murat

Transfer felan yok ümit etmeyin 10 numara sap kanat bas bas bagırıyor çırpınıyor can çekişiyor yönetim uyuyor ha bugun ha yarın ha şimdi deyip duruyor bu kadro ile ligi götürür süpürürüz ama uefa için şart
10 numaraya demek wilshere ramsey veya mesut tan birini alsaydık kesin geçerdik o zaman.gerisini saymayalım chemberleyn cazorla sanches flamin. vs.bir adam gelecekti ve iş bitecekti.rakip arsenal bize btr tane lazımken adamlarda tonla var.@SaLVaDoR

Çevrimdışı manyak1903

Yalnız yine de söylemek gerek yabancı kalitemiz çok çok düşük. Şu kadroya 5 tane a sınıf yabancı olsa gerçekten çok farklı kimliğe bürünür.

Mesela ;

Sivok Yerine Dede

Atiba yerine Sissoko

Ruiz

Depay

Kobra

Bir açıdan da yönetimi tebrik etmek gerek ne zamandır beklediğimiz çöplerin uzaklaştırılması ve genç jenerasyonun yerleştirilmesi işlemini 2 senede tamamladık.

Son parçalar ;

Sezer , Süzen , Eneramo  ve seneye Serdar Kurtuluş Olacak.

Muhammed ve Ümit Karaal takıma katılacak bundan sonra sadece kaliteli yabancı ve genç yerli peşinde koşarız.

Bu bozulma Tayfun Korkut Okan Buruk gibi çöpleri alıp toplama takım yapmaya başladığımız seneden beri vardı artık arındık.
elimizdeki sivok var.bunu üst düzey bir stoperle değiştirirsek çok güzel olur.
atiba ile kesinlikle ayrılmamalıyız ama orta sahada transfer gerekli o başka konu.

uzaklaştırılmasını söylediğin çöplerin çoğunu bu yönetim getirdi :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

1 eylüle kadar

sağ bek , orta sahaya da şu gençlere tecrübesiyle yeni şeyler kazandıracak biri.

devre arasına da 1 transfer yaparız.hatta şu 10 numara işini kira yoluyla çözseler bari hiç olmazsa.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Kemal

Biraz veryansın edecem kusura bakmayın ;

Şimdi sayfalarca geri dönüp alıntı yapmak istemiyorum ama '' Motta iyi transfer değil '' dediğimde, saçmalama - '' Olcay bizim sol açık kanadımızda iyi değil sadece istikrarı var dediğimde -  bana sol açık isim isim yaz bakalım Türkiyedeki en iyi sol açık Olcay '' - '' burda 10 numara ve sağ bek için ağır yazılar yazarken - abi dur daha maç var hemen giydirmişsin maç geçsin bol bol küfredecek zamanımız olacak '' - '' daha gerisi Danny transferleri , forvet alınmaması yüzünden bu Arsenalle Gs yerine biz oynuyoruz derken - yine laflarımı yerden yere vuran ''   kardeşlerim olmuştu ,   siz zaten maçtan sonra ki sorunları yazmışsınız, birde ben tekrar etmeyecem , bugün bu Arsenali ( bitik Arsenali diyelim ) geçememişsek , bunun tek sorumlusu '' Beşiktaş Transfer Yetkilileridir ''. 

Bunuda olup biten olay arkasından neden yazıyorum , yine dejavu , bu seferde Lig ve AL gitmesin diye, bu takımın kadro derinliği 0 dır , bu takıma sağbek - orta saha hatta önlibero alınmazsa , havlu atarız, diyosunuzya , bu takım ligi süpürür AL için lazım diye, bu takım ligi falan süpüremez, geçen yıl ilk 5 haftayı hatırlayın şampiyon ilan edenler oldu , sonra Gs maçıyla çöküş yaşandı, ha olaylar saha kapatma- BILIC cezası etken midir evet ama bana göre daha sonraki çöküş  kadro derinliği olmayışıydı , sakatlıklarla çöktük .

Özet geçersem ; Bakarsan Bağ olur bakmazsan Dağ, alırsan iyi sağbek ve skorer - akıllı(bunu Çağrı yukarda tanımlamış) orta saha, Veli-Atiba yedekleyecek önlibero . Devre arasında da Sivokla durumu kotarma durumuna göre stoper değerlendirmesi yaparsın , sol açık değerlendirmesi yaparsın . Bence Şampiyonluğun en büyük favorisi olur ve AL de çok ilerler.

***Birde ben şunu haala savunuyorum , en başından beri yazdığım , PEKTEMEK yükseldiğinde yani şu sıra yüksek bonservisle Türk Forvet sıkıntısı yaşayan Fenere satacaktık, onun yerine Khouma BABACAR olsaydı şu maçta , birde akılı ortasaha arkalarına eklenseydi, inanın sağbekte Acun Ilıcalı oynasa biz bu turu güle oynaya yine geçerdik. Ligdede İsmail solbek olunca onun ikamesi (yabancı sınırı) satılan Pektemek yerine  Khouma BABACAR - Demba BA ile ilerde oynayabilir.

Kendimide böyle yazınca içki masasında Devlet kurtaran tipler gibi hissediyorum, hani konuşursun konuşursun bi halt değişmez, aynı o hesap, yine bildiğini okuyacak Yönetim ...

Çevrimdışı atakan eraslan

Ben Feyenoord maçının ardından yapılacak iki transferle turu geçerdik şeklinde bir düşünceye katılmıyorum. Biz olabileceğin en iyisini oynadık , iki kişi alsak da bu kadar pozisyon bulur ve atabilirsek atardık. Takım oturuyor , kimya oturuyor. Kim derdi ismail sağ bek olacak ve biz arsenali elemenin kıyısından döneceğiz? O linnes ruiz muiz gelsin kesinlikle , ama bunların ekmeğini biz lig şampiyonluğu ve uefa da nereye kadar gideceksek oralarda yiyeceğiz gibi geliyor bana. Alışacaklar takıma , takımdaki uyuma , yeter ki biliç arzu ve hırsını kaybetmesin. 60k 60k olimpiyata arkadaşlar !!!

Çevrimdışı eski inönü

en geç 3 gün içinde transferlerimiz geliyor artık. çok sabrettik umarım kaliteli isimler olur. beşiktaş çok iyi takım. isketlet oturmuş. pırıl pırıl gençler pırıl pırıl bir hoca. Demba ba kalibresinde bir 10 numara ve kaliteli bir sag bek ve bir de bence cok onemli defansif ortasahaya alternatif bizi şampiyon yapar. Veli Atiba sakatlanırsa oraya koyacagın adam yok. Var ama fark yaratmaz sadece günü  geçiştirir. Jones'ı neden yollarsın aklım almıyor

Çevrimdışı ALI RIZA

Biraz veryansın edecem kusura bakmayın ;

Şimdi sayfalarca geri dönüp alıntı yapmak istemiyorum ama '' Motta iyi transfer değil '' dediğimde, saçmalama - '' Olcay bizim sol açık kanadımızda iyi değil sadece istikrarı var dediğimde -  bana sol açık isim isim yaz bakalım Türkiyedeki en iyi sol açık Olcay '' - '' burda 10 numara ve sağ bek için ağır yazılar yazarken - abi dur daha maç var hemen giydirmişsin maç geçsin bol bol küfredecek zamanımız olacak '' - '' daha gerisi Danny transferleri , forvet alınmaması yüzünden bu Arsenalle Gs yerine biz oynuyoruz derken - yine laflarımı yerden yere vuran ''   kardeşlerim olmuştu ,   siz zaten maçtan sonra ki sorunları yazmışsınız, birde ben tekrar etmeyecem , bugün bu Arsenali ( bitik Arsenali diyelim ) geçememişsek , bunun tek sorumlusu '' Beşiktaş Transfer Yetkilileridir ''. 

Bunuda olup biten olay arkasından neden yazıyorum , yine dejavu , bu seferde Lig ve AL gitmesin diye, bu takımın kadro derinliği 0 dır , bu takıma sağbek - orta saha hatta önlibero alınmazsa , havlu atarız, diyosunuzya , bu takım ligi süpürür AL için lazım diye, bu takım ligi falan süpüremez, geçen yıl ilk 5 haftayı hatırlayın şampiyon ilan edenler oldu , sonra Gs maçıyla çöküş yaşandı, ha olaylar saha kapatma- BILIC cezası etken midir evet ama bana göre daha sonraki çöküş  kadro derinliği olmayışıydı , sakatlıklarla çöktük .

Özet geçersem ; Bakarsan Bağ olur bakmazsan Dağ, alırsan iyi sağbek ve skorer - akıllı(bunu Çağrı yukarda tanımlamış) orta saha, Veli-Atiba yedekleyecek önlibero . Devre arasında da Sivokla durumu kotarma durumuna göre stoper değerlendirmesi yaparsın , sol açık değerlendirmesi yaparsın . Bence Şampiyonluğun en büyük favorisi olur ve AL de çok ilerler.

***Birde ben şunu haala savunuyorum , en başından beri yazdığım , PEKTEMEK yükseldiğinde yani şu sıra yüksek bonservisle Türk Forvet sıkıntısı yaşayan Fenere satacaktık, onun yerine Khouma BABACAR olsaydı şu maçta , birde akılı ortasaha arkalarına eklenseydi, inanın sağbekte Acun Ilıcalı oynasa biz bu turu güle oynaya yine geçerdik. Ligdede İsmail solbek olunca onun ikamesi (yabancı sınırı) satılan Pektemek yerine  Khouma BABACAR - Demba BA ile ilerde oynayabilir.

Kendimide böyle yazınca içki masasında Devlet kurtaran tipler gibi hissediyorum, hani konuşursun konuşursun bi halt değişmez, aynı o hesap, yine bildiğini okuyacak Yönetim ...

+1903 madem değişmiyor o zaman ne yapıyoruz  :serefe: :drunkard:

Çevrimiçi Samet Ç

en geç 3 gün içinde transferlerimiz geliyor artık. çok sabrettik umarım kaliteli isimler olur. beşiktaş çok iyi takım. isketlet oturmuş. pırıl pırıl gençler pırıl pırıl bir hoca. Demba ba kalibresinde bir 10 numara ve kaliteli bir sag bek ve bir de bence cok onemli defansif ortasahaya alternatif bizi şampiyon yapar. Veli Atiba sakatlanırsa oraya koyacagın adam yok. Var ama fark yaratmaz sadece günü  geçiştirir. Jones'ı neden yollarsın aklım almıyor
Hocam ben transferlerin yetişmeyeceğini düşünüyorum kafamda böyle bir düşünce oluştu bir anda. Şimdi yönetim bu akşam trabzon ve karabükün elenmesini bekler elenmezlerse kura çekimini bekler kolay rakipler çıkarsa transfer yapmaz bu kadar açık ve net hayatımda bu kadar cimri bir başkan görmedim. Başarı istiyorsan mantıklı bir şekilde para harcıyacaksın Ba ve Töre örneğinde olduğu gibi ondan sonra bu tür başarıları bekleyeceksin. Ama bizim başkanın cebinde gerçekten akrep var. :s20:

Çevrimdışı Tolga

transferlerden en fazla belki 1 tanesi  olur bu saatten sonra gene oturup pazarlık yapacaksın ve ödeme şartlarını kendi istediğin şekle getireceksin bunlar 3-4 günde olacak işler değil yazık valla elimize gelen fırsatları değerlendiremiyoruz ondan sonra da gs ve fbyi medya niye kolluyor nedeni belli değil mi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Hocam ben transferlerin yetişmeyeceğini düşünüyorum kafamda böyle bir düşünce oluştu bir anda. Şimdi yönetim bu akşam trabzon ve karabükün elenmesini bekler elenmezlerse kura çekimini bekler kolay rakipler çıkarsa transfer yapmaz bu kadar açık ve net hayatımda bu kadar cimri bir başkan görmedim. Başarı istiyorsan mantıklı bir şekilde para harcıyacaksın Ba ve Töre örneğinde olduğu gibi ondan sonra bu tür başarıları bekleyeceksin. Ama bizim başkanın cebinde gerçekten akrep var. :s20:
:D :D Ahmet Nur Çebi şu an her şeye hakim durumda için rahat olsun

Çevrimdışı eski inönü

arkadaşlar içiniz rahat olsun ben 2 degil 3 transfer bekliyorum. 10 numara sag bek ve defansif orta saha. Bir şey bildigimden degil sadece analiz

Çevrimdışı Tolga

arkadaşlar içiniz rahat olsun ben 2 degil 3 transfer bekliyorum. 10 numara sag bek ve defansif orta saha. Bir şey bildigimden degil sadece analiz
inş dediğin gibi olur gerçi ANÇ dışında transferde güvenilecek 1 tane isim yok ama ben o kadar umutlu değilim

Çevrimdışı sağduyu

Bu iki Arsenal maçı şunu gösterdi ki, takım ruhu iyi, kalite noktasındaki artılar ve eksiler;

Banko oyuncular sırasıyla,
Demba Ba
Oğuzhan
Attiba
Tolga

Takımın hedefleri için yeterlili olanlar
Ersan
Motta
Gökhan

İdare edenler
Pektemek
Pedro

Yetersiz olanlar
Veli
Olcay
Sağbek

Özellikle orta saha alınacaksa buna bakılmalı. Oğuzhana değil, Veliye alternatif lazım. Sağ bek şart. Sol açık için Olcaya alternatif şimdilik kadro içinden bakmak lazım. Biliç de zaten öyle yapmaya başladı.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Tolga

bizdeki en büyük sıkıntı takımda insiyatifi ele alacak maç sıkıntıdayken sahada takımın liderliğini yapacak bir oyuncu yok bize böyle bir adam lazım yoksa kapalı savunmaları bu sezon açmakta geçen sezon ki gibi zorlanırız

Çevrimdışı Çağrı

Transferler gelecek rahat olun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

transferlerden en fazla belki 1 tanesi  olur bu saatten sonra gene oturup pazarlık yapacaksın ve ödeme şartlarını kendi istediğin şekle getireceksin bunlar 3-4 günde olacak işler değil yazık valla elimize gelen fırsatları değerlendiremiyoruz ondan sonra da gs ve fbyi medya niye kolluyor nedeni belli değil mi
Hocam artık ANÇ'nin işlere el koyması lazım. Dünde zaten maçtan sonra soyunma odasına ANÇ girdi çocuklara konuşma yapmak için.

Çevrimdışı Anıl

Bu iki Arsenal maçı şunu gösterdi ki, takım ruhu iyi, kalite noktasındaki artılar ve eksiler;

Demba Ba
Oğuzhan
Attiba
Tolga

Ersan
Motta
Gökhan

İdare edenler
Pektemek
Pedro

Yetersiz olanlar
Veli
Olcay
Sağbek

Özellikle orta saha alınacaksa buna bakılmalı. Oğuzhana değil, Veliye alternatif lazım. Sağ bek şart. Sol açık için Olcaya alternatif şimdilik kadro içinden bakmak lazım. Biliç de zaten öyle yapmaya başladı.
Pektemek idare eden mi ? 5 milyona satıyoruz desek Fenerbahçe ve Galatasaray havada kapar havada

Çevrimdışı eski inönü

inş dediğin gibi olur gerçi ANÇ dışında transferde güvenilecek 1 tane isim yok ama ben o kadar umutlu değilim
ben ANÇ'yi son katıldıgı programda çok dikkatli dinledim. Stad inşaatını yürüten de ANÇ transfer gorusmelerini yuruten de ANÇ. takımın ekonomisi tamamen onun elinde. Gizli başkan diyebiliriz. FO politik ilişkiileri düzenliyor ve camiadan yetişmiş biri oldugu için camiayı toparlıyor. Bunlar şahsi analizlerimdir

Çevrimdışı Çağrı

Demba Ba
Oğuzhan
Attiba
Tolga

Ersan
Motta
Gökhan

İdare edenler
Pektemek
Pedro

Yetersiz olanlar
Veli
Olcay
Sağbek

Veli'ye yetersiz dediğin zaman yerine mutlaka birini koyman gerekiyor. Var mı öyle bir yerli? Yok. Veli'yi eleştirerek sürekli kazanamazsınız. Olcay'a da yetersiz diyemeyiz ligde 10 gol altına inmiyor.

Asıl yetersizlik yabancılarda. Atiba yerine çok daha iyisi alınmalı çok daha iyisi.

Sadece top kapmakla olmuyor bir tane diagonal pas atamıyor onu geçtim uzun pas bile atamıyor. Sağdan sola oyunu tek pasta çevirmesi lazım onun  bölgesindeki adamaın Atiba oraya 3 pasta gidiyor. O zaman kanadı nasıl bekle birebir bırakacaksın? Veli klasik ön libero Mehmet Topal ne yaparsa onu yapıyor oyun kurmak zorunda değil bölgesi itibariyle ama Atiba zorunda ve yapamıyor.

Diriliği herkesi yanılyıor asıl yapması gerekn işte yok Atiba.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 12:27:00 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli