2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552311 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Sedef orman dediyse o iş bitmiş,Emirates'in deplasman tribününden biletini almıştır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Ruiz Linnes diye diye çatladık artık.

Kesinlikle konu ödeme planı. Turu geçersek peşin geçemezsek taksitle sırf bundan çatlıyoruz burada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı KAP

Kesinlikle konu ödeme planı. Turu geçersek peşin geçemezsek taksitle sırf bundan çatlıyoruz burada.

Ruiz mi Sosa mı? Sosa yı merkezde oynatıp daha çok yararlanacakmışız gibi bir his var bende.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi murat

Ruiz mi Sosa mı? Sosa yı merkezde oynatıp daha çok yararlanacakmışız gibi bir his var bende.
katılıyorum.

Çevrimdışı Yakup

@Çağrı artık bizim komşunun oğluna bile razıyım sağ bek olsun da  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaşlar 2 gün yazamayacağım buraya. Londra'ya gidiyorum maçı izlemeye aranızda kırdıklarım ve yanlış yaptıklarım varsa özür dilerim. Hem ben geldi mi belki 10 numara transferi gerçekleşir. Neyse hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakın hayırlı günler size.

Çevrimdışı ALDENYX

Fikret Başgan @FikretBasgan_  ·  3 sa.
@SedeffOrman şşşş hanim napiyosun :(

RUİZ İÇİN.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar 2 gün yazamayacağım buraya. Londra'ya gidiyorum maçı izlemeye aranızda kırdıklarım ve yanlış yaptıklarım varsa özür dilerim. Hem ben geldi mi belki 10 numara transferi gerçekleşir. Neyse hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakın hayırlı günler size.
iyi yolculuklar.güzel bir sonuçla gelirsin inşallah.

Çevrimdışı Çağrı

:serefe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sosa göbek içinde alternatif olur ama tüm gol yükünü Ba sırtlayamaz Ruiz'in skorer yanına çok ihtiyacımız var 15 tane sıkıştırır hiçbir şey yapmasa bu sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ruiz vall Hollandada ki gibi oynarsa kral olur. Ancak Ne zaman Hollanda desek aklıma Kezman geliyor korkuyorum :))

Orada gol atmayanı dövüyorlar sanki..

Türkiye ligi sert bir lig. Bunu yabancı oyuncular hep diyor. Moussa Sow bile demişti ki kendisi öyle çıt kırıldım değildir..

Ruzi çok bekledik o yüzden artık o gelsin derim..

Ama Sosa çok büyük yetenekti ben halen o yeteneğini koruduğuna inanıyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Volkan Başaran

Alman basını, Beşiktaş’ın takip ettiği Bryan Ruiz için bir iddia ortaya attı.

10 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta artık seçenekler çok azalmış durumda. Slaven Bilic’in de onayını alan yönetim, geçen sezonu PSV’de kiralık olarak geçiren bonservisi ise Fulham’da olan Kosta Rikalı Bryan Ruiz ile anlaşmaya yakın. Alman basınından Kreiszeitung’da çıkan haberde, Werder Bremen’in de istediği 29 yaşındaki ofansif orta sahanın Beşiktaş’ın teklifini kabul ettiği yönünde ifadeler yer aldı. Haberde, Beşiktaş’ın henüz Fulham ile el sıkışmadığı, görüşmelerin sürdüğü iddia edildi.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yanliz bryan ruiz artik werder bremenle sabri tasti yaziyor. Besiktasla büyük ölcüde anlasti. aslinda bu yarisda Besiktas daha önce kenara atilmisti, cünkü ruiz bremeni istiyordu, ama bremen yönetimi ruizi bukadar bekletince bryan ruiz'in sabri tasti, ve Besiktasla anlasti, ama fulham yönetiminle hala sikinti yasiyorlar diye yaziyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ile yöneticiler, Arsenal ile oynanacak Şampiyonlar ligi Play-off turu rövanş maçı için İngiltere'ye takımla birlikte giderken, futbolculara moral verip, onları kritik maça en iyi şekilde motive etmeye çalışıyor.

Siyah - beyazlılarda sakatlığı nedeniyle ilk maçta oynayamayan Atiba Hutchinson'un rövanşta oynayabilecek olması yüzleri güldürüyor. kaleci Tolga Zengin'in İstanbul'daki son antrenmanda kafasından yaralanarak dikiş atılması ise keyifleri kaçırsa da tecrübeli kalecinin maçta görev yapmasına engel bir durum olmadığı öğrenildi.

Londra'da kampa giren siyah beyazlı takımda, Başkan Fikret Orman ile yöneticiler, futbolculardan beklentilerini dile getirirken, teknik direktör Slaven Biliç de yaptığı konuşmalarda oyuncularından yardımlaşmayı ön planda tutmasını istedi.

İstanbul'daki ilk maçta birbirlerine yakın oynayan, pres yapan futbolcularının, rakibe zor anlar yaşattıklarını ve iyi bir oyun sergilediklerini belirten Hırvat Teknik Adam, rövanşta da aynı anlayışla mücadele etmelerini beklediğini söyledi.

Biliç'in "İstanbul'daki gibi sahada yine futbol adına herşeyi yapıp, rdakibe baskı kurmanızı, mücadeleci bir oyun sergileminizi bekliyorum. İstanbul'da iyi oyunumuzun karşılığını ne yazıkki golle sonuçlandıramadık. Buradaki rövanşta iyi oyunun meyvesi olan golü de bularak turu geçeceğimize inanıyorum" dediği öğrenildi.

Siyah beyazlılar, bir yandan Arsenal ile oynanacak rövanşa odaklanırken, öte yandan transferde son haftayı iki transferlerle noktalamayı hedefliyor.

10 numara transferinde Kosta Rika'lı Bryan ruiz'i ilk sıraya koyan ve Fulham ile bugün yarın bir görüşme daha yapacak olan beşiktaş, herhangi sorun çıkması halinde Hatem Ben Arfa'ya yönelecek. Siyah beyazlıların, Newcastle'da forma giyen 27 yaşındaki Tunus asıllı fransız futbolcu ile yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Beşiktaş orta saha transferinde Bryan ruiz ile Hatem Ben Arfa'dan sonuç alamazsa, 3. isim olarak prensipte anlaşma sağlanan Arjantinli Jose Sosa'yı renklerine bağlayacak. Ukrayna'nın Methalist Kharkiv takımında forma giyen ve iç karışıklık nedeniyle ülkeden ayrılmak isteyen Sosa'nın Beşiktaş'a gelmeye hazır olduğu belirtildi.

Bu arada sağ bek transferinde de Norveç'in Molde takımında forma giyen Martin linnes'in transferinin bir iki gün içinde açıklanması bekleniyor.

KAYNAK:Lig TV

haber doğruysa biz ne diye hala ruiz olmazsa ben harfanın falan peşinden koşuyoruz zaten transferin son günlerine girdik
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Maç hangi kanalda olacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi Ukrayna zaten karışık git getir şu Belhanda'yı :D Hem turistik gezide yaparsın Ukrayna'da :kop::kop: @SDemirsoy
turistik nasıl olcak hem karışıkken  :D @anilt

Çevrimdışı Anıl

turistik nasıl olcak hem karışıkken  :D @anilt
Özelden anlatiyim abi :D

Çevrimdışı Kemal

Turu alında gelin, hayırlı yolculuklar.

Çevrimdışı Çağrı

Ben Arfa çok kaliteli futbolcu ama gereksiz olur. Çünkü 10 numara değil kanat aşırı çabuk aşırı teknik aşırı yetenekli ama aynı zamanda AŞIRI TÖRE.

Yani ikinci töre olur o da skor yapamıyor fazla anca Olcay'ı keser solda Arfa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

derin bjk ruiz in resmini paylaşmış sanki havaalanında :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Bilic'in ne düşündüğü burada çok önemli.

TİP 1 10 NUMARA ( Trequartista Diye Bilinir Pozisyon Olarak )

Çok teknik şutları ve bitiriciliği çok iyi zehir paslar salar skor yapar ama çok koşamaz ve çok adam eksiltemez. Bryan Ruiz.

TİP 2 10 NUMARA

Adam geçer hızlıdır çok tekniktir görsellik çok yüksektir kanatlara deplase olur alır verir ama tabelada yok denilecek kadar azdır savunması sıfıra yakındır.. Belhanda , Ben Arfa , Lanzini

OFANSİF ORTASAHA

Oyun kurar ortasahaya destek olur ceza sahasına değil orta yuvarlağa yakın oynar BTB  gibi oynayabilir duran topları kullanır. Bu normalde en idealidir ama bu tip adamdan yetenek ve zeka fışkırması gerekir. Çünkü bu bölgenin bizim baktığımız tipi Sosa Dünya üzerindeki Örneği RIQUELME.

Bunların hepsini yapan bir adam oldu tarihte ona da DIEGO ARMANDO MARADONA Diyoruz  :icool: Gazla çalışır faul yaparsan Atari oyunu Goal 3 tarzı motivasyonla rakibin sülalesini çalımlayıp topu içeri bırakır.

Not : Gol Gerçek Hayat Hikayesinin Ta Kendisidir.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 19:04:18 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Kesh

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek