Komşunu tavuğu kaz görünür vakası 2 
Umut kime arka arkaya 3 maç kazandıracak dostum? Umut kaç gol atmış mesela Cenk'ten fazla mıdır geçen sene? Umut kaç yaşında ya da farkında mısın?
Şuanda Umutu al Pektemek'i ver deseler verir misin? Hatta Cenk'i ? Ben ikisini de asla ama asla vermem. Burak'a da aynı şekilde asla vermem bizim takım yapımız farklı.
Fenerde de Emenike sakatlanırsa sow var evet ama sowu oraya çekersen onların da sol açığı kalmıyor sow kadar iyi oynayan.
Şuan forvetler açısından en kaliteli rotasyona biz sahibiz rahat ol sen 
ligimizde kesinlikle katılıyorumda bunu dısarıda boyle gormuyorum,, dediklerin dogru ama ben öyle dusunmuyorum cok gzl dedin takım yapımız farklı evet bizde kahraman oyuncu eksiğimiz var buda zaten gecen senelerde bolca gorunen birseydi bence hala var bu ba dısında,,,
umut yedek zaten geriden geldiğinde atar,, burak ve drogbayı sayıyourm mecburen gecen seneden doalyı,, adamların iki tane skoreri ben hiç begenmesemde ama atıyor adam,, sende bu yok yine baya bagımlıyız pektemegi kanat oynatıyoruz cenkide hatta oyle deniyoruz bu taktikle bence bu cocuklarda ozelliklerini gosteremiyorlar yani baya baya zincirleme sorular cıkıyor kısacası sen de haklısın bende oyle yeterki bizimkiler formda olmaya devam etsin yoksa yine sene sonunnda onları konusruz:((
rotasyona gelirsek cok dogru diyorsun,, onlar ilk 11de değerlendiriyorlar biri sakatlandımı yine biraz tokezlerler bizde biri cıktımı diğeri girer ,işte yukardaki sebebler var ama fforvet eksiğimiz olmaz en azından