2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548903 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı okansosa

Arkadaşlar Arsenal maçı ile ilgili her şey bu konuya. Hem diğer topikleri de canlı tutmamız hem de konu dışına çıkmamamız gerek  :)

http://besiktasarena.com/index.php?topic=495.msg51654#new

pardon abi konu konuyu açınca fark edilmiyor buraya yazdığımız :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

şu saatten sonra linnes dışında gelecek her adam çok eleştirilir diye düşünüyorum herkes linnesi bekliyor şuan olursa önümüzdeki en az 4-5 sene sağ bek falan aramayız

Çok fena okuturuz Linnes'i 2 yıl sonra 8-10 arası bir fiyata elveda diyebiliriz
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

pardon abi konu konuyu açınca fark edilmiyor buraya yazdığımız :D

:ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

beyaz tvde diyorlar şimdi ruizle anlaştığımızı ama gene sallıyorlar o belli :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kesh

Fikret Ormanın eşi Sedef Orman açıkladı Ruiz ile anlaşmışız.

Kerim'i de ilk o yazmıştı geçen yıl.

Hayırlı olsun ne diyelim

Çevrimdışı Tolga

Fikret Ormanın eşi Sedef Orman açıkladı Ruiz ile anlaşmışız.

Kerim'i de ilk o yazmıştı geçen yıl.

Hayırlı olsun ne diyelim
eğer olmuşsa bu transfer hayırlı olsun ben ruizin de ciddi katkılar vereceğinden eminim :)

Çevrimdışı Kesh

eğer olmuşsa bu transfer hayırlı olsun ben ruizin de ciddi katkılar vereceğinden eminim :)

Doğrusu istediğim son isimdi. Almışsak artık umut etmekten başka seçeneğimiz yok.

Ah bi form düşüklüğü olmasa işte o zaman beklediğimiz katkıyı alırız ama işte form meselesi beni mahvediyor.

Formsuz oyuncu Messi dahi olsa bir işe yaramaz.

Çevrimdışı Tolga

Doğrusu istediğim son isimdi. Almışsak artık umut etmekten başka seçeneğimiz yok.

Ah bi form düşüklüğü olmasa işte o zaman beklediğimiz katkıyı alırız ama işte form meselesi beni mahvediyor.

Formsuz oyuncu Messi dahi olsa bir işe yaramaz.
orası öyle haklısın benim de şahsen ilk önceliğim değildi ama son dakikaya bırakırsak böyle hiç yoktan ruize de fena diyemiyoruz yani şu şartlarda

Çevrimdışı Kesh

orası öyle haklısın benim de şahsen ilk önceliğim değildi ama son dakikaya bırakırsak böyle hiç yoktan ruize de fena diyemiyoruz yani şu şartlarda

Ya aslında son dakikaya da bırakmadık ama şartlar böyle gelişti. Önceki adayların alınamaması yönetim için de sürpriz oldu. Özellikle lanzini ve belhanda'yı alabilme noktasına gelmişti yönetim..

Olmayınca olmuyor.

Çevrimdışı Tolga

Ya aslında son dakikaya da bırakmadık ama şartlar böyle gelişti. Önceki adayların alınamaması yönetim için de sürpriz oldu. Özellikle lanzini ve belhanda'yı alabilme noktasına gelmişti yönetim..

Olmayınca olmuyor.
eğer lanzininin peşinden aylarca koşulmasaydı belki pazarlıkla belhandayı da alabilirdik ama hem lanzini için uğraş vakit kaybet hem de belhanda için zaman daraldığı anda pazarlığa giriş ve ikisini de maddi sıkıntılardan dolayı alama ee tabi en sonunda son dakikaya ruizi almak zorunda kalırsın ben yine de şu şartlarda iyi bir transfer olarak görüyorum :)

Çevrimdışı Kesh

eğer lanzininin peşinden aylarca koşulmasaydı belki pazarlıkla belhandayı da alabilirdik ama hem lanzini için uğraş vakit kaybet hem de belhanda için zaman daraldığı anda pazarlığa giriş ve ikisini de maddi sıkıntılardan dolayı alama ee tabi en sonunda son dakikaya ruizi almak zorunda kalırsın ben yine de şu şartlarda iyi bir transfer olarak görüyorum :)

Ya şimdi bu güney amerika kulüpleri biraz ahlaksızlar çok afedersin  :ebebe: Bizim yönetim bu konuda biraz tecrübesiz olduğu için onların verdiği sürenin gerçekten verilmiş bir süre olduğuna inandılar. Ama baktılar ki adamlar bizle ilgilenmiyor bile sadece diğer müşterilerle pazarlık halindeler. Kim en yüksek fiyatı verirse ona satma peşindeler. Hal böyle olunca dediğin gibi biraz süre de geçti tabi  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

Linnes 20 maçta 4 gol 5 asist yaptı bunun son 3 gol 3 asisti son 6 maçta bu dakikadan sonra vakit nakittit almadığımız her gün ya yeni talip ya fiyat artışı ile karşılaşırız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ya şimdi bu güney amerika kulüpleri biraz ahlaksızlar çok afedersin  :ebebe:

:kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

Taraftar Tv1903 ‏@TaraftarTv1903  2 dk.
TRANSFER | Beşiktaş, Jose Ernesto Sosa(29) ve takımı Metalist Kharkiv ile anlaşma sağladı. (Ersoy Özdem / AmkSpor)

????

Çevrimdışı Kesh

Bir yerden Ruiz başka bir yerden Sosa haberi geliyor.

Yönetim gitsin﹗  :s20: :s20:

Çevrimdışı Anıl

Taraftar Tv1903 ‏@TaraftarTv1903  2 dk.
TRANSFER | Beşiktaş, Jose Ernesto Sosa(29) ve takımı Metalist Kharkiv ile anlaşma sağladı. (Ersoy Özdem / AmkSpor)

????
Yeter artık hıaamnaa  :evillol: Bu işe el koyma vaktin geldi Samet abi :D

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bilal Kısa ya bile razıyız artık

Kurabiye canavarı gibi olduk Kurabiye Kurabiye der gibi Transfer transfer transfer   :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Geçen sezon kiralık olarak Atletico Madrid forması giyen 29 yaşındaki yıldız ve bonservisini elinde bulunduran kulübü Metalist Kharkiv ile anlaşma sağlandı.

Beşiktaş, orta sahaya yıldız isim transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, Jose Ernesto Sosa ile anlaşmaya vardı. Bu konuda birçok adayla görüşen Kartal, bonservisi Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımında bulunan Arjantinli’de karar kıldı.

Belhanda’nın kulübü Dinamo Kiev’e 7.5 milyon Euro artı sonraki satışından yüzde 30’luk pay teklif eden Beşiktaş, Ukrayna ekibinin 16 milyon Euro’dan aşağı inmemesi üzerine Faslı yıldızdan vazgeçti. Bryan Ruiz’le de el sıkışan siyah-beyazlılar onun da kulübü Fulham ile Kerim Frei transferinden kalan sorunlar yüzünden anlaşamadı.

Bu durumda en uygun isim haline gelen Sosa ve kulübü ile anlaşma sağlandı. Geçtiğimiz sezonu Atletico Madrid’de kiralık olarak geçiren 29 yaşındaki yıldız, bu sezon da İspanyol ekibi tarafından isteniyordu. Kariyerinde Bayern Münih ve Napoli gibi başka önemli takımlar da bulunan Arjantinli’nin, en geç Arsenal maçından sonra açıklanacağı ifade edildi.

(Küfür Yasak)₆ Spor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

şu transfer dönemi bitse de hepimiz rahatlasak :)

Sosa Beşiktaşı istiyprum demiş..

Böyle adamlar lazım..

Ruiz efendinin ağzından Beşiktaş lafını duymadık..

Linneste aynısı. İstemiyorum o herifi. Heryerde Beşiktaşı istemiyorum ifadeleri var. Kariyeri için cart curt. Allahın sibobu. Çüreyecek oralarda haberi yok, başımıza Cafu kesildi 2 haftada
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Yalçın

Su "bildirildi", "ifade edildi" seklinde biten haberlerin hic birisi inandirici olmuyor artik. Bildirildi de kim bildirdi, ne zaman bildirdi? Insanlari saftrik yerine koymaya bayiliyorlar. Kaynak goster desen "e bildirildi dedik ya" diyecek.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

gazeteler en çok transfer döneminde satılır bizim ülkemizde  :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

Yeter artık hıaamnaa  :evillol: Bu işe el koyma vaktin geldi Samet abi :D
tövbeliyim @anilt  :D

Çevrimdışı Anıl

tövbeliyim @anilt  :D
Abi Ukrayna zaten karışık git getir şu Belhanda'yı :D Hem turistik gezide yaparsın Ukrayna'da :kop::kop: @SDemirsoy

Çevrimdışı ozan062

konusuldumu bilniyorum aksam fikretormanın eski esi sedef orman bryan ruizi yazmıs,, bitti diyebilirmiyiz acaba çnk onceden freide bildi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi