2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548901 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Ntvspor dünde Ruiz ile 4 yıllık imzalatmıştı bize.

Bu arada Fenevin sitesine bakıyorum her beden forma var, bizimkilerde hep beden sıkıntısı var, onlarında satışı bizim kadar yok mu, şu durumu çözseler çok iyi olacak. Kartalyuvalarının sayı sıkıntısına göre Anadolunun yükünü kaldıracak internet sitesidir.

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ntvspor = Fotomaç
aynen artık ntvsporun benim neznimde güvenirliği kalmadı artık sürekli birbirinden farklı haberler yapıyorlar
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Şu medya her yerde GS-FB yi konuşuyor, sanki BJK bu Ligde oynamıyormuş gibi davranıyolar, bu sene kim 4. yıldızı takacakmış, ulan güzel bir orta saha sağbek alsakta, takımın derinliği sağlansa şunların 4. yıldız muhabbetlerini bitaraflarına soksak. Bu bize yapılanları eminimki başkanda görüyodur, Belhanda mı Kagawa mı en iyisi neyse alsa soksa şu renklilerin ağzına şu lafları, Demba Ba dan it gibi tırsıyolar bide arkasına Belhanda Kagawa gıbı biri olsa karşımızda maça çıkamaz bunlar. Başkan düşürme artık başını öne şu cefakar taraftarın, hakları yenilmiş-gaspedilmiş vefakar taraftarın.

Çevrimdışı Tolga

Şu medya her yerde GS-FB yi konuşuyor, sanki BJK bu Ligde oynamıyormuş gibi davranıyolar, bu sene kim 4. yıldızı takacakmış, ulan güzel bir orta saha sağbek alsakta, takımın derinliği sağlansa şunların 4. yıldız muhabbetlerini bitaraflarına soksak. Bu bize yapılanları eminimki başkanda görüyodur, Belhanda mı Kagawa mı en iyisi neyse alsa soksa şu renklilerin ağzına şu lafları, Demba Ba dan it gibi tırsıyolar bide arkasına Belhanda Kagawa gıbı biri olsa karşımızda maça çıkamaz bunlar. Başkan düşürme artık başını öne şu cefakar taraftarın, hakları yenilmiş-gaspedilmiş vefakar taraftarın.
maalesef böyle 5-6 senede 1 şampiyon olursak medyanın bize karşı tavrı da böyle olur 2 sene üst üste şampiyon ol bak bakalım böyle konuşabiliyorlar mı medya seni konuşmak istemese bile sen aldığın başarılarla medyayı zorla konuşturacaksın bunun başka yolu yok zaten 2-3 sene daha böyle devam ederse tvlerde bile bize hiç yer vermeyecekler gidişat bu yani

Çevrimdışı manyak1903

bugün ali ece ercan taner ntvsporda konuşuyordu.

ali ece , zamanın iyi ayarlanması lazım, linnes için, vakit nakittir tarzında  , indirmişken almak lazımdı diye , ercan taner lafın gelişi mi dedi , yoksa bilgi olarak mı o da moldelilerin ağzından bir dakika ben fiyatı arttırıyorum diye yorumladı..yani 2 gol 1 asist.sağ beki alalım sonra da diğerine çalışsınlar.linnes de bekledikçe fiyat artar gibi.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam merak etme onlara öyle bir yıldız takacağız ki sevinçten rengarenk olacaklar.

Çevrimdışı Tolga

ali ece , zamanın iyi ayarlanması lazım, linnes için, vakit nakittir tarzında  , indirmişken almak lazımdı diye , ercan taner lafın gelişi mi dedi , yoksa bilgi olarak mı o da moldelilerin ağzından bir dakika ben fiyatı arttırıyorum diye yorumladı..yani 2 gol 1 asist.sağ beki alalım sonra da diğerine çalışsınlar.linnes de bekledikçe fiyat artar gibi.
artar tabi daha önce istedikleri paranın üzerine çıkarlarsa hiç şaşırmam

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes 2.5-3 arasına anca biter. Ben şöyle düşünüyorum şunlara Enaramo ve bir miktar para teklif etsek süper olur aslında.

Çevrimdışı Kemal

Linnes 2.5-3 arasına anca biter. Ben şöyle düşünüyorum şunlara Enaramo ve bir miktar para teklif etsek süper olur aslında.

Hocam o kadar gerizekalılar mıdır Kanadalılar acaba, öyle bir şey olsa hepimiz kurban kesmeye sokağa çıkarız, sonrada sabaha kadar şükrederiz  :busted_cop:

Çevrimiçi murat

Hocam o kadar gerizekalılar mıdır Kanadalılar acaba, öyle bir şey olsa hepimiz kurban kesmeye sokağa çıkarız, sonrada sabaha kadar şükrederiz  :busted_cop:
norveç olmasın .arada okyanus var :evillol: isveç filan desen neyse :D

Çevrimiçi Samet Ç

Kanada değil hocam Norveç neyse onlara Enaramo gibi bir oyuncu öner havada kaparlar da bizim yönetimde o akıl yok.

Çevrimdışı Kemal

Yav Kanada yazmışım kusura bakmayın , Norveç ,  Beyaz ırk diyelim olsun bitsin :)

Çevrimdışı Tolga

Yav Kanada yazmışım kusura bakmayın , Norveç ,  Beyaz ırk diyelim olsun bitsin :)
:evillol:

Çevrimdışı Kemal

Bryan Ruiz

''bir orta saha oyuncusu değil ceza sahası içinde müthiş soğukkanlı bir skorerdir. neden hep orta saha oyuncusu diye geçtiğini sorgularsak karşımıza kırılganlığı çıkacaktır. eğer forvet oynatıp stoperlerin kucağına bırakırsanız erir gider. orta sahada santranın oralardan oyun kurmasını beklerseniz de topu yanındaki oyuncuya aktarmaktan başka bir nane yiyemez. ruiz gibi oyuncular takım atakta iken ceza sahasına giderek hem markajcısını stoperlerin arasına sokarak defansif koordinasyonlarını bozdurur hem de ceza sahasında topla buluştu mu müthiş soğuk kanlılığı ve çok etkili sol ayağıyla ve enteresan son vuruş özelliği ile skora katkıda bulunur. zaten videolarına baktığınızda attığı ara pasları falan değil attığı müthiş son vuruşlar barındıran gollerini göreceksiniz.
komplike özellikleri olmadığından mevki sahibi olamamış bir futbolcudan bahsediyoruz. fakat olan yeteneklerini o kadar kabullendirmiş ki bir bakarsınız kafa vurmuş, bir bakarsınız olmaz denilen yerden çerçeveyi bulmuş, bir bakarsınız kaleci de sizin gibi bakakalmış ve aşırtma golü yemiştir.
he beşiktaş'a ayak uydurabilir mi?
onu da taktik bilgisine güvendiğimiz beşiktaş'lı renkdaşlarımıza bırakıyor ve yorumlarınızı bekliyoruz.''

ekşi sözlük -  boru otu   nickli yazar.

------------
hoşuma gitti yazısı paylaşayım dedim, kısaca diyoki tam Belşiktaş'ın sistemine gider. Skora etki eder, Demba Ba yı gol kralı yapar.

Çevrimdışı Çağrı

Artık konuşacak bir durum gerçekten kalmadı basacaklar parayı Ruiz ve Linnes'i alacaklar isimler belli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Artık konuşacak bir durum gerçekten kalmadı basacaklar parayı Ruiz ve Linnes'i alacaklar isimler belli.

+1903

ve Eneramo-Holoskoyu bir şekilde gönderecekler.

Çevrimdışı Çağrı

Sezer ile Süzen başımıza kalmazsa iyi. 2 adam gelecek 4 adam gidecek ve şampiyon olacağız bu sene!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Bryan Ruiz

''bir orta saha oyuncusu değil ceza sahası içinde müthiş soğukkanlı bir skorerdir. neden hep orta saha oyuncusu diye geçtiğini sorgularsak karşımıza kırılganlığı çıkacaktır. eğer forvet oynatıp stoperlerin kucağına bırakırsanız erir gider. orta sahada santranın oralardan oyun kurmasını beklerseniz de topu yanındaki oyuncuya aktarmaktan başka bir nane yiyemez. ruiz gibi oyuncular takım atakta iken ceza sahasına giderek hem markajcısını stoperlerin arasına sokarak defansif koordinasyonlarını bozdurur hem de ceza sahasında topla buluştu mu müthiş soğuk kanlılığı ve çok etkili sol ayağıyla ve enteresan son vuruş özelliği ile skora katkıda bulunur. zaten videolarına baktığınızda attığı ara pasları falan değil attığı müthiş son vuruşlar barındıran gollerini göreceksiniz.
komplike özellikleri olmadığından mevki sahibi olamamış bir futbolcudan bahsediyoruz. fakat olan yeteneklerini o kadar kabullendirmiş ki bir bakarsınız kafa vurmuş, bir bakarsınız olmaz denilen yerden çerçeveyi bulmuş, bir bakarsınız kaleci de sizin gibi bakakalmış ve aşırtma golü yemiştir.
he beşiktaş'a ayak uydurabilir mi?
onu da taktik bilgisine güvendiğimiz beşiktaş'lı renkdaşlarımıza bırakıyor ve yorumlarınızı bekliyoruz.''

ekşi sözlük -  boru otu   nickli yazar.

------------
hoşuma gitti yazısı paylaşayım dedim, kısaca diyoki tam Belşiktaş'ın sistemine gider. Skora etki eder, Demba Ba yı gol kralı yapar.
ben bu yazıdan o anlamı çıkarmadım.bu adam ortasaha oyuncusu değil forvet oyuncusu.bunu kendi haline bırakırsan skor olarak birşey yapar ama santrafor yaparsan bir halt olmaz.demba ba ya da pas filan atamaz olarak algıladım.bende aynı görüşteyim.alex in 2 tık altı.

Çevrimdışı Çağrı

Kadro planlamasının ne kadar önemli olduğu fb-gs maçında görüyoruz.

Adamların iki kanadı da yok. olcan da yok yasin de. Ama çıkarıp Bruma'yı sokamıyor çünkü yerlisi yok. Voleybol maçı gibi iki değişiklik birden yapmak zorundalar şaka gibi ama işte buna planlama diyoruz. G.saray'ı çok zor günler bekliyor transferde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ve bu Yasin'e bunlar 4 milyon euro ödedi  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cartographer

ben bu yazıdan o anlamı çıkarmadım.bu adam ortasaha oyuncusu değil forvet oyuncusu.bunu kendi haline bırakırsan skor olarak birşey yapar ama santrafor yaparsan bir halt olmaz.demba ba ya da pas filan atamaz olarak algıladım.bende aynı görüşteyim.alex in 2 tık altı.

Bende bu şekilde anladım. Orta saha için favorim Sosa, araya oynayabilme, vuruş becerisi, duran top ve tecrübe hepsi var. Ama şu Linnes ne yapılıp edilip alınmalı, her türlü geleceğe yatırım bu çocuk, alırken de satarken de.

Çevrimdışı Kemal

İşte o mevki sahipliğine Beşiktaşta kavuşur, Beşiktaşın oyun sisteminde, bizede Demba ve Pektemek arkasında müthiş soğukkanlı, ölü topa aniden yön verebilecek , skora etki edecek kişi lazım. Birden kaleci ve savunmaya top izletip çerçeve gören futbolcu '' akıllı '' topçudur , o aklını ara pas- adam eksiltme şeklinde kullanırsa ki ben kullanacağına - bizim sistemimizde kullandırılacağına inanıyorum, Demba Ba'yı gol kralı yapar.

Bu arada sağ bek + 10 numarayla biz bu GS ve FB den 2 gömlek üstünüz, Allah sakatlık vermesin.

Bu Burak Yılmaz yalancısının, sinemacısının hak yemek için yerlere kendini bırakmasından Allah sakınsın, gerçekten Arifler falan bunun yanında İmam kalır.

Çevrimdışı Çağrı

Yaprak kımıldamıyor olması çok sinir bozucu. Bu kadar eziyet etmenin anlamı ne gerçekten anlamıyorum 2 gün sonra Newcastle talip olsa Linnes'e ne olacak? Tamam önceki hatalar yapılmasın ama bu kadar da değil tarih 25 ağustos hali hazırda sadece tek transfer var o da Ba.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli