2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4550507 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

İşte o mevki sahipliğine Beşiktaşta kavuşur, Beşiktaşın oyun sisteminde, bizede Demba ve Pektemek arkasında müthiş soğukkanlı, ölü topa aniden yön verebilecek , skora etki edecek kişi lazım. Birden kaleci ve savunmaya top izletip çerçeve gören futbolcu '' akıllı '' topçudur , o aklını ara pas- adam eksiltme şeklinde kullanırsa ki ben kullanacağına - bizim sistemimizde kullandırılacağına inanıyorum, Demba Ba'yı gol kralı yapar.

Bu arada sağ bek + 10 numarayla biz bu GS ve FB den 2 gömlek üstünüz, Allah sakatlık vermesin.

Bu Burak Yılmaz yalancısının, sinemacısının hak yemek için yerlere kendini bırakmasından Allah sakınsın, gerçekten Arifler falan bunun yanında İmam kalır.
bu adam hollanda ,belçika  belki isviçre liginde olabilir ama üst düzey liglerde ve sert liglerde ,mevkisiz ,boşta gezen fırsat bulunca atan model lüks kaçar.çok iyi defans ve basan bir ortasaha olupta rakiplerine üstün oyun sergilersen böyle bir adamı tolore edersin ama oyun hakimiyetini ele alamayan baskı kuramayan bir takımda bence yarardan çok zararı olur.bize daha çok top kapan ,pas yapan , asist ve şut özelliği olan hızlı düşünen ve hızlı oynayabilen,yeri geldiğinde oyunu kontrol edip soğutabilen komple   bir ortasaha oyuncusu lazım.benim görüşüm eğer aradığımız özellikler buysa ruiz doğru isim değildir.

Çevrimdışı Tolga

Yaprak kımıldamıyor olması çok sinir bozucu. Bu kadar eziyet etmenin anlamı ne gerçekten anlamıyorum 2 gün sonra Newcastle talip olsa Linnes'e ne olacak? Tamam önceki hatalar yapılmasın ama bu kadar da değil tarih 25 ağustos hali hazırda sadece tek transfer var o da Ba.
insanları strese sokmaktan başka yaptıkları birşey yok bunun parasızlıkla falan alakası yok arsenal maçını ne diye beklerler anlamış değilim
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

2 transfer yapalım Linnes ve Ruiz bu (küfür yok) sahaya gömeriz açık ve net .
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 01:15:40 Necmi ]

Çevrimdışı Çağrı

Şuanda da gömeriz de o zaman gerçekten tam gömeriz Gs bu sene büyük kaos yaşayacak bu adam da durmaz bu arada transfer politikalı rezalet Yasin kimdir ya bizim Ekrem daha iyi kanattı bundan
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Şuanda da gömeriz de o zaman gerçekten tam gömeriz Gs bu sene büyük kaos yaşayacak bu adam da durmaz bu arada transfer politikalı rezalet Yasin kimdir ya bizim Ekrem daha iyi kanattı bundan

veysel topuz gibi adamları iyiki kaçırmışız elimizden
çamdalsız kapatırsak bu transferide çok iyi olacak

Çevrimdışı okansosa

sağ bek ve 10 numara transferleri gelse bile 3 kulvarda çok zorlanıcaz gibi geliyor bana
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Yasin çok çok kötü kayseri kazığı attı gs ye ayrıca Olcan'da gs ye atılmış bir kazıktır. Olcan kötü Trabzon'un iyi oyuncusuydu. Büyük takımları kaldıramaz açık ve net bunu gördüm bugün maçta.

Çevrimdışı Tolga

gs ve fb geçen sezonda böyle başladılar biz de çok iyiydik ama devamı gelmedi bence yine de beklemekte yarar var ve ben hala yapılacak transferleri bekliyorum şampiyonlukla ilgili konuşmak için bence erken diye düşünüyorum

Çevrimiçi Samet Ç

gs ve fb geçen sezonda böyle başladılar biz de çok iyiydik ama devamı gelmedi bence yine de beklemekte yarar var ve ben hala yapılacak transferleri bekliyorum şampiyonlukla ilgili konuşmak için bence erken diye düşünüyorum
Her sene aynı olmaz hocam. Ayrıca gs geçen sezon kötü başladı kötü devam etti. Sadece bizim kadro derinliği olmadığından 2. liği kaçırdık maalesef. Bu sene öyle olmaz. Ayrıca fenerin iyi gitmesinin en büyük sebeplerinden biri de fb yönetimi tff yi çok iyi baskı altına aldığı içindi.

Çevrimdışı Tolga

Her sene aynı olmaz hocam. Ayrıca gs geçen sezon kötü başladı kötü devam etti. Sadece bizim kadro derinliği olmadığından 2. liği kaçırdık maalesef. Bu sene öyle olmaz. Ayrıca fenerin iyi gitmesinin en büyük sebeplerinden biri de fb yönetimi tff yi çok iyi baskı altına aldığı içindi.
tamam da saha dışı faktörlerde var bunu göz ardı edemeyiz şu fb ve gsdeki oyuncuların bir çoğu bizde olsa çoğu maçı 11 kişi tamamlayamayız hakemlerin bize karşı olan ön yargısını da unutmamak gerek sadece iyi futbol takımı kurmanın fb ve gs etrafında şekillendirilmeye çalışan ligte yetmediği çok açık ben o yüzden şahsen gene de temkinliyim

Çevrimdışı forzatunga

her macimizi arsenal e karşı oynamayacagiz sonuçta bunun akhisari, balikesiri, konyasi, mersini, erciyesi var bu tip maçlarda B.Ruiz gibi adamlar çok puan kazandırır

Çevrimiçi Samet Ç

tamam da saha dışı faktörlerde var bunu göz ardı edemeyiz şu fb ve gsdeki oyuncuların bir çoğu bizde olsa çoğu maçı 11 kişi tamamlayamayız hakemlerin bize karşı olan ön yargısını da unutmamak gerek sadece iyi futbol takımı kurmanın fb ve gs etrafında şekillendirilmeye çalışan ligte yetmediği çok açık ben o yüzden şahsen gene de temkinliyim
Allah büyüktür hocam. Her zaman (küfür yok) gülmez. Elbet bununda bir sonu olur.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 01:18:53 Necmi ]

Çevrimdışı FARUK

Allah büyüktür hocam. Her zaman itler gülmez. Elbet bununda bir sonu olur.

aynen yeterki elimizden gelen mücadeleyi verelim

Çevrimdışı Çağrı

Kesinlikle haklısın. Sadece kalite anlamında biz öndeyiz her zamanki gibi umutluyuz
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kesh

Şampiyonluk geliyor beyler vaziyet alın  :kop: :kop: :boxin:

Çevrimdışı Sedat

TURGAY DEMİR: "Beşiktaş, Arsenal'i elediği taktirde Galatasaray KREDİ KARTINA 12 TAKSİTLE BİLE FUTBOLCU ALAMAZ."  :kop:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Tolga

TURGAY DEMİR: "Beşiktaş, Arsenal'i elediği taktirde Galatasaray KREDİ KARTINA 12 TAKSİTLE BİLE FUTBOLCU ALAMAZ."  :kop:
en çokta bu yüzden gruplara kalmamızı istiyorum şu gs 2 senedir tek başına paraları götürüyor bu sezon ş.liginde gruplara kalırsak tam bir şok yaşarlar :D

Çevrimdışı Efe

başkan ruiz ve linens oladabilir olmayadabilir diyor farklı kişilerde olabilir diyor parasal konuda kim uyarsa onu alacaklar sosada en büyük alternatif :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

Mesaj konu dışı olduğu için silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 01:15:27 Çağrı ]
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Sedat

Giroud un oynamayacak olması sizce avantaj mı dezavantaj mı ?
Bence dezavantaj.  :dry:
Bu arada Linnes'e 3 milyon euro falan isteniyor sanırım bi ara Tarık Çamdal için arada ufak miktarlar kaldı demişti Es-Es yönetiminden biri. 3-4 e bitebiliyosa Tarık mı tercih edilir acaba yerli diye  :alala: Umarım Linnes olur  :friendship:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar Arsenal maçı ile ilgili her şey bu konuya. Hem diğer topikleri de canlı tutmamız hem de konu dışına çıkmamamız gerek  :)

http://besiktasarena.com/index.php?topic=495.msg51654#new
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bence dezavantaj.  :dry:
Bu arada Linnes'e 3 milyon euro falan isteniyor sanırım bi ara Tarık Çamdal için arada ufak miktarlar kaldı demişti Es-Es yönetiminden biri. 3-4 e bitebiliyosa Tarık mı tercih edilir acaba yerli diye  :alala: Umarım Linnes olur  :friendship:

Tarık'ı alan çok fena kazık yiyecek Linnes varken yabancı sorunumuz yokken onu tercih etmek şimdiye kadar yaptıklarımızdan sonra ayağmıza değil kafamıza sıkmak olur  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AvrupaKartalı

linnes'in yerine tarik camdal alinirsa cok üzülürüm. umarim böyle birsey yapmaz yönetim. linnes'in iki sene icinde degerini en az üce katlar, bu cocukda cok is var.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı

Ben Linnes'in geleceğine yüzde 95 ihtimal eminim ama 10 numara konusunda her türlü sürpriz olabilir hiç duymadığımız bir adam da imza atabilir
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

şu saatten sonra linnes dışında gelecek her adam çok eleştirilir diye düşünüyorum herkes linnesi bekliyor şuan olursa önümüzdeki en az 4-5 sene sağ bek falan aramayız