KEmal hocam sende bizim başkana taktın. Sana iki sorum var geçen yıl sahamız 6 maç kapatan gizli güç Fikret Orman mıydı 2. si takımı batırıp transfer yapamayacak hale getiren gizli güç kimdi? Fikret Orman mı? El insaf hocam cincon bizim durumumuzdayken küme düşmemeye oynuyordu. Bizim gizli güç başkan ise bu durumdayken bir de üstüne stad yapmaya kalktı. Tabi ki bazı hataları var bundan sonra da hata yapacaklar ancak verdikleri savaşı görmezden gelmek vicdansızlıktır.
Hocam ben Beşiktaşı kötü duruma düşüren herkese takarım ve yazarım. Sorularına cevap vereyim kusura bakma geç okudum yazını
1) Geçen yıl sahamızı kapatan gizli güç siyasiydi, Gezi Parkı Olayları yüzünden ismi ön plana çıkan Beşiktaş ve Çarşıya kesilmiş faturaydı. Fikret Ormanın hiçbir suçu yok hatta ceremesini çekti.
2)Takımı batırıp transfer yapamayacak hale getiren UEFA dan tedbir ihbar yedirten, hatta maddi sıkıntıdan MEN yiyecek hale getiren , Yıldırım Demirören- Serdar Bilgili tayfasıdır. Özellikle Demirörenin yargılanıp burnundan fitil fitil getirilmesi lazım.
Hocam sen benim yazımı yanlış anlamışsın, ben şunu demedim ''sezonun başından beri Fikret Orman gizli güç bizi engelledi'', ben şunu dedim '' tabii ki dışardan köstek vardır ama 2. devre başlarken , herkes dediki FORVET ve SAĞBEK MUTLAKA LAZIM, ALMEİDA la SERDAR la O-L-M-A-Z. Yönetim ne yaptı, gitti Danny'i getirdi, gol atamadık ve sağbekimiz devşirme oldu Danny'de sırtımızdan vurdu, 2.likten olduk ve 20m euro şimdi Arsenal maçlarına kaldı. Bu Yönetimin suçudur, ha Gizli Güçler bizle uğraşıyorsa, onların EKMEĞİNE şu yazdıklarımı yapmak YAĞ SÜRMEKTİR.
yoksa ben Başkana stad konusunda destek veriyorum, Allah Razı olsun ,adı tarihe geçecek.Demba BA'yı getirdi, kanayan yaramızı sardı , nazar değmesin yıllar sonra santrafor izledik Ama gerisinide getirmediler geçen yılki hataya düşmeye başladılar, bunu düzeltmeleri içinde heryerden yazacam belki 1 çığlık yerine ulaşır. Şu takıma şimdiye 10 numara ve sağbek monte edilmeliydi. Bari iyice geç kalmayalım, şu 3. yıldımızı takalım renkliler birazda bizi izlesin.
Amacım-Gayem bu.