2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555250 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Alain Traore Beşiktaş'a scout ekibi tarafından önerildi.

http://www.transfermarkt.com.tr/alain-traore/profil/spieler/43242

Yalnız bu adam orta saha ofans da oynuyor ön libero da oynayabiliyor ben beğendim. Alınırsa ön liberoya koyulur Oğuzhan da 10 numara oynar hücum daha efektif olur. Ozi sakatlandığında da 10 numaraya geçer. Olursa mantıklı bir transfer gibi gözüküyor.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2014, 17:09:17 Samo1903 ]

Çevrimdışı karakartalım

Alain Traore Beşiktaş'a scout ekibi tarafından önerildi.

http://www.transfermarkt.com.tr/alain-traore/profil/spieler/43242

Yalnız bu adam orta saha ofans da oynuyor ön libero da oynayabiliyor ben beğendim. Alınırsa ön liberoya koyulur Oğuzhan da 10 numara oynar hücum daha efektif olur. Ozi sakatlandığında da 10 numaraya geçer. Olursa mantıklı bir transfer gibi gözüküyor.
MANTIKLI AMA dem bayı besliyecek biri lazım çok iyi forvetimiz var ve lige çok iyi başladı oda düşünülmeli
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı karakartalım

ama uzaktan güzel vuruyo bi 10 numara eşliğinde bizde olsa oyunu açamadığımızda uzaktan şutlarla çok işimize yarayabilir

Çevrimiçi Samet Ç

ama uzaktan güzel vuruyo bi 10 numara eşliğinde bizde olsa oyunu açamadığımızda uzaktan şutlarla çok işimize yarayabilir
Hocam zaten bu adamın asıl mevkii forvet arkası ama ek olarak efektif bir oyuncu ön libero da oynayabiliyor.

Çevrimdışı karakartalım

Hocam zaten bu adamın asıl mevkii forvet arkası ama ek olarak efektif bir oyuncu ön libero da oynayabiliyor.
gayet iyi bencede bişeyler yapabilir ama ba gibi forvetimiz varken bu oyuncudan 1-2 tık oyun kurup güzel asist yapabilecek biri lazım bize eğer şampiyonluk hedefliyosak.mesela ba nın arkasında bi fernandes olsa ba 25 den aşağı kalmazdı 30 u bile geçerdi bence çok dehşet bi forvet

Çevrimdışı Tolga

Daha önce kaç transfer yaptınız acaba?
Kaç pazarlık masasına oturdunuz ?

Bu yöneticiler Demba Ba'nın piyasa değerini biliyorlar ama Belhanda ve Lanzini hakkında hiç fikirleri yok muymuş? ilginç.

M.City Porto'dan Mangala'yı  almak için 3 transfer dönemi uğraştı ancak alabildi.
Alamayacaklarını bildikleri halde mi uğraştılar bir sene yoksa her iki takım ve oyuncu için ideal şartlar sağlanana kadar esnemeler mi oldu?
M.City'nin tonla parası olduğu halde zaman zaman transferler çok zorlaşabiliyor.
Eleştirmek dünyanın en kolay işi.
benim söylediğim şeylerin transfer yapmak ya da yapmamakla alakası yok.ben diyorum ki eğer param yok diye sağa sola demeç veriyorsan onu bilerek yola çıkarsın demba ba diyorsun da demba ba transferi taksit halinde olmasaydı alamazdık tamam bu yönetimin başarısıdır ama her kulüp bu ödeme planını kabul edecek diye birşey yok yönetim buna güvenerek olmayacak adamları istemesini anlamıyorum.porto mangalayı 3 transfer dönemi sonunda aldı demişsin ama her transfer döneminde mangalıyı alamadığı zaman gidip alternatifini aldılar ben de diyorum ki lanzini için 2 ay uğraşmak yerine onun alternatiflerine yönelseydin bugün  10 numara transferi çoktan halledilmiş olurdu hala oyuncu arıyor olmazdık yönetimi koruyacam diye boşuna çabalamayın bu söylediklerimin para ile alakası yok transfer işinin ne kadar zor olduğunu burada tartışmıyorum zaten fakat bjk futbol takımının geçen seneden beri eksik olan bölgeleri belli mesela sağ bek bölgesi dimi bu bölgeye transferin çoktan yapılmış olması gerekirdi en aksayan bölgemizdi burası ama hala ortada transfer yok illa gitsinler yüksek maliyetli oyuncu alsınlar diyen yok zamanla yarıştığımızın farkına varsınlar benim söylemek istediğim bu hani yeni bir hoca falan gelse bazı ekstra bölgelere oyuncu istese anlayacam ama önder özen de varken her mevki için 4-5 alternatifimiz var diyorlardı ama görüyoruz ki alternatifler falan yokmuş birkaç oyuncunun peşinden devam eden transfer görüşmeleri yapılıyor hangisi olursa diye.ayrıca töre için de şunu söyliyeyim eğer türkiyeden ya da başka bir ülkeden teklif gelseydi o paralara alamazdık tamam bu yine de başarıdır ama birazda r.kazan mecburiyetten satmaya yanaştı yoksa onu da alamazdık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Mübarek ne şut çekiyo :)

Çevrimdışı Kemal

Biz burda hem birbirimizi hem kafayı yiyelim, ne gelen var ne giden ...

Çevrimdışı berk_bjk

Bu kadar bariz orta saha ve sağ bek ihtiyaç varken transferdeki bu sessizlik ve rahatlık şaka gibi...

Çevrimdışı Anıl

10 numara bitti bitecek deniyor, Sosa ismi ön planda :tabe:

Çevrimdışı karakartalım

kim diyor @anılt bitti diye  :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

sosa kim? İşe yarar mı?

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı ilhan mansız

Başkan alıyosa yarar  :busted_cop:
başkan Hocanın isteğiyle alıyorsa bence sorun yok. Biz başkanımıza yönetimimize teknik heyetimize ve futbolcularımıza inanıyor, güveniyor ve taraftar olarak destekliyoruz değil mi Kemal hocam

Çevrimdışı saricasi

10 numara olcayda nasıl olcak o iş :evillol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Kemal

başkan Hocanın isteğiyle alıyorsa bence sorun yok. Biz başkanımıza yönetimimize teknik heyetimize ve futbolcularımıza inanıyor, güveniyor ve taraftar olarak destekliyoruz değil mi Kemal hocam

hahaha aynen hocam :) dün sana yazı yazdım alıntı yapıp ama görmedin sanırım, arada kaynadı

Çevrimdışı ilhan mansız

hahaha aynen hocam :) dün sana yazı yazdım alıntı yapıp ama görmedin sanırım, arada kaynadı
görmedim tekrar alıntılar mısın? Sıkı bir cevap yazayı sana  :D

Çevrimdışı Kemal

KEmal hocam sende bizim başkana taktın. Sana iki sorum var geçen yıl sahamız 6 maç kapatan gizli güç Fikret Orman mıydı 2. si takımı batırıp transfer yapamayacak hale getiren gizli güç kimdi? Fikret Orman mı? El insaf hocam cincon bizim durumumuzdayken küme düşmemeye oynuyordu. Bizim gizli güç başkan ise bu durumdayken bir de üstüne stad yapmaya kalktı. Tabi ki bazı hataları var bundan sonra da hata yapacaklar ancak verdikleri savaşı görmezden gelmek vicdansızlıktır.

Hocam ben Beşiktaşı kötü duruma düşüren herkese takarım ve yazarım. Sorularına cevap vereyim kusura bakma geç okudum yazını

1) Geçen yıl sahamızı kapatan gizli güç siyasiydi, Gezi Parkı Olayları yüzünden ismi ön plana çıkan Beşiktaş ve Çarşıya kesilmiş faturaydı. Fikret Ormanın hiçbir suçu yok hatta ceremesini çekti.

2)Takımı batırıp transfer yapamayacak hale getiren UEFA dan tedbir ihbar yedirten, hatta maddi sıkıntıdan MEN yiyecek hale getiren , Yıldırım Demirören- Serdar Bilgili tayfasıdır. Özellikle Demirörenin yargılanıp burnundan fitil fitil getirilmesi lazım.

Hocam sen benim yazımı yanlış anlamışsın, ben şunu demedim ''sezonun başından beri Fikret Orman gizli güç bizi engelledi'',  ben şunu dedim '' tabii ki dışardan köstek vardır ama 2. devre başlarken , herkes dediki FORVET ve SAĞBEK MUTLAKA LAZIM, ALMEİDA la SERDAR la O-L-M-A-Z. Yönetim ne yaptı, gitti Danny'i getirdi, gol atamadık ve sağbekimiz devşirme oldu Danny'de sırtımızdan vurdu, 2.likten olduk ve 20m euro şimdi Arsenal maçlarına kaldı. Bu Yönetimin suçudur, ha Gizli Güçler bizle uğraşıyorsa, onların EKMEĞİNE şu yazdıklarımı yapmak YAĞ SÜRMEKTİR.

yoksa ben Başkana stad konusunda destek veriyorum, Allah Razı olsun ,adı tarihe geçecek.Demba BA'yı getirdi, kanayan yaramızı sardı , nazar değmesin yıllar sonra santrafor izledik Ama gerisinide getirmediler geçen yılki hataya düşmeye başladılar, bunu düzeltmeleri içinde heryerden yazacam belki 1 çığlık yerine ulaşır. Şu takıma şimdiye 10 numara ve sağbek monte edilmeliydi. Bari iyice geç kalmayalım, şu 3. yıldımızı takalım renkliler birazda bizi izlesin.

Amacım-Gayem bu.

Çevrimdışı Tolga

sosayı isteyen bilic mi peki anıl arkadaşım bir bilgin var mı yoksa yönetimin istediği bir oyuncu mu ben pek olumlu bakmıyorumda ondan soruyorum  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam ben Beşiktaşı kötü duruma düşüren herkese takarım ve yazarım. Sorularına cevap vereyim kusura bakma geç okudum yazını

1) Geçen yıl sahamızı kapatan gizli güç siyasiydi, Gezi Parkı Olayları yüzünden ismi ön plana çıkan Beşiktaş ve Çarşıya kesilmiş faturaydı. Fikret Ormanın hiçbir suçu yok hatta ceremesini çekti.

2)Takımı batırıp transfer yapamayacak hale getiren UEFA dan tedbir ihbar yedirten, hatta maddi sıkıntıdan MEN yiyecek hale getiren , Yıldırım Demirören- Serdar Bilgili tayfasıdır. Özellikle Demirörenin yargılanıp burnundan fitil fitil getirilmesi lazım.

Hocam sen benim yazımı yanlış anlamışsın, ben şunu demedim ''sezonun başından beri Fikret Orman gizli güç bizi engelledi'',  ben şunu dedim '' tabii ki dışardan köstek vardır ama 2. devre başlarken , herkes dediki FORVET ve SAĞBEK MUTLAKA LAZIM, ALMEİDA la SERDAR la O-L-M-A-Z. Yönetim ne yaptı, gitti Danny'i getirdi, gol atamadık ve sağbekimiz devşirme oldu Danny'de sırtımızdan vurdu, 2.likten olduk ve 20m euro şimdi Arsenal maçlarına kaldı. Bu Yönetimin suçudur, ha Gizli Güçler bizle uğraşıyorsa, onların EKMEĞİNE şu yazdıklarımı yapmak YAĞ SÜRMEKTİR.

yoksa ben Başkana stad konusunda destek veriyorum, Allah Razı olsun ,adı tarihe geçecek.Demba BA'yı getirdi, kanayan yaramızı sardı , nazar değmesin yıllar sonra santrafor izledik Ama gerisinide getirmediler geçen yılki hataya düşmeye başladılar, bunu düzeltmeleri içinde heryerden yazacam belki 1 çığlık yerine ulaşır. Şu takıma şimdiye 10 numara ve sağbek monte edilmeliydi. Bari iyice geç kalmayalım, şu 3. yıldımızı takalım renkliler birazda bizi izlesin.

Amacım-Gayem bu.
aslında aynı şeyleri söylüyoruz ama bazen sabırsız davranmak bize çok pahalıya mal oluyor. Yıllar içinde bozulanlar bir anda düzelmez. İki konudan bahsedeyim 1- beşiktaş aşırı borçlu bir klüp olduğu için aslında bu stadı kendi imkanlarıyla yapmaya çalışıyor olması tam bir çılgınlık aslında. Ben biliyorum yönetime teklifler geldi Stadı'nızı biz yapalım 15 yıllık gelirini biz alalım dediler. Yönetim kötü niyetli olsa bunu kabul eder üstüne bir de Komisyonu'nu alırdı. Adamlar ne yaptılar Beşiktaş'ın 15 yılını ipotek etmektense 2 yıllık sıkıntıyı tercih ettiler. Hal böyleyken iki transferin veya hatanın lafı bile olmaz. Ben de eksiklerin kapanmasını isterim ancak bütçenin delinöesini yöneticilerin cebinden para vermesini asla doğru bulmuyorum 2-başkan ve yönetimin üzerine gelinirken sürekli yd den hesap sorsana şeklinde çağırılıyor. Hayret yd başkanken kimse bağırmıyordu. Bu konuda zaten başkan açıkladı. Sulh işe halledelim mahkemeler yıllar sürüyor dedi ki bence de doğrudur. Zaten diyelim yönetim hesap sormuyor kağıt üzerinde de klüp borçlu buyursun senetleri tahsile koysun o hesap sorsun. Akkoyun karakoyun meydana çıksın. 3- son olarak şunu söyleyeyim. Onursal başkanımızla ilgili programlarda hep sayın Rahmi Koçun ismi öne çıktı. Klübe sayısız yardımı olmuştur. O Rahmi Koç yıllar sonra yine sponsorumuz oldu. Sence neden? Başkana güvendiği için olabilir mi?

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adamın piyasa değeri 9 milyon Euro sanmam alınacağını alınmamasını da isterim tabela yapmayan bir oyuncu. Ruiz varken hala bunlarla uğraşıyorlar .

Çevrimdışı EagleForce

Daha önce kaç transfer yaptınız acaba?
Kaç pazarlık masasına oturdunuz ?

Bu yöneticiler Demba Ba'nın piyasa değerini biliyorlar ama Belhanda ve Lanzini hakkında hiç fikirleri yok muymuş? ilginç.

Bu bakis acisiyla kimse kimseyi elestiremez ki. RTE'yi mi elestiriyorsun? Kac ulke yonettin bugune kadar? de gec. Bilic'i mi elestiriyosun? Kac takima teknik direktorluk yaptin bugune kadar? de gec. Ornekler cogaltilabilir. Transferin bu kadar gecikmesi yonetimin hatasidir ve elestirilebilir. Eksikler belli, on elemeleri ne zaman oynayacagin belli. Tamam en iyisini en ucuza almaya calisirsin ama A, B, hatta C planin olur. Arsenal'e karsi sagbekte solbek oynatmak zorunda kalmazsin.     

Çevrimdışı Çağrı

Sosa Ukrayna liginde 21 maçta 7 gol 11 asist yapmış 2 sene önce.

Teknik ayaklarına hakim frikileri iyi.

Geçen sene Atletik'e geçmeden de 5 golü var. Ama hep kanatlarda oynamış bunları yaparken. Gol sayıs fena değil sezonluk ama Atletik'te bana çok ağır oyuncu izlenimi verdi.

Yönetim bir şeyin farkında değil bence. Alınacak 10 numara elendiği takdirde Beşiktaş'ı Uefa'da finale kadar götürebilir.Ancak bizim kadar takıma inanmıyorlar sanırım. Çok önemli bu transfer Gs'nin Hagi hamlesi gibi. Çok ÖNEMLİ.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Sosa Ukrayna liginde 21 maçta 7 gol 11 asist yapmış 2 sene önce.

Teknik ayaklarına hakim frikileri iyi.

Geçen sene Atletik'e geçmeden de 5 golü var. Ama hep kanatlarda oynamış bunları yaparken. Gol sayıs fena değil sezonluk ama Atletik'te bana çok ağır oyuncu izlenimi verdi.

Yönetim bir şeyin farkında değil bence. Alınacak 10 numara elendiği takdirde Beşiktaş'ı Uefa'da finale kadar götürebilir.Ancak bizim kadar takıma inanmıyorlar sanırım. Çok önemli bu transfer Gs'nin Hagi hamlesi gibi. Çok ÖNEMLİ.
çağrı hocam belki de takıma inandıkları, hocanın istediği oyuncuyu olabilecek
En iyi maliyetle almaya çalıştıkları için bu transfer hala hallolmadı

Çevrimdışı Kemal

aslında aynı şeyleri söylüyoruz ama bazen sabırsız davranmak bize çok pahalıya mal oluyor. Yıllar içinde bozulanlar bir anda düzelmez. İki konudan bahsedeyim 1- beşiktaş aşırı borçlu bir klüp olduğu için aslında bu stadı kendi imkanlarıyla yapmaya çalışıyor olması tam bir çılgınlık aslında. Ben biliyorum yönetime teklifler geldi Stadı'nızı biz yapalım 15 yıllık gelirini biz alalım dediler. Yönetim kötü niyetli olsa bunu kabul eder üstüne bir de Komisyonu'nu alırdı. Adamlar ne yaptılar Beşiktaş'ın 15 yılını ipotek etmektense 2 yıllık sıkıntıyı tercih ettiler. Hal böyleyken iki transferin veya hatanın lafı bile olmaz. Ben de eksiklerin kapanmasını isterim ancak bütçenin delinöesini yöneticilerin cebinden para vermesini asla doğru bulmuyorum 2-başkan ve yönetimin üzerine gelinirken sürekli yd den hesap sorsana şeklinde çağırılıyor. Hayret yd başkanken kimse bağırmıyordu. Bu konuda zaten başkan açıkladı. Sulh işe halledelim mahkemeler yıllar sürüyor dedi ki bence de doğrudur. Zaten diyelim yönetim hesap sormuyor kağıt üzerinde de klüp borçlu buyursun senetleri tahsile koysun o hesap sorsun. Akkoyun karakoyun meydana çıksın. 3- son olarak şunu söyleyeyim. Onursal başkanımızla ilgili programlarda hep sayın Rahmi Koçun ismi öne çıktı. Klübe sayısız yardımı olmuştur. O Rahmi Koç yıllar sonra yine sponsorumuz oldu. Sence neden? Başkana güvendiği için olabilir mi?

evet aslında aynı şeylerden bahsedıyoruz, ben artık transferdede akılcılık istıyorum Demba olayı gıbı , şuan geç kaldık ama zararın neresınden dönülse kardır . şu takımda Demba tarzında winner dediğimiz oyun kuran soğutan ısıtan akılcı adam eksilten 10 numara olsaydı ve  sağbek montajı yapılmış Köybaşı solbekte olsaydı , inanki şu maç 2-0 dan aşşağı olmazdı. Ama olsun dediğim gibi zararın neresınden donulse kar, biran önce gerekli takviyeleri yapmalılar.