2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555340 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat

Hadi oyuncu almakta sıkıntılıyız malum maddi durum e o zaman elindeki fazlalıkları çıkar? O yönden de sınıfta kaldık malesef  :s20:
Enaramo saatçi mi oldu? Sezer erken emekliliğimi zorluyor? Süzen'in kafasında ki projeler ne?  :iscrewy:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı melofaz

sırf klube baglamamak lazım bu olayı sonuçta oyuncuların kontratları var zorla kafasına silah dayayıp gönderemezsinki adamları anca fesh edersin kontratlarını oda maliyet demek o bizim klupte su sıralar olmaz
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Sedat

Ahmet Ateş ‏@AhmAtes1903  46 sn.
Kombine+passoligle alınan bilet+passbilet toplamı = 39.294 adet

MAÇTA EN AZ 60BİN OLUR
Dipnot: Feyenoord maçında maç günü satılan bilet 26.000 di.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 23:29:44 Polemick1903 ]
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ilhan mansız

abi öyle diyorsan gizli güçlerin başında bizim Fikret Orman Başkan , Önder Özen var. Bizim 2. olamamızın en önemli nedeni gol atamamamız , beraberlik maçlarımızın çoğu son dakikalarda yediğimiz goller 1-0 dan 1-1  ler , çünkü maçları koparamıyorduk malmeidamızla,zaten 65 dk oynar çıkardı. Forvetsiz Beşiktaşta Ozi-Veli-Atiba kısa paslarla içri girmeye çalışıp tek tük gol atardı. Bunu hem basın hem biz hep yazdık sorun belliydi ne oldu devre arası forvet almadılar. Sağbek Sağbek hep söylendi ne yaptılar devre arası almadılar ,stoperde truva atını milyonlarca taraftarın istemediğini bile bile aldılar, kramponlarını alıp gelecek dendi, geldi gelmesine ama GS 'ye 3 puan aldırdı bize 3 puan kazanılmasına engel oldu derbide. Ana sebepleri bunlar direk gruplara katılıp 20 m euroyu cukkalayamamızın, o zaman en büyük gizli güç Yönetimimiz içimizdeki İrlandalı oluyolar, çünkü teşhisi konmuş sivilceye merhem sürmeyip çıban olmasına sebep oldular.
KEmal hocam sende bizim başkana taktın. Sana iki sorum var geçen yıl sahamız 6 maç kapatan gizli güç Fikret Orman mıydı 2. si takımı batırıp transfer yapamayacak hale getiren gizli güç kimdi? Fikret Orman mı? El insaf hocam cincon bizim durumumuzdayken küme düşmemeye oynuyordu. Bizim gizli güç başkan ise bu durumdayken bir de üstüne stad yapmaya kalktı. Tabi ki bazı hataları var bundan sonra da hata yapacaklar ancak verdikleri savaşı görmezden gelmek vicdansızlıktır.

Çevrimdışı ozan062

gs iki sene üst üste şampiyon olmadı yapıldı geçen senede ikinci olmadı gene yapıldı yoksa kadroları çöp geçen sene deplasmanda galibiyet alamadılar
onları ikinci yapmak için bütün gizli güçler çalıştı en iyi oyuncuları bile isterse oynuyor deplasmanlarda hiç yok

işte ondada bana gore hocalarının vasıfsızlıgıdır,, değiişik kadrolar deniyerek sacmaladı,,

biz ise saha kapatmayla beraber birde basınla ugrastık,, oyuncularımızın bir sürü basına malzeme vermesi ki bunda kesinlikle suclular,,(yonetim zaafiyeti vardı bir ara sozlesmelere madde eklenicekti vazgecildi bundada hata var mesela) sonrasında taraftar problemi oyuncuların genc olması vs vs bir sürü etken zaten sampiyonlugu istemeyen bir ekip hala oyle bakmayın arada soyluyorlarda inanan ekip böyle olmaz,, sonucta biz yine ilk 3te olucaz burası net,, gs ceza alırsa yine bi cl on eleme yaparız,, sene basında  ve sezon boyunca dediklerimizi cok cabuk unutuveriyoruz işte bu cok kotu bir özellik bizde değil herkeste var,, ama işte para burada cabuk hamleleri imkansız yapıyor olsun bedava olanları alaydık bari simdi daha rahattık kalite belki artmıcaktı ama eksik olmucaktı :bawling:
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 11:52:01 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş @DerinBesiktasJK     ·   17 dk.   

!!!
Beşiktaş turu geçmesi halinde Belhanda'yı 14 milyon euro'ya kadrosuna katacak. Bu yüzden 10 numara transferinin uzatıldığı öğrenildi.

Çevrimdışı Volkan Başaran

:kop: :kop: :kop:

Belhanda ve 14 milyon euro

Sanki bana Ukraynadan Messi getiriyoruz  :kop:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

hocam bu belhanda olayı çok uzadı bunlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. :D

Çevrimdışı ozan062

hayır o 14 milyona ben kimleri alırım kimleriii

Çevrimdışı Tolga

Derin Beşiktaş @DerinBesiktasJK     ·   17 dk.   

!!!
Beşiktaş turu geçmesi halinde Belhanda'yı 14 milyon euro'ya kadrosuna katacak. Bu yüzden 10 numara transferinin uzatıldığı öğrenildi.
peki adama sorarlar turu geçemediğimiz zaman kimi alacaz herhalde kimseyi almayacaklar bu nasıl bir transfer politikasıdır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

peki adama sorarlar turu geçemediğimiz zaman kimi alacaz herhalde kimseyi almayacaklar bu nasıl bir transfer politikasıdır.
bende onu düşünüyorum baroni boştaymış onu alırlar herhalde :D

Çevrimdışı Tolga

bende onu düşünüyorum baroni boştaymış onu alırlar herhalde :D
yav aslında ön libero için ligi bilen ve boşta olan baroniye ben şahsen hayır demem oraya adam lazım atiba olmayınca sıkıntı çekiyoruz fakat bu takıma önde iş yapacak kaliteli bir 10 numara kesin lazım
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 12:43:57 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

yav aslında ön libero için ligi bilen ve boşta olan baroniye ben şahsen hayır demem oraya adam lazım atiba olmayınca sıkıntı çekiyoruz fakat bu takım önde iş yapacak kaliteli bir 10 numara kesin lazım
Hocam Baroni gelecekse hiç gelmesin beni transfer etsinler bedavaya oynarım. Baroni'den de iyi oynarım. Adam 1 maç var 10 maç yok böyle topçu mu olur ?

Çevrimdışı Tolga

Hocam Baroni gelecekse hiç gelmesin beni transfer etsinler bedavaya oynarım. Baroni'den de iyi oynarım. Adam 1 maç var 10 maç yok böyle topçu mu olur ?
tamam kabul ediyorum istikrarsız bir oyuncu fakat o bölgede sıkıntı yaşadığımız bir gerçek baroniyi oynatabilirsen fena bir oyuncu değil ama dediğim gibi sadece ön libero için diyorum aksini zaten kabul edemez kimse.

Çevrimdışı Çağrı

Belhanda'nın Alınacağı filan yok şu hesaba da fazla inanmayın turu geçsek bile o parayı kimse vermez o adama.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

tamam kabul ediyorum istikrarsız bir oyuncu fakat o bölgede sıkıntı yaşadığımız bir gerçek baroniyi oynatabilirsen fena bir oyuncu değil ama dediğim gibi sadece ön libero için diyorum aksini zaten kabul edemez kimse.

Kesinlikle girilmez o topa son Dany olayından sonra. Üstüne Sezer hala bekliyor mümkün değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kesinlikle girilmez o topa son Dany olayından sonra. Üstüne Sezer hala bekliyor mümkün değil.
danyi ben şahsen istememiştim ama sezer de alındığında kötü oyuncu değildi onu da oynatmadan öldürdük maalesef

Çevrimdışı FARUK

ismini bile yazamayan adama niye fırsat veriyoruzki
2 aydır algı oluşturmaya çalışıyor
sürekli yöneticilerin ağzından şöyle dedi böyle dedi diyor ne hikmetse çoğu medyada çıkmıyor bunların
küfür de cabası

Çevrimdışı ozan062

eveeettt ruiz işide bitmiş bulunmaktadır werdere imza atmıs,,,

geçmiş olsun genclik:) artık 10 numaranın baska isim olacagınıda bu sekilde anlıyoruz tabi alırlarsa,,

Çevrimiçi Samet Ç

eveeettt ruiz işide bitmiş bulunmaktadır werdere imza atmıs,,,

geçmiş olsun genclik:) artık 10 numaranın baska isim olacagınıda bu sekilde anlıyoruz tabi alırlarsa,,
Hocam kaynak nedir ?

Çevrimdışı ozan062

[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 13:34:28 ozan062 ]

Çevrimdışı karakartalım

10 numarasız kaldık geçmiş olsun auron hunt dedik yok roni yok ruiz yok marin yok belhanda yok adel taarabt bizim yönetim gider şunu alırda diyemiyorum kimi alacaklar artık  ayıp atıp !!!
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ismail sağ bek bugün
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ersun Diego'yu istememiş Aziz zorla almış. Olaya gel de yanma şuan aranmıyor olacaktık bu kadar.

Hep söylüyorum Türk futbolunda aziz gibi adamların işi olmamalı.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen, Bryan Ruiz için bir kumara girişti!..

Bild'de yer alan habere göre Werder Bremen, Kosta Rikalı oyuncu ile yıllık 2 milyon Euro'ya el sıkıştı. Ancak oyuncunun kulübü Fulham'a bonservis bedeli olarak 4 milyon Euro teklif ettikleri henüz bunun kabul edilmediği ifade edildi.

RUİZ TÜRKİYE'YE SICAK BAKMIYOR
Beşiktaş'ın 6 milyon Euro teklif ederek 'piyasayı kızıştırdı' ifadelerini kullanan Bild, Ruiz'in Türkiye'ye gitmeye sıcak bakmadığını da ekledi. Öte yandan konuyla ilgili konuşan Werder Bremenli yetkililer ise, "Kim bilir, şimdi de bizim zamanımızdır" diyerek kafa karıştırdı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net