2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546860 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

delgado bizde hayatı boyunca göremeyeceği parayı kazandı. bilmiyorum şu anda oynadığı takımda acaba ne kadar ücret alıyor?
biz tek ona mı verdik sanıyorsun her oyuncuya verdik suçlusu yönetimdir...! bu yönetim değil geçmiş yönetimdir...! hilbert örneği orta da...!

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben açıklayayım yıldızı.

Yıldız Zago'dur. Bögesien yüzde 100 hakimdir liderdir maç alır sana kapatır kaleyi. Sorumluluk alır.

Yıldız Giunti'dir sorumluluk alır risk alır tempoyu ayarlar ortasaha'da liderdir.

Yıldız İlhan Mansız'dır. İstikrarlıdır hırslıdır 6 maçta 1  şık gol atıp oturmaz bir maç 3 tane atıp 10 maç yatmaz devamlı atar. Liderdir.

Yıldız Sergen'dir. Anlatma alüzüm yok.

Şuanki kadroda yıldız  Tolga'dır . Liderdir işini yapacğaından emin olursun.

En önemli özelliği oyun okuması kafasındakini ayağına yansıtması liderliği risk alması yani sana tabela yapmasıdır. Çok şık goller atan oyuncu asla yıldız vasfı kazanamaz benim gözümde.
Şu da var ki biz Sergen ve İlhan ı iyi bedellerle sattık .Giunti yanlış hatırlamıyorsam 32-33 yaşındaydı ve bonservis ödenmeden alınmıştı. Zago da 33 yaşındaydı. Bizden dolayısıyla bedava ayrıldı. Ancak bu oyuncuların alkları paraların hepsi benim gözümde helaldir. Özellikle Sergeni seyretmek benim için çok büyük bir zevkti. İnanılmaz yetenekliydi

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Suarez gider dağılırlar diyordum Liverpool şuan Dortmund'u eziyor. 2-0
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Vergi dahil 600 bin euroya oynuyor yani net kalan 350 bin euro. Ama normal Bizim ülkede Baki bile 1 milyon euroya oynadı zamanında.
işte en fazla 500 bin usd yazmıştım ona denk gelir

Çevrimdışı Çağrı

Şu da var ki biz Sergen ve İlhan ı iyi bedellerle sattık .Giunti yanlış hatırlamıyorsam 32-33 yaşındaydı ve bonservis ödenmeden alınmıştı. Zago da 33 yaşındaydı. Bizden dolayısıyla bedava ayrıldı. Ancak bu oyuncuların alkları paraların hepsi benim gözümde helaldir. Özellikle Sergeni seyretmek benim için çok büyük bir zevkti. İnanılmaz yetenekliydi

Türkiye'deki sisatem çok kötü. 2003 şampiyonluğundan sonra iLhan 3 milyon euro maaş istedi verdi yönetim Sergen o zaman ben de isterim dedi o da aldı Tümer'e vermeyince Tümer içerledi vs çöküş başladı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

biz tek ona mı verdik sanıyorsun her oyuncuya verdik suçlusu yönetimdir...! bu yönetim değil geçmiş yönetimdir...! hilbert örneği orta da...!
zaten daha önceki mesjlarımda yazmıştım birkaç isim daha. Hiçbir futbolcuya ak etmediği değeri vermemek lazım. Maalesef bu hataya düşüyoruz sık sık eçen yıl da fernandesi süper star yapmıştık sonra ne olduğunu gördük. Futbolcu takımın işçisidir benim gözümde verdiği kadar dğerlidir. ben delgado konusu açıldığı için delgado üzerinden yazdım yoksa benim gözümde yazmaya değecek bir oyuncu bile değil kesinlikle. Hilbert konusuna geline benim bildiğim sözleşmesi biterken kendisine bir ücret teklif edildi o bu teklifi kabul etmedi ve gitti yolu açık olsun. 300 bin euroye oynuyormuş galiba  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Vergi dahil 600 bin euroya oynuyor yani net kalan 350 bin euro. Ama normal Bizim ülkede Baki bile 1 milyon euroya oynadı zamanında.
seviyoruz seni baki mercimek tezahuratları vardı şaka gibi  :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

zaten daha önceki mesjlarımda yazmıştım birkaç isim daha. Hiçbir futbolcuya ak etmediği değeri vermemek lazım. Maalesef bu hataya düşüyoruz sık sık eçen yıl da fernandesi süper star yapmıştık sonra ne olduğunu gördük. Futbolcu takımın işçisidir benim gözümde verdiği kadar dğerlidir. ben delgado konusu açıldığı için delgado üzerinden yazdım yoksa benim gözümde yazmaya değecek bir oyuncu bile değil kesinlikle. Hilbert konusuna geline benim bildiğim sözleşmesi biterken kendisine bir ücret teklif edildi o bu teklifi kabul etmedi ve gitti yolu açık olsun. 300 bin euroye oynuyormuş galiba  :D
geçmiş yönetim sağolsun...! bu sene de gençlere veriyoruz 2-3 yıl sonra gör neler isterler...!

Çevrimdışı ilhan mansız

geçmiş yönetim sağolsun...! bu sene de gençlere veriyoruz 2-3 yıl sonra gör neler isterler...!
başarılı olurlarsa Türkiyedeki bozuk sistemden de yararlanıp isteyeceklerdir. bu şu an için engellenemez bir durum. Yönetim de uygun görürse futbolcuyla anlaşır görmezse gönderir olur biter. Bence şu anda oyuncuların genel olarak ücret düzeyi makul ama şampiyon olursak veya ciddi başarılar gelirse tabi ki işler değişir. Yine de geçmişteki gibi büyük hataların yapılma ihtimalini sıfıra yakın görüyorum. Tabi ki hatalar yapılacaktır ancak asla geçmişteki gibi olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın Linnes Kap'a bildirilebilir.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Öyle yorumlar geliyor ki sanki Fikret Orman 3 ay önce Serdar Kurtuluş'u satmış sonra 10 katı para verip geri almış gerçekten güldürüyorsunuz insanı.Serdar tekrar geri geldiğinde herkes Gökhan Gönülden sonra en iyi sağ bek diyordu ne oldu birden bire ? Süper yetenkli adam değil ama bir futbolcunun üzerinede bu kadar gidilmez ki. Geçen yıl öyle bir ortam ve kargaşa yaratıldı ki takım Serdar'ın kaybettiği toptan dolayı şampiyon olamadı gibi şeyler ortaya çıktı.Sen 1 yıl boyunca futbolcuya böyle psikolejik baskı yaparsan o adam bırak Serdar Kurtuluş olsun Messi olsa yine oynayamaz böyle iş mi olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Şampiyonlar Ligi play off turunda Arsenal ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Uefa'ya takım listesinin verileceği 12 Ağustos akşamına kadar sağ bek transferini bitirmeyi hedefliyor.

Martin Linnens için kulübü Molde ile görüşmelerde son aşamaya gelen siyah-beyazlılar aradaki pürüzlerin giderilmesiyle beraber bu transferi 2 gün içinde açıklamayı planlıyor. İki kulüp atasındaki pazarlıklarda fark 500 bin Euro'ya kadar inmiş durumda.

BELHANDA İÇİN ÇETİN PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

10 numara mevkiinde 1 numaralı aday konumunda olan Belhanda içinse pazarlıklar çetin bir şekilde devam ediyor. Siyah-beyazlılar Belhanda için ayırdıkları bütçeyi 8 veya 9 milyon Euro'ya yükseltmeyi düşünürken Dynamo Kiev başkanı ise en son 11 milyon Euro'ya kadar inmiş durumda. Beşiktaş yönetimi aradaki farkı daha da aşağı çekmek için çaba sarf ediyor.
UEFA'ya verilecek listede 1 kontenjanı boş bırakma hakkı olan siyah beyazlılar Belhanda görüşmelerinde son güne kadar pazarlık yapıp mümkün olan en uygun bonservisten bu transferi sonuçlandırmayı amaçlıyor.
Ali DANAŞ, İstanbul-DHA

DHA'nın son dakika haberi

Çevrimdışı capo di capi

Belhanda çok pahalı. Onun yerine 3-4 milyon avro'ya Ruiz daha mantıklı. Hemde çok yönlü bi futbolcu.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Çağrı

Yüzde 90 gelecek ikisi de çok uğraşıyorlar çünkü amaç almak ama kırabildiğimiz kadar fiyat kırmak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yüzde 90 gelecek ikisi de çok uğraşıyorlar çünkü amaç almak ama kırabildiğimiz kadar fiyat kırmak.
Aynen hocam ayrıca Belhanda için 8-9 milyon Euro normal bir ücret bu fiyata Gs Amrabat'ı Fb ise Topuz'u aldı. Belhanda için normal fiyat fazla falan denmesin artık.

Çevrimdışı ozan062

herkes veliye bayılır bense tam tersi,, mesela benimde cok on yargılı oldugum oyuncular var hele simdiki kadromuzda türklerin yuzde 60ına karsı cok karsıyımdır:)) yetersiz oldukları konusunda
ama ne yapıcaksın besiktas bizim için hersey,,kanser olduk olmaya devam,, bizim hala su yaptıgımız transferlerde ba dısında olan kadroya bir ek yapılmadı:)) yani aslında baya baya eksiğimiz var
simdi duyumlar geliyor deniyorki birtane adam alıp arsenal maçlarına diğer alacakları yetişmeyebilir deniyor,, simdi biraz kızıyorum sonra hak veriyorum ama boyle oluncada basarıya ac kalmaya devam
diye bir sonuc cıkıyor:)) bosverin anın tadını cıkarın
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

biryerde okumustum,, yasanmıs bir hikayedi,,delgado imza attıktan sonra ona evini gostermeye gidiyorlar ve bu tabiki villa oluyor ve bizim delgado diyorki burası takımın kaldıgı yermi :)) yani durum hayli vahim:))

Çevrimdışı Çağrı

Aynen hocam ayrıca Belhanda için 8-9 milyon Euro normal bir ücret bu fiyata Gs Amrabat'ı Fb ise Topuz'u aldı. Belhanda için normal fiyat fazla falan denmesin artık.

Fazla denmiyor zaten hocam da işte mesele biraz daha indirebilmek ben satacağımızı sanmıyorum bu adam ömürlük kalır burada BA İle birlikte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

biryerde okumustum,, yasanmıs bir hikayedi,,delgado imza attıktan sonra ona evini gostermeye gidiyorlar ve bu tabiki villa oluyor ve bizim delgado diyorki burası takımın kaldıgı yermi :)) yani durum hayli vahim:))

Premier lige gelen oyuncular stüdyo dairesine kadar kendi tutuyor kulüp sadece  yardımcı oluyor  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fazla denmiyor zaten hocam da işte mesele biraz daha indirebilmek ben satacağımızı sanmıyorum bu adam ömürlük kalır burada BA İle birlikte.
Doğru diyorsun hocam Belhanda gelirse cuk diye oturur bu takıma .

Çevrimdışı ozan062

ayhan karaktersızı belhanda yuzde doksan demiş:))

Çevrimiçi Samet Ç

ayhan karaktersızı belhanda yuzde doksan demiş:))
Hocam Belhanda'nın menajeri Ayhan mı ?

Çevrimdışı ozan062

Hocam Belhanda'nın menajeri Ayhan mı ?
malesef oylemiş

Çevrimiçi Samet Ç

malesef oylemiş
Hocam peki bu karektersiz niye twitterda paylaşım yapıyor. Çözebilmiş değilim bu adamla bir daha iş yapılmamalı.

Çevrimdışı matias

Linnes yine asist yaptı.

Sağ taraftan çok fena bindiriyor. Maçı izlemenizi tavsiye ederim.