2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545486 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ozan062

Hocam gitsin Marin 10 numara değil . Oynayabiliyor ama pek fazla verimli olduğu söylenemez. Kanatlarda daha iyi oynuyor.
öyle katılıyorum,ama  adam uefayı almıs kadroda vardı,, bi farklılıgı vardı hem bizim için en makul sebebi bedavaydı:)) en dusuk kumardı  olsun vardır herseyde bir hayır diyelim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

öyle katılıyorum,ama  adam uefayı almıs kadroda vardı,, bi farklılıgı vardı hem bizim için en makul sebebi bedavaydı:)) en dusuk kumardı  olsun vardır herseyde bir hayır diyelim
Hocam Uefa'yı almış kadroda vardı da çoğu zaman yedek oturuyordu. Tabi bizim Olcay'dan iyi oynayacağı kesin ama yabancı kısıtlaması var zorlanırdık kadro kurarken.

Çevrimdışı Efe

Kardeşim gitmez merak etme Ruiz'e yönetim demiştir salı gününe kadar bekle görüşeceğin takımda varsa salı gününe kadar haber gelmezse görüş demişlerdir.

Bence para konusunda enyuksek beşiktaş verdigi icin bekler 2 futbolcuda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

basel zürih maçın özetini verdi delgado gene golünü attı içim geçti...!

Çevrimdışı Çağrı

Delgado..

Kağıttan kahraman. Kulübe neredeyse hiçbir şey vermeden yılda 2.5 milyon euroları aldı gitti. Ama sempatikti oradan yırttı hep  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Delgado..
Kağıttan kahraman. Kulübe neredeyse hiçbir şey vermeden yılda 2.5 milyon euroları aldı gitti. Ama sempatikti oradan yırttı hep  :)
bırakın allahınızı severseniz o vermedi bu vermedi diğeri yattı öbürü kaçtı...! bu nedir tabata ya 6 m sorguladın mı acaba serdar 100 bine antepe verip 4 milyona geri aldıgında
Serdar Kurtuluş'un transferi ile ilgili olarak Gaziantepspor ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Şirketimiz tarafından Gaziantepspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 4.430.000 TL ödeme yapılacaktır.
-2013-14 sezonu için 850.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro Maçbaşı ücreti,
-2014-15 sezonu için 900.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro Maçbaşı ücreti,
-2015-16 sezonu için 950.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro Maçbaşı ücreti ödenecektir.
Son senesinde aldıgı darbelere dayanamadı sakatlandı türk hain hakemlerimiz sağolsun darbe vuranları haklı görerek oyunda tuttular aynen Q7 yapılan gibi...!
tüm yabancılara hep aynı laflar mı söyler taraftarlarımız...! Yönetimimiz o böyle yaptı su şöyle yaptı oyuncu kötülerse taraftarda böyle der...!  :s20:

xuz

• Ziyaretçi

bırakın allahınızı severseniz o vermedi bu vermedi diğeri yattı öbürü kaçtı...! bu nedir tabata ya 6 m sorguladın mı acaba serdar 100 bine antepe verip 4 milyona geri aldıgında
Serdar Kurtuluş'un transferi ile ilgili olarak Gaziantepspor ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Şirketimiz tarafından Gaziantepspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 4.430.000 TL ödeme yapılacaktır.
-2015-16 sezonu için 950.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro Maçbaşı ücreti ödenecektir.
Son senesinde aldıgı darbelere dayanamadı sakatlandı türk hain hakemlerimiz sağolsun darbe vuranları haklı görerek oyunda tuttular aynen Q7 yapılan gibi...!
tüm yabancılara hep aynı laflar mı söyler taraftarlarımız...! Yönetimimiz o böyle yaptı su şöyle yaptı oyuncu kötülerse taraftarda böyle der...!  :s20:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Delgado en büyük kazıklardan biriydi, aklımda süper kupadaki gs maçı ve zürih maçları dışında hiçbir şey kalmamış

Çevrimdışı ilhan mansız

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Delgado en büyük kazıklardan biriydi, aklımda süper kupadaki gs maçı ve zürih maçları dışında hiçbir şey kalmamış
Serdar Kurtuluş kötü bir oyuncu değil, çok yetenekli olmayabilir ama iyi bir profosyonel, iyi bir sporcu. Maç performansını da kesinlikle kötü bulmuyorum. Delgado ise müthiş bir kazıktır. Sergen bir programda anlatmıştı galiba Delgadonun bonsevisi için önce 1 milyon usd na anlaşıldığını sonra nasıl olduysa 6 milyon usd na alındığını. Ne derece doğrudur bilemem ancak şahsi fikrim yıllık 500 bin usd lik topçu olduğu yönünde ki o da en fazla 500 bin.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

kusura bakmayin ama delgadoyu yildiz diye transfer edenin basina delgado kadar tas düssün. yillardir böyle cakma yildizlara para sacip kulüb bu hale geldi. delgadonun oynayabilecegi en büyük kulüb Besiktasti, Besiktas bile iki gömlek büyük geldi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

Delgado Tabata'dan sonra bize atılan en büyük kazıkdır.

Çevrimdışı ilhan mansız

özellikle eski dönemde yapılan transfer hatalarını yazsak ortaya 100 milyon usd lik bir fatura çıkar. Bunların yanında Serdar değerine oynamaktadır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Serdar Kurtuluş kötü bir oyuncu değil, çok yetenekli olmayabilir ama iyi bir profosyonel, iyi bir sporcu. Maç performansını da kesinlikle kötü bulmuyorum. Delgado ise müthiş bir kazıktır. Sergen bir programda anlatmıştı galiba Delgadonun bonsevisi için önce 1 milyon usd na anlaşıldığını sonra nasıl olduysa 6 milyon usd na alındığını. Ne derece doğrudur bilemem ancak şahsi fikrim yıllık 500 bin usd lik topçu olduğu yönünde ki o da en fazla 500 bin.
Antrenmana çıkan maç zamanı sakat olmadıgı halde yedek te veya saha da olan her futbolcu profesyoneldir...!
sergen öyle diyorda sergen ne kadar kazanıyordu...! delgadonun aldıgı para bakma yönetim anlaşmış...! Su an kadromuzda olan futbolcuların %80-90 1 M üstünde para almayı hak etmiyorlar...! kıyası kime göre yapacaksak...!

Çevrimdışı Çağrı

Hocam konunun Tabata ile Serdar ile ne ilgisi var? Tabata Serdar kazık yedik diye Delgado iyi transfer mi oluyor? Delgado'ya güvendiği için 4 senesi hiç oldu bu kulübün. İstatistiklerine bak istersen 6 maçta 1 gol atar onu da harbiden güzel atar yıldız olur.

Böyle bakarsak ben sana Ali Tandoğan'ı yıldız yaparım. Neden? Serdar Kurtuluş'dan daha iyi olduğu için. Böyle oyuncu kıyaslanmaz. Para performans kupa ilişkisi kurarak olur. Delgado en az Quaresma kadar top ezmiştir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Delgado Tabata'dan sonra bize atılan en büyük kazıkdır.
mustafa denizli tabata yı istedi antebin yıldızı idi...! piyangosu tutmadı...! Nasıl ki yusuf getirdi tutturdu sampiyon yaptı bizi ise...! verilen parayı oyuncuya değil klüpteki yönetime laf olarak sayacaksın...!

Çevrimdışı ilhan mansız

kusura bakmayin ama delgadoyu yildiz diye transfer edenin basina delgado kadar tas düssün. yillardir böyle cakma yildizlara para sacip kulüb bu hale geldi. delgadonun oynayabilecegi en büyük kulüb Besiktasti, Besiktas bile iki gömlek büyük geldi.
Hocam aynen katılıyorum. inan bu tarz transferleri ve bunlar gönderilirken yapılan ödemeleri yazsak 100 milyon usd fatura çıkar. Bunu rahatlıkla bulabiliriz. Ferrarinin bile Beşiktaşa maliyeti 15 milyon euroyu buldu. tabata,alves,del bosque,edu,sivok ve zapotocny de yapılan hatalar, vs.vs. Hele ki Delgadonun yıldız gibi sunulması tam komediydi.

Çevrimdışı ilhan mansız

Antrenmana çıkan maç zamanı sakat olmadıgı halde yedek te veya saha da olan her futbolcu profesyoneldir...!
sergen öyle diyorda sergen ne kadar kazanıyordu...! delgadonun aldıgı para bakma yönetim anlaşmış...! Su an kadromuzda olan futbolcuların %80-90 1 M üstünde para almayı hak etmiyorlar...! kıyası kime göre yapacaksak...!
Şahsi fikrim sergene 10 milyonda verseler helal-i hoş olsun. Sergen ve delgado isimlerini yanyana kullanmak bile sergene hakarettir. Serdara gelirse aldığı parayı hakettirmek için elinden geleni fazlasıyla yaptığını düşünüyorum. Daha iyisini alsak bile Bilic in serdara güvendiği ve değer verdiği kanısındayım

Çevrimdışı Çağrı

Delgado ilk sene 26 Maç 4 gol. Asist YOK! 10 Numaranın asist yapmamasını açıklayabilir misin bana?

İkinci sene 29 Maç 8 gol 7 asist.

Üçüncü sene  6 gol 5 asist.

Sana tüm verdiği bu. Bize bunları Oğuzhan veriyor zaten biz daha iyisini aramıyor muyuz yetmiyor diye? Bu gollerin de yüzde 30'u penaltıdan bu arada. Yapma bu kadar kolay oyuncu beğenmeyin Sergen sol ayak tırnağı olamaz Delgado.

Delgado'nun 4 senede verdiği istatistiği Batalla 1 senede verdi Bursa'ya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Hocam konunun Tabata ile Serdar ile ne ilgisi var? Tabata Serdar kazık yedik diye Delgado iyi transfer mi oluyor? Delgado'ya güvendiği için 4 senesi hiç oldu bu kulübün. İstatistiklerine bak istersen 6 maçta 1 gol atar onu da harbiden güzel atar yıldız olur.
Böyle bakarsak ben sana Ali Tandoğan'ı yıldız yaparım. Neden? Serdar Kurtuluş'dan daha iyi olduğu için. Böyle oyuncu kıyaslanmaz. Para performans kupa ilişkisi kurarak olur. Delgado en az Quaresma kadar top ezmiştir.
2,5 M para aldı dersen bunları sorgulaman lazım...!
Orta saha forvet olarak algılama istersen...! Forvetin gol atacak işi forvetin goldur Xavi iniestanın Alonsonun modricin sezonluk gol sayısı bakman lazım...!
BJK gelen ve gidenler ne kazandırmış 10 tane oyuncu saysana...! 1- Nihat 2- İlhan  peki diğerleri

Çevrimdışı Anıl

Delgado her ne kadar beklenen katkıyı veremese de benim sevdiğim bir oyuncuydu. Hele 2009'da ki şampiyonluğumuzda kupanın ellerinde yükselmesi beni çok mutlu etmişti :tabe: Ceza sahasının köşesinden attığı goller, Trabzona İnönü'de attığı harika frikik golü, Antalya'ya attığı gol ve Zuriche 2 maçta attığı 3 gol ile takımı tek başına Şampiyonlar Ligi gruplarına taşıması unutulmazlar arasındadır  :)

Çevrimiçi Samet Ç

mustafa denizli tabata yı istedi antebin yıldızı idi...! piyangosu tutmadı...! Nasıl ki yusuf getirdi tutturdu sampiyon yaptı bizi ise...! verilen parayı oyuncuya değil klüpteki yönetime laf olarak sayacaksın...!
Hocam senin bu davranışını anlamıyorum.Beşiktaş'a hiç bir katkısı olmayan adamı yıldız yapmaya çalışıyorsun. Delgado boş bir oyuncuydu bunu her zaman söylerim ama bizim taraftarlar o kadar küçük düşünmeye başlamış ki bize her gelen yabancıyı yıldız yapmaya çalışıyorlar olmayınca da kafalarını duvardan duvara vuruyorlar ama yediremeiyorlar bu kadar basit Delgada bize geldiğinde hiç bir şey di 4-5 maçta bir güzel bir gol atıyordu taraftar gaza geliyordu yıldız bu adam diye. Aynı şey Tabata içinde Fernandes içinde Almeida içinde geçerliydi. Quaresma olayı ise yıldız bir topçuydu ama takıma hiçbir zaman sürekli katkı yapmayacak bir oyuncuydu. Yıldırım Demirören dönemi Beşiktaş'ın en çok kazık yediği en başarısız olduğu dönemdir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

sergen delgado hakkinda ne derse haklidir, delgadoyu' da top diye oynar..!!

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ilhan mansız

Sergen Yalçının gollerinin bir bölümü aşağıda. asistlerini göstemeye programlar yetmez.

Çevrimdışı ALI RIZA

Delgado ilk sene 26 Maç 4 gol. Asist YOK! 10 Numaranın asist yapmamasını açıklayabilir misin bana?

İkinci sene 29 Maç 8 gol 7 asist.

Üçüncü sene  6 gol 5 asist.

Sana tüm verdiği bu. Bize bunları Oğuzhan veriyor zaten biz daha iyisini aramıyor muyuz yetmiyor diye? Bu gollerin de yüzde 30'u penaltıdan bu arada. Yapma bu kadar kolay oyuncu beğenmeyin Sergen sol ayak tırnağı olamaz Delgado.

Delgado'nun 4 senede verdiği istatistiği Batalla 1 senede verdi Bursa'ya.
bursa ile BJK kıyaslama istersen Batalla bursanın yıldızı olabilir...! BJK oynama şekli rakip takımın oyuncuyu tutma şekli kadar düşün...!
Oguzhan 2 press yap oğuzhan saha da göremezsin...! 2 hafif sert gir daha topa girmez...! geçen sene gördük yaşadık...