2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545961 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

2,5 M para aldı dersen bunları sorgulaman lazım...!
Orta saha forvet olarak algılama istersen...! Forvetin gol atacak işi forvetin goldur Xavi iniestanın Alonsonun modricin sezonluk gol sayısı bakman lazım...!
BJK gelen ve gidenler ne kazandırmış 10 tane oyuncu saysana...! 1- Nihat 2- İlhan  peki diğerleri

Konuyu Dağıtırız bu oyunculara gidersen ben kimse ile kıyaslamadım Delgado'yu. Kendiyle kıyasladım sen diğer oyuncularla kıyaslıyorsun. Bana ne diğer oyuncuların gol sayılarından? 2.5 milyon euro alıp da 6 maçta 1  gol atıyorsa 10 numara o adam 10 numara filan değildir. Gol sayısı diyorsun asist sayısına bak o zaman? 10 numara asist yapmak görevi değil mi? Adam 4 sezonda 16 assist yapmış. Sadece 16.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ın transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Younes Belhanda, Lions De L'Atlas intetnet sitesine açıklamarda bulundu.

Transferi ile ilgili henüz net bir durum olmadığını ifade eden Belhanda; "Şu anda Dinamo Kiev forması giyiyorum. Kulübün benden memnun ancak profesyonel bir futbolcuyum ve gelen tekliflerini de değerlendiriyorum. Beşiktaş ve Roma'nın benimle ilgilendiğini biliyorum. Hatta Roma ile bir görüşmem oldu ancak istediğimiz sonucu alamadık" şeklinde konuştu.

Beşiktaş yönetiminin Dinamo Kiev ile temas halinde olduğunu doğrulayan Faslı oyuncu; "İki kulüp başkanının görüştüğünü biliyorum ancak şu anda somut bir durum yok. Dinamo Kiev bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde olmayacak. Ben ise Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamak istiyorum. Bu isteğimi her zaman dile getirdim, kulübümle anlaşılması halinde ben de bir karar verebilirim ama şu anda Dinamo Kiev'deyim" dedi.

Çevrimdışı ilhan mansız

Delgado her ne kadar beklenen katkıyı veremese de benim sevdiğim bir oyuncuydu. Hele 2009'da ki şampiyonluğumuzda kupanın ellerinde yükselmesi beni çok mutlu etmişti :tabe: Ceza sahasının köşesinden attığı goller, Trabzona İnönü'de attığı harika frikik golü, Antalya'ya attığı gol ve Zuriche 2 maçta attığı 3 gol ile takımı tek başına Şampiyonlar Ligi gruplarına taşıması unutulmazlar arasındadır  :)
tam bir balondu. neymiş sevimlii geliyormuş. futbolcu görmek istiyorsanız Sergeni biraz izleyin.  :)

Çevrimdışı Çağrı

bursa ile BJK kıyaslama istersen Batalla bursanın yıldızı olabilir...! BJK oynama şekli rakip takımın oyuncuyu tutma şekli kadar düşün...!
Oguzhan 2 press yap oğuzhan saha da göremezsin...! 2 hafif sert gir daha topa girmez...! geçen sene gördük yaşadık...

Nasıl yani? Fenerbahçe'de Alex ne yaptı o zaman? Alex'i tutmuyorlar mıydı? Sergen'i? Tümer'i? Bunların neden istatistikleri iyi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

sergen delgado hakkinda ne derse haklidir, delgadoyu' da top diye oynar..!!
futbocudan sayarsa top diye oynar ama sergenin delgadoyu futbolcudan sayacağını hiç sanmam  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Hocam senin bu davranışını anlamıyorum.Beşiktaş'a hiç bir katkısı olmayan adamı yıldız yapmaya çalışıyorsun. Delgado boş bir oyuncuydu bunu her zaman söylerim ama bizim taraftarlar o kadar küçük düşünmeye başlamış ki bize her gelen yabancıyı yıldız yapmaya çalışıyorlar olmayınca da kafalarını duvardan duvara vuruyorlar ama yediremeiyorlar bu kadar basit Delgada bize geldiğinde hiç bir şey di 4-5 maçta bir güzel bir gol atıyordu taraftar gaza geliyordu yıldız bu adam diye. Aynı şey Tabata içinde Fernandes içinde Almeida içinde geçerliydi. Quaresma olayı ise yıldız bir topçuydu ama takıma hiçbir zaman sürekli katkı yapmayacak bir oyuncuydu. Yıldırım Demirören dönemi Beşiktaş'ın en çok kazık yediği en başarısız olduğu dönemdir.
ben de yıldız anlayışınızı anlamıyorum yıldır kavramı açıklamanız lazım...! bu takıma Messi getir ronaldoyu 3-5 maç oynasın gol atamasın vs yollayalım bu da yıldız değil para kopardı gitti deriz...!
takım oluşturacaksan etrafını da ona göre oluşturacaksın...! aradaki hataları ayıklayacak yerine daha saglamlarını getirceksin döngüyü böyle kuracaksın...!

Çevrimdışı Çağrı

Delgado her ne kadar beklenen katkıyı veremese de benim sevdiğim bir oyuncuydu. Hele 2009'da ki şampiyonluğumuzda kupanın ellerinde yükselmesi beni çok mutlu etmişti :tabe: Ceza sahasının köşesinden attığı goller, Trabzona İnönü'de attığı harika frikik golü, Antalya'ya attığı gol ve Zuriche 2 maçta attığı 3 gol ile takımı tek başına Şampiyonlar Ligi gruplarına taşıması unutulmazlar arasındadır  :)

Aynen böyle Anıl bunlarla hatırlıyoruz çünkü tüm yaptığı bu kadardı. Kupa kazandırmadı asla winner olamadı asla lider olamadı güzel asistler yapamadı sadece uzaktan attığı 4-5 tane gol var sadece bunlar yüzünden bir oyuncu yıldız vasfı kazanırsa işimiz var bizim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

ben de yıldız anlayışınızı anlamıyorum yıldır kavramı açıklamanız lazım...! bu takıma Messi getir ronaldoyu 3-5 maç oynasın gol atamasın vs yollayalım bu da yıldız değil para kopardı gitti deriz...!
takım oluşturacaksan etrafını da ona göre oluşturacaksın...! aradaki hataları ayıklayacak yerine daha saglamlarını getirceksin döngüyü böyle kuracaksın...!
Şu anda sence yönetim ne yapmaya çalışıyor ?

Çevrimdışı Çağrı

Ben açıklayayım yıldızı.

Yıldız Zago'dur. Bögesien yüzde 100 hakimdir liderdir maç alır sana kapatır kaleyi. Sorumluluk alır.

Yıldız Giunti'dir sorumluluk alır risk alır tempoyu ayarlar ortasaha'da liderdir.

Yıldız İlhan Mansız'dır. İstikrarlıdır hırslıdır 6 maçta 1  şık gol atıp oturmaz bir maç 3 tane atıp 10 maç yatmaz devamlı atar. Liderdir.

Yıldız Sergen'dir. Anlatma alüzüm yok.

Şuanki kadroda yıldız  Tolga'dır . Liderdir işini yapacğaından emin olursun.

En önemli özelliği oyun okuması kafasındakini ayağına yansıtması liderliği risk alması yani sana tabela yapmasıdır. Çok şık goller atan oyuncu asla yıldız vasfı kazanamaz benim gözümde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu anda sence yönetim ne yapmaya çalışıyor ?
bence Fazla borc binmeden makul bütçeyle iyi transferler yapmak genç ileri dönük...! ve Mevcut stadın yerine Yeni stad yapımını devam ettirmek...!
sadece bu kadar Sence ne yapmaya çalışıyor _?

Çevrimdışı ilhan mansız

Aynen böyle Anıl bunlarla hatırlıyoruz çünkü tüm yaptığı bu kadardı. Kupa kazandırmadı asla winner olamadı asla lider olamadı güzel asistler yapamadı sadece uzaktan attığı 4-5 tane gol var sadece bunlar yüzünden bir oyuncu yıldız vasfı kazanırsa işimiz var bizim.
zaten kupa töreninde bile köşede pısırık pısırık duruyordu. Şampiyonlukta payı falan yoktu. 35 yaşındaki Yusuf bile ondan çok çok daha iyi performans gösterdi

Çevrimdışı Çağrı

bence Fazla borc binmeden makul bütçeyle iyi transferler yapmak genç ileri dönük...! ve Mevcut stadın yerine Yeni stad yapımını devam ettirmek...!

Yönetim BA'yı neden aldı? Neden Marin bedavayken almadı da Belhanda ya da Ruiz'i zorluyor? Neden tecrübeli stoper istiyor Bilic? Takımda Winner yok. O zaman da yoktu. Kazanmayı bilen adam arıyorlar. Denizli bunu bildiği için ERNST VE YUSUF'u aldı. Bu iki adam şampiyon yaptı bizi. Tıpkı Luce'nin devre arası Giunti hamlesi gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

zaten kupa töreninde bile köşede pısırık pısırık duruyordu. Şampiyonlukta payı falan yoktu. 35 yaşındaki Yusuf bile ondan çok çok daha iyi performans gösterdi

Yusuf zaten Delgado'dan çok daha yetenekli oyuncudur kıymetini Fener bilemedi Yusuf'un zamanında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben açıklayayım yıldızı.
Yıldız Zago'dur. Bögesien yüzde 100 hakimdir liderdir maç alır sana kapatır kaleyi. Sorumluluk alır.
Yıldız Giunti'dir sorumluluk alır risk alır tempoyu ayarlar ortasaha'da liderdir.
Yıldız İlhan Mansız'dır. İstikrarlıdır hırslıdır 6 maçta 1  şık gol atıp oturmaz bir maç 3 tane atıp 10 maç yatmaz devamlı atar. Liderdir.
Yıldız Sergen'dir. Anlatma alüzüm yok.
Şuanki kadroda yıldız  Tolga'dır . Liderdir işini yapacğaından emin olursun.

En önemli özelliği oyun okuması kafasındakini ayağına yansıtması liderliği risk alması yani sana tabela yapmasıdır. Çok şık goller atan oyuncu asla yıldız vasfı kazanamaz benim gözümde.

Bunları dersen iyi kaliteli oyuncular derim...! Hepsi 1 numara derim...! ama
bana bu cevabı verirsen aşağıda
Delgado..
Kağıttan kahraman. Kulübe neredeyse hiçbir şey vermeden yılda 2.5 milyon euroları aldı gitti. Ama sempatikti oradan yırttı hep  :)
ben de sana yukarda yazdıgın oyuncularda ilhan dışındakiler (tolga' geç) ne kazandırarak gitti_? transferde...!
Hepsi bana göre 1 numara oyuncudur...!

Çevrimdışı ilhan mansız

Yusuf zaten Delgado'dan çok daha yetenekli oyuncudur kıymetini Fener bilemedi Yusuf'un zamanında.
Yusuf tabi ki Delgadodan çok daha iyidir. ben yaşına rağmen çok iyi performans gösterdiğini yazdım.  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yönetim BA'yı neden aldı? Neden Marin bedavayken almadı da Belhanda ya da Ruiz'i zorluyor? Neden tecrübeli stoper istiyor Bilic? Takımda Winner yok. O zaman da yoktu. Kazanmayı bilen adam arıyorlar. Denizli bunu bildiği için ERNST VE YUSUF'u aldı. Bu iki adam şampiyon yaptı bizi. Tıpkı Luce'nin devre arası Giunti hamlesi gibi.
etrafını güçlü kuracaksın...! Enrst neden yolladın bizi şampiyon yaptıysa..! Yusuf bence o zaman en iyi piyangosuydu tuttu riskti yusuf tutmaya bilirdi..! Hamlelerini iyi yapacaksın..!

Çevrimiçi Samet Ç

Sportif başarı için bunlarda başka ne gerek iyi bir hoca takımın başına getirildi ve arkasında duruluyor şu anlık en azından sözleşmesi bitene kadar kurulacak hocanın kafasındaki sisteme göre oyuncular transfer ediliyor ve mevcut stadın yerine eski staddan 10 kat daha güzel bir stad yapıyor. Geriye bir tek taraftar bütünleşmesi kalıyor bütün bunlar sportif başarı için yeterlidir. Kurumsal başarı da bekliyorsun ne zaman sportif başarılar gelirse borçlar azalır .

Çevrimdışı Çağrı

Bunları dersen iyi kaliteli oyuncular derim...! Hepsi 1 numara derim...! ama
bana bu cevabı verirsen aşağıda ben de sana yukarda yazdıgın oyuncularda ilhan dışındakiler (tolga' geç) ne kazandırarak gitti_? transferde...!
Hepsi bana göre 1 numara oyuncudur...!

İyi de ben kulübe bir şey kazandırmaı derken parayı kastetmedim ki? Kupayı kastettim. Derbi galibiyetleri kastettim. Para kazanılan oyuncu zaten olamaz Türkiye'de öyle bir ortam yok. Türkiye'de verdiğin paranın karşılığı sadece kupa ve derbi ile alırsın onu da vermiyorsa sana o  zaman kağıttan kahraman oluyor işte.

Kaldı ki bunun kendi de farkındaydı. Ben büyük futbolcu değilim ama beni bir yıldız gibi hissettirdiniz kendime teşekkür ederim dedi adam giderken.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

etrafını güçlü kuracaksın...! Enrst neden yolladın bizi şampiyon yaptıysa..! Yusuf bence o zaman en iyi piyangosuydu tuttu riskti yusuf tutmaya bilirdi..! Hamlelerini iyi yapacaksın..!

Çünkü Ernst 34 oldu. Temposu iyice düştü. Zaten Ernst o sene gitmedi farkındaysan o seneden 1.5 sene sonra gitti. Quaresmalı kadroda vardı Ernst. Etrafını güçlü kuracaksın katılıyorum ama merkezdeki adam buna değmeli önce. BA Alırsan etrafını güçlü kurmalısın. Ama Delgado'nun etrafını güçlü kurarsan en çok Delgado sırıtır çünkü altında kalır o kalitenin o kadar çabuk düşünebilen o kadar isabetli oynayabilen en önemlisi bitirebilen bir oyuncu değildi çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi de ben kulübe bir şey kazandırmaı derken parayı kastetmedim ki? Kupayı kastettim. Derbi galibiyetleri kastettim. Para kazanılan oyuncu zaten olamaz Türkiye'de öyle bir ortam yok. Türkiye'de verdiğin paranın karşılığı sadece kupa ve derbi ile alırsın onu da vermiyorsa sana o  zaman kağıttan kahraman oluyor işte.
Kaldı ki bunun kendi de farkındaydı. Ben büyük futbolcu değilim ama beni bir yıldız gibi hissettirdiniz kendime teşekkür ederim dedi adam giderken.
hah işte dediğim sorun budur sen aldıgın oyuncular yıldız kendi ligin ve diğer oyuncularda yıldız kalitelidir 1 gömlek üstüdür yeteneklidir zekidir nereye ne şekilde vuracagını bilen kişiydi...! Eğer o sene şampiyon olmuşsan her oyuncu 11 de başlayan katkısı vardır..! bana derbileri kazandırmasın diğer maçları evimde dışarda kazandıran oyuncu olsun razıyım...!

Çevrimdışı Çağrı

hah işte dediğim sorun budur sen aldıgın oyuncular yıldız kendi ligin ve diğer oyuncularda yıldız kalitelidir 1 gömlek üstüdür yeteneklidir zekidir nereye ne şekilde vuracagını bilen kişiydi...! Eğer o sene şampiyon olmuşsan her oyuncu 11 de başlayan katkısı vardır..! bana derbileri kazandırmasın diğer maçları evimde dışarda kazandıran oyuncu olsun razıyım...!

O zaman Alex oluyorsun zaten. Hatta Tümer'e razıyım ben kalite olarak. İşte tam olarak bunlar yoktu. Trabzon'un getirdiği JAJA Bile çok daha iyi performans gösterdi 10 numara pozsiyonunda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Çünkü Ernst 34 oldu. Temposu iyice düştü. Zaten Ernst o sene gitmedi farkındaysan o seneden 1.5 sene sonra gitti. Quaresmalı kadroda vardı Ernst. Etrafını güçlü kuracaksın katılıyorum ama merkezdeki adam buna değmeli önce. BA Alırsan etrafını güçlü kurmalısın. Ama Delgado'nun etrafını güçlü kurarsan en çok Delgado sırıtır çünkü altında kalır o kalitenin o kadar çabuk düşünebilen o kadar isabetli oynayabilen en önemlisi bitirebilen bir oyuncu değildi çünkü.
delgado bizde hayatı boyunca göremeyeceği parayı kazandı. bilmiyorum şu anda oynadığı takımda acaba ne kadar ücret alıyor?

Çevrimdışı ALI RIZA

çok güzel yazmışsın...! BA besleyecek oyuncu almalısın...! Almeida besledik ama adam atamıyordu gol atmamaya inat etmişti...! aynı topları BA at kaleciyi de içeri alır yeni NOUMA mız bizim...!

Çevrimdışı Çağrı

çok güzel yazmışsın...! BA besleyecek oyuncu almalısın...! Almeida besledik ama adam atamıyordu gol atmamaya inat etmişti...! aynı topları BA at kaleciyi de içeri alır yeni NOUMA mız bizim...!

Bu yüzden Belhanda Töre çok önemli. Bu yüzden daha iyi bir sol kanat daha iyi bir çift yönlü ortasaha lazım ama malum işte hepsi aynı anda olmuyor stad yapılurken. Ba 4 sene bizde seneye etrafını çok daha iyi donatmalıyız!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

delgado bizde hayatı boyunca göremeyeceği parayı kazandı. bilmiyorum şu anda oynadığı takımda acaba ne kadar ücret alıyor?

Vergi dahil 600 bin euroya oynuyor yani net kalan 350 bin euro. Ama normal Bizim ülkede Baki bile 1 milyon euroya oynadı zamanında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli