tamam saçmalıyorsam bir daha yazmam burada herşeyi zaten siz biliyorsunuz yönetimi eleştirmek için eleştirseydim tonla şey bulurdum merak etme öyle bir amacım yok ayrıca ben sadece iyi oynamadık dedim doğru oyun oynamadığımızı söylemedim feyenoord maçında.doğru oyunla iyi futbol arasında fark vardır oyun içinde etkili olamıyoruz sadece pozisyon vermeyerek maç kazanılmaz he ama şunu kabul ediyorum feyenoordu biraz geçen seneden dolayı gözümde büyütmüşüm o ayrı neyse bir daha yazıp rahatsız etmem kimseyi
saçmalıyorsun demedim ikisinin arasındaki çizgiyi korumak gerekir dedim eleştiri yapıcı ve adil olursa eleştiri olarak algılanır
konuya girerken yazdığın ilk şey geçmiş olsun eleneceğiz bu nasıl bir mantık tamam elenebiliriz iki takım arasında fark var ama unutma
11 e 11 başlıyor maçlar daha transferlerimiz belli değil arsanel karşısına nasıl çıkacağız belli değil her takım her takıma elenebilir ama
hiç bir maç oynamadan kazanılmaz böylesine teslimiyetçi bir yaklaşım bana uymaz böyle konuşarak forumları takip eden Beşiktaşlı oyunculara
moralmi vermiş oluyorsun önce sen inanki sonra onlar inansın yok inanmıyorsan suski onların inancı kaybolmasın sen inanırsan o oyuncular
sahada kapasitelerinin iki katına çıkar inanmazsan nasılsa kaybedeceğiz diye çıkarlar bu kadar basit